2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ultrasonu iyi bi doktora gitmek gerekiyor onun için. ben devlette sordum doktoruma cinsiyet belli olur mu şimdi die, adam hayır dedi ki o dönemde burdaki arkadaşların yarısından fazlası öğrenmişti bile. özeldeki de doppler cihazım yok kalp atışını dinleyemeyiz dedi. cinsiyeti de zar zor gördü. özeldeki doktorumu değiştiricem medicalpark'ta bir doktor tavsiyesi aldım ona gidicem. ultrasonu iyi değilse hiç kendimizi yormaya gerek yok diye düşünüyorum.

Günaydın Herkese sabah sabah iş yerine gergin başladım kızlar bu gidişle bebek benim stresim den dolayo çok huysuz bebek olacak Ara sıra düşünüyorum ev hanımı olsam hayatımda daha mı az stres olur diye ..

kızlar youtube da hiç vlog takip ediyor musunuz? Ben 2-3 ailenin günlük vloglarına bakıyorum hergün. ingilizcemi taze tutuyor sürekli izlemek isteyen varsa itsjudyslife tavsiye ederim. 9 aylık ikiz kızları ve 2 yasında bi kızları var

hayırdır canım kim canını sıktı söyle pat pat yaparım ben onlara

hayırdır canım kim canını sıktı söyle pat pat yaparım ben onlara
Dün akşam saat beşde gelmiş olan kargoyu neden depoy ayollayamışım sabah dokuz aşağıya indim ithalat bölümündeki kişi on tane laf söylüyor bende dün akşam gelmiş olan şeyi nasıl yollayacam dedim indikleri serviisi çağırdı ki bnede daha yeni inmişdim aşağıya kendi işini kendin yapacaksın dedi evet o zman kendn yap dedim orada insan kaynakları var hiç nediyorsun sen dmeiyor. İnsan kaynakları var ama dam kayırıyor kendi yandaşlarına iyi bize farklı davranıyor.

Allah allah sen çıktıktan sonra olan şeyden sen sorumlu değilsin ki. Ne ilginç insanlar var ya. Kızacak bastıracak adam arıyolar demek ki

ben de bugun 2 yumrta yedım bakalım ınsallah acıkmam dedıgın gıbı ,bu gun ne ğısırsem olayı benı mahv edıyor resmen.Normalde bı sabah bı aksam yerdım ben oglen hoc bı sey yemezdım kucuk bı atıstırmalık,ama bu hamılelıkte her zaman acım

cnm benim mart ayında bi kaybım olduğu için ve tüp bebkle hamile kalabildiğim için elimi sürmüyorum.
evi toplamak mutfakta ufak tefek bişiler yapmak hariç tabi. zaten çalıştığım için zamanım neye yeterse üstten yapıyorum.
temizlikçi ayarladım ıkı hafta bir dip köşe ayrıntılı temizlık için.
eşim süpürüyor yerleri siliyor zaten her cmtesi. o kadar

hayırlı ömürlü olsun cinsiyet hiç farketmez.ben kız isteyip kız annesi olucak olanlardanım inşAllah. tek kız torun olucak hem böcüklerin içindeki çiçeğim bnm

Kızlar haplarım bitmek üzere ama şu konuda kararsız kaldım. hem decavit kullanıyorum hem omega 3 bide demir hapı. hadi demir hapını gectim ama decavitle omega 3 hemen hemen aynı faydaları sağlayan ilaclar değilmi neden ikisinide kullanıyoruz, bide doguma kadar kullancakmışım midem cok kotu oluyor agzımın tadı bi tuhaf oluyor , aslında ikisinide içmek istemiyorum ama sizce birini bıraksam olur mu ?

Bide ne kan ilacı yazdi ne vitamin diyo 18 den sonra baslatcam gec değilmi ya evhamlandim

cnm bende daha kan ilacına başlamadım daha çunku kanım yeterli şuan 2 haftada bir tahlil veriyorum.
ama multıvıtamın en başından beri içiyorum.
doktoruma da çok güvenıyorum o yüzden sen de başlasan ii olur multıvitamıne, çunku gerekli tüm vitamınleri bır gunde alamıyoruz onu tamamlamak amacıyla veriyorlar. vinalac inumminyum benımki al başla cnm zararı olmaz faydası olur dediğim gibi doktoruma güveiyorum arda lambet belki duymuşsundur.

benim özeldeki doktorumda 4 boyutlu ultrason var ama o il de bende ilçedeyim acil bi durumda beni bilen bi doktor olsun diye devlet hastanesine de gidicem çünkü doktorumla aramda 40 km var ilçede özel hastane zaten beş para etmez burda

decavıt vıtamın omega 3 balık yagı degıl mı ?ben demır hapı prevıt vıtamın,bı de balık yagı ıcıyorum farklı vıtamınler oldugu ıcın doktorum hem vıtamın hem omegayı almamı soyledı

canım bu arda lembet ayrılmıs memorıaldan nerede calısıyor sımdı adını cok duydum rısklı gebelıklerde ıyımı?

doğru haklısın canım

günaydın güzel anneler umarım hepiniz iyi sinizdir ben bebeğimi özledim sadece başkada bir derdim yok çok şükür öpüyorum hepinizi...

canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 1 kızım var 11+2 günlükken gittiğimde kıza benzetti ben üzülmedim ama biraz eşim üzüldü yinede bir umut acaba erkek olabilirmi diye düşünüyorum hayırlısı olsun...

Gunaydin kizlar aranizda kanamasi olan varmi benim var suanda ve cok korkuyorum bisey olacak diye tek avantajim agrimin olmamasiyms dua edin kizlar

canım bu arda lembet ayrılmıs memorıaldan nerede calısıyor sımdı adını cok duydum rısklı gebelıklerde ıyımı?

cnm femical klinikte muaynelerini yapıyor. memorialde yada acıbadem de doğum yaptırıyor.
riskli gebelikte üstüne yoktur , bende çok araştırarak gittim cnm.
çok net konuşur, gözlemleri süper, hiç bi ayrıntıyı kaçırmaz,
her gittiğimde hem üstten sonrada altttan bakar akıntım var mı diye. kan tahlillerimi veriyor tsh normal ama ıkı haftada bır kanla birlikte bakılıyor. idrarda iki haftada bir. yani sıkı bie denetimdeyiz şuan ve içim çok rahat cnm. tavsiye ederim.
benım özel sağlık sigortam onda geçmiyor. femıcal klınık sitesinden bakabılırsın.
senın de kaybın mı oldu cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…