- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.821
HoşgeldinHerkese merhabalar. Uzun zamandır takipteydim dayanamadım üye oldum bende. Hayırlısıyla herkes yavrusunu kucağına alır inşallah. Benim yavrucakta 14+3 oldu:))) 12. Hftda dr.um %85 erkek dedi. 13+5 te başka dr kız dedi. Sağlıkla gelsinde farketmez. O kadar şanslıyızki şükürler olsun. Etrafta bizim yerimizde olmak için yanıp tutuşanlar var. Allah herkese nasip etsin. Hepimizin haftalardır sıkıntıları var ama bu sıkıntıları şükredelim. Yeterki canlara bişey olmasın
Aaaa bende uc yasinda bir oglum var birde kizim olsun istedm ama bir yakisikli daha olacakmis. Bende birden agladim .rabbim yeterki saglikli hayırlı evlqt versin. Artik gelinlerimizi severiz4 yaşında oğlum var şimdi 15 haftalık hamileyim bugün % 90 erkek çocuk olduğunu söyledi ben kendimi tutamayıp ağlayıverdim hep kız çocuğum olsun istedim başından beri olsun hayırlısı artık en azından bohça çeyiz derdim olmayacak
rabbim herşeyin en iyisini bilir.
Kızlar çok kız isteyenin olmuyor sanirim.benimde netleşti kuzucuklarım..iki erkek..Dr tatlı mi tatlı güzel mi güzel diye girdi yattigim yerden firladim.meğer iki gelinmiş sac bas yolacak..sağlıklı hayirli evlatlar olsunlar inş.gerisi önemli olmayacak..Aaaa bende uc yasinda bir oglum var birde kizim olsun istedm ama bir yakisikli daha olacakmis. Bende birden agladim .rabbim yeterki saglikli hayırlı evlqt versin. Artik gelinlerimizi severiz
Amin aminnnn:)Erkek ise büyük ihtimalle belli olur canım. Ama %100 15.-16. Haftalarda belli oluyor. Hakkında hayırlısı olsun.
Kızlar çok kız isteyenin olmuyor sanirim.benimde netleşti kuzucuklarım..iki erkek..Dr tatlı mi tatlı güzel mi güzel diye girdi yattigim yerden firladim.meğer iki gelinmiş sac bas yolacak..sağlıklı hayirli evlatlar olsunlar inş.gerisi önemli olmayacak..
Annem hala beni teselli ediyor belki doğuma döner be kizim;:):)
sagol cnn inşallah kucagimiza aliriz saglikla sihhatle.Tebrik ederim canim...
sağol canım:)sağlıkla inşhayırlı ömürlü olsun canım çok sevindim
sağol canım :)hayır uymadı..çin takvimine göre kız idi...Hayirli olsun saglikla kucagina al bebegini cin takvimine uyuyormu????
yemek yapıyorum, mutfağın banyonun ve evin genel temizliğini yapıyorum ben canım. haftada bir süpürüyorum ama fazla tozlanmadığı için. mutfağı 2 günde bir süpürüyorum orası biraz daha fazla kirleniyo çünkü.. Tek şikayetim eşimin domestosu yasaklaması olduMeraba anneler ve minnaklarinasılsınız bakalım :) size bisey sorucam is konusunda ne yapıyorsunuz temizlik yani ? Ben gecen de kapıları sildim bi de koltukları sonra korktum belim biraz agriyinca bisey olmamıştır inş ama hic mi is yapmiycaz çok tembellestim ben yat yat ben boyle değildimya cçok sıkılıyorum artik
devlet hastanesinde 5. aydan önce söylemiyorlar bakalım belki şansın yaver gidergünaydın kızlar bende bugün kendi doktorumdan başkasına randevu aldım kendi doktorum 3 ocakta üçlü test için çağırmıştı ben bi de devlet hastanesindeki doktora gideyim dedim bakalım diğerinin 11.haftada %90 dediği cinsiyet bu doktor tarafından da onaylanacak mı:)
günaydınnn canımmgunaydın nasılsınız tembel annişler
ah canım benim hiç üzülme, her anne gönlüne sırdaş bir kız evlat ister ama kader işte napacaksın. Allah vermiş ne verirse hayırlısını verir sen gönlünü ferah tut.4 yaşında oğlum var şimdi 15 haftalık hamileyim bugün % 90 erkek çocuk olduğunu söyledi ben kendimi tutamayıp ağlayıverdim hep kız çocuğum olsun istedim başından beri olsun hayırlısı artık en azından bohça çeyiz derdim olmayacak
rabbim herşeyin en iyisini bilir.
ben de senı aradım valla yazmadıgını gorunce bu kesın kahvaltı yapıyor dedımgünaydınnn canımmkızım ben ve babası kahvaltı yaptık, babayı yolladık burdayıss sen nasılsın bakiimm
devlet hastanesinde 5. aydan önce söylemiyorlar bakalım belki şansın yaver gider
ah canım benim hiç üzülme, her anne gönlüne sırdaş bir kız evlat ister ama kader işte napacaksın. Allah vermiş ne verirse hayırlısını verir sen gönlünü ferah tut.
hihihihihiben de senı aradım valla yazmadıgını gorunce bu kesın kahvaltı yapıyor dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?