2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hoşgeldin Allah yavrularımıza sağlık versin. Annelik kolay değilmiş. Ama evlat için herşeye dayanılır. Mesela ben 1 sene bekledim kuzumu. Vakti zamanı gelmeden Allah nasip etmeden ne yapsak boş. Şimdi belki de bu kadar beklediğim için çook daha kıymetli oğlum benim için. Allah hakeden ve layık olan her kadına anneliği nasip etsin.

Aaaa bende uc yasinda bir oglum var birde kizim olsun istedm ama bir yakisikli daha olacakmis. Bende birden agladim .rabbim yeterki saglikli hayırlı evlqt versin. Artik gelinlerimizi severiz

Aaaa bende uc yasinda bir oglum var birde kizim olsun istedm ama bir yakisikli daha olacakmis. Bende birden agladim .rabbim yeterki saglikli hayırlı evlqt versin. Artik gelinlerimizi severiz
Kızlar çok kız isteyenin olmuyor sanirim.benimde netleşti kuzucuklarım..iki erkek..Dr tatlı mi tatlı güzel mi güzel diye girdi yattigim yerden firladim.meğer iki gelinmiş sac bas yolacak..sağlıklı hayirli evlatlar olsunlar inş.gerisi önemli olmayacak..

Annem hala beni teselli ediyor belki doğuma döner be kizim;:):)

oyy ne yakısıklı olur onlar..ben görmemişim kopartırm pipiyi erkege hazırlamıstım kendimi rüyamda gördüm hayalini bile kuruyordum sarı keltos mavi gözlü babası gibi..ama kız cıkınca hayaller basa döndü şimdi hiç kestiremiyorum hayal bile edemiyorum:)

Tebrik ederim canim...
sagol cnn inşallah kucagimiza aliriz saglikla sihhatle.

Rabbim herkesin gönlüne gore versin

Miraç cim sağol cevabin icin halsizlik oluyo olmazmi.eczaneden aliyim bende ilk gebeliktedecavit kullandim da sen baska bir vitamin kullaniyodun memnunmusun

günaydın kızlar bende bugün kendi doktorumdan başkasına randevu aldım kendi doktorum 3 ocakta üçlü test için çağırmıştı ben bi de devlet hastanesindeki doktora gideyim dedim bakalım diğerinin 11.haftada %90 dediği cinsiyet bu doktor tarafından da onaylanacak mı:)

yemek yapıyorum, mutfağın banyonun ve evin genel temizliğini yapıyorum ben canım. haftada bir süpürüyorum ama fazla tozlanmadığı için. mutfağı 2 günde bir süpürüyorum orası biraz daha fazla kirleniyo çünkü.. Tek şikayetim eşimin domestosu yasaklaması oldu mutfak tezgahını domestosla silip yıkıyordum, artık cif mutfak'a geçtim. o da zararlı da domestos kadar değildir. çok seviyorum domestosun mavi renkte olanını naneli mis gibi kokuyodu mutfağım
Haftada 1 de ütü yapıyorum eşimin gömlek kazak pantalon fln. kendi ütümü yapmaya üşeniyorum bir yere çıkacağım zaman ütü yapıyorum kendime gerekirse. çünkü ütü çok yoruyo beni ve hiç sevmiyorum

devlet hastanesinde 5. aydan önce söylemiyorlar bakalım belki şansın yaver gider

ah canım benim hiç üzülme, her anne gönlüne sırdaş bir kız evlat ister ama kader işte napacaksın. Allah vermiş ne verirse hayırlısını verir sen gönlünü ferah tut.

devlet hastanesinde 5. aydan önce söylemiyorlar bakalım belki şansın yaver gider

5 ay mı çokmuş canım ya ama benimki erkek ya zaten görür bi de gelişimini merak ediyorum bazı arkadaşlar burda gramının falan yazmışlar bizim miniklerin bizimki kaç gram ölçülebiliyor mu onu merak ediyorum:)

ah canım benim hiç üzülme, her anne gönlüne sırdaş bir kız evlat ister ama kader işte napacaksın. Allah vermiş ne verirse hayırlısını verir sen gönlünü ferah tut.

bence hiç dert etmeyin Allah hayırlı evlat versin eğer iyi doğru dürüst yetiştirebilirsek evlatlarımızı erkekte olsa kızda olsa annesine yarenlik eder kız evladın tadı ile erkeğin tadı bir olmaz ama ikisininde birbirinin altında kalmayacak kadar güüzel tarafları var onlar bizim minik sevgililerimiz olacaklar gün gelecek bizi koruyup kollayacaklar Allah bizi onlardan uzak etmesin ve en önemli noktalardan biride hayırlı gelinler versin:)))

ben de senı aradım valla yazmadıgını gorunce bu kesın kahvaltı yapıyor dedım
hihihihihi kahvaltıyı 7:30 8e doğru yapıyoruz canım 2 haşlanmış yumurta, 2 cherry domates, biras peynir ve çok açık çay. ekmek de yemedim sayılır bi lokma 2 yumurta yememe herkes şaşırıyo ama bu hamilelik öncesi dönemden kalma alışkanlık. et yemiyodum önceden, proteini ve demiri yumurtadan alıyodum. Sabah kahvaltısını böyle yapınca öğlen 3e kaar falan acıkmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…