- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.381
Canim sag taraf olsa apandisit felan olabilir ama solda pek birsey yok idrar yapatken yanma var mi .bide kasik agrisi cok siddetli değilse normall.ama cok siddetliyse git doktorsArkadaslar yokmu benim gibi olan nolur biri bise desin cok kotuyum.ben ilcedeyim acele gitsem hic bise yapmiyolar ozel hastanede yok.acaba idrar yolu enfeksiyonumu boyle sanci yapiyo bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Canımmm bizde kızımız olsa alya isminde karar kılmıştık ama erkek çıktı :) çok hoş bi isim, bidahaki kız olursa koyarız artık dedik, erkeğe bulamıyoruz ama bi türlü içimize sinmiyor, eymen die geçiyor içimden ama daha netleştiremedik bakalımEki Görüntüle 1353394
Gunaydinlar herkese
Cumartesi ders veriyorum canim. O yüzden uymuyor bana.hayırlısı olsun canım ama inşallah tutar bi kızım olsun çook isterimcanım onu sormadım ama şu anda cumartesi ve pazartesi günü var sen cumartesi de mi çalışıyorsun
Gecmis olsun cnm.bebeginin ve senin iyi olduguna sevindim.acil sifalarMrb arkadaslar hepinize tesekkurederim bugun hastaneye gittik serum takildi suan cok sukur iyiyim bebisimin hareketlerini dinliyorum ikimizde iyiyiz yarin tekrar gidicem randevum var bakalim ne dicek doktorumuz.
Cok gecmis olsun canimMrb arkadaslar hepinize tesekkurederim bugun hastaneye gittik serum takildi suan cok sukur iyiyim bebisimin hareketlerini dinliyorum ikimizde iyiyiz yarin tekrar gidicem randevum var bakalim ne dicek doktorumuz.
geçmiş olsun gelişmelerden haberdar etMrb arkadaslar hepinize tesekkurederim bugun hastaneye gittik serum takildi suan cok sukur iyiyim bebisimin hareketlerini dinliyorum ikimizde iyiyiz yarin tekrar gidicem randevum var bakalim ne dicek doktorumuz.
Bizim de cinsiyet degisirse ne isim bulucam hici bilmiyorum bu isim cok icime sindiCanımmm bizdiszımız olsa alya isminde karar kılmıştık ama erkek çıktı :) çok hoş bi isim, bidahaki kız olursa koyarız artık dedik, erkeğe bulamıyoruz ama bi türlü içimize sinmiyor, eymen die geçiyor içimden ama daha netleştiremedik bakalım
Geçmiş olsun canım. Sebebi neymiş peki? Rahim büyüdüğü için mi?Mrb arkadaslar hepinize tesekkurederim bugun hastaneye gittik serum takildi suan cok sukur iyiyim bebisimin hareketlerini dinliyorum ikimizde iyiyiz yarin tekrar gidicem randevum var bakalim ne dicek doktorumuz.
amin cnım cümlemizinkine. aynen hayatının merkezinde sadece bebeğin oluyorkızınıza allah uzun ömürler versinbu heyecan çok ayrıymış, hem merak hem sevinç hem de büyük bir sorumluluk..
gecmıs olsun canım magnezıum yazdı mı agrılara ıyı gelıyor.Hamılelık takvımını yapmak ıcın profılınde kısısel bılgılere gır bebegın tahmını dogacagı tarıhı yazMrb arkadaslar hepinize tesekkurederim bugun hastaneye gittik serum takildi suan cok sukur iyiyim bebisimin hareketlerini dinliyorum ikimizde iyiyiz yarin tekrar gidicem randevum var bakalim ne dicek doktorumuz.
ay ne güzel yemenin tadını çıkar, benim bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor,serumla ayakta duruyorum, 5-6 kilo verdim, eşim gözümün içine bakıyor Bi şey yiyeyim diye bende tık yok. Dün akşam canım cips istiyo diyince, adam hayretle sordu sadece cipsmi istiyor diye?16 haftada 1.5 kilo aldım 4 yaşında hiperaktif ultra yaramaz ama bir o kadarda tatlı bir oğlum var dinlenmeye fırsat bulamıyorum buna rağmen kendimi çok hantal hissediyorum 57 kiloyum ama kendimi 100 kiloymuşum gibi hissediyorum vücudumda şişlikler şimdiden başladı çorap izi çıkıyor son bir haftadır mide bulantılarım geçmişti ama mucovit adlı vitamin haplarını kullandığımda acayip midem bulanıyor.sizde durum nedir arkadaşlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız çok iştahlıyım zor tutuyorum kendimi sabaha kadar durmadan yiyesim varartık internetten yemek tariflerine bakamıyorum yemek tariflerinin paylaşıldığı grup üyeliklerimi de iptal ettirdim.bugün lokantada eşimin özenle soyduğu közlenmiş biber bile gel ye beni diyordu hemen tabağından çaldım eşimin hamle yapmasına izin vermeden attım ağzıma sonuçta yandım ki ne yandım herkes üstüme güldü aç gözlülüğüm sonum oldu.
ay ne güzel yemenin tadını çıkar, benim bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor,serumla ayakta duruyorum, 5-6 kilo verdim, eşim gözümün içine bakıyor Bi şey yiyeyim diye bende tık yok. Dün akşam canım cips istiyo diyince, adam hayretle sordu sadece cipsmi istiyor diye?16 haftada 1.5 kilo aldım 4 yaşında hiperaktif ultra yaramaz ama bir o kadarda tatlı bir oğlum var dinlenmeye fırsat bulamıyorum buna rağmen kendimi çok hantal hissediyorum 57 kiloyum ama kendimi 100 kiloymuşum gibi hissediyorum vücudumda şişlikler şimdiden başladı çorap izi çıkıyor son bir haftadır mide bulantılarım geçmişti ama mucovit adlı vitamin haplarını kullandığımda acayip midem bulanıyor.sizde durum nedir arkadaşlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız çok iştahlıyım zor tutuyorum kendimi sabaha kadar durmadan yiyesim varartık internetten yemek tariflerine bakamıyorum yemek tariflerinin paylaşıldığı grup üyeliklerimi de iptal ettirdim.bugün lokantada eşimin özenle soyduğu közlenmiş biber bile gel ye beni diyordu hemen tabağından çaldım eşimin hamle yapmasına izin vermeden attım ağzıma sonuçta yandım ki ne yandım herkes üstüme güldü aç gözlülüğüm sonum oldu.
Çok çok çok geçmiş olsun canım ya ilaç kullanıyor musun peki? işe yaramıyor diyordun sanırımay ne güzel yemenin tadını çıkar, benim bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor,serumla ayakta duruyorum, 5-6 kilo verdim, eşim gözümün içine bakıyor Bi şey yiyeyim diye bende tık yok. Dün akşam canım cips istiyo diyince, adam hayretle sordu sadece cipsmi istiyor diye?
bence yiyebilenler yemenin ve hamileliğin tadını çıkarsın, benim gibi olanlara da Allah bir an önce şifa versin...
Cok gecmis olsun cnm,ins biran once toparlanirsin,toparlanirizzzzGunaydin kizlar buyuk bir beceriyle tekrar hastalanmayi basardim insanlar cok anlayislilar saolsunlar. Esimin amcasina gittik kuzenler toplanmisti sigara felan iciyorlar die cami actim gerci koridorda iciyorlardi ama yinede icmeyince kokusu geliyor ve de en bastan esim amcasina tavuk yapma sakin esranin midesi bulaniyor dedi amcasinin esi yok bu arada. Gec saatlere kdr oturduk adam sen git tavuk pisir bide amerikan mutfak allahim nasil tiksindim dayanamadim camin kenarina oturdum gecenin ayazini bi guzel yedim ztn oraya giderkende usumustum bide soguk su icmistim. gece titredim resmen ama herzmnki usumem sandim meger hasta oluyormusum. Bogazlarim felan berbat durumda kemiklerime kdr agriyor heryerim bugun saglik ocagina gidicem ztn normaldede tahlil icin cagirmislardi onuda aradan cikarcam gtmisken. Sizler iyisinizdir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?