2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın arkadaşlarr
nasılsınız? benimde boğaz ağrım başladı yanıyor . aslında çok iyiydim cumartesi misafirim geldi içlerinde hasta olanlar vardı o gün başladı benim boğaz ağrılarım, oğlumda tam iyileşmişti derken ondada başladı . burnumda tıkanıyor gibi doktora gitsem mi gitmesem mi kararsızım. daha yeni diye. bakalım öğleden sonra duruma göre bakarım başımın çaresine.

Çok çok çok geçmiş olsun canım ya ilaç kullanıyor musun peki? işe yaramıyor diyordun sanırım
canım ilacı kabul etmiyor midem, evde serum takıyorum, bulantı ilacının iğnesini seruma katıyoruz.bazen serum iyi geliyor, bazen o da etkilemiyor, yiyeceklerin çoğundan tiksindim, yemek pişiremiyorum,tek tesellim bebişimin iyi olması.inşallah geçer artık...

oyy maşallahh kuzularına. aslında ikiz annesisin ve ağırlığın normal geldi bana birde aman aman birşey yemiyorsunki çok su içiyorsan oda farkediyordur.
canım akademiye gittin değil mi ne güzel. bende akçakocadaki doktorumda karar kıldım ve kısmet olursa haziran ayında izmitte bir hastanede çalışmaya başlayacakmış kısmet doğumu izmitte yaparım inşallah. annemler istanbulda ben sakaryada izmit orta nokta olacak artık:)
canımcım bizim hanımefendinin ismini Ece yazabilirsin Babamızla hiç konuşmamıştık ama ikimizin de içinden geçen isim aynıymış. cimcime kulağımıza fısıldadı sanırım
ismiyle yaşasın ececik. bir arkadaşımın kızının adıda zeynep ece çok hoşuma gidiyor.

maşallahhh meleğine canım. bende bu cumartesi gideceğim inşallahh kıza benziyor demişti doktor netleştirir inşallahh
maşallahh kuzulara.
Mrb arkadaslar hepinize tesekkurederim bugun hastaneye gittik serum takildi suan cok sukur iyiyim bebisimin hareketlerini dinliyorum ikimizde iyiyiz yarin tekrar gidicem randevum var bakalim ne dicek doktorumuz.
çok geçmiş olsun canım
kilo alımın çok iyi bence canım bende 2-2,5 kilo kadar aldım. ama bunada şükür diyorum çalıştığım için sürekli dışarda yiyorum.

şeymacım rabbim yardımcın olsun
canımya çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canımyaa rabbim şifa versin.

Günaydın herkese... Oksuruk sıkıntısı çeken annelere benden bir tavsiye:
Turpun içini oyun, oymadan once ustunden kapak hapacak kadar kesin. altını delmeyin altını hafif soyun sadece, içine kestane balı koyun ve bir bardağın ustune oturtun bir gün bekletin. Altına sarı bir su çıkacak. O suyun içine limon sıkıp için. Beni 1gunde iyi etti oksuruğumu nerdeyse tamamen kesti. İlacı falan bıraktım bunun sayesinde :)

günaydın kızlar öncelikle hasta olanlara şifa diliyorum

dünden beri ince ince sanki adet olacakmış gibi bi ağrı hissediyorum sonra geçiyo gün içinde ara ara hissediyorum ve iştahım kesildi normal mi sizcekontrolüm çarşamba günü çarşambayı zor edicem galiba

teşekkürler canım deneyeyim bende

canım bendede ara ara oluyor ama sürekli değil normal demişti doktorum.

tatlimm oglusumuz olacak bizimde bugun kesinlesti ismimiz eymen insallah

tesekkur

Sizlerede cok gecmis olsun annisler isede gidemedem 2 gunluk rapor aldim insallah yilbasina kdr toplanirz yeniyila hasta girmeyiz biraz morelimizi yuksek tutmakta fayda var 2015 yili bizim ve bebegimizin yili olacak bol bol guzel enerjileri cekelim ustumuze bu da bebegimize yansisin :)

Cok gecmis olsun cnm,ins biran once toparlanirsin,toparlanirizzzz
merhaba güzel anneler hasta olan herkese acil şifalar diliyorum hayırlı haftalar....

Son düzenleme:
haziran anneler, hem kontrole gitmek istiyorum bebişi görmek istiyorum, hem de korkuyorum doktor olumsuz birşey söyleyecek diye. siz de böyle hissediyor musunuz?
s

g
gecmıs olsun canım ev gıbısı yokmus valla,ben de uzun sure yatak ıstırahetınden sonra dun cıktım bıraz alıs verıs ,esımın aılesıne hedıye bakalım derken cok kotu usuttum galıba ,sırtım falan cok kotu,masaja ıhtıyacım varrresımde sag olsun hıc yapamaz,bı de kac zamandır evde yatıyorum ayaklarım falan cok kotu agrıdı gezmekten

Günaydin güzel anneler

Umarim herkesler iyidir :)

Bilenleriniz vardir belki, ben tüp bebek yöntemi ile ilk denememde hamile kaldim.
Ve bu forumda tüp bebek için çalismalara baslayacagimi söyledigimde bir arkadasim benim için hamile topiklerinden dua istemisti...
Kimin duasi kabul oldu bilmiyorum ama dua eden herkesten Allah razi olsun diyorum herzaman..

Simdi ise benim bir arkadasimin ihtiyaci var duamiza.
Su an ikinci denemesiyle pozitif sonuç aldi, iki kez kan verdi yükseldi ve bugün tekrarlamasi gerekiyor testi... Insallah saglikla büyümüstür minigi...
Ben elimden geldigince Rabbimden diliyorum onun için hayirli ve saglikli bi evlat..

Lütfen sizinde duaniz bulunsun gönlümden geçen arkadasim için...
Simdiden tesekkür ederim hanimlar

Günaydın arkadaslar. Hasta olan annelere acil sifalar diliyorum. Benim Dis eti kanamam oluyordu ve dislerimde çürük baslangici vardi. Kalsiyumu baya arttirdim yavas yavas azaldi ve gecti aklinizda bulunsun guzel anneler. Bir de sizlere sorum olucak. Ben cinsellikten cok sogudum hatta aklima geldikce midem bulaniyor tiksiniyorum. Doktor bir sakinca gormemesine ragmen hala ilişki yasamadik. Bunlari yazarken bile midem bulandi sizler nasilsiniz. Bu gecici bseymi acaba? Dogumdan sonra gecer mi? Insallah hep boyle kalmam

aynısı bende de oldu,ama bızım doktor da yasaklamıstı zaten,ılk aylar soyur hamıleler ama sonra ısteklerı artarmıs bılıyorum ben.4 cu ayımdayam doktor yasaklamasaydı bıle ben de cok sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…