2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizde doktor ilk üç ayda rahat durun demesine rağmen hala birşey yapmadık :) Yapmayı da düşünmüyoruz korkuyorum bir zarar gelir diye. Azıcık dişlerini sıksın kocişkolar napalım herşey bebişler için :))))

Canım benim. Ben hiç soğumadım, bebekten önce nasılsak hala öyleyiz. Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama biz yeni sayılırız o yüzden de olabilir belki sıkma canını eşini seviyorsun sonuçta düzelir ama çok fazla salmamaya çalış istersen:)

Insallah Allah gonlune gore verir cnm arkadasinin. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin bnmde bir arkadasimin 1yila yakindir olmuyor doktor hicbi sorun yok demis beklemede maalesef
Evet cnm aynen bnmde sirtimin agrisindan yatamadim dun gece bu nasil bir agri cozemedim Rabbim sifamizi verir insallah...
Bnmde pek istegim olmuyor aslinda ama hamilelikten dolayi enerjim cok dusuk halsizim ondanda olabilir diyorum ama ilerleyen aylarda kan dolasimimiz arttikca hayat normale doner merak etme enerjimiz yerine gelir :)

Kizlar biz doktordan geldik bebisim cok iyi sukurler olsun.17+1 gunluguz 173 gr olmus bebisim dier tum olculerde normal :) ama kotu bi haber aldik doktorumuz istanbula gidiyo ozel bi hastaneye.cok seviyodum ben doktorumu devlet hastanesi olmasina ragmen hatta tek kadin dogumcu olmasina ragmen cok guzel ilgileniyodu ben sormadan herseyi soyluyodu.eger doktor degistirmeyi dusunuyosaniz istanbuldaysaniz tavsiye ederim.ismi nehir bayram.

Selam hanimlar. Etrafimda kimse olmadigi icin buraya tum oykumu yazacagim ozur dilerim. Insanin konusacak arkadasa ihtiyaci oluyormus...
Bende 14 haftalik gebeyim tahmini doğum 29 haziranla 1 temmuz arasıymış. ben şimdi hangi ayın annesiyim? kaldım ortada
Cinsiyetini henuz gostermedi ayrica sanirim biraz bana kirgin. Plansiz surpriz bir gebelik benimki. Agir ilac ve alkol aldim ogreninceye kadar. Ogrendikten sonra islerimi duzenlicem diye fazla mesai yaptim. 3 kere sehir disi yolculuk ucak tren vapur ne varsa bindim. Sonunda dr. Naptiysan bu bebek yorgunluktan baygin dedi. 5 gun raporla yattik. 2li tarama testim biraz riskli cikti ama dr sivi alimina karsi oldugunu israrla vurguladi. Ben eskisehir deyim ve devlethastanesine gidiyorum. Cokta memnunum drdan. Yemek yemek istemiyorum ama midemde bulanmiyor. En buyuk sorun giyecek hicbisi bulamiyorum. Birde bebisle konusmaya baslasam iyi olucak galiba..
birde dr. Bana decavit verdi. Multivitaminmis. sizede onerdiler mi,?
Hepinize hayirli dogumlar.

Insallah canim amin.. Rabbim arkadasinada, tüm isteyenlerede nasip etsin insallah, beklemek zor hele böyle sebepsiz... Rabbimin vardir elbet bi bildigi..

Geçmis olsun ya, bel agrisi bendede var iki haftadir masaja gidiyorum pek düzelmedi, görünüse göre çekicez doguma kadar

Ee yaniii. Bizim karnimizda diye sadece bizmi koruyacagizzz onlarda fedakarlik edecek:) bizde tovbeli gibiyiz:) gerci dikis de varya ondan allah uzak etssin korkuyoruz:) ilk üc ay arkadasim sirf bu sebepten iki dusuk yasadi. Bilmiyodu zararli oldugunu.

Insallah Allah
Bnmde pek istegim olmuyor aslinda ama hamilelikten dolayi enerjim cok dusuk halsizim ondanda olabilir diyorum ama ilerleyen aylarda kan dolasimimiz arttikca hayat normale doner merak etme enerjimiz yerine gelir :)
aynısı bende de oldu,ama bızım doktor da yasaklamıstı zaten,ılk aylar soyur hamıleler ama sonra ısteklerı artarmıs bılıyorum ben.4 cu ayımdayam doktor yasaklamasaydı bıle ben de cok sogudum

insallah kizlar ya sonradan düzelir. Hep boyle kalicam diye korkmaya basladim sogusam neyse de midem bulaniyor düşündükçe

Acaba bende bisey olur diyemi böyle hissediyorum ki insallah hissettiklerimin altinda bu dusunce yatiyordur. Esimde bsey demiyor napsin. Artik idare ediversin 9 ay :)
Biz 4. Senenin icindeyiz canim. Normalde de pek aram yoktu zaten simdi hic kalmadi. Ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti. Onda tam aksiydi. Cinsel istek tavan yapmıştı resmen. Simdi niye boyle ona sasiriyorum bende. Cinsiyetler farkli acaba ondan mi ki.

Bilemiyorum canım belki de. Sıkma canını düzelecektir muhakkak :)

bende de fena bel ağrısı var yatakta sağıma soluma zor dönüyorum

selam kızlar,
bende oğlumuza isim konusuna takmış durumdayım. durmadan aklıma gelen fikirleri kocaya söylüyoum yok beğenmiyor beğenmiyor.
en sonunda bana benım aklımda bir isim var ve sana şimdi sölemicem dedi :)
meğer o yüzden beğenmiyormuş akıllım benım söylediğim isimleri.
zaten aramızda anlaşmıştık erkek olursa ismini o koyacaktı kız olursa ben.
şimdi meraktan çatlıyorum ya :))

Bende bir türlü isim bulamiyorum canim ya. Ruzgar demistik sonra çağan dedik. Daha da karar vermedik dusunuyoruz. Senin aklinda hangi isimler var.

Geçmiş olsun canım bol bol c vitamin olsn Canım biz insnalardan ne kadar beklesekde anlayış ve ona göre davranmaları ama bizi düşünmüyorlar ne yazıkki.

Merhaba canım hoşgeldin doktor bana da ver decaviti herkese multivitamin veriliyor çoğunlukla
%100 ERKEK :) Oğlumuz geliyoorr :)

Hayırlı olsun canım

Bnm esim bekarkenden beri oglum olursa babamin adini koycam diye kararlastirmisti ztn bnde yanina ek bir isim dusundum iyiki kbl etti yoksa kayinpederimin yaninda ogluma onun adiyla seslenmek tuhaf olcakti ben ogluma seslenince oda bakcakti belkide :) Ama pek kayinpeder kaynana isimlerinin koyulmasi taraftari degilim sonucta kiz babalarida alinabilir

Bence de canim alinabilirler ama esinin demek ki cok eskiden beri hayaliymis ailene bunu soyleyince alinmazlar belki de. Bizde iki isim dusunmustuk bir ara. Benim babamim ve esimin dedesinin adi ibrahim . Esim dedesini babasi kadar sever bu arada. Acaba ibrahimde koysak mi demistik. Daha kararda veremedik. Belki bizde iki isim koyar iz.

Bnde bisey demek istemedim babasini kucuklukten beri cok seviyor cok bagli die onun icin cok hassas bi konu oldugu icin hayir demek istemedim. esimin abiside var ama onun hic ole bi niyeti olmamis mesela ztn cocuklarida yok biz once davrandik biraz :) sizinde ortak kararinizsa koyabilirsiniz cnm babaninda hosuna gider esininde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…