- 22 Ekim 2010
- 58
- 20
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.361
hayırlısı olsun canım ama inşallah tutar bi kızım olsun çook isterimCanim ben 13+4 de yaptirdim. Bakalım sende tutacak mı
Akademi deki kurs hafta sonu sadece cumartesi mi oluyormuş? Hafta içi tüm gün ayaktayim. Aksam 4 e kadar. Eve geldiğimde çok yorgun oluyorum.
aminn canım öncelik zaten sağlıklı olmaları Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah hayırlısı olsun hakkımızda cinsiyet için tekrar ne zaman gideceksin canım
en iyisi beklemek canım ama kafana çok takmamaya çalış hayırlısı olsun bana da seninki kız gibi geliyorCnm detaylı ultrason için gideceğim zaman giderim artik her hafta dr dr artik bekliycem kız olduğuna inanıyorum nedense radyoloji uzmanı çok detaylı bakmıştı cünkü bide kesin konuşmuştu doğum dr um da kesin erkek deseydi o zaman cok meraklanirdim gerçi içimde yine bi merak yok değil ama napim beklemek istiyorum .. Zaten su sıra bisey almayı düşünmüyorum son aylarda aalicam inş. Detaylı ya da 20.haftada gidiliyor sanırım bakalım bi acil gormezsem meraktan :) beklerim 3 hafta daha
Gunaydin arkadaslar.size bi sorum olucak geceden beri sol kasigimda bi agri var bisey saplaniyomus gibi vurup geciyo.gece uykumdan uyandiriyodu beni okadar kotu sizce normalmi benim gibi olan varmi
bende aksine rüyamda hiç cinsiyetini göremedim ne zaman rüya görsem hep hamile olduğumu görüyorum hamile kalmadan önce herkesin bebeğinin cinsiyetini tutturan ben artık hiç tahminde bulunamıyorum nedense anneler hisseder derler ama yok hiç bişey hissetmiyorumm çatlıcam bigün meraktanTam cinsiyeti öğrendim rüyalardan kurtuldum derken evet arkadaşlar dun gece yine görmeye başladım nasıl bi bilinçaltı hayretdr kizin olacak dedi yine kıza dair bir rüya pff bitsin su ruyalar yahu insan hic mi başka rüya gormez
Arkadaslar yokmu benim gibi olan nolur biri bise desin cok kotuyum.ben ilcedeyim acele gitsem hic bise yapmiyolar ozel hastanede yok.acaba idrar yolu enfeksiyonumu boyle sanci yapiyo bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim
yatinca geciyorsa bu agrilar normal diyolar. bende benim hic agrim batmam yok bebek iyimiki diye endiseleniyorumArkadaslar yokmu benim gibi olan nolur biri bise desin cok kotuyum.ben ilcedeyim acele gitsem hic bise yapmiyolar ozel hastanede yok.acaba idrar yolu enfeksiyonumu boyle sanci yapiyo bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Yoj canim idrar yolu enfeksyonu yanma yapar genelde bi de alt karin agrisi.HamilelukArkadaslar yokmu benim gibi olan nolur biri bise desin cok kotuyum.ben ilcedeyim acele gitsem hic bise yapmiyolar ozel hastanede yok.acaba idrar yolu enfeksiyonumu boyle sanci yapiyo bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Yoj canim idrar yolu enfeksyonu yanma yapar genelde bi de alt karin agrisi.Hamileluk
takvimini gorenedim ama 16-17 haftada ozellukle sol tarafda agri oluyormus rahim
baglarinin gevsemediyle alakali.Yani normal
benim de baxen sol bazen sag surekli bi yerim
agriyor, doktor normal dedi ama magnezium
yazdi doktirna sor istersen
Canim gecmis olsun kacinci haftadasin insallah normaldir ama eger cok siddetliyse gecmiyorsa doktora gide bilirsin belki de rahim buyuyordur ondandir insallah
yatinca geciyorsa bu agrilar normal diyolar. bende benim hic agrim batmam yok bebek iyimiki diye endiseleniyorumdayanilmayacak gibiyse git doktora derim.
insallah adet sancisidir. zamani gelince bazen adet olacakmissin gibi vucut alarm verior agri oluyor. benim gecen ay oldu iki gun surdu gecti. yarin iyi haberler alirsin insDaha once dedigin hafif agrilardi ve yatinca geciyodu.ama geceden beri gecmiyo bi turlu.
Arkadaslar yokmu benim gibi olan nolur biri bise desin cok kotuyum.ben ilcedeyim acele gitsem hic bise yapmiyolar ozel hastanede yok.acaba idrar yolu enfeksiyonumu boyle sanci yapiyo bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?