2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cidos Allah yardimcin olsun bende yarin calisacam ama iki uc saat kalip cikicam cok kotu chaftasonu calismak hele tam gun
Bizimde normalde c.tesi ve aksamlari mesai oluyor ama hamileleri 7.5 saatten fazla calistiramadiklari ve isten cikartamadiklari icin bende yasalari one surup mesai kalmiyorum sizin ole bi sansiniz yokmu kizlar

Bizimde normalde c.tesi ve aksamlari mesai oluyor ama hamileleri 7.5 saatten fazla calistiramadiklari ve isten cikartamadiklari icin bende yasalari one surup mesai kalmiyorum sizin ole bi sansiniz yokmu kizlar
Cnm sen özeldesin galiba? Ben dewlet memuresiyim:) amir gel diyince gidiyoz mecbur aslinda yarim gun calisiyoruz ama ben isimi yapip cikiyom hamilelikten beri boyle yapiyom

Cnm sen özeldesin galiba? Ben dewlet memuresiyim:) amir gel diyince gidiyoz mecbur aslinda yarim gun calisiyoruz ama ben isimi yapip cikiyom hamilelikten beri boyle yapiyom
Evet cnm ozel bir bankada calisiyorum verdikleri paraya gore bnde ne koparirsam kar diyorum mumkun oldukca az calisiyorum kasmiyorum kendimi ins ilerde durumumuz duzelirde calismak zorunda kalmam bir sure

Merhaba kizlar bende 2014 haziran annesiyim 5 haziran da elif adinda bir kizim oldu :) gecen sene bu zamanlar ayni sizin yasadiklarinizi yasamistim. Yazdiklarinizi okuyunca heyecanladim o gunler aklima geldi. Bebeklerinizi saglikla kucaklariniza alirsiniz ins. Bugunlerinizin tadini cikarin bol bol uyuyun :)

ay hadi bakalım hayırlısı herşey kızı gösteriyor doktor erkek derse şok olcam sanırımmkaçıncı haftada yaptırmıstın peki canımm
Canim ben 13+4 de yaptirdim. Bakalım sende tutacak mı
Akademi deki kurs hafta sonu sadece cumartesi mi oluyormuş? Hafta içi tüm gün ayaktayim. Aksam 4 e kadar. Eve geldiğimde çok yorgun oluyorum.

Benim oglum uc yasinda daha yeni oda aldik. Iyi ki hep yanimda yatirmisim kucagima almisim yanimda besiginde yatmis. Kizlar sakin erkenden ayirmayn siz bebisleriniz bebisler sizin kiymetinizi bilsin birbirinize doyun
Eninde sonumda ayrilacaklar yanimiza kucagmiza gelmiycekler kar kardir.simdi ohlum kucagmda yar diyorum yok yatgma gitcem diyor

ınsallah ya bıze zaman gecmıyor gıbı amazaten doktorum rısklı oldugu ıcın evde yatma yazmıs ben de uyumaktan baska bı sey yapmıyorum,artık nasıl gıdecegım doguma kac kıloyla hayırlısı

hep erkek diyorlardi kizda varmis hayirli olsun allah saglikli sekilde kucagina da versin insallah. bende gitsem cinsiyeti ogrenecem demekmi amadaha randevuma cooook varr

kızınıza allah uzun ömürler versin bu heyecan çok ayrıymış, hem merak hem sevinç hem de büyük bir sorumluluk..

canımcım bizim hanımefendinin ismini Ece yazabilirsin Babamızla hiç konuşmamıştık ama ikimizin de içinden geçen isim aynıymış. cimcime kulağımıza fısıldadı sanırım

günaydınnnn canımm alya nasıl
Dun doktora gittik kontrolumuze daha olmasina ragmen esimi tuttum kolundan goturdum Olcumlerini yapti bas cevresi karin cevresi bacaktaki femur kemigi hepsi ck iyi cikti hareketlerini gorduk Ellerini ayaklarini kipirdatiyodu Ve bacak arasini gosterdi net olarak kiz dedi bakalim bizi yaniltmazsa galiba net olarak belli oldu cinsiyeti yani alya'm cok iyiydi dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…