- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.461
haziran anneler, hem kontrole gitmek istiyorum bebişi görmek istiyorum, hem de korkuyorum doktor olumsuz birşey söyleyecek diye. siz de böyle hissediyor musunuz?
s
ikiz benim bebekler biri sağda biri solda :)))) onun içinnasıl yani canım
aynısı bende de oldu,ama bızım doktor da yasaklamıstı zaten,ılk aylar soyur hamıleler ama sonra ısteklerı artarmıs bılıyorum ben.4 cu ayımdayam doktor yasaklamasaydı bıle ben de cok sogudum
sola yatılması gerekiyormuş canım sebebi keseler değil. solumuzdan geçen toplardamara rahim baskı yaparsa bebeklerimiz yeterince oksijen alamazmış. sola yatılınca plesentaya giden oksijen ve besin miktarı artıyoikiz benim bebekler biri sağda biri solda :)))) onun için
Gunaydin kizlar buyuk bir beceriyle tekrar hastalanmayi basardim insanlar cok anlayislilar saolsunlar. Esimin amcasina gittik kuzenler toplanmisti sigara felan iciyorlar die cami actim gerci koridorda iciyorlardi ama yinede icmeyince kokusu geliyor ve de en bastan esim amcasina tavuk yapma sakin esranin midesi bulaniyor dedi amcasinin esi yok bu arada. Gec saatlere kdr oturduk adam sen git tavuk pisir bide amerikan mutfak allahim nasil tiksindim dayanamadim camin kenarina oturdum gecenin ayazini bi guzel yedim ztn oraya giderkende usumustum bide soguk su icmistim. gece titredim resmen ama herzmnki usumem sandim meger hasta oluyormusum. Bogazlarim felan berbat durumda kemiklerime kdr agriyor heryerim bugun saglik ocagina gidicem ztn normaldede tahlil icin cagirmislardi onuda aradan cikarcam gtmisken. Sizler iyisinizdir umarim
Buna sukur ama yaklasik uc haftadir hastayim.artik dayanamayip doktora gittim.antibiyotik verdi ama nafile,ise yaramadi.oksuruk var ve beni mahvediyo,icim disima cikiyo resmen.tum bitkisel seyleri yaptim ama gecmedi.simdi ust solunum burun akintisida eklendi.ne tat ne de koku aliyorum.kendinize cok dikkat edin hamisler,havalar kotu ve iyilesmekte daha uzun suruyor.insallah bebisim iyidir.her oksurdugumde yavruma aciyom
Çok geçmiş olsun kizlar. Dikkat edin kendinize. Havalar çok kötü bu aralar. Benim de 10 gündür geçmedi gribim.günaydın arkadaşlarr
nasılsınız? benimde boğaz ağrım başladı yanıyor . aslında çok iyiydim cumartesi misafirim geldi içlerinde hasta olanlar vardı o gün başladı benim boğaz ağrılarım, oğlumda tam iyileşmişti derken ondada başladı . burnumda tıkanıyor gibi doktora gitsem mi gitmesem mi kararsızım. daha yeni diye. bakalım öğleden sonra duruma göre bakarım başımın çaresine.
Hakikaten bu isim koyma işi çok zor. Ben Ömer Asaf düşünüyorum ama daha belli değilBende bir türlü isim bulamiyorum canim ya. Ruzgar demistik sonra çağan dedik. Daha da karar vermedik dusunuyoruz. Senin aklinda hangi isimler var.
Hayirlisiyla en yakin zamanda annelik duygusunu yasasin tatlimGünaydin güzel anneler
Umarim herkesler iyidir :)
Bilenleriniz vardir belki, ben tüp bebek yöntemi ile ilk denememde hamile kaldim.
Ve bu forumda tüp bebek için çalismalara baslayacagimi söyledigimde bir arkadasim benim için hamile topiklerinden dua istemisti...
Kimin duasi kabul oldu bilmiyorum ama dua eden herkesten Allah razi olsun diyorum herzaman..
Simdi ise benim bir arkadasimin ihtiyaci var duamiza.
Su an ikinci denemesiyle pozitif sonuç aldi, iki kez kan verdi yükseldi ve bugün tekrarlamasi gerekiyor testi... Insallah saglikla büyümüstür minigi...
Ben elimden geldigince Rabbimden diliyorum onun için hayirli ve saglikli bi evlat..
Lütfen sizinde duaniz bulunsun gönlümden geçen arkadasim için...
Simdiden tesekkür ederim hanimlar
Evet cnm bel agrisi cok zormus ama hamilelik gelisimimde yaziyordu bel ve sirt agrilari cekilebilir diye mecbur katlancaz canim sanada cok gecmis olsun :)Insallah canim amin.. Rabbim arkadasinada, tüm isteyenlerede nasip etsin insallah, beklemek zorhele böyle sebepsiz... Rabbimin vardir elbet bi bildigi..
Geçmis olsun ya, bel agrisi bendede var iki haftadir masaja gidiyorum pek düzelmedi, görünüse göre çekicez doguma kadar
hayırlı olsun arkadaşım .Bende senin gibiyim temmuz annesiyidim benimki bir hafta öne geçti ultrasonda.Bende hem temmuz annelerini hemde haziran anneciklerini takp ediyorumSelam hanimlar. Etrafimda kimse olmadigi icin buraya tum oykumu yazacagim ozur dilerim. Insanin konusacak arkadasa ihtiyaci oluyormus...
Bende 14 haftalik gebeyim tahmini doğum 29 haziranla 1 temmuz arasıymış. ben şimdi hangi ayın annesiyim? kaldım ortada
Cinsiyetini henuz gostermedi ayrica sanirim biraz bana kirgin. Plansiz surpriz bir gebelik benimki. Agir ilac ve alkol aldim ogreninceye kadar. Ogrendikten sonra islerimi duzenlicem diye fazla mesai yaptim. 3 kere sehir disi yolculuk ucak tren vapur ne varsa bindim. Sonunda dr. Naptiysan bu bebek yorgunluktan baygin dedi. 5 gun raporla yattik. 2li tarama testim biraz riskli cikti ama dr sivi alimina karsi oldugunu israrla vurguladi. Ben eskisehir deyim ve devlethastanesine gidiyorum. Cokta memnunum drdan. Yemek yemek istemiyorum ama midemde bulanmiyor. En buyuk sorun giyecek hicbisi bulamiyorum. Birde bebisle konusmaya baslasam iyi olucak galiba..
birde dr. Bana decavit verdi. Multivitaminmis. sizede onerdiler mi,?
Hepinize hayirli dogumlar.
canım sağlık ocağında aile hekimine yazdırsan, yazdıramasanda bence Bi kaç günden Bi şey olmaz. Eskiden vitamin ilacımı vardı.reçetesiz alınıyo demi sonuçta
Hayirli olsun cnm aklina kotu seyler getirme Allah hamileligini kismet ettiyse kucagina almayida nasip eder :)merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende haziran annesi olacağım. 1 yaşında oğlum var ve ben 13 haftalık hamileyim. Beklenmedik bi hamilelikti. Oğlum sadece emiyodu ek gıda falan yemiyodu. Hamile olduğumu öğrenince emzirmeye 2 ay daha devam ettim tam 1 yaşını doldurdu. Başından beri kanamam var. Progestan kullanmam gerekti bu nedenle oğlumu emzirmeyi bıraktım. Hala çok şiddetli kanamalarım oluyo. Bi kaç kez hastanede yatmak zorunda kaldım. Düzelmesini ümit ediyorum. Sezaryen olalı daha 1 yıl oldu. Karnım çıkmaya başladı sorun olur mu bilmiyorum. İşte böyle bi sürü tedirginlikle bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. İnşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamız nasip olur. sat 23 eylül, bdt 30 haziran. ama oğlum 3 hafta erken geldi. Bu bebeğimi de daha erken bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?