2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu arada yeni bir tv show buldum doğumla ilgili hatırlayanlar olabilir "newborn russia" diye bir rus tv programından bahsetmiştim ingilizce dublajlı ve altyazılı. Bu seferki direk İngiltere'den. hem de 5-6. sezonları gördüm. Adı "one born every minute". hastaneden direk çekim çok hoşuma gitti, ingilizcesi olanlara şiddetle tavsiye ederim.

ikiz benim bebekler biri sağda biri solda :)))) onun için
sola yatılması gerekiyormuş canım sebebi keseler değil. solumuzdan geçen toplardamara rahim baskı yaparsa bebeklerimiz yeterince oksijen alamazmış. sola yatılınca plesentaya giden oksijen ve besin miktarı artıyo

Çok geçmiş olsun kizlar. Dikkat edin kendinize. Havalar çok kötü bu aralar. Benim de 10 gündür geçmedi gribim.

Şimdilik oğlum olmayacağını varsayıyorum. Kızımızın adını koyduk bile Erkek olsaydı Poyraz istiyordum.

selam kızlar yeni katıldım onsekiz haftalık hamileyim daha cinsiyet öğrenemedim çok merak ediyorum herkez oğlan diyo ama bizim gönlümüz kızda sağlıklı olsunda benim haftada olan var mı acaba

arkadaşlar hayırlı olsun hamileliğiniz nasıl geçti anlatsanız bizede cinsiyet tahmini için tüyo olur belki sağlıcakla kucaklayalım meleklerimizi İnşallah

"derinsuuu, post: 38576002, member: 492338"]selam kızlar,
bende oğlumuza isim konusuna takmış durumdayım. durmadan aklıma gelen fikirleri kocaya söylüyoum yok beğenmiyor beğenmiyor.
en sonunda bana benım aklımda bir isim var ve sana şimdi sölemicem dedi :)
meğer o yüzden beğenmiyormuş akıllım benım söylediğim isimleri.
zaten aramızda anlaşmıştık erkek olursa ismini o koyacaktı kız olursa ben.
şimdi meraktan çatlıyorum ya :))[/QUOTE]
Bende bir türlü isim bulamiyorum canim ya. Ruzgar demistik sonra çağan dedik. Daha da karar vermedik dusunuyoruz. Senin aklinda hangi isimler var.
Hakikaten bu isim koyma işi çok zor. Ben Ömer Asaf düşünüyorum ama daha belli değil

Hayirlisiyla en yakin zamanda annelik duygusunu yasasin tatlim

Evet cnm bel agrisi cok zormus ama hamilelik gelisimimde yaziyordu bel ve sirt agrilari cekilebilir diye mecbur katlancaz canim sanada cok gecmis olsun :)

Bizim doktor 13. Haftada cok buyuk ihtimal erkek demisti.bugun bacaklarini kapamis acmadi yine erkege benziyo dedi son umut haftaya gidicem ins bu sefer kesin olarak ogrenirim.isim olarak yusuf cinar dusunuyoruz.

hayırlı olsun arkadaşım .Bende senin gibiyim temmuz annesiyidim benimki bir hafta öne geçti ultrasonda.Bende hem temmuz annelerini hemde haziran anneciklerini takp ediyorum

merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende haziran annesi olacağım. 1 yaşında oğlum var ve ben 13 haftalık hamileyim. Beklenmedik bi hamilelikti. Oğlum sadece emiyodu ek gıda falan yemiyodu. Hamile olduğumu öğrenince emzirmeye 2 ay daha devam ettim tam 1 yaşını doldurdu. Başından beri kanamam var. Progestan kullanmam gerekti bu nedenle oğlumu emzirmeyi bıraktım. Hala çok şiddetli kanamalarım oluyo. Bi kaç kez hastanede yatmak zorunda kaldım. Düzelmesini ümit ediyorum. Sezaryen olalı daha 1 yıl oldu. Karnım çıkmaya başladı sorun olur mu bilmiyorum. İşte böyle bi sürü tedirginlikle bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. İnşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamız nasip olur. sat 23 eylül, bdt 30 haziran. ama oğlum 3 hafta erken geldi. Bu bebeğimi de daha erken bekliyorum

Hayirli olsun cnm aklina kotu seyler getirme Allah hamileligini kismet ettiyse kucagina almayida nasip eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…