2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    487
Saol canim... Aynen insanin kendi ailesinden ve esinden baska dusuneni yok gercekten ailem ben hamileyim die el ustunde tutuyorlar cok hassas davraniyorlar o yuzden misafirlige gitcegimiz zmn iki kez dusunuyorum rahat edebilecekmiyim acaba die
 
bizde 8 yıl önce ilk tanıştığımız yerden bize bi kız bi erkek iki kukla vermişlerde hediye birinin adını kerem birininkini irem koymuştuk oğlum olursa adını kerem koymayı çok istiyordum şimdi nasipse kerem koyucam ama eşim sürekli aklını kurcalıyor:)türk ismi koymak istiyor bugünlerde ertuğrula takmış durumda bende o zaman keremi kime koycaz diyorum:) o keremi koyucaz hamile olduğum günden beri keremim diye seviyorum zaten nasıl bırakıpta başka isim koyarım çift isimde sevmiyorum bakalım napıcaz eşimde şansını deniyor zaten ısrarcı değil:)
 
ne kadar zorlansamda başlarda yaklaşık 7.haftadan beri soluma yatıyorum artık zihnime o kadar kazındı ki gece uyurken sırtüstü ya da sağıma dönsem hemn uyanıp soluma dönüyorum herşey bebişim için o da daha çok ve rahat beslenecekse yerim rahatımı nolcak sırtım ağrısada yinede soluma yatıyorum
 
Kerem ismini bizde dusunmustuk. Cok guzel bir iaim bence.
 
bende o zamanlarda bu kadar popüler değildi tam ben ismi koyacağım popülerleşti ama benim için tanıştığımız günün anısına kerem ismini koymam şart:)
 
merhaba kızlar ben 15 haftalık hamileyim doktorum %80 erkek dedi ama ben hep kız hissediyorum rüyamda pembe beyaz kız bebek kıyafetleri gördüm doktoruma güveniyorum ama hisselerimede güveniyorum belirtilerim rüyam vs hep kız bu haftalarda yanılma payı oluyormu erkek diyipte kızı olan oldumu hiç duydunuzmu???
 
Bende bir türlü isim bulamiyorum canim ya. Ruzgar demistik sonra çağan dedik. Daha da karar vermedik dusunuyoruz. Senin aklinda hangi isimler var.

uraz : şans talih demekmiş,
baran : yağmur demekmiş,
altan : güneş doğarken çıkan kırmızı ışık,
demir : (bu isme bayılıyorum kocam dizi ismi o olmaz dedi),
atlas : (bu ismide çok isterdim kocamın eski patronunun adı nefret eder),
ata ismi var birde cnm onu kaybettımız bebişe koycaktık onu hatırlatır diye eledik.
 
Biz ilk 3 ay çok az birlikte olduk korkudan. ama simdi çekinmiyoruz, herşey normale döndü. bi isteksizlik yok bende. zaten ne biçim bi iş ben anlamadım. ultrasonda görmesem inanmam hamile olduguma.
 
göktürk ismini de düşünsün eşin, madem türk ismi istiyor
 
oldu canım eşimin arkadaşının eşi hamile şimdilerde doğurdu doğuracak. ona erkek dediler, bissürü kıyafet fln aldılar. sonradan kız çıktı. bi kızları daha oldugu için erkeğe çok özenmişlerdi, kısmet değilmiş. sen 2 hafta sonra falan bi daha git canım. Bana da kız dedi doktorumuz ama emin olmak için diğer kontrolü bekliyorum.
 
göktürk ismini de düşünsün eşin, madem türk ismi istiyor

ooo canım alperenden tut Alper göktürk Alparslan Ertuğrul vs.. bütün isimler aklından geçiyor ama banada çocuk için ağır isimlermiş gibi geliyor zaten düşünmeye gerek yok keremim o benim o da zaten kerem diye seviyor arada sıkıştırıyor
 
Kızlar kısmet olursa yılbaşı için ailelerimizin yanına izmire gitmeyi düşünüyoruz. Fakat doktorum beni kontrole 1 ay sonra çağırmıştı, bu da 1 ocak oluyor ve vitaminle demir ilacı bitiyor. 2 tane kaldı bugün hariç. 2 ocak da cuma oldugu için izin aldı eşim, yani haftasonu da ordayız. 5 veya 6 ocakta gidebilicem yani doktora. Birkaç gün ilaç kullanmasam birşey olmaz heralde değil mi?
 

doktorun yazması mı gerek canım sen al iaçlarını nasılsa yeniden aynı ilaçları verecek
 
hihi sen sürekli kerem demeye devam et canım belki babası da vazgeçer bu isimlerden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…