- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.441
Geçmiş olsun canım bol bol c vitamin olsn Canım biz insnalardan ne kadar beklesekde anlayış ve ona göre davranmaları ama bizi düşünmüyorlar ne yazıkki.
Merhaba canım hoşgeldin doktor bana da ver decaviti herkese multivitamin veriliyor çoğunlukla
Hayırlı olsun canım
Cnm ben soluma yatamiyorum o yaziyi bende okudum panik yaptim doktorum farketmez nasil rahat ediyorsan oyle yat yuzustu haric dedi sagimabyatiyorum simdikızlar, yatarken sol tarafa yatmak gerekiyor diyorlar. bebeğin beslenmesi daha kolay oluyormuş.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/01/hamilelikte-nasil-yatilir.html
siz nasıl yatıyorsunuz?
Kerem ismini bizde dusunmustuk. Cok guzel bir iaim bence.bizde 8 yıl önce ilk tanıştığımız yerden bize bi kız bi erkek iki kukla vermişlerde hediye birinin adını kerem birininkini irem koymuştuk oğlum olursa adını kerem koymayı çok istiyordum şimdi nasipse kerem koyucam ama eşim sürekli aklını kurcalıyor:)türk ismi koymak istiyor bugünlerde ertuğrula takmış durumda bende o zaman keremi kime koycaz diyorum:) o keremi koyucaz hamile olduğum günden beri keremim diye seviyorum zaten nasıl bırakıpta başka isim koyarım çift isimde sevmiyorum bakalım napıcaz eşimde şansını deniyor zaten ısrarcı değil:)
Eeee benim sağımda dolu solumda dolu nasıl yatıcam ki benkızlar, yatarken sol tarafa yatmak gerekiyor diyorlar. bebeğin beslenmesi daha kolay oluyormuş.
siz nasıl yatıyorsunuz?
Eeee benim sağımda dolu solumda dolu nasıl yatıcam ki ben
Bende bir türlü isim bulamiyorum canim ya. Ruzgar demistik sonra çağan dedik. Daha da karar vermedik dusunuyoruz. Senin aklinda hangi isimler var.
kızlar, yatarken sol tarafa yatmak gerekiyor diyorlar. bebeğin beslenmesi daha kolay oluyormuş.
siz nasıl yatıyorsunuz?
Biz ilk 3 ay çok az birlikte olduk korkudan. ama simdi çekinmiyoruz, herşey normale döndü. bi isteksizlik yok bende. zaten ne biçim bi iş ben anlamadım. ultrasonda görmesem inanmam hamile olduguma.Günaydın arkadaslar. Hasta olan annelere acil sifalar diliyorum. Benim Dis eti kanamam oluyordu ve dislerimde çürük baslangici vardi. Kalsiyumu baya arttirdim yavas yavas azaldi ve gecti aklinizda bulunsun guzel anneler. Bir de sizlere sorum olucak. Ben cinsellikten cok sogudum hatta aklima geldikce midem bulaniyor tiksiniyorum. Doktor bir sakinca gormemesine ragmen hala ilişki yasamadik. Bunlari yazarken bile midem bulandisizler nasilsiniz. Bu gecici bseymi acaba? Dogumdan sonra gecer mi? Insallah hep boyle kalmam
göktürk ismini de düşünsün eşin, madem türk ismi istiyorbizde 8 yıl önce ilk tanıştığımız yerden bize bi kız bi erkek iki kukla vermişlerde hediye birinin adını kerem birininkini irem koymuştuk oğlum olursa adını kerem koymayı çok istiyordum şimdi nasipse kerem koyucam ama eşim sürekli aklını kurcalıyor:)türk ismi koymak istiyor bugünlerde ertuğrula takmış durumda bende o zaman keremi kime koycaz diyorum:) o keremi koyucaz hamile olduğum günden beri keremim diye seviyorum zaten nasıl bırakıpta başka isim koyarım çift isimde sevmiyorum bakalım napıcaz eşimde şansını deniyor zaten ısrarcı değil:)
oldu canım eşimin arkadaşının eşi hamile şimdilerde doğurdu doğuracak. ona erkek dediler, bissürü kıyafet fln aldılar. sonradan kız çıktı. bi kızları daha oldugu için erkeğe çok özenmişlerdi, kısmet değilmiş. sen 2 hafta sonra falan bi daha git canım. Bana da kız dedi doktorumuz ama emin olmak için diğer kontrolü bekliyorum.merhaba kızlar ben 15 haftalık hamileyim doktorum %80 erkek dedi ama ben hep kız hissediyorum rüyamda pembe beyaz kız bebek kıyafetleri gördüm doktoruma güveniyorum ama hisselerimede güveniyorum belirtilerim rüyam vs hep kız bu haftalarda yanılma payı oluyormu erkek diyipte kızı olan oldumu hiç duydunuzmu???
göktürk ismini de düşünsün eşin, madem türk ismi istiyor
Kızlar kısmet olursa yılbaşı için ailelerimizin yanına izmire gitmeyi düşünüyoruz. Fakat doktorum beni kontrole 1 ay sonra çağırmıştı, bu da 1 ocak oluyor ve vitaminle demir ilacı bitiyor. 2 tane kaldı bugün hariç. 2 ocak da cuma oldugu için izin aldı eşim, yani haftasonu da ordayız. 5 veya 6 ocakta gidebilicem yani doktora. Birkaç gün ilaç kullanmasam birşey olmaz heralde değil mi?
hihi sen sürekli kerem demeye devam et canım belki babası da vazgeçer bu isimlerdenooo canım alperenden tut Alper göktürk Alparslan Ertuğrul vs.. bütün isimler aklından geçiyor ama banada çocuk için ağır isimlermiş gibi geliyor zaten düşünmeye gerek yok keremim o benim o da zaten kerem diye seviyor arada sıkıştırıyor
reçetesiz alınıyo demi sonuçtadoktorun yazması mı gerek canım sen al iaçlarını nasılsa yeniden aynı ilaçları verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?