- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.481
ikiz benim bebekler biri sağda biri solda :)))) onun için
kız bence :)Bebişimi görmeme artık sadece saatler kaldı :) çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetini de öğrenirim artık:)
merhaba canım bende aynıyım kız olursa ipek olacak diyorduk hep oğlum çok istiyor ama bu aralar öyle kararsızımki malum isim çok önemli olmazsa iki isim koyayım diyorum. erkek olursa düşünmüyorum bile Mehmet Tuğra olacak. oğlumda Tuğra ismini koymayı çok istemiştim ama kısmet olmadı.selam kızlar,
bende oğlumuza isim konusuna takmış durumdayım. durmadan aklıma gelen fikirleri kocaya söylüyoum yok beğenmiyor beğenmiyor.
en sonunda bana benım aklımda bir isim var ve sana şimdi sölemicem dedi :)
meğer o yüzden beğenmiyormuş akıllım benım söylediğim isimleri.
zaten aramızda anlaşmıştık erkek olursa ismini o koyacaktı kız olursa ben.
şimdi meraktan çatlıyorum ya :))
canım malesef isim konusunda ilk çocuğumda çok sıkıntı yaşamıştık eşim hep sen koyacaksın diyordu yusuf tuğra diyordum bende. sonra kayınpederim tutturdu babamın adı olacak diye ismi sevmediğimden değil ancak emrivaki olması çok kötüydü ve mecburen koyduk aile içinde problem olmuştu çünkü. ahmet yusuf oldu yavrumun adı.Bnm esim bekarkenden beri oglum olursa babamin adini koycam diye kararlastirmisti ztn bnde yanina ek bir isim dusundum iyiki kbl etti yoksa kayinpederimin yaninda ogluma onun adiyla seslenmek tuhaf olcakti ben ogluma seslenince oda bakcakti belkide :) Ama pek kayinpeder kaynana isimlerinin koyulmasi taraftari degilim sonucta kiz babalarida alinabilir
maşallah size canım kız denilip değişenleri hiç duymadım ama erkek denilip değişenleri duymuştum kordonla karşıtırılabiliyormuz cinsiyeti. inşallah bizimkide değişmez %51 kız demişti doktorum 12. haftadamerhaba kızlar ben 15 haftalık hamileyim doktorum %80 erkek dedi ama ben hep kız hissediyorum rüyamda pembe beyaz kız bebek kıyafetleri gördüm doktoruma güveniyorum ama hisselerimede güveniyorum belirtilerim rüyam vs hep kız bu haftalarda yanılma payı oluyormu erkek diyipte kızı olan oldumu hiç duydunuzmu???
canım hiç birşey olmaz bence banada verdi doktor ama hep unutuyorum kan hapı ve vitamini. ama içinde kalmasın sağlık ocağına yazdırabilirsin.Kızlar kısmet olursa yılbaşı için ailelerimizin yanına izmire gitmeyi düşünüyoruz. Fakat doktorum beni kontrole 1 ay sonra çağırmıştı, bu da 1 ocak oluyor ve vitaminle demir ilacı bitiyor. 2 tane kaldı bugün hariç. 2 ocak da cuma oldugu için izin aldı eşim, yani haftasonu da ordayız. 5 veya 6 ocakta gidebilicem yani doktora. Birkaç gün ilaç kullanmasam birşey olmaz heralde değil mi?
ismiyle yaşasın inşallah.Kizim olursa beyza oglusum olursa muhammed burak olacak allahin izniyle:) nasill
hoşgeldin canım.selam kızlar yeni katıldım onsekiz haftalık hamileyim daha cinsiyet öğrenemedim çok merak ediyorum herkez oğlan diyo ama bizim gönlümüz kızda sağlıklı olsunda benim haftada olan var mı acaba
hayırlısı olsn canım ismiyle yaşasın inşallah.Bizim doktor 13. Haftada cok buyuk ihtimal erkek demisti.bugun bacaklarini kapamis acmadi yine erkege benziyo dedi son umut haftaya gidicem ins bu sefer kesin olarak ogrenirim.isim olarak yusuf cinar dusunuyoruz.
inşallah sorun olmaz aklınıza kötüyü getirmeyin bence. bir tanıdığım sezeryan doğumdan 2 ay sonra 2. bebeğine hamile kalmıştı.merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende haziran annesi olacağım. 1 yaşında oğlum var ve ben 13 haftalık hamileyim. Beklenmedik bi hamilelikti. Oğlum sadece emiyodu ek gıda falan yemiyodu. Hamile olduğumu öğrenince emzirmeye 2 ay daha devam ettim tam 1 yaşını doldurdu. Başından beri kanamam var. Progestan kullanmam gerekti bu nedenle oğlumu emzirmeyi bıraktım. Hala çok şiddetli kanamalarım oluyo. Bi kaç kez hastanede yatmak zorunda kaldım. Düzelmesini ümit ediyorum. Sezaryen olalı daha 1 yıl oldu. Karnım çıkmaya başladı sorun olur mu bilmiyorum. İşte böyle bi sürü tedirginlikle bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. İnşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamız nasip olur. sat 23 eylül, bdt 30 haziran. ama oğlum 3 hafta erken geldi. Bu bebeğimi de daha erken bekliyorum
inşallahh canım güzel haberlerle gel. bende özledim bebeğimi cumartesi randevumuz 1 ay olacak.Bebişimi görmeme artık sadece saatler kaldı :) çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetini de öğrenirim artık:)
teşekkürler canım korkuyorum valla anneler hasta olmasın. ben hasta olursam oğlumada yazık olur.Çok geçmiş olsun kizlar. Dikkat edin kendinize. Havalar çok kötü bu aralar. Benim de 10 gündür geçmedi gribim.
Evet cnm bazi konularda baskalarinin kari koca arasina girmesine kiziyorum sonucta 9 ay biz tasiyoruz karnimizda her turlu sikintilarini biz cekiyoruz hoop ordan biri cikio ismini şu koyun bu koyun felan cok haklari var gibi :) ablaminda ismini dedem koymus sanki ona dusuo isim koymak :) eski kafalar iste hepsi ayni :)merhaba canım bende aynıyım kız olursa ipek olacak diyorduk hep oğlum çok istiyor ama bu aralar öyle kararsızımki malum isim çok önemli olmazsa iki isim koyayım diyorum. erkek olursa düşünmüyorum bile Mehmet Tuğra olacak. oğlumda Tuğra ismini koymayı çok istemiştim ama kısmet olmadı.
canım malesef isim konusunda ilk çocuğumda çok sıkıntı yaşamıştık eşim hep sen koyacaksın diyordu yusuf tuğra diyordum bende. sonra kayınpederim tutturdu babamın adı olacak diye ismi sevmediğimden değil ancak emrivaki olması çok kötüydü ve mecburen koyduk aile içinde problem olmuştu çünkü. ahmet yusuf oldu yavrumun adı.
maşallah size canım kız denilip değişenleri hiç duymadım ama erkek denilip değişenleri duymuştum kordonla karşıtırılabiliyormuz cinsiyeti. inşallah bizimkide değişmez %51 kız demişti doktorum 12. haftada
canım hiç birşey olmaz bence banada verdi doktor ama hep unutuyorum kan hapı ve vitamini. ama içinde kalmasın sağlık ocağına yazdırabilirsin.
ismiyle yaşasın inşallah.
hoşgeldin canım.
hayırlısı olsn canım ismiyle yaşasın inşallah.
inşallah sorun olmaz aklınıza kötüyü getirmeyin bence. bir tanıdığım sezeryan doğumdan 2 ay sonra 2. bebeğine hamile kalmıştı.
inşallahh canım güzel haberlerle gel. bende özledim bebeğimi cumartesi randevumuz 1 ay olacak.
aynen canım o kadar huzursuz etmişti ki bizi ikinci ismi dahi istemiyordu eşime baskı yaptım bende. yazık o da arada kaldı ama çok zor zamanlardı cidden. en çok sinirlendiğimde madem kıymetliydi babasının adı iki tane oğlu var koysaydı onlardan birine. şimdilik yorum yapmıyorlar bakalım ilerde birşey çıkacak mı diye beklemiyor da değilim ama bu sefer hiç umrumda değiller.Evet cnm bazi konularda baskalarinin kari koca arasina girmesine kiziyorum sonucta 9 ay biz tasiyoruz karnimizda her turlu sikintilarini biz cekiyoruz hoop ordan biri cikio ismini şu koyun bu koyun felan cok haklari var gibi :) ablaminda ismini dedem koymus sanki ona dusuo isim koymak :) eski kafalar iste hepsi ayni :)
Ben soluma yatamıyorum. Bebek sol tarafa yerleşmiş o tarafta rahmim çıkıntı şeklinde elime geliyo böyle yumurta gibi. Üstüne yatınca ağrıyor. Bebek beslenemiyor mu şimdi sırt üstü yatınca ya da sağa yatıncasola yatılması gerekiyormuş canım sebebi keseler değil. solumuzdan geçen toplardamara rahim baskı yaparsa bebeklerimiz yeterince oksijen alamazmış. sola yatılınca plesentaya giden oksijen ve besin miktarı artıyo
Sonuna kdr haklisin cnm bazi konularda gercekten buyuklerimiz kucuklerden beterler cok anlayissiz oluyorlar aynen dedigin gibi kendi cocuklarina koysalarmis. Gercekten bu sefer acik sozlu davran kirici olmadan icindekileri sole bu sefer ben kendim koymak istiyorum de sonucta senin cocugun senin kararin :)))aynen canım o kadar huzursuz etmişti ki bizi ikinci ismi dahi istemiyordu eşime baskı yaptım bende. yazık o da arada kaldı ama çok zor zamanlardı cidden. en çok sinirlendiğimde madem kıymetliydi babasının adı iki tane oğlu var koysaydı onlardan birine. şimdilik yorum yapmıyorlar bakalım ilerde birşey çıkacak mı diye beklemiyor da değilim ama bu sefer hiç umrumda değiller.
canım beslenir tabiki sadece önerilen o şekilde yatılması ama mecbursun bir şekilde uyumaya. sırt üstü yatarkende zaten ilerde daha çok farkedeceksin rahatsız edecek seniBen soluma yatamıyorum. Bebek sol tarafa yerleşmiş o tarafta rahmim çıkıntı şeklinde elime geliyo böyle yumurta gibi. Üstüne yatınca ağrıyor. Bebek beslenemiyor mu şimdi sırt üstü yatınca ya da sağa yatınca
maleseff canım. dediğim gibi bu sefer kararlıyız bakalım zaten oğlum ipek kardeşim diye diye bir senedir bilinçaltına yerleştirdi herkesin:) hatta ben isim konusunda netleştirdim gibi eşimde sıkıntı yapmazsa saliha ipek diye düşündüm.Sonuna kdr haklisin cnm bazi konularda gercekten buyuklerimiz kucuklerden beterler cok anlayissiz oluyorlar aynen dedigin gibi kendi cocuklarina koysalarmis. Gercekten bu sefer acik sozlu davran kirici olmadan icindekileri sole bu sefer ben kendim koymak istiyorum de sonucta senin cocugun senin kararin :)))
Ayy canııııım ben 1 bçk ay çektim canım çıktı, mutfağın önünden bile geçemedim. Şükür iyiyim artık, înş seninkide geçer artık, Rabbim şifa versinay ne güzel yemenin tadını çıkar, benim bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor,serumla ayakta duruyorum, 5-6 kilo verdim, eşim gözümün içine bakıyor Bi şey yiyeyim diye bende tık yok. Dün akşam canım cips istiyo diyince, adam hayretle sordu sadece cipsmi istiyor diye?
bence yiyebilenler yemenin ve hamileliğin tadını çıkarsın, benim gibi olanlara da Allah bir an önce şifa versin...
geçmiş olsun cnm bende öksürüyorum çok fena, zencefilli ballı çay içiyorum ama geçiremedim bi türlü, son çare ballı turp denicem sende dene îstersenBuna sukur ama yaklasik uc haftadir hastayim.artik dayanamayip doktora gittim.antibiyotik verdi ama nafile,ise yaramadi.oksuruk var ve beni mahvediyo,icim disima cikiyo resmen.tum bitkisel seyleri yaptim ama gecmedi.simdi ust solunum burun akintisida eklendi.ne tat ne de koku aliyorum.kendinize cok dikkat edin hamisler,havalar kotu ve iyilesmekte daha uzun suruyor.insallah bebisim iyidir.her oksurdugumde yavruma aciyom
ayy canım Allah analı babalı büyütsün, doğumumuz aynı gün, heralde oğullarımızın adı da ay ı olcak :) bende eymen istiyorum bakalım şimdilik :)tatlimm oglusumuz olacak bizimde bugun kesinlesti ismimiz eymen insallah
anım bazı çiftlerde azma görülürken bazılarında tiksinmiş olması normalmîş, zorlayıp daa iyice soğuma en iyisi. Ben azan hamişlerden oldum galiba ama kendimi frenliyorum bebeğe bişi olmasın die :)Günaydın arkadaslar. Hasta olan annelere acil sifalar diliyorum. Benim Dis eti kanamam oluyordu ve dislerimde çürük baslangici vardi. Kalsiyumu baya arttirdim yavas yavas azaldi ve gecti aklinizda bulunsun guzel anneler. Bir de sizlere sorum olucak. Ben cinsellikten cok sogudum hatta aklima geldikce midem bulaniyor tiksiniyorum. Doktor bir sakinca gormemesine ragmen hala ilişki yasamadik. Bunlari yazarken bile midem bulandisizler nasilsiniz. Bu gecici bseymi acaba? Dogumdan sonra gecer mi? Insallah hep boyle kalmam
Yaa benim herifte oyle neymis dedesinin we babasinin adini koycakmis erkek olurşa. Ya beoim babam dedem yok mu ama ben istemiyorum . Benim babamin uc kizi war ablamin cocugt olmuyor kiz kardesim hasta oldugu icin ewlenmicek peki ben kayinpederin ismini koysam bu adamin ici ciz etmicekmi? Kaynamamda bana diyemiyo ama esime cinsiyet belli olsada isim koysak deyip duruyor deliriyorum sinirden . Benim anne babamin kizı war diye soz haklari olmuyorsa kimsenin hukmu yok gozumdeKızlar malesef benim isim olayı çok karışık
Bunun nedeni de benim daha önce hiç çocuk bile düşünmezken bizim bebeğimizin ismi bellli di Kız olursa Eylül
Erkek olursa da Eren olacak deı Eren isminiden vazgeçdik Tam bu olayının üzerine kaynım aradı İsmini senin ismini mi koysak dedi eşim Kaynım da Yengem istiyormu ki dedi bende Hep gönlümdne geçen kız olsuğu için Eylül olacak ya nasıl olsa diye Tamam dedim olabilir dedim Ama o sırada hiç çocuğumum olsun isteme olayı yokdu içimde
Derken uzun zamandan sonra anne olmak isteidm Allah nasip etti Eşim gönlünden hep erkek geçerken ben kızım olsun istedim Erkek olduğunu öğrendik Eşim öyle kaldı Onur da Onur Sonradn dile getiridm o ismi istemediğimi Onun yerine Yiğit veya Yağız olmasını isteidğmi ama benim eşim anlamıyor hala Onurun annesi diyor hala
aayy cnm masallah adad oluyoruz galiba::::dogum tarihleri bile ayni kaderleride guzel olur insallah sanada hayirli olsun tatlimAyy canııııım ben 1 bçk ay çektim canım çıktı, mutfağın önünden bile geçemedim. Şükür iyiyim artık, înş seninkide geçer artık, Rabbim şifa versin
geçmiş olsun cnm bende öksürüyorum çok fena, zencefilli ballı çay içiyorum ama geçiremedim bi türlü, son çare ballı turp denicem sende dene îstersen
ayy canım Allah analı babalı büyütsün, doğumumuz aynı gün, heralde oğullarımızın adı da ay ı olcak :) bende eymen istiyorum bakalım şimdilik :)
anım bazı çiftlerde azma görülürken bazılarında tiksinmiş olması normalmîş, zorlayıp daa iyice soğuma en iyisi. Ben azan hamişlerden oldum galiba ama kendimi frenliyorum bebeğe bişi olmasın die :)
canım ilk hamileliğin mi ? bende ilk gebeliğimde aynı sorunları yaşamıştım karbonhidrat bazlı besinler yemeye çalış gözleme poğaça aç kaldıkça mide bulantıların dahada artar çiğ sebzeler yamağa çalış umarım en kısa sürede atlatırsın ben ,ki ay boyunca sadece ekmek pilav kısır yiyerek beslendim sıvı gıda yiyemiyordum.gebelik sıkıntılı bir dönem ama yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımızda buna değdiğini görecez.ay ne güzel yemenin tadını çıkar, benim bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor,serumla ayakta duruyorum, 5-6 kilo verdim, eşim gözümün içine bakıyor Bi şey yiyeyim diye bende tık yok. Dün akşam canım cips istiyo diyince, adam hayretle sordu sadece cipsmi istiyor diye?
bence yiyebilenler yemenin ve hamileliğin tadını çıkarsın, benim gibi olanlara da Allah bir an önce şifa versin...
Cok tatlisin yabizede yasak..ama bende tam tersi etki yaptı..
Yaa benim herifte oyle neymis dedesinin we babasinin adini koycakmis erkek olurşa. Ya beoim babam dedem yok mu ama ben istemiyorum . Benim babamin uc kizi war ablamin cocugt olmuyor kiz kardesim hasta oldugu icin ewlenmicek peki ben kayinpederin ismini koysam bu adamin ici ciz etmicekmi? Kaynamamda bana diyemiyo ama esime cinsiyet belli olsada isim koysak deyip duruyor deliriyorum sinirden . Benim anne babamin kizı war diye soz haklari olmuyorsa kimsenin hukmu yok gozumde
şimdi karnımız çok büyümedi ama ileride sorun yaratmasın. doktorların bi bildiği vardır elbetBen soluma yatamıyorum. Bebek sol tarafa yerleşmiş o tarafta rahmim çıkıntı şeklinde elime geliyo böyle yumurta gibi. Üstüne yatınca ağrıyor. Bebek beslenemiyor mu şimdi sırt üstü yatınca ya da sağa yatınca
Biz cerkesiz bizde zaten kayinpeder ismi koymak ayip o yuzden rahatiz. Fakat oyle olmasada senle ayni fikirdeyim koymazdimYaa benim herifte oyle neymis dedesinin we babasinin adini koycakmis erkek olurşa. Ya beoim babam dedem yok mu ama ben istemiyorum . Benim babamin uc kizi war ablamin cocugt olmuyor kiz kardesim hasta oldugu icin ewlenmicek peki ben kayinpederin ismini koysam bu adamin ici ciz etmicekmi? Kaynamamda bana diyemiyo ama esime cinsiyet belli olsada isim koysak deyip duruyor deliriyorum sinirden . Benim anne babamin kizı war diye soz haklari olmuyorsa kimsenin hukmu yok gozumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?