- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.501
Hadi inşallah diyim bende :) Kızım olsun çok istiyorum ama oğlum olursa da o da canımın içi tabi ki :)kız bence :)
Yarın sabah canım randevum :) hemen yazıcam size ogrenince :)Pofuduk geldin mi doktordan ne dedi
Hayırlı olsun canım ne mutlu size :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :)Kızlar nasilsiniiz bakaliim ;-) Biz de ogrendik cinsiyetimizii hayirlisiylaa bir kızımız olucak
Tebrik ederim canim. İnşallah saglikla kavusursun bebişine...Kızlar nasilsiniiz bakaliim ;-) Biz de ogrendik cinsiyetimizii hayirlisiylaa bir kızımız olucak
Cok sagol caniim ;-) Hepimiz saglikla alicaz bebeklerimizi kucagimiza ins ;-) Sen de yarin ogreniceksin saniriim guzel haberlerle geliceksiin insallah ogrenince bize de yaz mutlakaHayırlı olsun canım ne mutlu size :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :)
Cook tesekkur ederim tatlimTebrik ederim canim. İnşallah saglikla kavusursun bebişine...
Ağzından bal damlıyor valla :)inşallah canım benim :)Cok sagol caniim ;-) Hepimiz saglikla alicaz bebeklerimizi kucagimiza ins ;-) Sen de yarin ogreniceksin saniriim guzel haberlerle geliceksiin insallah ogrenince bize de yaz mutlakaAma bence kizin olucak seniin
Ayy caniim ben de merak ettim simdii bebisin cinsiyetiinii ;-) Gonlunden gecen olur umariimAğzından bal damlıyor valla :)inşallah canım benim :)
İnşallah problem olmaz. Belki bebek biraz daha ortaya kayar belki ileride şimdilik solda.şimdi karnımız çok büyümedi ama ileride sorun yaratmasın. doktorların bi bildiği vardır elbet
Okurken biraz karistirdim canim biraz karisik olmus :))) simdi sen eren istiyosun esin onur mu ? O zmn sizde onur eren koyuverim hem uyuyoda ikiside guzel isim :)))Kızlar malesef benim isim olayı çok karışık
Bunun nedeni de benim daha önce hiç çocuk bile düşünmezken bizim bebeğimizin ismi bellli di Kız olursa Eylül
Erkek olursa da Eren olacak deı Eren isminiden vazgeçdik Tam bu olayının üzerine kaynım aradı İsmini senin ismini mi koysak dedi eşim Kaynım da Yengem istiyormu ki dedi bende Hep gönlümdne geçen kız olsuğu için Eylül olacak ya nasıl olsa diye Tamam dedim olabilir dedim Ama o sırada hiç çocuğumum olsun isteme olayı yokdu içimde
Derken uzun zamandan sonra anne olmak isteidm Allah nasip etti Eşim gönlünden hep erkek geçerken ben kızım olsun istedim Erkek olduğunu öğrendik Eşim öyle kaldı Onur da Onur Sonradn dile getiridm o ismi istemediğimi Onun yerine Yiğit veya Yağız olmasını isteidğmi ama benim eşim anlamıyor hala Onurun annesi diyor hala
Gönlümden kız geçiyor ama bakalım sağlıklı olsun da rabbimden ne gelirse kabulümüz :)Ayy canim
Ayy caniim ben de merak ettim simdii bebisin cinsiyetiinii ;-) Gonlunden gecen olur umariim
En azindan esin senin tarafinda insallah yasamazsiniz bir dahaOy isim mevzusu olmuş içim şişti gene:)ben size oglumda başıma geleni anlatayım esimin iki abisi var birinin 3 kizi diğeri nin iki kizi var.ilk erkek bizde olunnca 14.hafta belli olunca illa dediler muslum geliyo.esimde Hayır ismi fatih olcak dedi.k.peder kustu bize ismi verilmiyor k.anne psikolojik basku yapar k.pederin ismini vermezsen bebek özürlü olur neler neler .ramazan da iftara cagirdilar k.peder evden gitti daha bir suru seyler yasadim kizlar anlat anlat bitmez.doguma bile gelmedi k.peder siz düşünün.tabi ismini vermedik fatih koyduk.sonra dogduktan sonra gitti esim getirdi eve oyle baristi.amaahvettiler bizi Bos yere. Şimdi buda erkek gibi degisiklik olmazs gene ayni seylet yasanmaz inşallah yasanirsa yuzlerine bakmam kendi bilir. Hic bi kiz torununa kendi adini vermemis k.anne ama erkek olunca vermek istiyolarbsinir oluyorum onlara ne herkes ne isterse onu koyar.herkes haddinibilmeli.
Hmm simal ne demek ki kulaga hos gejiyorBen kiz olursa Şimal Betül erkek olursa mert koymak istiyorum
Benim ki de kendine ait bi dusunce ile karsima ciksa tamam dicem de yok babam yok dedem diyince cnm sikiliyorIyi aksamlar kizlar isimden konusmussunuz bize dr %90 erkek dedi esim de hep soyluyodu oglum olsa Ali koyucam adini benim de sevdigim bi isim k.peder k.valide mudahele edemez bize esim ne isterse onu yapiyo kendisi evin son cocugu diye kimse karisamiyor ona rahatim o yuzdensaglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?