2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İsim mevzuları konuşulmuş kendimi bildim bileli mert isminin hastasıyım oğlum olursa koyucam dedim rabbim bir oğul nasip etti bende koydum eşim hiç karışmadı kimseyede laf ettirmedim şimdiki oğul olursa yine yiğit ismi onceliğimiz onada ben karar verdim ama kız olursa kocaya karışmayayım dedim kaynanamın ismi sevgi sevgi konulacak ama ilk ismine yine ben karar vereceğim bakalım daha cinsiyetimiz belli değil kısmet artık...

Oy isim mevzusu olmuş içim şişti gene:)ben size oglumda başıma geleni anlatayım esimin iki abisi var birinin 3 kizi diğeri nin iki kizi var.ilk erkek bizde olunnca 14.hafta belli olunca illa dediler muslum geliyo.esimde Hayır ismi fatih olcak dedi.k.peder kustu bize ismi verilmiyor k.anne psikolojik basku yapar k.pederin ismini vermezsen bebek özürlü olur neler neler .ramazan da iftara cagirdilar k.peder evden gitti daha bir suru seyler yasadim kizlar anlat anlat bitmez.doguma bile gelmedi k.peder siz düşünün.tabi ismini vermedik fatih koyduk.sonra dogduktan sonra gitti esim getirdi eve oyle baristi.amaahvettiler bizi Bos yere. Şimdi buda erkek gibi degisiklik olmazs gene ayni seylet yasanmaz inşallah yasanirsa yuzlerine bakmam kendi bilir. Hic bi kiz torununa kendi adini vermemis k.anne ama erkek olunca vermek istiyolarbsinir oluyorum onlara ne herkes ne isterse onu koyar.herkes haddinibilmeli.

Oğluşumun adı inşallah Ömer Buğra istiyorum eşim kuzey kızım ise emir diyor şuam bizde isim krizi var bakalım sağlıklı birşekilde gelişinde Allah'tan tek istegim bu dünyay geldiginde isim konulur zaten kızım çok istiyor bebeğimiz gelsin onun burnundn öpücem diyor ilk inşallah kıskançlık çıkarmaz :)

Hayırlı olsun canım ne mutlu size :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :)
Cok sagol caniim ;-) Hepimiz saglikla alicaz bebeklerimizi kucagimiza ins ;-) Sen de yarin ogreniceksin saniriim guzel haberlerle geliceksiin insallah ogrenince bize de yaz mutlaka Ama bence kizin olucak seniin

Iyi aksamlar kizlar isimden konusmussunuz bize dr %90 erkek dedi esim de hep soyluyodu oglum olsa Ali koyucam adini benim de sevdigim bi isim k.peder k.valide mudahele edemez bize esim ne isterse onu yapiyo kendisi evin son cocugu diye kimse karisamiyor ona rahatim o yuzden saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz

Okurken biraz karistirdim canim biraz karisik olmus :))) simdi sen eren istiyosun esin onur mu ? O zmn sizde onur eren koyuverim hem uyuyoda ikiside guzel isim :)))

En azindan esin senin tarafinda insallah yasamazsiniz bir daha

Ben kiz olursa Şimal Betül erkek olursa mert koymak istiyorum
Hmm simal ne demek ki kulaga hos gejiyor

Benim ki de kendine ait bi dusunce ile karsima ciksa tamam dicem de yok babam yok dedem diyince cnm sikiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…