2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
En azindan esin senin tarafinda insallah yasamazsiniz bir daha

Hmm simal ne demek ki kulaga hos gejiyor

Benim ki de kendine ait bi dusunce ile karsima ciksa tamam dicem de yok babam yok dedem diyince cnm sikiliyor

Canim ya insallah gonlunce olur ya bu baba dede isimleri cok eski oluyo ya iyy,gecenlerde aralik annelerinin mesajlarina bakiyodum k.peder isimi gecinde dr erkek dye kiyameti kopariymus ille de dogurtan erkek olmasin diye tutturmus kizcagiz delirmisdi sinirinden sonunu bilemedim noldu

Aman Allah im bu isim konusu gercekten korkunc. Okudukca ben delirdim burda. Bizim cinsiyet belli degil henuz ama esimle ben cok zorlaniriz kesin.

Benim bir tanidigimda bakti isler sarpa sariyor bir gece ruyama evliya girdi bebegin ismini soyledi koymazsak sakat olacak die yikti ortaligi koydu kafasina gore bir isim.

Ali çok sevdiğim bi isim canım sağlıkla gelicekler inşalllah :) Valla yaa hiç anlamıyorum böyle isim konusuna çok karışanlarıı .. Aileler biraz daha anlayışlı olsa keşkee. Caniim eşin izin vermezse müdahale edemzler ne iyii Allahtan bizim aileririmiz çok anlayışlı bu konuda hiç müdahele etmiyolar..

:)))) ne iyi numaraymış ya kadın akıllıymış sıyrılmış işin içinden

Cok sag ol canim benim amin insallah saglikla gelsinler bebislerimiz... zaten 3 oglan 3 kiz torunlari var karismiyorlar hic yani sansliyiz

anım bazı çiftlerde azma görülürken bazılarında tiksinmiş olması normalmîş, zorlayıp daa iyice soğuma en iyisi. Ben azan hamişlerden oldum galiba ama kendimi frenliyorum bebeğe bişi olmasın die :)
zorlamıycam canım zorlarsam kusarım gibi geliyor zaten. inşallah düzelir benimde. ben de bundan önceki hamileliğimde aynı senin gibiydim ama o kızdı bu erkek acaba bunla ilgisi varmı diyede düşünmüyor değilim. kan akışı açısından falan.

İsim konusunda oldukça rahat olanlardan biriyim. Büyüklerimizden hiçbiri karışmaz böyle şeylere sağolsunlar. Hoş karışmaya kalkan olursada karıştırmam :)))))

Biraz önce sırtüstü uzanmıştım içimde pıt pıt kıpırtı hissettim :) Bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum ama çok farklı bi şeydi

İsim konusunda oldukça rahat olanlardan biriyim. Büyüklerimizden hiçbiri karışmaz böyle şeylere sağolsunlar. Hoş karışmaya kalkan olursada karıştırmam :)))))
Ben de senin durumundayiim tatliim : Ailelerimiz hic karismazlar sukur ki ama karisirlarsa da esimle izin vermeyiz zaten

@jnaz canım sen hangi hastanede dogum yapacaksın izmitte akademide olursa birbirimizi ziyarete geliriz artıksende gebelik kursuna gidiyor muydun?ortak nokta izmit olsun hepiniz gelin burada buluşalım

canım çok üzüldüm durumuna okuyunca benimde tahmini doğumum 28 haziran doktor doğru bi tarih dedi tahmini bu zamanlarda olurmus dogumum senın doktorun da bi süre sonra yakın bi tarih verir bi hata yapmışsın ama geri dönüşü olmayan hiçbir durum yok evli misin değil misin eşinle sorunun mu var bilmiyorum ama en azından hiç olmazsa şu andan itibaren bebeğin için hayatını düzene sokmayı dene inan karnındaki bebeğin hiç suçu yok ve senin duyguların nasıl olursa inan bana hepsini hissediyor ve bu doğumdan sonraki hayatını bile etkiliyor neden yemek yemek isemiyorsun ki miden de bulanmıyormuş bebeğinin sana ihtiyacı var rabbim sana anneliği nasip etmiş bundan daha güzel bişey mi var dünyada insanlar yıllarca bekliyor bu duyguyu tatmak için ama bazen rabbim hiç vermiyor kıymetini bil eğer gerekiyorsa psikolojik destek al çok normal bişey destek alman bu arada eskişehirde olduğunu yazmışşın bende eskişehirliyim ama kocaelide yaşıyorum hangi doktora gidiyorsun belki tanırım yardım edeceğim bi konu olursa özelden de yazabilirsin

8 yillik evliyim. Cocuklara karsi pek ilgim yoktu benim. Ama Allah tan gelene kapimiz ardina kadar acik. Simdilik bebegin sagligi yonunde hic bir skintimiz kalmadi. Hersey normal gorunuyor. Avukat oldugum icin surekli stresli ve bol yolculuklu bir hayatim var.bebegin sikintisida yolculuklara alisamamasi oldu zaten. Eh madem bizi secti geldi o da bu tempoya azcik ayak uyduracak guctedir. Oyle inaniyorum. Hergecen gun kiymetlimiz oluyor elbette.

bu arada esimle ve ailelerle cok iyidir aramiz. Esim inanilmaz yemek secer, ve cok az yer. babasi Kilikli buda az yemek yiyor. Ondan yemek derdimiz.

Biraz önce sırtüstü uzanmıştım içimde pıt pıt kıpırtı hissettim :) Bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum ama çok farklı bi şeydi
valla zor canım benim 2. çocuğum ve 18. haftadaym ama hala net değil hareketler. gercekten hareket edince çok değişik oluyor

PaytiPo .!.:
En azindan esin senin tarafinda insallah yasamazsiniz bir daha

Hmm simal ne demek ki kulaga hos gejiyor

Benim ki de kendine ait bi dusunce ile karsima ciksa tamam dicem de yok babam yok dedem diyince cnm sikiliyor
Cnm kuzey demek arapca şimal yildizi var sseviyorum bu ismi

Günaydın anneler kontrolume son 1saat 10dakika heheheh hepiniz için mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydınnn... Kar yağışlı bir sabaha uyandım, içim açıldı beyaz beyaz
Benim de kontrolüm 9:00 da. 3lü tarama yapılcak bakalım hayırlı haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…