2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gunaydın kızlar bugun yataktan cıkasım yok kontrole gıdenler ıyı haberlerle doner ınsallah, benım de 3 gun kaldı bebısımı gormeme ınsallah

Biraz önce sırtüstü uzanmıştım içimde pıt pıt kıpırtı hissettim :) Bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum ama çok farklı bi şeydi
Bebişlerimizin kasları henüz o kadar güçlü değil canım benim tıbbi olarak imkansız onları bu kadar erken hissetmek :) bağırsak hareketlerindir canım ben de dinliyorum kendimi ama daha birşey yok. yani ben kesin bu tekme diyemiyorum. daha erken :)

Günaydın anneler kontrolume son 1saat 10dakika heheheh hepiniz için mutlu bir gün olsun inşallah
Kızını görmeye az kaldı annesi Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Günaydınnn... Kar yağışlı bir sabaha uyandım, içim açıldı beyaz beyaz
Benim de kontrolüm 9:00 da. 3lü tarama yapılcak bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
Burası yağmurlu 4-5 gündür içim karardı resmen Yürüyemiyorum çok sıkıldım

günaydın bebişlerimiz bir gün daha büyüdü:)

bende yarın öğleden sonra tatil zannedip randevu almıştım değilmiş artık tüm gün sevkli olucam yapcak bişey yok ben arada gittim gördüm bebeğimi ama eşim 1 ay oldu artık resmen saat sayıyo dayanamıyormuş artık çok özlemiş:)canım benim bakalım doktorumuz %90 erkek demişti artık %100 söylerde meraktan çatlayan anneler kayınvalideler bi rahat nefes alır:) daha söylemedik onlarda bekliyorlar iki cinsiyete gidebilcek seyleri annem örmüş bile şimdi cinsiyeti bekliyor keşke annemden uzak olmasaydımda bende görseydim bebeğime örülenleri

günaydınnn canlar... nasıl gidiyor uzun zamandır yazamadım. bizimki de erkek diyor doktorumuz bakalım ocak 16 da kesın bellı olacak.. bulantılarım sabah harıcınde kalmadı sayılır sadece akşama doğru ayaklarımın altı zonkluyor sanki karnımda büyüyor çok şükür rabbime.. sinirliliğim de eskisi kadar değil artık daha sakinim :) sizde durumlar nasıl ?

kızlar benim karnım sürekli kaşınmaya başladı lierac krem kullanıyorum bugüne kadar iki günde bir sürüyordum karnım çok çıkmadı diye bundan sonra günde bir kere mi kullanılır yoksa sabah akşam sürmek mi gerekir

Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :) gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Hayırlı olsun kızın, artık tek parça göremiyorsundur demi ultrasonda, bu güne kadar gözüküyordu ya her yeri aynı anda o kadar büyümüş mü? ben de 17. haftadayım çok merak ediyorum.

Hayırlı olsun kızın, artık tek parça göremiyorsundur demi ultrasonda, bu güne kadar gözüküyordu ya her yeri aynı anda o kadar büyümüş mü? ben de 17. haftadayım çok merak ediyorum.
Keseye zor sığıyor miniğim :) kocaman olmuş kafası govdesi aynı anda zor gorunuyor her yeri :) 16 cm olmuş boyu :)

günaydın kızlar bugün keyifsizim biraz dün akşam sol göğsümün altında bir ağrı vardı özelliklede bir bölgeye dokununca ve karnım inanılmaz sertti bütün gece uyumadım dalak ve karaciğerden korktum açıkçası. geçen ay gittiğimde karaciğer ve dalakta büyüme safra kesesindede taş vardı ve doktor gerekirse safradan ameliyat ederiz diyordu ama bir aydır bir sıkıntım yoktu. üstüne öksürük ve gripte var bir yandan belkide griptendir diye düşünüyorum. . randevu aldım 11 de gideceğim doktora dualarınıza benide ekleyin olur mu inşallah önemli birşey yoktur ve bebeğimide görebileyim.

Keseye zor sığıyor miniğim :) kocaman olmuş kafası govdesi aynı anda zor gorunuyor her yeri :) 16 cm olmuş boyu :)
Senin adina cok sevindim cnm masallah bebisine senle tarihlerimiz ayni ama bizimki bi hafta onden gittigi icin 10 gun sonra 19+5de detayli ultrasonumuz var orda gorcem yavrucagimi insallah sende ole bi durum varmi tarihlerin tutuyomu s.a.t ile ultrason tarihin :) bekle dur artik 10 gun boyunca :)

N never mind canım sen hangi hastanede dogum yapacaksın izmitte akademide olursa birbirimizi ziyarete geliriz artıksende gebelik kursuna gidiyor muydun?ortak nokta izmit olsun hepiniz gelin burada buluşalım
tatlım benim doktor hangi hastaneye geçerse orada yapacağım artık net birşey söylemedi devlette çalışıyorya büyük ihtimal izmittede devlette olur. gelirim tabii. gebelik kursunada gittim canım normalde 1 saati geçiyor izmit bana yakın olsa hiç düşünmez ordaki kurslarada katılırdım.

sadece gaz da olabilir canım aklına hemen kötü şey gelmesin

kızlar günaydınlar göğüste sancı olanlar var mı? bir kaç gün önce sağ göğüsümdeydi bu aralar sol taraf arada sancı giriyo gidiyo

Benim bıcırık 3-4gun geriden geliyordu ama açığı kapatmış maasallah :) bizim ultrason 19unda :) 20.haftaya falan denk gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…