- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.541
Bebişlerimizin kasları henüz o kadar güçlü değil canım benim tıbbi olarak imkansız onları bu kadar erken hissetmek :) bağırsak hareketlerindir canım ben de dinliyorum kendimi ama daha birşey yok. yani ben kesin bu tekme diyemiyorum. daha erken :)Biraz önce sırtüstü uzanmıştım içimde pıt pıt kıpırtı hissettim :) Bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum ama çok farklı bi şeydi
Kızını görmeye az kaldı annesiGünaydın anneler kontrolume son 1saat 10dakika heheheh hepiniz için mutlu bir gün olsun inşallah
Burası yağmurlu 4-5 gündür içim karardı resmenGünaydınnn... Kar yağışlı bir sabaha uyandım, içim açıldı beyaz beyaz
Benim de kontrolüm 9:00 da. 3lü tarama yapılcak bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
Aynen canim ya, Allah kolaylik versin insallah doguma kadar :)
Hayırlı olsun kızın, artık tek parça göremiyorsundur demi ultrasonda, bu güne kadar gözüküyordu ya her yeri aynı anda o kadar büyümüş mü? ben de 17. haftadayım çok merak ediyorum.Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :)gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Keseye zor sığıyor miniğim :) kocaman olmuş kafası govdesi aynı anda zor gorunuyor her yeri :) 16 cm olmuş boyu :)Hayırlı olsun kızın, artık tek parça göremiyorsundur demi ultrasonda, bu güne kadar gözüküyordu ya her yeri aynı anda o kadar büyümüş mü? ben de 17. haftadayım çok merak ediyorum.
Maşallah :) Ne güzel :)Keseye zor sığıyor miniğim :) kocaman olmuş kafası govdesi aynı anda zor gorunuyor her yeri :) 16 cm olmuş boyu :)
OLEEEEYYYYYYYEvet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :)gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Senin adina cok sevindim cnm masallah bebisine senle tarihlerimiz ayni ama bizimki bi hafta onden gittigi icin 10 gun sonra 19+5de detayli ultrasonumuz var orda gorcem yavrucagimi insallahKeseye zor sığıyor miniğim :) kocaman olmuş kafası govdesi aynı anda zor gorunuyor her yeri :) 16 cm olmuş boyu :)
tatlım benim doktor hangi hastaneye geçerse orada yapacağım artık net birşey söylemedi devlette çalışıyorya büyük ihtimal izmittede devlette olur. gelirim tabii. gebelik kursunada gittim canım normalde 1 saati geçiyor izmit bana yakın olsa hiç düşünmez ordaki kurslarada katılırdım.N never mind canım sen hangi hastanede dogum yapacaksın izmitte akademide olursa birbirimizi ziyarete geliriz artıksende gebelik kursuna gidiyor muydun?ortak nokta izmit olsun hepiniz gelin burada buluşalım
sadece gaz da olabilir canım aklına hemen kötü şey gelmesingünaydın kızlar bugün keyifsizim biraz dün akşam sol göğsümün altında bir ağrı vardı özelliklede bir bölgeye dokununca ve karnım inanılmaz sertti bütün gece uyumadım dalak ve karaciğerden korktum açıkçası. geçen ay gittiğimde karaciğer ve dalakta büyüme safra kesesindede taş vardı ve doktor gerekirse safradan ameliyat ederiz diyordu ama bir aydır bir sıkıntım yoktu. üstüne öksürük ve gripte var bir yandan belkide griptendir diye düşünüyorum. . randevu aldım 11 de gideceğim doktora dualarınıza benide ekleyin olur mu inşallah önemli birşey yoktur ve bebeğimide görebileyim.
Hehehey :) :)OLEEEEYYYYYYYkızıma bi arkadaş daha geldi yaşasınnn
inşllah öyledir canımyaa dokundukça elime şişlik geliyor sanki ondan korkuyorum biraz. eşim geliyormuş gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim.sadece gaz da olabilir canım aklına hemen kötü şey gelmesin
Benim bıcırık 3-4gun geriden geliyordu ama açığı kapatmış maasallah :) bizim ultrason 19unda :) 20.haftaya falan denk gelecek :)Senin adina cok sevindim cnm masallah bebisine senle tarihlerimiz ayni ama bizimki bi hafta onden gittigi icin 10 gun sonra 19+5de detayli ultrasonumuz var orda gorcem yavrucagimi insallahsende ole bi durum varmi tarihlerin tutuyomu s.a.t ile ultrason tarihin :) bekle dur artik 10 gun boyunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?