2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçmiş olsun canım, inşallah önemli Bi şey değildir.sonucu bizimle de paylaş.

Canım det canım detaylı ultrason dediğin 4 boyutlu ultrasonmu?

kızlar günaydınlar göğüste sancı olanlar var mı? bir kaç gün önce sağ göğüsümdeydi bu aralar sol taraf arada sancı giriyo gidiyo

gogusler süt vermeye hazırlandığı için ani değişimler normal canım hormonların artması nedeniyle. ama için rahat etsin bir doktora görün derim.

Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :) gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Hoşgelmiş sefa getirmiş kızın
Ben de azönce geldim doktordan. Ayy bu doktor kız dedi yaa geçen hafta özeldeki doktorum kesin erkek demişti hatta gösterdi pipisini resmen belliydi. Bugün uyuyodu bebişim ve pek kıpırdatamadık, doktor dürttü falan zor baktı ve bi çıkıntı göremedim bence kız dedi Ben şimdi kime inanayım????? Annem mavi yelek örmeye başlamıştı bile.

Canım det
canım detaylı ultrason dediğin 4 boyutlu ultrasonmu?
hayır hayır detaylı ultrasonda bebeğin iç organları uzuvları falan ayrıntılı şekilde inceleniyor. 4 boyutlu ultrason yani diğer ismi renkli ultrason daha farklı. normal ultrasonun renklisi ve daha belirgini. Detaylı ultrasonu doktorlar istiyor bebekte bi problem var mı yok mu emin olmak için. 4 boyutlu ultrason isteğe bağlı.

Uuu çok karışmış seninki canım yaa. Bizim doktor direkt kız dedi hani benziyo falan kesin dedi yani :)zaten gorunmuyodu hiç bi çıkıntı falan :)

Bizim doktor dört boyutlu dedi randevu alırken ultrason için detaylı dedi kız. Ben ozele gidiyorum ve çok pahalı. Doktor isteğime sunsaydı istemezdim ama yaptıracaksın dedi. O yüzden mecbur yaptırıyoruz

Uuu çok karışmış seninki canım yaa. Bizim doktor direkt kız dedi hani benziyo falan kesin dedi yani :)zaten gorunmuyodu hiç bi çıkıntı falan :)
Benim de geçen hafta kesin erkek demişti öbür doktor. Bu da kesin kız dedi. Ve işin ilginci ikisi de gösterdi ultrasonda. Gecen hafta pipisini gördüm, resmini bile çekip verdi. Bugünki de gösterdi bak bi çıkıntı görünmüyor die. Evet bi çıkıntı yok gibiydi ama uyuduğu için tam pozisyonda bakamadık.

Gunaydin anneler. Nasilsinizzz? Bende iki haftadir süren bi agri var. Alttan bi agri ve bacak aralarima vuruyor. Zor yürüyorum okadar yaniiii. Var mı ayni durumu yasayip icimi rahatlatacak olannn?

Günaydın kızlar banada doktorum on gün önce kız bi adım önde dedi yarın randevum var kesin cinsiyeti söylerim dedi çok merak ediyorum bi kızım bi oğlum var zaten ama yinede insan merak ediyo hayırlısı olsun inş:)

Banada erkek gibi demisti diger hafta bacaklar kapaliydi kiz gibi dedi:) erken merakimizdan kafamiz bulaniyor isteee. Seninkide garipmissss amaaa:)

Canım devlet hastanelerin ultrasyon mak pek net değil die biliyorum büyük ihtimalle erkek senin bebişin:)
Ben de hep erkek hissettim canım ve özeldeki ultrason daha kaliteliydi, gördüm kolayca. Devletinkinde pek net seçilmiyordu ve uyuduğu için açmadı bacakarasını. Doktor zorladı bakmaya çalıştı. Muhtemelen pipiyi araya saklamıştır diye düşünüyorum. Ama yarın gidicem özele tekrar baktırcam.

Günaydın Kızlar ve musmutlu bebişler :) Akşam eşimle çok güldük anlatayım sizede :) Akşam ona dedim ki daha kontrole 10 gün var arada ne zaman doktora kaçsak özlüyorum ben bebişlerimi dedim. O'da amma sabırsızsın napıcaz senle Haziran'a kadar dedi. Dedim o zaman bir alet icat et! İpad'e usb ile bağlantı yapsın bende ordan bebişlerimi seyredeyim istediğim zaman :))) Çok güldü öyle birşeyi yapabilsek zaten inan Bill Gates'den daha zengin oluruz dedi. Çokkk eski zamanlarda çocukluğumda bilgisayar, cep telefonu bunlar hayal ürünü şeylerdi kim bilir ileride bir icat eden olur biz görebilirmiyiz bilemiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…