- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.561
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım benim gonlunu ferah tut :)inşllah öyledir canımyaa dokundukça elime şişlik geliyor sanki ondan korkuyorum biraz. eşim geliyormuş gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim.
geçmiş olsun canım, inşallah önemli Bi şey değildir.sonucu bizimle de paylaş.günaydın kızlar bugün keyifsizim biraz dün akşam sol göğsümün altında bir ağrı vardı özelliklede bir bölgeye dokununca ve karnım inanılmaz sertti bütün gece uyumadım dalak ve karaciğerden korktum açıkçası. geçen ay gittiğimde karaciğer ve dalakta büyüme safra kesesindede taş vardı ve doktor gerekirse safradan ameliyat ederiz diyordu ama bir aydır bir sıkıntım yoktu. üstüne öksürük ve gripte var bir yandan belkide griptendir diye düşünüyorum. . randevu aldım 11 de gideceğim doktora dualarınıza benide ekleyin olur mu inşallah önemli birşey yoktur ve bebeğimide görebileyim.
canım detaylı ultrason dediğin 4 boyutlu ultrasonmu?Senin adina cok sevindim cnm masallah bebisine senle tarihlerimiz ayni ama bizimki bi hafta onden gittigi icin 10 gun sonra 19+5de detayli ultrasonumuz var orda gorcem yavrucagimi insallahsende ole bi durum varmi tarihlerin tutuyomu s.a.t ile ultrason tarihin :) bekle dur artik 10 gun boyunca :)
kızlar günaydınlar göğüste sancı olanlar var mı? bir kaç gün önce sağ göğüsümdeydi bu aralar sol taraf arada sancı giriyo gidiyo
Hoşgelmiş sefa getirmiş kızınEvet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :)gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
hayır hayır detaylı ultrasonda bebeğin iç organları uzuvları falan ayrıntılı şekilde inceleniyor. 4 boyutlu ultrason yani diğer ismi renkli ultrason daha farklı. normal ultrasonun renklisi ve daha belirgini. Detaylı ultrasonu doktorlar istiyor bebekte bi problem var mı yok mu emin olmak için. 4 boyutlu ultrason isteğe bağlı.Canım det
canım detaylı ultrason dediğin 4 boyutlu ultrasonmu?
bence 1 hafta sonra özele bir daha git bakalım doktor ne diyecek.Bugün gittiğim devletteki doktordu bu arada kızlar hangisine güvensem ben şimdi??
Uuu çok karışmış seninki canım yaa. Bizim doktor direkt kız dedi hani benziyo falan kesin dedi yani :)zaten gorunmuyodu hiç bi çıkıntı falan :)Hoşgelmiş sefa getirmiş kızın
Ben de azönce geldim doktordan. Ayy bu doktor kız dedi yaa geçen hafta özeldeki doktorum kesin erkek demişti hatta gösterdi pipisini resmen belliydi. Bugün uyuyodu bebişim ve pek kıpırdatamadık, doktor dürttü falan zor baktı ve bi çıkıntı göremedim bence kız dediBen şimdi kime inanayım????? Annem mavi yelek örmeye başlamıştı bile.
Yarın gitcen canım devlette yaptırdığım kan tahlilinin sonucunu göstermem gerek özeldeki doktoruma. Tekrar bakmasını isticem ayyy yarına kadar çatlamazsam tabi.bence 1 hafta sonra özele bir daha git bakalım doktor ne diyecek.
dört boyutlu dedi randevu alırken ultrason için detaylı dedi kız. Ben ozele gidiyorum ve çok pahalı. Doktor isteğime sunsaydı istemezdim ama yaptıracaksın dedi. O yüzden mecbur yaptırıyoruzhayır hayır detaylı ultrasonda bebeğin iç organları uzuvları falan ayrıntılı şekilde inceleniyor. 4 boyutlu ultrason yani diğer ismi renkli ultrason daha farklı. normal ultrasonun renklisi ve daha belirgini. Detaylı ultrasonu doktorlar istiyor bebekte bi problem var mı yok mu emin olmak için. 4 boyutlu ultrason isteğe bağlı.
Benim de geçen hafta kesin erkek demişti öbür doktor. Bu da kesin kız dedi. Ve işin ilginci ikisi de gösterdi ultrasonda. Gecen hafta pipisini gördüm, resmini bile çekip verdi. Bugünki de gösterdi bak bi çıkıntı görünmüyor die. Evet bi çıkıntı yok gibiydi ama uyuduğu için tam pozisyonda bakamadık.Uuu çok karışmış seninki canım yaa. Bizim doktor direkt kız dedi hani benziyo falan kesin dedi yani :)zaten gorunmuyodu hiç bi çıkıntı falan :)
Canım devlet hastanelerin ultrasyon mak pek net değil die biliyorum büyük ihtimalle erkek senin bebişin:)Bugün gittiğim devletteki doktordu bu arada kızlar hangisine güvensem ben şimdi??
Banada erkek gibi demisti diger hafta bacaklar kapaliydi kiz gibi dedi:) erken merakimizdan kafamiz bulaniyor isteee. Seninkide garipmissss amaaa:)Hoşgelmiş sefa getirmiş kızın
Ben de azönce geldim doktordan. Ayy bu doktor kız dedi yaa geçen hafta özeldeki doktorum kesin erkek demişti hatta gösterdi pipisini resmen belliydi. Bugün uyuyodu bebişim ve pek kıpırdatamadık, doktor dürttü falan zor baktı ve bi çıkıntı göremedim bence kız dediBen şimdi kime inanayım????? Annem mavi yelek örmeye başlamıştı bile.
Ben de hep erkek hissettim canım ve özeldeki ultrason daha kaliteliydi, gördüm kolayca. Devletinkinde pek net seçilmiyordu ve uyuduğu için açmadı bacakarasını. Doktor zorladı bakmaya çalıştı. Muhtemelen pipiyi araya saklamıştır diye düşünüyorum. Ama yarın gidicem özele tekrar baktırcam.Canım devlet hastanelerin ultrasyon mak pek net değil die biliyorum büyük ihtimalle erkek senin bebişin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?