2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İ phona baglanabilen ekg vardı oncdden veterinerde çalışıyordum da orda vardı hekimimde ultrason da yaparlar hatta belki vardır. telefon kılıfı gibi aparat takılıyor telefona ekranda gösteriyor kalp grafisini :)

Benim bıcırık 3-4gun geriden geliyordu ama açığı kapatmış maasallah :) bizim ultrason 19unda :) 20.haftaya falan denk gelecek :)
Tekrar masallah canim bebesine :) detayli ultrasonda kime benzedigini bile gorebiliyormussun cok heyecanliyim. Bugunde ogleden snra 4lu tarama testi sonucu icin doktorumu aricam ins oda iyi cikar :)

kızlar karnım büyümeye başladı genellikle akşamları karnımın belli bölgelerinde küçücük bi sertlik hissediyorum elimin koyuyorum 10 sn falan duruyo gidiyo ara ara oluyo hatta eşimi çağırıyorum o da tutuyo biz bebek niyetine seviyoruz bu sertlikleri ara sıra bu bebiş midir bebeğim bir hafta önden gidiyor bu arada normalde 16+4 olmam gerekirken bebişim 17+4 öyle olduğu için acaba hissediyormuyum kıpırdanma hissetmiyorum ama onun sertliğini hissediyorum bi de hep sağ tarafımdaydı bu kıpırtılarda tam doktorun cihazı tuttuğu yerde oluyo o benin bebeğim değil mi tecrübeli anne adayları:)

karın şişliği demişken bi iki hafta sonra göbüşlerimizin fotosunu paylaşalım da yarıştıralım benim göbüş büyüycek baya sanırım. eşim şaşıyor ben tartıya çıkınca. hala aynı kilodayım ama hamile göbeği var

Bugün gittiğim devletteki doktordu bu arada kızlar hangisine güvensem ben şimdi??
Isin zor valla bacim,cikintiyi gosterdiyse erkek olma ihtimali daha mi yuksek acaba.benimde devlet hastanesine giden tanidiklarimda boyle karisiklik cikmisti.devlette kiz demislerdi,ozele gidince erkek cikti bebisleri ve erkek olarak dogdu bebisler.hayirlisi olsun cnm

Benimki 10.haftada baya büyüdü. Simdi dev ediyooo. Nasil bitircem hamilelegi bilemiyorum):) ama hamileligi sonuna kadar hissediyorum. Büyük gobis hos hosss:)

canım cumartesi gittiğimizde doktor 4 boyutlu ultrasona randevu alın dedi direk, isteyip istemediğimizi hiç sormadı, sadece beş buçuk ay için şimdiden randevu alın dedi.gittik almaya eşime fiyatını sor dedim bunlardan ücret alıyorlar dedim,yoksa zavallı adam direk ne olduğunu anlamadan randevu alcaktı. Neyse 240 lira dediler, tabi bizde randevu almadık.şimdi ne yapayım bilmiyorum.kızımda hiç böyle bir şey yaptırmamıştık.sizlerin gittiği hastanelerde ne kadar, Bi de devlette varmı böyle Bi şey?

Hayırlısı olsun evet canım olabiliyormuş yanılmalar. Hiç farketmez bizim için zaten ilk bebişimiz. Yalnız herkeze söylemiştim erkek die ve bişiler almıştım o yüzden kafama takıldı biraz. Yarın özelde tekrar baktırcam anlsşılır o zaman.

Bizde 220tl vericez canım... Ateş pahası. Doktor yaptıracaksınız diyince biz de aldık tabii..

Canim illaki sart degil sonucta Allah gostermesin surasinda sorun var dese ne olcak bu saatten snra her turlu evladimiz. Bu ultrasonun amaci sadece bebegin durumunu detayli bilmekten oteye goturmuyor sadece icin rahat etmis olcak egerki hicbir sorununuz yoksa yani istemiyosan yaptirma. Bizimki ozel sigorta indirimiyle 94 liraya felan geliyor ama arada bi esim yaptirmamayi bile dusunuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…