2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bakalım doktor ne diyecek.yani dediğin gibi artık hiç Bi şey yapamaz ki insan, rabbim hastalıklarla sınamasın bizleri. Açıkçası oraya o kadar para verirsem içim rahat olmayacak.sonuçta ortada yolunda gitmeyen Bi şey yok çok şükür.aman neyse artık ne yazacağımı şaşırdım.bakalım doktor teyze cumartesi ne diyecek ...

Kızlar ben Bebişimi hissediyorum :)
Ben 15. Haftada hissetmeye başladım ama doktorlara göre 20 den önce mümkün deil! Benim ki resmen tekme atıo, karnımı içerden itip derimi kaldırtıyor. Bazen de soldaysa mesela sağa doğru geçiyor, böyle sürtünme gibi bi his oluyor ve elimi o an karnıma hafif bastırdığımda avucumda hissediyorum bedenini. Yok yok doktorlar genel konuşuyor olabilir ama ben eminim bu bebişim benim.

bende detaylı ultrason için izmirde çok iyi bir doktor varmış eşim araştırmış oraya gidicez fiyatını bilmiyorum biraz pahalıymış ben kendi doktorum apsn dedim ama eşim ne kadarsa ne kadar doktor çok iyiymiş dedi ocak sonuda oraya gidicem

Okurken biraz karistirdim canim biraz karisik olmus :))) simdi sen eren istiyosun esin onur mu ? O zmn sizde onur eren koyuverim hem uyuyoda ikiside guzel isim :)))
Canım Eren isminden vazgeçmişdik zaten Onuru pek umursamıyordum da tamam dedim ama şimdi o ismi istemiyorum zaman var bakalım hayırlısı

Hayırlı olusn canom mide bulantıların azalmaısna sevindim O siniriilik hali hamiliek öncesi de olduğu için aynı şek,lde devam canım bende seninkinin azalmaısna sevindim ..

Kaşınması çok mu kaşınıyor canım sürekli ve dayanılmayacak kaşıntı varsa ve bütün vucuduna yayılıyorsa bir dokturna görün derim ben onuyn dışında lieracı sabah akşam kullanlıyor diye biliyorum ben.

kaşınıyor canım sürekli ve dayanılmayacak kaşıntı varsa ve bütün vucuduna yayılıyorsa bir dokturna görün derim ben onuyn dışında lieracı sabah akşam kullanlıyor diye biliyorum ben

teşekkür ederim canım bütün vücudum değil sadece karnım kaşınıyor ben artık bu kremi sabah akşam süreyim en iyisi çatlamak istemiyorummm(

Canim ben izmirdeyim. Doktorun adi ne birde nerde merak ettim.

Kizlar merhabaaaa...
Ben isden ayrildim.
Her doktora gittigimde azarliodu patron beni ve isyerim sanayide oldugu icin yicek adam akilli bisey bulamiyordum aksam 9 10 larda eve anca geliyordum. Durum boyle olunca ayrildim oh rahatladm kahvaltimi yapiyorum yemegimi yapiyorum evde daha rahatim. Maddi yonden belki herseyi istedigim gibi alamicam ama en azindan bebegim sakin ev ortaminda buyicek.isyerinde cok gergin bi ortamda caisoyordum.
Bebegkm 1 hafta önden gidiyor.Detayli ultrason dedi doktor ocak ortasinda 350 tl fiyat cok geldiii bana. Bide seker yuklemesi var galiba. Onun fiyati nekadar bilemiyorum. Hastanemi cok seviyorum ama testler cok pahali.
Subat ayi komple burda olmicam annemlerin yanina gidicem yurtdisina.
Gitmeden detayli ultrasonu ve seker yuklemesini yaptirmaliyim.
Devlettden mi randevu alsam bilemedm

Ayy kızlar ateş pahadı özeller yaa nie devlette yaptırmıyorsunuz. Ben ilk günden beri devlette yaptırıyorum testlerimi ve sonucu alıp özeldeki doktoruma gösteriyorum. Muayene ücreti 48tl veriyorum sadece ayda bir. Yazık günah o testlere verilen paralara. Bebişimizin ihtiyaçlarını alırsınız onunla. Ben böyle düşündüm kendimce ve böyle devam ediyorum. Hem devlette ertesi gün çıkıo kan sonuçları. Özelde 10 gün sonra diyip kandırıyorlar bi de sonra yine muayene parası alıyorlar sonuç göstermeye gidince.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bütün vücudum değil sadece karnım kaşınıyor ben artık bu kremi sabah akşam süreyim en iyisi çatlamak istemiyorummm(
Birde canım bol bol su içmek lazım Vucudun içtende nemlenmesi için göğüslerine bacaklarına da sür onlarda genişliyor çatlamaması için

Selam arkadaşlar bir iki gündür takip ettim ama yazamadım.

Birçok arkadaşımız cinsiyetini öğrenmiş ne güzel.

3 lü ve 4 lü tarama koşturmaları başlamış.

Benim 3 lü testimin sonucu çıktı doktorumla da görüştüm çok güzel dedi, inş. sonuna kadar hep böyle güzel haberlerle yazarız sayfamıza.

Detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış bizim ki Allah nasip ederse 3 Şubatta.

Canım benim detaylı ultrasonum 3 şubatta, toplam maliyeti ne bilmiyorum ama biz devler memuru farkı olarak 150 tl. ödeyeceğiz.

kaçıncı haftan olmuş oluyor canım senin ben sömestıra gideceğimden o haftalaı kaçrıyorum 19+5 gii falan ailemin yanına gidicem acaba o zaman yaparlar mı

Bende 3 lü tarama testimi devlette yaptırdım çarşamba 2 gibi kan verdim, cuma 2 gibi çıktı sonuçlarım.

Özel hastanede 117 tl. fark ödeyecektim doktorum devlette de yaptırsan olur, benim için sonuç önemli dedim.

Ama devletin doktorları da nedense hiç ilgilenmiyorlar, en azından bizim buradaki sadece kalp atışına ve haftasına bakıyor.

Cinsiyetine kız demişlerdi teyit edebilir miyiz dedim ona bile biz 25. haftadan önce göremiyoruz dedi.

Artık 12 ocakta yine kendi doktorumla randevum var, sabırsızlıkla kendi doktorumla olan randevumu bekliyorum.

kaçıncı haftan olmuş oluyor canım senin ben sömestıra gideceğimden o haftalaı kaçrıyorum 19+5 gii falan ailemin yanına gidicem acaba o zaman yaparlar mı

tam 22 haftada canım.

20. hafta ile 22. hafta arasında kalp mi tam hatırlayamıyorum bir organın gelişimi tam oluyormuş, onun için 22. haftada gireceğim Allah nasip ederse.

servet sağol muş canı doktorun adı ama tam olarak nerdedir bimiyorum kendi muayenesi var sanırım oraya gidicez
Anladim canim. Ben daha doktor bakmadim detayli ultrason icin. Benim doktorum bakarmi acaba diye de düşünüyorum. Sen bir git bakalim memnun kalirsan bende gelebilirim doktorum yapmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…