2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tam 22 haftada canım.

20. hafta ile 22. hafta arasında kalp mi tam hatırlayamıyorum bir organın gelişimi tam oluyormuş, onun için 22. haftada gireceğim Allah nasip ederse.

hımm peki benim için erken mi olur sence döndüğümdede 22.haftam bitmiş olacak bu sömestr çok ters zamana geldi ya

Devlet hastanesinde detayli ultrason varmi ?
Bagcilar devler veya bahcelievler devlet e giden varmi ?
Ilk rutin testler icin gitmistim bagcilsra ama cok sinir olmustum doktora.
Insan muamelesi yapmiolar.

hımm peki benim için erken mi olur sence döndüğümdede 22.haftam bitmiş olacak bu sömestr çok ters zamana geldi ya

canım benim randevu haftamı doktorum belirledi şu haftaya randevu al dedi, aynı hastane olduğu için hemen alt kattan aldım.

Sende bi doktoruna sorsan , yönlendirse seni.

yarın gidicem zaten söyler muhtemelen ama ben hala doldurduğumuz haftayı mı söylüyruz yoksa içinde olduğumuzu mu bi türlü nlayamadım bi de bebeğin önden gitmesi detaylı ultrasonu etkiler mi

4boyutlu bence özel hastanelerin oyunu. merak edersen 30. haftada fln yaptırırsın ben öyle yapıcam hem bebeğin yüzü iyice belirgin olur. devlette yok bizim

Devlette 3-5 tane mükemmel ötesi doktora denk geldim, bilgisi ile, insanlığı ile kişiliği ile.

Ama kadın doğum için 3 kere gittim üçünde de aldıkları paranın kendi adıma helal olmadığını düşündüm.

Eğer muayenehaneleri olsa hastaya nasıl davranırlardı kimbilir, adı devler hastanesi olduğu için hastalara davranışları farklı ben bana yaptıkları için demiyorum kendime yapmalarına pek müsaade etmem direk şikayet ederim.

Ama sen devletten de para alıyorsun be kadın hakkını vererek yap işini.

devlette tüm testler ücretsiz. detaylı ultrasonu tahlilleri 3lü v4lü testi fln yaptır, kendi doktoruna göster. en kolayı bu. en masrafsızı da.

yarın gidicem zaten söyler muhtemelen ama ben hala doldurduğumuz haftayı mı söylüyruz yoksa içinde olduğumuzu mu bi türlü nlayamadım bi de bebeğin önden gitmesi detaylı ultrasonu etkiler mi

Benim bebişte 5-7 gün önde gidiyor canım.

merhaba güzel anneler ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş darısı bizim başımıza inşallah 1 haftam var daha bebişi görmeye hem 4lü test yapılacak hemde gösterirse cinsiyetini öğreneceğiz bakalım bu arada bende de netleşti bebeğin hareketleri hatta eşime bile elletiyorum oda hissediyor bazen :))

Bende genelde akşamları 2-3 hareketini hissediyorum. Ama gün içinde nedense hissetmiyorum.

Tatlı da yiyemiyorum ki tatlı yeyip deneyim.

merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum. kadın doğum doktoru ağrılarım için birşey diyemedi gastroentoloj, ile görüş dedi. ve cinsiyetimiz kesinleşti geçen ay %51 kız dı bu ay %100 erkek miş. değişmez dedi. bakalım hakkımızda hayırlısı bir oğlum var birde kızım olsun çok istemiştim ama kısmet değilmiş eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter.

ya kızlarr kendimi kötü hissettim birden. doktor erkek diyince ilk hayal kırıklığı ile hadi ya demişim sonrasnda da takıldım galiba cinsiyete doğru dürüst bakamadım bile sonra dedi doktor bak ellerine falan diye bir parmağını ağzına sokmuştu kuzum. şimdi de vicdan azabı çekiyorum çok feci. kız yada erkek ne farkeder Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Sağlıklı olsun da kız yada erkek fark etmez canım.

Gerçi her annenin - babanın kalbinden geçen bir cinsiyet vardır ama en önemlisi sağlıklı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…