2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Il disindanda heyet raporu alinabiliyor canim eger tanidik falan varsa. Ayyy ne deli bunlarda raporu adam reddediyoryaaa bi de kaymakam üsenmeyip bunla ugrasiyor yanii

Il disindanda heyet raporu alinabiliyor canim eger tanidik falan varsa. Ayyy ne deli bunlarda raporu adam reddediyoryaaa bi de kaymakam üsenmeyip bunla ugrasiyor yanii
Bi şekilde halletcez bakalım inşallah. Bebeğimin zamanında geleceğine inanıyorum. İnşallah hepimizin yavrusu zamanında sağlıklı bir şekilde gelir.

İyi senelerrrrr kizlaaarrrrr seneye 3 kişi gireecz inş Allahimin izniyle 2015in sağlıkla mutlulukla huzurla bol kazançla geçmesi dileklerimle hepinizin yeni yılı kutlu olsun allahım gonlunuzdeki tüm dilekleri versin en
önemlisi de 2016 ya Bebislerimiz le girmeyi
nasip etsin inş (aaamiiiiinnnnn)

Bi şekilde halletcez bakalım inşallah. Bebeğimin zamanında geleceğine inanıyorum. İnşallah hepimizin yavrusu zamanında sağlıklı bir şekilde gelir.
Cnm benim kiyamam...
Uzme kendini nolur...
Cenabi Hak elbet bir kolaylik saglayacaktir...
ALLAH ne olmazlari oldurur , ne merhametsizleri dize getirir...
Bebegin ALLAH'IN izniyle vaktinde saglikla dogacak insaallah...
Sen dimdik umutla duayla sabirli ol yeter cnm...

Allah razı olsun güzel dileklerin için. Amiiiin inşallah. Sadece canımı sıktılar günümü mahvettiler. Ama bebeğim benimle inşallah hep. Hepimiz bebişlerimize sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah amiiiin

Kizlar saglik ocagina gittim sabah d3 damla yazdilar kis hamileleri gunesten D vitamini alamiyo diye kullanmak gerekiyomus kullanan var mi icinzde bikac yerde d vitamini fazlasi zarar diye okudum kullanan varsa yzabilir mi
bende içiyorum cnm 10 gündür

saol cnm inş geçer

inş benim de geçer ya mahvoluyorum

canım öncelikle çok geçmiş olsun, benimde düşük tehditim olduğu dönemlerde doktorum istediğin kadar rapor yazayım evde yat ama nöbet tutamaz raporu veremem dedi, eğer gıcık biri çıkar da seni bakanlığa şikayet ederse yanarsın dedi, 10 dk nöbet tutamayacak kadar kötüyse ders de anlatacak yeterlilikte değildir diyorlarmış, başımıza iş açarmışız, müdürümde aynısını söyledi haberin olsun cnm. Bence de en güzeli heyet raporu al yat, bende öğretmenim seni çok iyi anlıyorum emek verdiğin sınıfını bırakmak istemiyosun ama en değerli kendi bebişlerimiz azıcık bencil olmamız lazım cnm artık

Hayirli geceler hanimlar.benim 14.haftadaki doktor kontrolumde bebisin sirti dönüktü hep bize.buna ragmen doktor %99 kiz dedi.neye dayanarak dedi anlamadik..var mi bilgisi olan?

Ayy çok sevindim canım. Gönlünden geçen olmuş. Kordonla karıştırdı demek ki

Nasıl kabul etmiyor. Müdürlere ne oluyorsa. Sanki onlar nöbet tutacaklar. Rapora göre nöbet tutmaman gerekiyor, hiçbir şey yaptıramaz.

O okul müdürü u kendini ne sanıyor ya.yasaları kafasina gore mi belirleyecek.sinir oluyorum ogretmeni n sağlığını güce saymaya kalkanlara.dilekceni isleme koysun.bi de bu durum niye milli eğitime yaşıyor diye opsunler onu inş.ben 6. Haftaliktan bu yana tutmuyorum.tek bir kelime dahi etmediler.etseler eşim onları yolar bilmiyorlar.haklarimizi çok iyi bilmeliyiz.gün gelir ne fedakarlıklar yaparsin hakkin olani vermek istemezler.

Keşke raporda da problem çıkarmasalar.
Yaa sanki onlardan hakkım olmayan bir şey istiyormuşum gibi davranıyorlar. Nöbet tutabilecek durumda olsam zaten hiç kimseye minnet etmem. Okulda az öğretmen varmış da onlara çok sıra gelecekmiş ben tutmazsam derdi bu

Nasıl kabul etmiyor. Müdürlere ne oluyorsa. Sanki onlar nöbet tutacaklar. Rapora göre nöbet tutmaman gerekiyor, hiçbir şey yaptıramaz.
Okuldaki arkadaşlar da diyor ki niye dert ediyorsun biz yardım ederiz. Bana yapılan muamele çok canımı sıktı.

Günaydın arkadaşlar. Dün akşam kasıklarımda batma oldu gazdır diye dikkate almadım geçti de zaten. Sabah mide bulantım olunca korkmaya başladım bişey mi oluyor Bebeğime diye. 3.aydan beri hiç mide bulantısı olmadı. Normal midir acaba. Doktora gitsem mi yoksa

tunaydın anneler bırsey sorucam bbek hareketlerını hısseden anneler nasıl hısseettı ılk ben bıseyler duyar gbıyım ama emın de degılım
bırde mıdem yanıyor gavıscon surup kullanan varmı rahat rahat kullanabılırmıyım alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…