- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.801
Il disindanda heyet raporu alinabiliyor canim eger tanidik falan varsa. Ayyy ne deli bunlarda raporu adam reddediyoryaaa bi de kaymakam üsenmeyip bunla ugrasiyor yaniiBizim ilçe genel olarak öğretmene karşı2 ay önce rahatsızlanıp 1 hafta rapor almak durumunda kaldım. Kaymakamımız raporumu reddedip beni bu halimle il devlet hastanesine gönderdi "rapor fenne uygun değildir" diye. Kendim dolmuşla gidemeyeceğim için o gün eşim de işinden kaldı. Adamlara ayakta durmam sıkıntılı diyorum onlar beni hastaneye gönderiyor bilmem kaç km ötedeki, heyete ispatlamam için hastalığımı. Artık rapor almaktan bile korkar olduk.
Bi şekilde halletcez bakalım inşallah. Bebeğimin zamanında geleceğine inanıyorum. İnşallah hepimizin yavrusu zamanında sağlıklı bir şekilde gelir.Il disindanda heyet raporu alinabiliyor canim eger tanidik falan varsa. Ayyy ne deli bunlarda raporu adam reddediyoryaaa bi de kaymakam üsenmeyip bunla ugrasiyor yanii
Cnm benim kiyamam...Bi şekilde halletcez bakalım inşallah. Bebeğimin zamanında geleceğine inanıyorum. İnşallah hepimizin yavrusu zamanında sağlıklı bir şekilde gelir.
Allah razı olsun güzel dileklerin için. Amiiiin inşallah. Sadece canımı sıktılar günümü mahvettiler. Ama bebeğim benimle inşallah hep. Hepimiz bebişlerimize sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah amiiiinCnm benim kiyamam...
Uzme kendini nolur...
Cenabi Hak elbet bir kolaylik saglayacaktir...
ALLAH ne olmazlari oldurur , ne merhametsizleri dize getirir...
Bebegin ALLAH'IN izniyle vaktinde saglikla dogacak insaallah...
Sen dimdik umutla duayla sabirli ol yeter cnm...
bende içiyorum cnm 10 gündürKizlar saglik ocagina gittim sabah d3 damla yazdilar kis hamileleri gunesten D vitamini alamiyo diye kullanmak gerekiyomus kullanan var mi icinzde bikac yerde d vitamini fazlasi zarar diye okudum kullanan varsa yzabilir mi
saol cnm inş geçerbas agrısı normal bu haftalarda sankı benım de 2-3 kez tuttu ama gecmeyecek sekılde,vıtamın eksıklıyı ıcın bı tahlıl kımseye yapılmıyor zann edıyorum,zaten bebek bızden aldıgı ıcın gerekenlerı eksta vıtamıne ıhtıyacımız var,ama decavıtın bas agrısı yapdıgını bı kac arkadas yazmıstı
inş benim de geçer ya mahvoluyorumbaş ağrısı o haftalarda banada olldu. Hem de çok kötüydüm bu hafta geçti şükür ama ben decavit kullanmadım. D ve b vitamini için tahlil yaptırdım ama ayrı ücretli bir tahlil o. şimdi kan habı ve b vitamını bir de sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum.
canım öncelikle çok geçmiş olsun, benimde düşük tehditim olduğu dönemlerde doktorum istediğin kadar rapor yazayım evde yat ama nöbet tutamaz raporu veremem dedi, eğer gıcık biri çıkar da seni bakanlığa şikayet ederse yanarsın dedi, 10 dk nöbet tutamayacak kadar kötüyse ders de anlatacak yeterlilikte değildir diyorlarmış, başımıza iş açarmışız, müdürümde aynısını söylediKızlar çok moralim bozukBen öğretmenim. Rahmimde perde var 2 hafta önce seklaj ameliyatı oldum. Çok riskli bir gebelik benimkisi. Doktor okulda nöbet tutmamam için rapor verdi. Zaten çok fazla ayakta kalmamam gerekiyor. Doktorum bebeği 32. haftaya kadar tutabilsek iyi diyor. İşte bugün raporumu verdim müdüre. Raporumu kabul etmedi. Neymiş dışarı bi sandalye koyup orada oturacakmışım öyle nöbet tutacakmışım. Ben de durumumu açıklayan bi dilekçe yazdım verdim müdüre bakalım milli eğitim ne cevap verecek
Ayy çok sevindim canım. Gönlünden geçen olmuş. Kordonla karıştırdı demek kiMerhaba annislerrrr doktordan geldimmm ve şok icindeyim13 haftalikken erkek denilen bebeğim kız çıktı bugün %100 meğerse hislerimde yanilmamisim hep kız hissetmistim hatta uzun süre inanamamistim erkek olduğuna. gönlümden de hep kız geciyordu kızım mm minik kelebegim seni mustafa ege'm diyerek sevdiğim için özür dilerimmm
Nasıl kabul etmiyor. Müdürlere ne oluyorsa. Sanki onlar nöbet tutacaklar. Rapora göre nöbet tutmaman gerekiyor, hiçbir şey yaptıramaz.Kızlar çok moralim bozukBen öğretmenim. Rahmimde perde var 2 hafta önce seklaj ameliyatı oldum. Çok riskli bir gebelik benimkisi. Doktor okulda nöbet tutmamam için rapor verdi. Zaten çok fazla ayakta kalmamam gerekiyor. Doktorum bebeği 32. haftaya kadar tutabilsek iyi diyor. İşte bugün raporumu verdim müdüre. Raporumu kabul etmedi. Neymiş dışarı bi sandalye koyup orada oturacakmışım öyle nöbet tutacakmışım. Ben de durumumu açıklayan bi dilekçe yazdım verdim müdüre bakalım milli eğitim ne cevap verecek
O okul müdürü u kendini ne sanıyor ya.yasaları kafasina gore mi belirleyecek.sinir oluyorum ogretmeni n sağlığını güce saymaya kalkanlara.dilekceni isleme koysun.bi de bu durum niye milli eğitime yaşıyor diye opsunler onu inş.ben 6. Haftaliktan bu yana tutmuyorum.tek bir kelime dahi etmediler.etseler eşim onları yolar bilmiyorlar.haklarimizi çok iyi bilmeliyiz.gün gelir ne fedakarlıklar yaparsin hakkin olani vermek istemezler.Kızlar çok moralim bozukBen öğretmenim. Rahmimde perde var 2 hafta önce seklaj ameliyatı oldum. Çok riskli bir gebelik benimkisi. Doktor okulda nöbet tutmamam için rapor verdi. Zaten çok fazla ayakta kalmamam gerekiyor. Doktorum bebeği 32. haftaya kadar tutabilsek iyi diyor. İşte bugün raporumu verdim müdüre. Raporumu kabul etmedi. Neymiş dışarı bi sandalye koyup orada oturacakmışım öyle nöbet tutacakmışım. Ben de durumumu açıklayan bi dilekçe yazdım verdim müdüre bakalım milli eğitim ne cevap verecek
İnşallah bizimkiler de öyle bir şey olmazAyy çok sevindim canım. Gönlünden geçen olmuş. Kordonla karıştırdı demek ki
Keşke raporda da problem çıkarmasalar.bende içiyorum cnm 10 gündür
saol cnm inş geçer
inş benim de geçer ya mahvoluyorum
canım öncelikle çok geçmiş olsun, benimde düşük tehditim olduğu dönemlerde doktorum istediğin kadar rapor yazayım evde yat ama nöbet tutamaz raporu veremem dedi, eğer gıcık biri çıkar da seni bakanlığa şikayet ederse yanarsın dedi, 10 dk nöbet tutamayacak kadar kötüyse ders de anlatacak yeterlilikte değildir diyorlarmış, başımıza iş açarmışız, müdürümde aynısını söyledihaberin olsun cnm. Bence de en güzeli heyet raporu al yat, bende öğretmenim seni çok iyi anlıyorum emek verdiğin sınıfını bırakmak istemiyosun ama en değerli kendi bebişlerimiz azıcık bencil olmamız lazım cnm artık
Yaa sanki onlardan hakkım olmayan bir şey istiyormuşum gibi davranıyorlar. Nöbet tutabilecek durumda olsam zaten hiç kimseye minnet etmem. Okulda az öğretmen varmış da onlara çok sıra gelecekmiş ben tutmazsam derdi buO okul müdürü u kendini ne sanıyor ya.yasaları kafasina gore mi belirleyecek.sinir oluyorum ogretmeni n sağlığını güce saymaya kalkanlara.dilekceni isleme koysun.bi de bu durum niye milli eğitime yaşıyor diye opsunler onu inş.ben 6. Haftaliktan bu yana tutmuyorum.tek bir kelime dahi etmediler.etseler eşim onları yolar bilmiyorlar.haklarimizi çok iyi bilmeliyiz.gün gelir ne fedakarlıklar yaparsin hakkin olani vermek istemezler.
Okuldaki arkadaşlar da diyor ki niye dert ediyorsun biz yardım ederiz. Bana yapılan muamele çok canımı sıktı.Nasıl kabul etmiyor. Müdürlere ne oluyorsa. Sanki onlar nöbet tutacaklar. Rapora göre nöbet tutmaman gerekiyor, hiçbir şey yaptıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?