2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım sabahları aç karna lansor içiyorum ve 15dk sonra kahvaltı yapıyorum. Çay,kahve,çikolata,portakal,mandalina,limon vs. gibi midede asit üretecek şeyler yasak. Bulantım tamamen geçince demir hapı vereceğini söyledi fakat bitkisel olanı vereceğim. Normal olanı verirsem bütün mide şikayetlerin geri gelir dedi. Yazdığında sizlere de yazarım.

benım arkadaşıma böyle anlayışsız bir müdür denk gelmıştı hamılelıkte. aynı durum değil ama benzer durumdasınız. doktor müdürü bizzat arayip milli eğitim bakanlığına mı bildirmem lazım bu durumu anlamanız için demişti. tabi hemn müdürün tavrı değişmişti.
Allah korusun cnm inş kaybetmezsın sağlıkla dünyaya gelir bebeğin. ama riskli gebelik uzmanına gitmiyorsan mutlaka git bir görüş belki heyet raporu verriler

Üniversite hastanesine gidicem olmadı. İnşallah zamanında gelir bebeğim o zamana kadar sabredebilir

çok saol bilgi için benim bulantım yok ama midem sürekli ekşiyor agzımda kötü bir tat var oda iştahımı kacırıyor yiceklere karsı istek duymuyorum ama mecburen yemekte ne varsa onu yiyorum. ama saydıgın yasak olan seyleri bende yediğimde mide şikayetim daha da artıyor muhtemelen bende de aynı problem var ve demir hapı kullanıyordum bitti yeniden yazdırcaktım. o zaman sen yazdır bende senin yazdırdığın ilacın ismini sorarım kullanabilir miyim diye doktoruma :)

Ne sacma sey ya cocuklardan birine bsey oldunu senin basin yanicak. Bilerek isi yokusa suruyor sanirim. Canim sen nerde ogretmensin baya az kisisiniz okulda.
Afyon dayım. Köyde 2 tane ilkokul var. Bizim okulda 7 öğretmeniz. Biri geçen sene doğum yaptığı için tutamıyor yasal olarak, biri anasınıfı öğretmeni kalıyoruz 5 kişi. Ben de işin içinde sendika gibi seylerin etkili olduğunu düşünüyorum bu konuda ne yazık ki

Ayni durumdayiz. Bak bu ameliyat vaktinden bahsetmiyorum onceki gebeligimde kanamam vardi diye doktor nobet icin rapor verdi vr pasa pasa kabul etti okul. Sen al heyeti dedigim gibi

Ben mudurun gicikligi diye dusunuyorum canim. Cunku raporun varsa nobet tutmamak en dogal hakkin. Su anda hamile olan bir arkadasim tutmuyor. Bizimi okulda bel fitigi olan bir ogretmen senelerdir tutmuyor. Eger senin sendikan varsa bence sendika temsilcinizle gorus anlat derdini. Durumum riskli diyorsun ne yap et sakin nobet tutma.

Neymiş efendim nöbet tutması uygun değildir gibi bi ifade yokmuş raporda. O yyüzden dışarıda oturarak nöbet tutabilirmişim. Oturarak nöbet tutulduğunu da görmedim hiç. Arkadaşlar da diyor ki her hamile gidip düşük riski var diye rapor aldığı için böyle oluyor Milli eğitime dilekçe yazdım sonuca göre bakalım kabul etmezlerse doktora yeniden rapor yazdırıcam.

Ayni durumdayiz. Bak bu ameliyat vaktinden bahsetmiyorum onceki gebeligimde kanamam vardi diye doktor nobet icin rapor verdi vr pasa pasa kabul etti okul. Sen al heyeti dedigim gibi
Nöbet için yazılan raporda ne yazıyordu senin? Benimkinde servikal yetmezlik sebebiyle serkülaj olan hastanın uzun süre ayakta kalması düşük ve erken doğum sebebi olabilir. Gereğini.... diye yazılmış o yüzden oturarak tut diyor

Ben de dicem doktora bizim müdürün anlayışı biraz kıt, algılayamıyor böyle uzun olunca yazsın direkt
Garip insanlar varyaa. Bu idareciler bazen anlayissiz oluyor utanma sikilmayi kenara atip herseyi acik secik anlatacaksin anca oylee. Yaptim da valla. Bak su an heyet zor olsa bile 5er gun raporunu al pazartesileri simdi oyle idare et. Yani mecbur birakiyolar insani. Kusura bakmasinlar bebeklerimiz herseyden onemli.

Bana da dedi ki bugün 'ben anlamıyorum ne oluyo böyle servikal yetmezlik falan' dedi. Anlatayım dedim. İstemedi. Dedim ki bu rahatsızlıktan dolayı doktorum bebeği 32 haftaya kadar tutabilsek iyi dedi. Bu rahatsızlığı olanların bebekleri %60-70 çok erken doğuyor. Hani 5-6 aylık bile doğabilir o zaman yaşatamazlar dedim. 7-8 aylığa kadar bekleyebilirse iyi dedi. Sonra da "ben bu kadar gaddar mıyım, dilekçe yazmanıza gerek yoktu" falan dedi. İlla açıkça anlatman gerekiyor işte anlayışsız insanlar. Sonra da gelmiş öğretmenler odasına benimle muhabbet etmeye çalışıyo yapmacık herif

Nobette sikinti cikariyorum, bu ogretmen rapor alip gitse nasil bi sikinti cekerim diye dusunmuyor yani. Guya idarecilerya hani biseye illa mudahale edecek. Sıkma sen canini. Agrin cok mu oldu dikislerden mi

Nobette sikinti cikariyorum, bu ogretmen rapor alip gitse nasil bi sikinti cekerim diye dusunmuyor yani. Guya idarecilerya hani biseye illa mudahale edecek. Sıkma sen canini. Agrin cok mu oldu dikislerden mi
Diyor ki heyet raporu al ücretli falan buluruz. Sanki ücretli bulsa çok iyi olacak 3 senelik sınıfım benim. Dün çok ağrım oldu yaa ilk defa gittim çünkü serklajdan sonra. Bıçak saplanır gibi ağrıdı.Bir de müdürümüz yeni değişti daha beni de önceden tanısa işten kaçmadığımı bilecek Tanımıyor ki bizi daha. Eski müdürüm sürekli arkamdaydı hiç bir konuda sıkıntı çıkarmadı bana

Gecmis olsun canim evet bende ayakta kalinca agriyor. Doktor ona gore ayakta durmayacaksin dedi. Zormus senin durumda. Donem sonu da geldi rapor alsan cok da sikinti cikmaz bence yine sen en iyisini bilirsin. Benim psikolojik olarak da korkularim cok oluyor bi kaybim oldugu icin. Anca yasayanlar anliyor iste... gerisi bos. Ondan hic riske atmak istemiyorum

Bizim ilçe genel olarak öğretmene karşı 2 ay önce rahatsızlanıp 1 hafta rapor almak durumunda kaldım. Kaymakamımız raporumu reddedip beni bu halimle il devlet hastanesine gönderdi "rapor fenne uygun değildir" diye. Kendim dolmuşla gidemeyeceğim için o gün eşim de işinden kaldı. Adamlara ayakta durmam sıkıntılı diyorum onlar beni hastaneye gönderiyor bilmem kaç km ötedeki, heyete ispatlamam için hastalığımı. Artık rapor almaktan bile korkar olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…