2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnım herseyı yasıyoruz anlık degısımlerle ama sen doktorunu bı ara bakalım mutlaka gel derse gıdersın ben bole durumlarda bole yapıyorum doktor anlar telde bıle olsa

günaydın kızlarrr hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimizle geçireceğimiz çook güzel bi yıl dilerim umarım hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeğimizi zamanında kucağımıza alırız ve aile olmanın keyfini yaşarız

canımm bana da kadın doğum uzmanı gaviscon şurup yazmıştı mide yanması için kullanmamızda bi sakınca yok benimde bi dönem yanmalarım çok oldu doktora ilaç yazdırdım ama kullanmadan geçti

canımm bana da kadın doğum uzmanı gaviscon şurup yazmıştı mide yanması için kullanmamızda bi sakınca yok benimde bi dönem yanmalarım çok oldu doktora ilaç yazdırdım ama kullanmadan geçti

tmm cnım bnde bı yazdırayım ya bu ara sıklastı bıraz

Bu arada hepinize mutlu,huzurlu, sağlık dolu yıllar güzel annisler yeni yılda harika şeyler bizleri bekliyor mucizelerimiz bizlerle olacak Allah 'in izniyle..

Canım ben arada kullanıyorum. Çok rahatlatıyor ertesi güne bile faydası oluyor bence

Çok iyi bir doktor ama nasıl bole oldu anlamadım neyseki bikaç parça Maviş kıyafet almıştım ama anneannesi Maviş Maviş ceketler suveterler ormustu. Yazık kadıncagiza
annesi kızlar da mavi giyer nolcak, yıpratmadan kullanırsın mavişleri, sonra ikinciye kaldırırsın, ben kızıma mavi tulumda giydiriyorum çokta yakışıyordu, şimdi kardeşe kaldı...

Gunaydin kizlar dun bebeğimi gördüm artik tombik olmus :) doktor ters duruyo dedi boyle normal doğum yapamazsin dedi bekliycez artik dönmesini 5. Aydan sonra dönenler varmis oglum kendi kurallarıyla yasio içerde:)

13.Cüz okundu SirriEyvan . Rabbim cümlemizin okuduğunu ve dualarını hayırlısı ile kabul etsin.

Tebrikler canım ne güzel Allah gonlune gore vermis Sağlıcakla
kucağına alırsın inşallah

Kızlar 16+3 doktor erkek dedi. Acaba degisme ihtimali varmı sizce

Te

Gunaydin kizlar dun bebeğimi gördüm artik tombik olmus :) doktor ters duruyo dedi boyle normal doğum yapamazsin dedi bekliycez artik dönmesini 5. Aydan sonra dönenler varmis oglum kendi kurallarıyla yasio içerde:)
Ne guzel bebisini gormussunn bende haftaya gorecegim daha cok varr.Nasil tersmis allah allah :) merak ettimm normalde 7.ayda dönuyorlar haniii

Çok iyi bir doktor ama nasıl bole oldu anlamadım neyseki bikaç parça Maviş kıyafet almıştım ama anneannesi Maviş Maviş ceketler suveterler ormustu. Yazık kadıncagiza
canımm senin bebişe erkek demişlerdi dimi sanırım sende kız istiyordun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel bana da 12. haftada erkeğe benziyor demişlerdi ama bikaç gün öncede kıza benziyor dediler umarım benimde son dedikleri gibi kalır artık her hafta değişiyordemekki neymiş erkenden hazırlık yapmamamız gerekiyormuşbende ortak renkler almıştım artık kesin belli olsun diye bekliyorum bakalım ne zaman belli olacak

annesi kızlar da mavi giyer nolcak, yıpratmadan kullanırsın mavişleri, sonra ikinciye kaldırırsın, ben kızıma mavi tulumda giydiriyorum çokta yakışıyordu, şimdi kardeşe kaldı...
Evet canım giydircem artık tersi durumda oglana pembe giydirmek olmazdı sanki ama kız giyer maviyi nolcak

Son düzenleme:
Aynen canım %90 erkek demişti 13.haftamda. dün kız dedi unuttu sanırım 20 gün önce erkek dediğini Sekreterine bir kızımız gelio yaz dedi esimle benim gözler firladi hocam 20 gün önce erkek demiştiniz dedim bi bocaladi falan doktorumdan memnunum ama yarın başka hastaneden randevu aldım teyit etmem lazım kızımı. Aynen canım kesin belli olmadan bişey alma ben de tek tük almistim

Tebrikler canım ne güzel Allah gonlune gore vermis Sağlıcakla
kucağına alırsın inşallah

Kızlar 16+3 doktor erkek dedi. Acaba degisme ihtimali varmı sizce

Te
Teşekkürler canım. Sizinki 16 haftayı geçmiş canım sanmıyorum değişmez. Ben çok ısrar etmiştim doktora 13 te söyle diye.gordum şimdi günümü herkese de söylemiştik her yerde de paylaşmistim sosyal aglarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…