- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.821
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam kasıklarımda batma oldu gazdır diye dikkate almadım geçti de zaten. Sabah mide bulantım olunca korkmaya başladım bişey mi oluyor Bebeğime diye. 3.aydan beri hiç mide bulantısı olmadı. Normal midir acaba. Doktora gitsem mi yoksa
Teşekkür ederim canım. Evet arıyım ben bi doktorucnım herseyı yasıyoruz anlık degısımlerle ama sen doktorunu bı ara bakalım mutlaka gel derse gıdersın ben bole durumlarda bole yapıyorum doktor anlar telde bıle olsa
canımm bana da kadın doğum uzmanı gaviscon şurup yazmıştı mide yanması için kullanmamızda bi sakınca yok benimde bi dönem yanmalarım çok oldu doktora ilaç yazdırdım ama kullanmadan geçtitunaydın annelerbırsey sorucam bbek hareketlerını hısseden anneler nasıl hısseettı ılk ben bıseyler duyar gbıyım ama emın de degılım
bırde mıdem yanıyor gavıscon surup kullanan varmı rahat rahat kullanabılırmıyım alsam
canımm bana da kadın doğum uzmanı gaviscon şurup yazmıştı mide yanması için kullanmamızda bi sakınca yok benimde bi dönem yanmalarım çok oldu doktora ilaç yazdırdım ama kullanmadan geçti
Çok iyi bir doktor ama nasıl bole oldu anlamadımAyy çok sevindim canım. Gönlünden geçen olmuş. Kordonla karıştırdı demek ki
Canım ben arada kullanıyorum. Çok rahatlatıyor ertesi güne bile faydası oluyor bencetunaydın annelerbırsey sorucam bbek hareketlerını hısseden anneler nasıl hısseettı ılk ben bıseyler duyar gbıyım ama emın de degılım
bırde mıdem yanıyor gavıscon surup kullanan varmı rahat rahat kullanabılırmıyım alsam
annesi kızlar da mavi giyer nolcak, yıpratmadan kullanırsın mavişleri, sonra ikinciye kaldırırsın, ben kızıma mavi tulumda giydiriyorum çokta yakışıyordu, şimdi kardeşe kaldı...Çok iyi bir doktor ama nasıl bole oldu anlamadımneyseki bikaç parça Maviş kıyafet almıştım ama anneannesi Maviş Maviş ceketler suveterler ormustu. Yazık kadıncagiza
13.Cüz okundu2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz:seyma2009
6.Cüz: @PaytiPo
7.Cüz: @PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: @srpksy
12.Cüz: @SADEANNE
13.Cüz: @riseboz
14.Cüzbaldamlam
15.Cüz: @mehtaphk
16.Cüz: @damlasssss
17.Cüz: @ElaBilge16
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: @mirac75 okundu
22.Cüz: @mirac75 okundu
23.Cüz: @mirac75 okundu
24.Cüz: @mirac75 okundu
25.Cüz: @mirac75 okundu
26.Cüz: @gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66
@hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
Merhaba annislerrrr doktordan geldimmm ve şok icindeyim13 haftalikken erkek denilen bebeğim kız çıktı bugün %100 meğerse hislerimde yanilmamisim hep kız hissetmistim hatta uzun süre inanamamistim erkek olduğuna. gönlümden de hep kız geciyordu kızım mm minik kelebegim seni mustafa ege'm diyerek sevdiğim im için özür dilerimmm
Ne guzel bebisini gormussunn bende haftaya gorecegim daha cok varr.Nasil tersmis allah allah :) merak ettimm normalde 7.ayda dönuyorlar haniiiGunaydin kizlar dun bebeğimi gördüm artik tombik olmus :) doktor ters duruyo dedi boyle normal doğum yapamazsin dedi bekliycez artik dönmesini 5. Aydan sonra dönenler varmis oglum kendi kurallarıyla yasio içerde:)
canımm senin bebişe erkek demişlerdi dimi sanırım sende kız istiyordun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel bana da 12. haftada erkeğe benziyor demişlerdi ama bikaç gün öncede kıza benziyor dediler umarım benimde son dedikleri gibi kalır artık her hafta değişiyorÇok iyi bir doktor ama nasıl bole oldu anlamadımneyseki bikaç parça Maviş kıyafet almıştım ama anneannesi Maviş Maviş ceketler suveterler ormustu. Yazık kadıncagiza
Evet canım giydircem artık tersi durumda oglana pembe giydirmek olmazdı sanki ama kız giyer maviyi nolcakannesi kızlar da mavi giyer nolcak, yıpratmadan kullanırsın mavişleri, sonra ikinciye kaldırırsın, ben kızıma mavi tulumda giydiriyorum çokta yakışıyordu, şimdi kardeşe kaldı...
Tebrikler canım ne güzel Allah gonlune gore vermisSağlıcakla
kucağına alırsın inşallah
Kızlar 16+3 doktor erkek dedi. Acaba degisme ihtimali varmı sizc [/QUOTE ]
Teşekkürler canım. Sizinki 16 haftayı geçmiş canım sanmıyorum değişmez. Ben çok ısrar etmiştim doktora 13 te söyle diye.gordum şimdi günümüherkese de söylemiştik her yerde de paylaşmistim sosyal aglarda
Aynen canım %90 erkek demişti 13.haftamda. dün kız dedi unuttu sanırım 20 gün önce erkek dediğini Sekreterine bir kızımız gelio yaz dedi esimle benim gözler firladicanımm senin bebişe erkek demişlerdi dimi sanırım sende kız istiyordun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel bana da 12. haftada erkeğe benziyor demişlerdi ama bikaç gün öncede kıza benziyor dediler umarım benimde son dedikleri gibi kalır artık her hafta değişiyordemekki neymiş erkenden hazırlık yapmamamız gerekiyormuş bende ortak renkler almıştım artık kesin belli olsun diye bekliyorum bakalım ne zaman belli olacak
Teşekkürler canım. Sizinki 16 haftayı geçmiş canım sanmıyorum değişmez. Ben çok ısrar etmiştim doktora 13 te söyle diye.gordum şimdi günümüTebrikler canım ne güzel Allah gonlune gore vermisSağlıcakla
kucağına alırsın inşallah
Kızlar 16+3 doktor erkek dedi. Acaba degisme ihtimali varmı sizce
Te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?