- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.841
Annesi masallah bebegineee nasilda buyumus kuzuuu :)
Annesi masallah bebegineee nasilda buyumus kuzuuu :)
Aynenn. Allahin en buyuk mucizesi. Inss sag salim kucagina alirsinnsagol teyzesi..doğan büyüyo derler ya..rahme düşen de büyüyo:)mucize bu..insan tekrar tekrar iman ediyor sanki..
Aynenn. Allahin en buyuk mucizesi. Inss sag salim kucagina alirsinn
tunaydın annelerbırsey sorucam bbek hareketlerını hısseden anneler nasıl hısseettı ılk ben bıseyler duyar gbıyım ama emın de degılım
bırde mıdem yanıyor gavıscon surup kullanan varmı rahat rahat kullanabılırmıyım alsam
Allahtan bize kesin demeişti erkeğe benziyor ama kız da olabilir demişti benimde ocak sonu kendi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek umarım son dedikleri gibi kızdır kızım olmasını çok isterim nasipse inşallahAynen canım %90 erkek demişti 13.haftamda. dün kız dedi unuttu sanırım 20 gün önce erkek dediğini Sekreterine bir kızımız gelio yaz dedi esimle benim gözler firladihocam 20 gün önce erkek demiştiniz dedim bi bocaladi falan doktorumdan memnunum ama yarın başka hastaneden randevu aldım teyit etmem lazım kızımı. Aynen canım kesin belli olmadan bişey alma ben de tek tük almistim
güle güle giysin canım aynı tulumdan bizde de var çok beğenerek almıştım uğur böceğini çok severim deeBebişime yeni yıl hesiyesi..(butikbebe'den)
Bebişime yeni yıl hesiyesi..(butikbebe'den)
32. hafta da dönmüştü ilk bebeğimdeGunaydin kizlar dun bebeğimi gördüm artik tombik olmus :) doktor ters duruyo dedi boyle normal doğum yapamazsin dedi bekliycez artik dönmesini 5. Aydan sonra dönenler varmis oglum kendi kurallarıyla yasio içerde:)
Yaaaa benim bildigim termaller hamilelere yasak . Teyzem bi ara bilmeden girmisti az dada duauk yapiyordu bi arastir derim. Doktora sordunmuuKızlar yeni yılın ilk günü hepimize ve yavrulara sağlık mutluluk getirsin inşallah. Sizlere bişey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim biz şuanda termal otelde bi tatil kaçamağı yaptık malum tatil 4 gün. Bugün 20 dk kadar havuza girdim havuzun suyu tamamen termal su sıcaklığı ılıman dan biraz sıcak sizce zararı olur mu oğlum çok seviyor çıkmak istemiyor sudan.
gırme bence ,ne olur ne olmaz,hamılelıkten once gırmıstım ben,10 gun sonra adet oldum ama her defakından daha fazla ve sulu geldı kanamam,demek kı etkısı oluyor bı sekıldeKızlar yeni yılın ilk günü hepimize ve yavrulara sağlık mutluluk getirsin inşallah. Sizlere bişey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim biz şuanda termal otelde bi tatil kaçamağı yaptık malum tatil 4 gün. Bugün 20 dk kadar havuza girdim havuzun suyu tamamen termal su sıcaklığı ılıman dan biraz sıcak sizce zararı olur mu oğlum çok seviyor çıkmak istemiyor sudan.
Oyy maşallah..bende çok istiyorum artik..eşim sevdi gecen aksam bi kez birşey vurdu kaçtı sanki:):) öyle mutlu oldum ki..haber versinler annecikleri çok merak ediyor onları..Rabbim saglikla kucaklarimiza nasip etsin inş yavrularimizi....Ben 18.haftada hissetmeye basladim
Ilkten tam anlayamiyordum sonra devam ettikce farkettim
Icerden pit pit baski yapiyor
Cok guzel bir duyguymus gercekten
Oglumu takip ediyorum artik
Rabbim herkese nasip etsin
Canim yanlis yada eksik bilmiyorsam bade farsca icki sarap demekti. Iyice arastr anlami boyleyse koymailahiyatcı arkadaslar vardı..bade ismi koyulmazmı yaw..çok sinmişti içimee
Canim girme benim doktorum havuz yasak deniz serbest demsti. Bir enfeksiyon kaprsin allah korusungırme bence ,ne olur ne olmaz,hamılelıkten once gırmıstım ben,10 gun sonra adet oldum ama her defakından daha fazla ve sulu geldı kanamam,demek kı etkısı oluyor bı sekılde
Ben 18.haftada hissetmeye basladim
Ilkten tam anlayamiyordum sonra devam ettikce farkettim
Icerden pit pit baski yapiyor
Cok guzel bir duyguymus gercekten
Oglumu takip ediyorum artik
Rabbim herkese nasip etsin
Canim yanlis yada eksik bilmiyorsam bade farsca icki sarap demekti. Iyice arastr anlami boyleyse koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?