2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ben 18.haftada hissetmeye basladim
Ilkten tam anlayamiyordum sonra devam ettikce farkettim
Icerden pit pit baski yapiyor
Cok guzel bir duyguymus gercekten
Oglumu takip ediyorum artik
Rabbim herkese nasip etsin

Allahtan bize kesin demeişti erkeğe benziyor ama kız da olabilir demişti benimde ocak sonu kendi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek umarım son dedikleri gibi kızdır kızım olmasını çok isterim nasipse inşallahevet bencede başka doktora da git bakalım o ne dicek benim kendi doktorum daha hiç cinsiyet söylemedi belli olmaz demişti ama erkek anneleri hep 12.haftada öğreniyor o nasıl oluyor kibende bikaç bişey aldım onlarında çoğu sarı artık sarı almam sanırım yeter o kadar sarı civcivime

Kızlar yeni yılın ilk günü hepimize ve yavrulara sağlık mutluluk getirsin inşallah. Sizlere bişey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim biz şuanda termal otelde bi tatil kaçamağı yaptık malum tatil 4 gün. Bugün 20 dk kadar havuza girdim havuzun suyu tamamen termal su sıcaklığı ılıman dan biraz sıcak sizce zararı olur mu oğlum çok seviyor çıkmak istemiyor sudan.

Yaaaa benim bildigim termaller hamilelere yasak . Teyzem bi ara bilmeden girmisti az dada duauk yapiyordu bi arastir derim. Doktora sordunmuu

gırme bence ,ne olur ne olmaz,hamılelıkten once gırmıstım ben,10 gun sonra adet oldum ama her defakından daha fazla ve sulu geldı kanamam,demek kı etkısı oluyor bı sekılde

Oyy maşallah..bende çok istiyorum artik..eşim sevdi gecen aksam bi kez birşey vurdu kaçtı sanki:):) öyle mutlu oldum ki..haber versinler annecikleri çok merak ediyor onları..Rabbim saglikla kucaklarimiza nasip etsin inş yavrularimizi....

gırme bence ,ne olur ne olmaz,hamılelıkten once gırmıstım ben,10 gun sonra adet oldum ama her defakından daha fazla ve sulu geldı kanamam,demek kı etkısı oluyor bı sekılde
Canim girme benim doktorum havuz yasak deniz serbest demsti. Bir enfeksiyon kaprsin allah korusun

canım ıste bende ole garıp bıseyler hıssedıyorum daha tam anlamına varamadım dınleyıp duruyorum bakalım sımdıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…