2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar gunaydinnnn detayliyi yaptiran var mi ? Dr um sıra almam için kağıdı verdi ama sırayı maşallah mart 26 sina verdiler yogunluktan. netten araştırdım 18-23 .haftalar arası yapılırmış bgn de 18.haftaya girdim bakalım eşim ayarlayabilirse iki hafta sonra yaptiririm inş yine radyoloji uzmanını araya sokabilirsek bakalım ins . Kızlar bide ben uç gecedir kotu rüyalar görüyorum resmen kabus ilk kez boyle olmaya başladı ondan önce hep güzel ruyalar cinsiyetle ilgili şeyler görürdüm kabuslar başladı galiba resmen ter attım gece kotu rüyalar görmeye başlayan var mi Benm gibi

Bende dun gece gordum canım :/

Selam kızlar bende ilk aylarda çok güzel rüyalar görürdüm ama bu aralar kötü rüyalar bende görüyorum ara ara. 17. haftamdayım bu arada

Merhaba kızlar, herkese hayırlı kandiller.. Bir yerde okumuştum, hamilelikte psikolojik dalgalanmalar olduğu için bu tarz rüyalar görülebiliyormuş. Ben de görüyorum bazen..
Size bir sorum olacak tetanoz aşısı için aile hekimliğinden aradılar mı??
Ben 17+3 oldum bugün arayan yok hala, galiba onlara da tatil bugün

17+5teyim bana 15 ocak tarihi verdiler aile hekimliğinden canım. Bi kaç haftaya ararlar heralde :)

ben de olmadım hayla tetanoz asısını,ne anlama geldıgını de bılmıyorum bu aşının,cocuklukta cok aşı oldum bu da olmus mu bılmıyorum kı

bende cnm bebişimle ilgili kötü bi rüya gördüm sabah kalktım nasıl şükrediyorum rüya olduğuna..
endişelerimiz peşimizi bırakmıyor bilinçaltı işte..

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıklıdır bebişin her şey yolundadır hayırlı haberlerle gelirsin...

kanamanda olmadıgı için bir terslik yoktur merak etme canım. içini ferah tut inşallah bize güzel haberler vereceksin.

Herkese hayirli kandiller
Ben 18+1 de oldum 1 ay sonra 1 doz daha yapilicak
Ben devamli gittigimden kartima islemislerdi aramalarina gerek kalmadi
18 e girince sen git yapmalari lazim

Hayırlı güzel haberlerle gel inş Cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…