2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hayırlı evlat olsun. inşallah kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz.
Pazartesi günü kontrolum var hem bebisimi gorurum hemde cinsiyet kesinlesir inşallah

canım çok çok geçmiş olsun annecigine. Umarım sağlığına kavuşur en kisa zamanda. Bizim cinsiyet değişti kızımız geliyor inşallah sana zahmet degistirirsen sevinirim:)

Hayırlı olsun oglusun
Allah selametle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Selam annisler kandiliniz mübarek olsun.hayirli cumalar.bugun başka doktora gittik cinsiyet için kesinleşti kız geliyor. Bebişimizin bize yeni yıldaki sürprizi oldu bu cinsiyet olayi aldigim Maviş kıyafetler dursun bi kenarda bugün ilk defa kız bebek için bi kaç parça bişey aldık. Devamı gelecek tabi kış mevsiminden dolayi yazlık pek bişey bulamadık. Internette devam edicem artik

Cok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin İnşallah

Cok güzeller Iyi günlerde giysin, minik prenses

Merhaba güzel anneler. Bu haftalarda çok gaz problemi yasiyorum karnim asiri sis herkes bebek zannediyor dokunuyor karnima diyorum o bebek değil göbek..
Nasil basa cikiyorsunuz bu siskinlikle yemekten sonra davul gibi oluyorum çok rahatsız ediyor..
Önerileriniz nelerdir hanimlar
Hepinize hayirli kandiller. Bebislerle

Cok şükür cok harika bir dr buldum...
Ozel Karataş Hastanesi opr dr Aysel Zabit Taser hn...
Amniyosentezi sevmeyen ALLAH'IN verdige cana saygi duyan deger veren bir dr hanim...

Cok tatli hoş arkadas gibi daha sormadan anlatan sanki benle bir ayni heyecani yasayan harika biri...
Bebisimizin resimleti ve video guruntulerinin oldugu cd mizi de aldik... babisle sevip duruyoruz yakisikliyi

Bu arada kizlar benim oglus 16+5 olmasi gerekirken 18+3 cikti tosun 220 gr olmus maasallah...
Bacaklar uzunmus eller buyukmus iri baya dedi sasirdi dr hanim...
Iyi bari bosa sismemisim o kadar
Ense ve diger olculer guzel cok şükür...
Imom omega yerine decavit yazcam dedi kan ilacina da baslicakmisiz...
Tahlil sonuclarini beklicez....
Birde hergün sade soda icmemi soyledi...
Kardiyolojiye gitmem gerekiyormus ...
Kalbim arada carpinti yapar benim senelerdir...
Gebislere bir alet takiliyormus
Dua edin kizlar...

Merhaba arkadaşlar. Kismetse ben de haziran annesi olucam. Listeye hala ekleme yapılıyor mu acaba? Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler
Canım hamileliğinin sıkıntısız devam ediyor olmasına sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Sen benim ilk yol arkadaşımdın o yüzden arayıp buldum. Düşükten sonraki adetimde kalan dondurulmuşların ile yeniden tedaviye bsşladım aralık 16 da. Bugün saat 3 te transferim vardı. Birkaç saat kala arayıp embriyoların sağlıklı çözünmediğini transferim iptal olduğunu söylediler. Elde var sıfır. Çok üzgünüm çokkk

Canim gözün aydın ne güzel testlerin çook iyi çıkmış :) Sağlıkla gelsn paşan :)
Ayy ne kadar tatlı bi sürpriz olmuş buu annesi :) Sen de katıldın kız anneleri arasınaa :) Hepsi çook güzeller sağlıkla giysin bebiş :)
Çook tebrik ederm seni canıım maşallah bu arada paşayaa :) İnş bi sorun çıkmaz canim sağlıkla gelir oğluşun :)

Cok güzeller Iyi günlerde giysin, minik prenses
Canım benim çok teşekkürler.
Ayy ne kadar tatlı bi sürpriz olmuş buu annesi :) Sen de katıldın kız anneleri arasınaa :) Hepsi çook güzeller sağlıkla giysin bebiş :)
Evet canım çok güzel bir sürpriz oldu burda bi arkadaşın kızına bile talip olmuştuk
jasminka83 tu sanirimm hey allahım komik oldu

Ay cok ciciler
Cok ciciler yavrum saglikla giysin

kızlar msj za gore hepınıze tesekkur edıyorum,3 lu testı verdık 140 gr olmus ama 5 gun gerıden gelıyor ,onemlı olan eşi ıdı cok az da olsa kalkmıs cok sukur Doktor sorun olmaz gerıden gelmesının dedı neyse kafama takmıyacam ,carsamba test sonuclarım cıkacak ona gore ayrıntılı ultrasona gun verecek doktorum.Bu arada 12 cı haftamdakı cınsıyyetı kesınlesdı bı melegım olacak ınsallah.kızııma talip olan arkadasın da bugun kızı olcakmıs duydum nasıl olcak sımdı

Aminnn rabbim bize gozaydinligi olacak evlatlar nasip etsin

Canim guzel haberlerine sevindim

Jasminka kanaman olmadıgı için iyi haberler alacağını tahmin ediyorum.Bebeğin eşi için nasıl bir test yapacak canım?Ayrıntılı usg ne zaman yapılacak?
bebegın eşi ıcın degıl canım 3lu ve 4 lü arası bı test yaptı,ultrasonda eşe baktı az da olsa kalkmıs daha da kalkması gerek dedı,onemli olan tam kapatmamıs.Senın durum nasıl oldu bebegın eşi ne durumda

canım kayısı kurusu kaynat yada erık kaynat ve maden suyunu cok ıc

korkmayın kızlar esı cıkıyor yukarı benımde oyleydı 2 hafta once cıktı yukarı es

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…