- 29 Eylül 2012
- 181
- 183
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.921
Teşekkürler canım. Sizinki 16 haftayı geçmiş canım sanmıyorum değişmez. Ben çok ısrar etmiştim doktora 13 te söyle diye.gordum şimdi günümüherkese de söylemiştik her yerde de paylaşmistim sosyal aglarda
canım çok çok geçmiş olsun annecigine. Umarım sağlığına kavuşur en kisa zamanda. Bizim cinsiyet değişti kızımız geliyor inşallah sana zahmet degistirirsen sevinirim:)Kızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
Bu aralar inanılmaz yoğunum, annem pazartesi ameliyat olacak vs. Ben geçmişi okusam hiç yetistiremeyecegim cunku, şimdiden teşekkürler annislerim benim
“Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri, namazı dosdoğru kılanlar eyle! Ey Rabbimiz! Duamı kabul et!”(İbrahim, 14/37 ve 40).
"Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlât ver. "Saffat 100
Ya Rabbim tüm Hz.Muhammed Mustafa SAV ummetine bu mübarek kandili hayirli kıl...
ALLAHIN izniyle bugün topacik bebisimizin erkek oldugunu ogrendik...
Şükürler olsun bana iki erkek evlad nasip eden ALLAHA...
Cok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin İnşallahKızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
Bu aralar inanılmaz yoğunum, annem pazartesi ameliyat olacak vs. Ben geçmişi okusam hiç yetistiremeyecegim cunku, şimdiden teşekkürler annislerim benim
Selam annislerkandiliniz mübarek olsun.hayirli cumalar.bugun başka doktora gittik cinsiyet için kesinleşti kız geliyor. Bebişimizin bize yeni yıldaki sürprizi oldu bu cinsiyet olayi aldigim Maviş kıyafetler dursun bi kenarda bugün ilk defa kız bebek için bi kaç parça bişey aldık. Devamı gelecek tabi kış mevsiminden dolayi yazlık pek bişey bulamadık. Internette devam .bugun başka doktora gittik cinsiyet için kesinleşti
Canım hamileliğinin sıkıntısız devam ediyor olmasına sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Sen benim ilk yol arkadaşımdın o yüzden arayıp buldum. Düşükten sonraki adetimde kalan dondurulmuşların ile yeniden tedaviye bsşladım aralık 16 da. Bugün saat 3 te transferim vardı. Birkaç saat kala arayıp embriyoların sağlıklı çözünmediğini transferim iptal olduğunu söylediler. Elde var sıfır. Çok üzgünüm çokkkMerhaba arkadaşlar. Kismetse ben de haziran annesi olucam. Listeye hala ekleme yapılıyor mu acaba? Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler
Canim gözün aydın ne güzel testlerin çook iyi çıkmış :) Sağlıkla gelsn paşan :)hayırlı kandiller kızlar 18.haftamda sağlık ocagında yaptırdıgım test sonuçlarını kendi kadın dogum doktoruma gonderdim. demirim düşük çıkmış demir hapına devam edicem. 4lü tarama testimizde iyi çıkmış sorun yok dedi çok şükür. iyi hafta sonları herkese
Ayy ne kadar tatlı bi sürpriz olmuş buu annesi :) Sen de katıldın kız anneleri arasınaa :) Hepsi çook güzeller sağlıkla giysin bebiş :)Selam annislerkandiliniz mübarek olsun.hayirli cumalar.bugun başka doktora gittik cinsiyet için kesinleşti kız geliyor. Bebişimizin bize yeni yıldaki sürprizi oldu bu cinsiyet olayi aldigim Maviş kıyafetler dursun bi kenarda bugün ilk defa kız bebek için bi kaç parça bişey aldık. Devamı gelecek tabi kış mevsiminden dolayi yazlık pek bişey bulamadık. Internette devam edicem artik Eki Görüntüle 1359610
Çook tebrik ederm seni canıım maşallah bu arada paşayaa :) İnş bi sorun çıkmaz canim sağlıkla gelir oğluşun :)Cok şükür cok harika bir dr buldum...
Ozel Karataş Hastanesi opr dr Aysel Zabit Taser hn...
Amniyosentezi sevmeyen ALLAH'IN verdige cana saygi duyan deger veren bir dr hanim...
Cok tatli hoş arkadas gibi daha sormadan anlatan sanki benle bir ayni heyecani yasayan harika biri...
Bebisimizin resimleti ve video guruntulerinin oldugu cd mizi de aldik... babisle sevip duruyoruz yakisikliyi
Bu arada kizlar benim oglus 16+5 olmasi gerekirken 18+3 cikti tosun220 gr olmus maasallah...
Bacaklar uzunmus eller buyukmus iri baya dedi sasirdi dr hanim...
Iyi bari bosa sismemisim o kadar
Ense ve diger olculer guzel cok şükür...
Imom omega yerine decavit yazcam dedi kan ilacina da baslicakmisiz...
Tahlil sonuclarini beklicez....
Birde hergün sade soda icmemi soyledi...
Kardiyolojiye gitmem gerekiyormus ...
Kalbim arada carpinti yapar benim senelerdir...
Gebislere bir alet takiliyormus
Dua edin kizlar...
Canım benim çok teşekkürler.Cok güzellerIyi günlerde giysin, minik prenses
Evet canım çok güzel bir sürpriz olduAyy ne kadar tatlı bi sürpriz olmuş buu annesi :) Sen de katıldın kız anneleri arasınaa :) Hepsi çook güzeller sağlıkla giysin bebiş :)
Canim cok gecmis olsun oncelikle annene ins onemli bir sey yoktur. Hayirlisiyla iyi gecer ameliyati.. Canim bizi de listeye ekler misin 27 yasindayim ilk bebegimiz 12 haziran olasi dogum tarihimiz kizimiz olucak insallah
Cok ciciler yavrum saglikla giysinSelam annislerkandiliniz mübarek olsun.hayirli cumalar.bugun başka doktora gittik cinsiyet için kesinleşti kız geliyor. Bebişimizin bize yeni yıldaki sürprizi oldu bu cinsiyet olayi aldigim Maviş kıyafetler dursun bi kenarda bugün ilk defa kız bebek için bi kaç parça bişey aldık. Devamı gelecek tabi kış mevsiminden dolayi yazlık pek bişey bulamadık. Internette devam edicem artik Eki Görüntüle 1359610
Aminnn rabbim bize gozaydinligi olacak evlatlar nasip etsin“Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri, namazı dosdoğru kılanlar eyle! Ey Rabbimiz! Duamı kabul et!”(İbrahim, 14/37 ve 40).
"Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlât ver. "Saffat 100
Ya Rabbim tüm Hz.Muhammed Mustafa SAV ummetine bu mübarek kandili hayirli kıl...
ALLAHIN izniyle bugün topacik bebisimizin erkek oldugunu ogrendik...
Şükürler olsun bana iki erkek evlad nasip eden ALLAHA...
Canim guzel haberlerine sevindimkızlar msj za gore hepınıze tesekkur edıyorum,3 lu testı verdık 140 gr olmus ama 5 gun gerıden gelıyor ,onemlı olan eşi ıdı cok az da olsa kalkmıs cok sukurDoktor sorun olmaz gerıden gelmesının dedı neyse kafama takmıyacam ,carsamba test sonuclarım cıkacak ona gore ayrıntılı ultrasona gun verecek doktorum.Bu arada 12 cı haftamdakı cınsıyyetı kesınlesdı bı melegım olacak ınsallah .kızııma talip olan arkadasın da bugun kızı olcakmıs duydum nasıl olcak sımdı
bebegın eşi ıcın degıl canım 3lu ve 4 lü arası bı test yaptı,ultrasonda eşe baktı az da olsa kalkmıs daha da kalkması gerek dedı,onemli olan tam kapatmamıs.Senın durum nasıl oldu bebegın eşi ne durumdaJasminka kanaman olmadıgı için iyi haberler alacağını tahmin ediyorum.Bebeğin eşi için nasıl bir test yapacak canım?Ayrıntılı usg ne zaman yapılacak?
Merhaba güzel anneler. Bu haftalarda çok gaz problemi yasiyorum karnim asiri sis herkes bebek zannediyor dokunuyor karnima diyorum o bebek değil göbek..
Nasil basa cikiyorsunuz bu siskinlikle yemekten sonra davul gibi oluyorum çok rahatsız ediyor..
Önerileriniz nelerdir hanimlar
Hepinize hayirli kandiller. Bebislerle
bebegın eşi ıcın degıl canım 3lu ve 4 lü arası bı test yaptı,ultrasonda eşe baktı az da olsa kalkmıs daha da kalkması gerek dedı,onemli olan tam kapatmamıs.Senın durum nasıl oldu bebegın eşi ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?