- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.901
ben de olmadım hayla tetanoz asısını,ne anlama geldıgını de bılmıyorum bu aşının,cocuklukta cok aşı oldum bu da olmus mu bılmıyorum kı
Bu arada 2 gun once cicilerimiz geldi
Nasil bir mutluluk bu bebek alisverisi :)
Badyler soluk cikmis ama
Kızlar bu da eşimin bana aldığı bileklik üstünde oğlumuzun adı yazıyor ben çok begendim :)
Eki Görüntüle 1359052
Jasminka kanaman olmadıgı için iyi haberler alacağını tahmin ediyorum.Bebeğin eşi için nasıl bir test yapacak canım?Ayrıntılı usg ne zaman yapılacak?kızlar bugun doktor randevum var,3 hafta oldu bebısı gormuyorum,cok sukur sureklı yattıgım ıcın kanamam da olmadı.Doktor test yapacak ,ınsallah bebegın eşi de cıkmıstır yukarı duanızı eksık etmeyıncook korkuyorum bı terslık olursa
Caniim cok sukur kanamanda olmamis bi sorun yoktur . Guzel haberlerle gelirsin insallah ;-)kızlar bugun doktor randevum var,3 hafta oldu bebısı gormuyorum,cok sukur sureklı yattıgım ıcın kanamam da olmadı.Doktor test yapacak ,ınsallah bebegın eşi de cıkmıstır yukarı duanızı eksık etmeyıncook korkuyorum bı terslık olursa
Cook tatlilar caniim saglikla kullansin bebeginBu arada 2 gun once cicilerimiz geldi
Nasil bir mutluluk bu bebek alisverisi :)
Badyler soluk cikmis ama
Ben kolye olarak gornustum ama bileklikte cok guzel olmus canim gule gule kullanKızlar bu da eşimin bana aldığı bileklik üstünde oğlumuzun adı yazıyor ben çok begendim :)
Eki Görüntüle 1359052
Canim cok gecmis olsun oncelikle annene ins onemli bir sey yoktur. Hayirlisiyla iyi gecer ameliyati.. Canim bizi de listeye ekler misin 27 yasindayim ilk bebegimiz 12 haziran olasi dogum tarihimiz kizimiz olucak ismi kesin degil ama elvin dusunuyoruzKızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
Bu aralar inanılmaz yoğunum, annem pazartesi ameliyat olacak vs. Ben geçmişi okusam hiç yetistiremeyecegim cunku, şimdiden teşekkürler annislerim benim
Kızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
Bu aralar inanılmaz yoğunum, annem pazartesi ameliyat olacak vs. Ben geçmişi okusam hiç yetistiremeyecegim cunku, şimdiden teşekkürler annislerim benim
teşekkür ederim cnm evet kolye şeklinde olanlarıda vardı ama suan başka bi kolyem var diye bilekliği tercih ettim :)Cook tatlilar caniim saglikla kullansin bebegin
Ben kolye olarak gornustum ama bileklikte cok guzel olmus canim gule gule kullan
teşekkür ederim canım evet bileklik olarakta hoş duruyor :)Güle güle sağlıkla giysin canım, benimde bugün siparişimin biri geldi, mutluluktan gözlerim doldu, sağlıkla giydirmekte nasip olur inş.
Canım harika olmuş, güle güle kullan
Ben bunun kolyesini sipariş vermeyi düşünüyodum ama bileklikde harikaymış
Kızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
Boşver şimdi eksikleri annen ameliyat olacak onunla ilgilen. Allah şifa versin. Sonra hallederiz o işiKızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
canim cok gecmis olsun bu arada ben 30. cuzu okudim insallah kabul olurKızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
canım çok geçmiş olsun, ben 5 . Cüzü okudum.Kızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?