2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben de olmadım hayla tetanoz asısını,ne anlama geldıgını de bılmıyorum bu aşının,cocuklukta cok aşı oldum bu da olmus mu bılmıyorum kı

canım ben tetanozu bı 16 . haftada oldum bıde 20 haftanda gelıceksın dedı bu ası dogumda metal malzeme kullanacaklar ya bızı onların mıkrobundan koruyacakmıs dogummdan sonrada olacakmısız hatta dogunca cocukta olacakmıs ıhmal etmeyın aman

Bu arada 2 gun once cicilerimiz geldi
Nasil bir mutluluk bu bebek alisverisi :)
Badyler soluk cikmis ama

Güle güle sağlıkla giysin canım, benimde bugün siparişimin biri geldi, mutluluktan gözlerim doldu, sağlıkla giydirmekte nasip olur inş.

Kızlar bu da eşimin bana aldığı bileklik üstünde oğlumuzun adı yazıyor ben çok begendim :)
Eki Görüntüle 1359052

Canım harika olmuş, güle güle kullan
Ben bunun kolyesini sipariş vermeyi düşünüyodum ama bileklikde harikaymış

Jasminka kanaman olmadıgı için iyi haberler alacağını tahmin ediyorum.Bebeğin eşi için nasıl bir test yapacak canım?Ayrıntılı usg ne zaman yapılacak?

Kızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
Bu aralar inanılmaz yoğunum, annem pazartesi ameliyat olacak vs. Ben geçmişi okusam hiç yetistiremeyecegim cunku, şimdiden teşekkürler annislerim benim

Caniim cok sukur kanamanda olmamis bi sorun yoktur . Guzel haberlerle gelirsin insallah ;-)

Canim cok gecmis olsun oncelikle annene ins onemli bir sey yoktur. Hayirlisiyla iyi gecer ameliyati.. Canim bizi de listeye ekler misin 27 yasindayim ilk bebegimiz 12 haziran olasi dogum tarihimiz kizimiz olucak ismi kesin degil ama elvin dusunuyoruz

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun... Benimki eksik canım cinsiyet kısmı kız olacak :)

teşekkür ederim canım evet bileklik olarakta hoş duruyor :)

Beklemnen tarihimiz 14-06-2015.1.melegimiz.yasim 29.simdilik %70 kiz
Yarin kontrolumuz var bakalim nealemde kuzucuk.ins %100 bi olasiliga cikar cinsiyetimiz de.
3 lu test sirasi buhafta.ama yaptrmayi düsunmuyorum.sirada neler var deneyimli anneler?

Kızlar buna bakıın :)

Özellikleri:

• AngelSounds fetüsteki kalp atışlarının algılanması için tasarlanmış rahat kullanılabilir bir cihazdır. Fetüs kalp atışları erken hamilelik döneminde algılanabildiği gibi, 23 haftadan sonra hamilelik döneminde çok daha kolaylıkla algılanabilir.
  • Sahip olduğu açma / kapama / ses anahtarıyla kullanımı kolaydır. Ayrıca çalışma gösterge ışığı da durumunu gösterir.
  • AngelSounds hafiftir ve ele rahatlıkla sığabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Boşver şimdi eksikleri annen ameliyat olacak onunla ilgilen. Allah şifa versin. Sonra hallederiz o işi

canim cok gecmis olsun bu arada ben 30. cuzu okudim insallah kabul olur

canım çok geçmiş olsun, ben 5 . Cüzü okudum.

hayırlı kandiller kızlar 18.haftamda sağlık ocagında yaptırdıgım test sonuçlarını kendi kadın dogum doktoruma gonderdim. demirim düşük çıkmış demir hapına devam edicem. 4lü tarama testimizde iyi çıkmış sorun yok dedi çok şükür. iyi hafta sonları herkese

“Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri, namazı dosdoğru kılanlar eyle! Ey Rabbimiz! Duamı kabul et!”(İbrahim, 14/37 ve 40).
"Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlât ver. "Saffat 100
Ya Rabbim tüm Hz.Muhammed Mustafa SAV ummetine bu mübarek kandili hayirli kıl...
ALLAHIN izniyle bugün topacik bebisimizin erkek oldugunu ogrendik...
Şükürler olsun bana iki erkek evlad nasip eden ALLAHA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…