- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.941
Yemeklerinin içine kimyon kat bir kupa rezene iç maden suyu içMerhaba güzel anneler. Bu haftalarda çok gaz problemi yasiyorum karnim asiri sis herkes bebek zannediyor dokunuyor karnima diyorum o bebek değil göbek..
Nasil basa cikiyorsunuz bu siskinlikle yemekten sonra davul gibi oluyorum çok rahatsız ediyor..
Önerileriniz nelerdir hanimlar
Hepinize hayirli kandiller. Bebislerle
benım doktor da oyle sormuyor hıc bı sey sureklı test verıyorum gerekli herhalde.Bebegın eşi hakkında bı sey soylememıs dıyosun demek kı oyle sorunun yok cok sukur,oyle durumdayken surekli yatmak zorundasın hareket edınce kanama baslıyor ve s.Ben bu 3 ay sure ıcınde hep yattım yuruyus yasaklandı ama dun ben de kızım oldugunu ogrendım ve cook mutluyum.Her halde seker yuklemesını ben de yaptıracam.İyi akşamlar kızlar, hayırlı kandiller bu gün benim de kontrolüm vardı doktor dörtlü tarama testi yaptı bana hiç yaptırmak isteyip istemediğimi sormuyor şahsen ben de yaptırmak isterim zaten.
Bebeğin eşinin yukarı çıkması nedir ilk kez duyuyorum doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi bana. Her şey yokunda gidiyormuş doktorum cinsiyetin %100 kız olsuğunu söyledi, zaten annemlere gittiğimde ordaki doktorum da aynısını söylemişti kesinleştirdik. Alışveriş yapıcam dedğimde nazar değmesin de bekle bi 22 haftayı dedi.
Bebeğib beyninde kist gördük bunlar bu haftalarda olup ilerleyen zamanlarda yokolan kistlermiş. Yalnız ben 5 haftada 4 kilo almışım :))))) bu konuda ciddi uyardı beni metobolizmanı bozma sağlıklı beslen hmur işi şeker tatlı yeme dedi.
Ben şeker yüklemesini de yaptırıcam. Bir çok arkadaşım gebeliğin ikinci üç aylık döneminde anne karnında bebeği oldu hamileleiknşekerinden. Bu testi yptırmadıklsrı için pişman olan çok insan biliyorum.
hamileliğin başından beri korkulu rüyamdı canım. neyse ki tansiyonu düşürebildim diyetle.doktorlar genelde 20. haftadan sonra başladıgını soyluyorlar. o zamanlarıda sağ salim görürüz inşallah. bilgilendirme için teşekkürler.Kizlar akliniz bulanmasin ama boyle bir durumla karsilasirsaniz dikkat edin...Eki Görüntüle 1360119
Gecmis olsun cnm. ne guzel atlatmissin ins bi daha hicbirimiz yasayamaz bu durumu. Insallah goruruz canimhamileliğin başından beri korkulu rüyamdı canım. neyse ki tansiyonu düşürebildim diyetle.doktorlar genelde 20. haftadan sonra başladıgını soyluyorlar. o zamanlarıda sağ salim görürüz inşallah. bilgilendirme için teşekkürler.
Merhaba canim.Merhaba arkadaslar burda boyle benzer durumlari yadayan kisilerle gorusmek ne kadar guzel size sorum karniniz belirginlestimi ben normalde kulolym diye mi cikiyo anlamdm
Kizlar sinirim cok bozuk. Beyimiz (kocam) horladiginda dondurmeye calisiyorum diye gece bagirdi durdu. Eskidensorun yoktu ama bu ses beni cok rahatsiz ediyor artik. Odayi ayirmaya karar vermis beyfendi artik beraber yatmayacakmisiz ki bence bu iliskiyi olduren bir uzaklik. Midem bulanmadi bisey asermedim her isimi kendim goruyorum. Bencil herif, cok sinirliyim
Benim şu an karnımı görsen 7 aylık hamilieler ebenzyorum hem gaz hem kabız hemde son zamanalrda dikkat edemedim yeni ydlı falan kiloda aldım geliba tartılmıyorumda çünküğ kafaya çok takıyorum diye ayda birkez tartılma kararı aldımMerhaba canim.
Benimde karnim çok sis kilolu değilim ben ama bu bebek değil gazdan sisiyor
Seninde gaz sorunun var mi
Erkekler bazen böyle yapıyor canım düşünremiyorlar sen olayının sakinleşmesini bekle sonra tekrar konuşmaya çalış bence daha iyi olur .
Benim şu an karnımı görsen 7 aylık hamilieler ebenzyorum hem gaz hem kabız hemde son zamanalrda dikkat edemedim yeni ydlı falan kiloda aldım geliba tartılmıyorumda çünküğ kafaya çok takıyorum diye ayda birkez tartılma kararı aldım
Normaldir canim bu duygulari hissetmen. Maalesef canim bu donemde biraz fazlasiyla alingan ve hassasiz. Ins duzelir araniz rabbim sabir versin.Kizlar sinirim cok bozuk. Beyimiz (kocam) horladiginda dondurmeye calisiyorum diye gece bagirdi durdu. Eskidensorun yoktu ama bu ses beni cok rahatsiz ediyor artik. Odayi ayirmaya karar vermis beyfendi artik beraber yatmayacakmisiz ki bence bu iliskiyi olduren bir uzaklik. Midem bulanmadi bisey asermedim her isimi kendim goruyorum. Bencil herif, cok sinirliyim
Erkekler bazen böyle yapıyor canım düşünremiyorlar sen olayının sakinleşmesini bekle sonra tekrar konuşmaya çalış bence daha iyi olur .
Benim şu an karnımı görsen 7 aylık hamilieler ebenzyorum hem gaz hem kabız hemde son zamanalrda dikkat edemedim yeni ydlı falan kiloda aldım geliba tartılmıyorumda çünküğ kafaya çok takıyorum diye ayda birkez tartılma kararı aldım
Kizlar sinirim cok bozuk. Beyimiz (kocam) horladiginda dondurmeye calisiyorum diye gece bagirdi durdu. Eskidensorun yoktu ama bu ses beni cok rahatsiz ediyor artik. Odayi ayirmaya karar vermis beyfendi artik beraber yatmayacakmisiz ki bence bu iliskiyi olduren bir uzaklik. Midem bulanmadi bisey asermedim her isimi kendim goruyorum. Bencil herif, cok sinirliyim
o horlamayı bı de bana sor canım ya eşimı cevırsem bıle horluyor,burnunu sıkıyorum horluyor ne yapsam faydası yok.Kizlar sinirim cok bozuk. Beyimiz (kocam) horladiginda dondurmeye calisiyorum diye gece bagirdi durdu. Eskidensorun yoktu ama bu ses beni cok rahatsiz ediyor artik. Odayi ayirmaya karar vermis beyfendi artik beraber yatmayacakmisiz ki bence bu iliskiyi olduren bir uzaklik. Midem bulanmadi bisey asermedim her isimi kendim goruyorum. Bencil herif, cok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?