- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.241
bebişlee müzik dinletiyo musunuz kızlar
ayy yazık esımde kac gundur bunu dıo vıks tulbent dıe goruyonmu adamı dınlemedık:d
saolasın canım bı bakyım bakalım
Bende baktim gecmiyor ayaktabanlarima surerim oksuruk 1 2 gune gecer. Hatta bu yontem bebeklerede oneriliyor. Bir arastir ve uygula derim
merhaba anneler bı ıkı gundur gıremedım sanırım hasta olucam yabogazlarım yanıp catallasıyor oksuruyorum sık sık oksurdukcede karnım acıyor bana bı cozum soyleyın burnum akmıyor atesım yok sadece oksuruyorum yahumm .
bu aradada bbegımı ıkı gundur hıssedıyorum pıt pıt kasıklarıma vuruyor minnakyemek yedıkten sonra helekı sankı ıcımde mac yapıyor .ama o kadar hafıf kı parmak la dokunmak gıbı buyudukce tekmesıde buyur heralde
Cnm bidigin saglikli olmasina sevindim gozun aydin :)Meraba kizlar herkes iyi cok.sukur bebeklerimizde.. detayli ultrasona girdim ctesi hersey yolunda fakat halen cinsiyetinden emin degil doktorum 18 haftami geciyorum ya bacaklari kapaliydi bebisimin ne yapsamda fazla hareket etse doktora giderken ne yiyorsunuz kizlar
Viks sur ayaklarina. Kara turba bal koy cikan suyunu ic oksuruge iyi gelir. C vitamine dayan portakal greyfurt vs ic. Hasta olmadan atlatirsin insallah
tebrıkler hayırlı olsunBugün bebişimin cinsiyetini oğrendim kızım olacakmis
Benim bebiş erkek canım evet erkekte sivri oluyor göbek ve kalçadan arkalardan pek kilo alınmıyor diyorlar.maşallah canım, çok tatlı ya :) benim de başladı yavaş yavaş dik erkek olduğundan heralde :)
Herkezin vücut yapısı farklı canım senin iç karnın geniştir o yüzden içerde yer varsa hanüz dışarı yansımamıştır. Benim anneminde çok erken çıkmış karnı 6 aylıkken gören doğuma kaç günün kaldı die sorarmışmaşallah diyorum canım sana. benimki bunun yanında hiç kalır avuc kadar gobusum var herkes elini koyup gobeğimi arıyor hani bebek nerde die. bazen cok yiyince aksamları şişiyor sabah yok oluyor ama bu benim için avantaj cunku minyon tipliyim şimdiden karnı burnunda olmak istemiyorum :)
Sizin göbişleri de görelim resim koyun bakalımMasaalllah göbisee benimde ayni boyutlarda suan:)
Senin cinsiyet kız mı acaba canım? Hani eskiler derler ya önden sivrilirse erkek, yanlardan alırsan kız die. Benim ki erkekte acaba tutuyor mu bu varsayım merak ettim.Canım senin ne güzel arkalar dolmmış ben arka yanlardan da aldım belli oluyor
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 3.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan okundu
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz: @seyma2009 okundu
6.Cüz: @PaytiPo
7.Cüz: @PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz: @gznn
11.Cüz: @srpksy
12.Cüz: @SADEANNE
13.Cüz: @riseboz okundu
14.Cüzbaldamlam okundu
15.Cüz: @mehtaphkokundu
16.Cüz: @damlasssss
17.Cüz: @ElaBilge16
18.Cüzburcu0303
19.Cüz:SirriEyvan
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:mirac75 okundu
22.Cüz:mirac75 okundu
23.Cüz:mirac75 okundu
24.Cüz:mirac75 okundu
25.Cüz:mirac75 okundu
26.Cüz: @gulsah1489
27.Cüz: @jnazokundu
28.Cüz: @jnazokundu
29.Cüz: @jnazpkundu
30.Cüz: @melegim66 okundu
annişler okuduklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 2.hatmimizin inşaAllah...
3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @mehtaphk
2.Cüz: @seyma2009
3.Cüz: @haziran yagmuru
4.Cüz: @umutmerve
5.Cüz:mirac75
6.Cüz:mirac75
7.Cüz:mirac75
8.Cüz:mirac75
9.Cüz:mirac75
10.cüz: @PaytiPo
11.Cüz: @PaytiPo
12.cüz:SirriEyvan
13.Cüz:
27.Cüz: @gulsah1489
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?