2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayy yazık esımde kac gundur bunu dıo vıks tulbent dıe goruyonmu adamı dınlemedık :d
saolasın canım bı bakyım bakalım

Bende baktim gecmiyor ayaktabanlarima surerim oksuruk 1 2 gune gecer. Hatta bu yontem bebeklerede oneriliyor. Bir arastir ve uygula derim

selam kızlar herkese iyi akşamlarr bugün gebe eğitimine gittim yine ama bu kez farklı bişeye tanık olduk pilates yaparken bi arkadaşımızın suyu geldi tabi hepimiz şok olduk ne oluyor diye sanırım 38. haftasındaydı şu anda durumu nasıl bilmiyorum ama hastaneye yatırmışlar ama en azından hastanedeydi ebe doktor hepsi odadaydı şanslı bebek ya biliyor gelecek zamanıaman diyim pilates yapacaksanız da siz sakın son haftalarda yapmayın

Viks sur ayaklarina. Kara turba bal koy cikan suyunu ic oksuruge iyi gelir. C vitamine dayan portakal greyfurt vs ic. Hasta olmadan atlatirsin insallah

Cnm bidigin saglikli olmasina sevindim gozun aydin :)
Ben giderken dr cikolata yedim...
20 dk falan sonra usg ye girdim...
Amanin daha beklerken bile basladi oynamaya minnos...
Usgde dr masaallah cok hareketli dedi
Cikolata yedim dedim yaramis yaramaza diyo
Sutlu cikolatayi cok seviyor benim bidik...
Yedikce cosuyor...
Sarella kavanozu kasiklayan reklama dondum

Adaletmi bu ya !!! Sadece kamuda calisan hamilelere tatil ! Hakkimi helal etmiyorum bu izni sadece kamuya hak gorenlere ! Kamudakilerin cani can bizimki patlicanmi ?

[QUOTEdemirel, post: 38685486, member: 617449"]Kızlar çok geçmiş olsun en az sizin kadar üzüldüm hatta okuduğumda ağlıyorum. Plesentanın aşağıda ya da tukarda olmasıyla ilgili doktorum bana hiç bir şey söylemedi. Belki bende öyle bir sorun yoktur ama geçen Salihli'ye ailemin yanına gittim orada aile doktoruma gittim o da bir şey demedi. Arkadaşlarımla konuşurken bebeğin aşağıda mı yıkarda mı diye sordular. Bilmiyorum dedim bu oluyormuş sanırım, eski iş yerimde iki arkadaşım dokuz ay bıyunca bebekleri kasıklarında büyümüş aman siz kendinize dikkat edin. Bırakın evi bok götürsün herkes size pis tesin hiç takmayın. Yapanınız varsa yapsınlar yoksa doğumdan önce bir yardımcı tutarsınız bebek mis gibi eve gelir. Sonra kendiniz yaparsanız zaten. Yatmanız gerekiyorsa yatın.

Bir de tavsiyem mümkün olduğunca doktora eşinizle gidin. Eşim ilk haftalarda hamile olduğumu algılayamıyordu. Eskisi gibi davranıp eskisi gibi bir düzen bekledi benden. Mutfağın önünden bile geçemiyordum. Tiksindiğim şeyler aklıma gelince bile kusuyordum. Hatta sevmediğin insanları düşününce bile kusuyordum. Doktora yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum sürekli kusuyorum dedim.
canım bebegın asagıda yukarıda olması plasenta durumu yanı eşin aşagıda durmasıyla aynı sey degıl.Malesef bızım durum daha tehlıkeli.Ama sen kafana takma doktorun bı sey dememısse demek kı sende oyle bı sorun yok,zaten oyle olunca kanamalar oluyor.Bı de bu haftalarda kasıklarda hıssetmek bebegı normal daha gobege dogru kalkmamıs,tahmını yarım kg olunca tam gobekte hısedılıyor bebek. Hurmaya gelınce de cok yararlı evet ama normal doguma faydalı hurma yanı hamıleler son aylarda yıyor hurmayı normal dogumları gelsın dıye,bıze daha erken ben de cok sevıyordum hurmayı ama duyduktan sonra cok korktum ve yemıyorum.Onun yerıne kıvı,muz ,elma,armut suanlık yıyorum

Hepinize merhaba arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum uye oldum ben de nihayet 16.haftama girdim 2.bebegim olacak ins size bir sey sormak istiyorum karin alt bolgesinde kasilma gibi sertlesme gibi bir seyler olan var mi aranizda korkmaya basladim

Herkezin vücut yapısı farklı canım senin iç karnın geniştir o yüzden içerde yer varsa hanüz dışarı yansımamıştır. Benim anneminde çok erken çıkmış karnı 6 aylıkken gören doğuma kaç günün kaldı die sorarmış Ona çekmişim sanırım. Çok şişmesine rağmen hiç çatlağı olmamış inşallah bu yönden de benzerim.

Masaalllah göbisee benimde ayni boyutlarda suan:)
Sizin göbişleri de görelim resim koyun bakalım ) ben çok şiştim die biraz korkuyor gözüm. Daha 5 ay var, ne kadar şişces kimbilir
Canım senin ne güzel arkalar dolmmış ben arka yanlardan da aldım belli oluyor
Senin cinsiyet kız mı acaba canım? Hani eskiler derler ya önden sivrilirse erkek, yanlardan alırsan kız die. Benim ki erkekte acaba tutuyor mu bu varsayım merak ettim.

bende almak isterim ancak daha once hic boyle birsey yapmadim. Vesiledir belki! Ancak mealini okumak istesem olurunuz var mi? Latin harfleriyle yazili Arapca mi okuyayim.
Musade var midir?

merhaba arkadaşlar bugünlerde kaşına kaşına bir hal oldum yüzümde lekeler oluştu lekelerin oluştuğu yerde bir kuruluk var aldığım multivitamin haplarından olduğunu düşünüyodum kestim ama kaşıntı devam ediyor kesin bir şeye alerjim var ama ne ?özellikle göğüs bölgemdeki kaşıntı çok fazla taşıyamaz hale geldim vücudumun şişip gerildiğini hissediyorum kaşıntı sorunu olan var mı psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…