2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bunu kış mvsimi için aratmak lazım mvsimnde olmayan şeyleri yemememiz lazım. Bir de vitamini kabuğunda diyorlwr ama o kadar çok zirai ilaç var ki ben soyuyorum. Köylü bi teyzeden pazar yapıyorum köyde sıkmayan yok ki diyor. Ama o en azından doğal gübre kullanıyor.

evet canım öyle bir çağdayız ki herseyde katkı maddesi var hersey hormonlu hersey ithal

listede kişisel değişiklikler yapılabilir. ben süt içemiyorum kahvaltıda, onun yerine 1 yumurta fazla yiyorum.
bu arada 1 porsiyon makarna ya da pilavın 2 kasık oldugunu unutmayalım. aynı şekilde 1 porsiyon sebze veya baklagil yemeği de 4 kasık.

Bende bugun 18+2 olduk fakat biz biraz geriden gelyruz. 59 la hamile kaldm simdi 62,5 oldk 3,5 kilo aldm yani

Kızlar drum kesinlikle mevsim sebzelerini yememi soyledi...
Mesela canin cok biber dolması cekerse kurutulmusundan al yap dedi...
Kesinlikle mevsimi olmadigi icin yesil dolmalık biber yasak...
Mevsimde ne vrs o
Birde gunde bir adet maden suyu...
Icindeki magnezyum potasyum calsiyum bebegin gelisimi icin cok onemliymis...

kızlar ben sağlık ocağına kayıdımı yaptırdım.Benden kan aldılar birsürü test yapmışlar.Çok şükür herşey çok iyi ancak şekerim biraz yüksek
normalde 24.hafta da yapılıyormuş yükleme ama doktorum madem erken öğrendik önlemimizi şimdiden alalım 24.hafta yı beklemeyelim dedi
bu hafta şeker yükleme testi yaptırıcam inşallah ünsülin e ihtiyaç kalmadan diyetle kurtarırız olayı ne olur dua edin benim ve bebeğim için.Daha öncesnde 2 kayıbım var rabbim bana bu bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma almamı nasip etsin inşallah

Insallah her sey iyi olur Allah yardimciniz olsun saglikla kucagini alirsin insallah bebegini ikiniz de cok iyi olacaksiniz merak etme

Kızlar bugün o kadar yorgun hissediyorum ki evde bir suru iş var benim hiç yapasım yok böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum

Kiz gobusunu sewerim ben senin maasallah
Canım nasılsın nasıl gidiyor kan grubuna göre beslenecem demiştin yararını gördünmü?

Canım erken farkına varılıp önlemini alırsın ona göre diyet listesi veriyorlar onu uygularsan sorun kalkar inşallah

Kızlar Merhaba :) anlatmissiniz çoğunuz eslerimiz çok yardımcı destek diye çok duygulaniyorum ya...biz esimle işlerimizden dolayı ayri illerdeyiz 2.5 saat mesafe var.normalde bile zorken bu durum hamileyken çok daha zor her cuma yanıma gelip pazar gidio.temizlik yemek çamaşır herseyimi yapıyor.gitmeden dolabı yemekle doldurup öyle gidiyor Kıyamam ona ben. Ben çok halsiz oluyorum bişey yapamıyorum.cumalari bayram pazarları yas ben ve bebeğim için. Hamilelikte yalnız olmanın manevi yükü çok çok daha kötü inanin.allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin.

Ewet cnm basladim ama sutu hayatimdan cikaramiyorum hazmedemiyorum ama wazda gecemiyorum.onceden laktozsuz sut wardi simdi gormuyorum bi yerde. Onun haricinde sismelerim bitti tansiyonum cikmiyor hatta dusuyor buna bile sewiniyorum cunku yukselmesi cok kotu kilo alimida simdilik on kilo da sabit bakalim sonuc ne olcak sen nasilsin

Canim bana da tam tersi madesn suyu icmememi soyledi icerigindeki tuz orani cok yuksekmis ve zararliymis.

canım kefiri dene bi. farklı maya ve hazmı çok çok daha rahat. annem ayran fln içemez ama kefiri çok rahat tüketiyor

Ben de ayniyim canim herkes soruyor nerde bu bebis diye kiloda almadim 18. Haftam 54 le baslamistim 55 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…