2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hepinize merhaba arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum uye oldum ben de nihayet 16.haftama girdim 2.bebegim olacak ins size bir sey sormak istiyorum karin alt bolgesinde kasilma gibi sertlesme gibi bir seyler olan var mi aranizda korkmaya basladim
Canim bazen gazdan olabiliyo bazende rahim buyudugu icin olabiliyo ama cok rahatsiz edysa git hemen dktrna

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr cıldırcam ya lütfen yardım.........17. haftaya girdim ve ben hala cinsiyeti öğrenemedim..eşimle yerimize sığamadık heyecandan..doktor baktı..belli değil diyor..ama nasıl bi hayal kırıklığı yaşadık..pipisi gözükmüyor sanki kız gibi diyor.ya nasıl sankiii..%51 kız diyor...anlamadıım kalp atışı kemik yapısı vs adamlar 12. haftada bile bunlardan yorum yapıyor..bizmki hala kesin konuşmuyor..erkek olsa bu vakte kesinleşmez mi..lütfen cvpp..

arkadaşım o göğüslerdeki kaşıntı göğüslerin büyüdüğünün sütle dolduğunun ve çatlamaya yüz tuttuğunun habrcisi...ben şimdilik en yağlı arko kremiyle yağlıyorum...geçti biraz..tavsiye ediyorum...

canım yazdıklarını okudum da ya benim doktr bişey demiyor ya da her şey normal...yalnız şunu biliyorum ben sürekli ayaktayım..çalışıyorum..ve evde olduğum her gün ev temizliyrm..en azından süpürüyorm..yani bu birazda benle alakalı..uzanmak bile zor geliyor..oturuyrm dinlemek isteyincede..eşim bu düzene alıştı..bilmiyrm diğer türlü nasıl olur..kusmadım da çok...yemek temzlik hala aynı..acaba daha mı çok yatmalıyım...

merhaba canım bende aynısını oldum iki hafta önce doktorum iki gün sonra tekrar gelebilirsin dedi allhtan bizim yaramaz bu sefer gösterdi kendini

Büyük ihtimalle kız bebişin canım çevremde hep kızı olan arkadaşlarımın 5. Aya yakın söylediler kızı olduğunu. Nedense geç söylüyorlar kız bebişleri. İstersen başka doktora görün canım her doktor bir değil.

canım başka doktora gidip kendi doktorma da hakszlk yapmayım dedim ama..adamda haklı ne yapsın..ben ilçeden ile gidyrm kontrole malesef... muayaneden sonra kontrolleri değerlendiremiyorum..ne diyelim kısmet sağlıklı olsun da :) ama bence kız..pipisi olsa gözükürdü :) :)

Kızlar birbirimizin bebişlerinin cinsiyetini anlayabilmek için profil resmimize kızımız olacaksa kız bebiş, oğlumuz olacaksa erkek bebiş resmimi koysak acaba??? Böyle konuşurken zor oluyor sanki bilemiyoruz ya bazen yorum yaparken bilmek gerekiyor. Ne dersiniz yapslım mı?

Anladım canım. Evet pipi olunca hemen görüyorlar, benimkini 15. Haftada görmüştü. Hayırlı evlat olsunlar da.

hoşbulduk canım benimkinin cinsiyeti belli oldu kızzz QUOTE="haziran yagmuru, post: 38697766, member: 630823"]hoşgeldin [/QUOTE]

Hepinize merhaba arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum uye oldum ben de nihayet 16.haftama girdim 2.bebegim olacak ins size bir sey sormak istiyorum karin alt bolgesinde kasilma gibi sertlesme gibi bir seyler olan var mi aranizda korkmaya basladim

Merhaba canım bende de var o rahmimiz büyüyüp yukarı çıkıyor çok normal o hatta doktorların hepsi kanama dışında her şey normal diyor.e

Canım vitaminlerini kesme bol bol yağ krem sür kullandığın ürünün de içeriğini mutlaka kontrol et paraben olmasn

Ben anlamıyorum 12. Haftalıkken nasıl cinsiyet söylüyorlar. Çok normal bence bu gün yarın belli olur.gerçi bana doğana kadar erkek demişler sonra ben doğmuşum. :)) bana da herkes istisnasız erkek dedilerben kız hissediyordum kız oldu. Hiç belli olmaz yani kendimi etrafa göre hazırlama ne hissettiğini düşün sadece

Valla ben de oturmuyorum hiç zaten iki kedim var temizlik yemek akşam oluyor ben çalışmıyorum da artık. Zaten ağrım sızım sancım kanamam yok çok fazla midem bulanıyordu o da hiç kalmadı gibi bir şey. Hareketli olmak en iyisi ama o arkadaşların sağlık sorunları varmış. Bizde bir sorun olsa doktorlar farkederdi herhalde.

ben kız istiyorum zaten...ne bileyim gurbetteym zaten kimsem yok kız bana arkadaş olsun istiyorum..yine de hayırlısı olsun..eli ayağı düzgün olsun aklı fikri tam olsun Allahtan gelen neyse ona razıyız tabi :) hayırlısı

Canım bende kız istiyordum Allah'ım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin ben kız OLDUĞUNU öğrenince hastanenin ortasında ağlamaya başladım

Cnm bebegin kiz mi bilmiyorum ama kiz bebeklerde anneden guzelligini alir derler...
Kiz bebek annelerinde yuzde lekelenmeler olur...
Goguslerde kasinma bende de oluyor...
Sut geliyor akinca kuruyor pul pul ...
o kasinti yapiyor...
Goguslerinin uclarina mendil koy istersen sut gelirse lekeden anlarsin...
Kasintilar normal yani...
Nemlendirici kullanabilirsin...
Ben ilk gebeligimde de bebe yagi kullanmistim tum vucuduma ozellikle hergun karnima...
Hic catlagim olmadi şükür...

mrb
haşimato hastalığına iyot iyi gelmese de dr. lar hamilelikte iyot ihtiyacı önmli bebek için belki tahlil de iyot ölçümü yapmıştır ona göre vermiştir..bnm endokrin böyle bir ilaç yazmadı..ama hamilelik dışında iyotsuz kullanıyordum hamilelikte ise iyotlu daha doğrusu artık doğal tüm mineralleri içeren kaya tuzu yani işlem görmemiş tuz ile iyotu kapatmaya çalışıyorum..yine de dikkat etmek gerek beslenmeye ödem ve şişkinlik yapan besinler var özellikle gluten içeren besinleri almamaya çalış..ilaç dozacı ise 2 nin üzerinde ise artırılacak demişti dr. um..bakalım bu ay tsh a göre gidecem endokrine..sağlıcakla..

İlk bebeğimde yaptırmıştım ve Tükel çıkmıştı bu sefer kesinlikle yaptirmayacam ama düzenli şeker ölçümleri ve sıkı diyet yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…