2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Göbişleri yarıştıralım hadi
Bugün 17+1 olduk...
maşallah canım, çok tatlı ya :) benim de başladı yavaş yavaş dik erkek olduğundan heralde :)

canım bende de kalp atışında hızlanma oluyo hatta bazen nefes nefese kalıyorum bikaç merdiven çıkmada

sağa da sola da yatsam kalbimin atışı kulaklarımda die daha dün gece eşime dedim, resmen farklı yerlerde aynı şeyleri yaşıyoruz :)))

hayırdır inş cnm bende geçen hafta coştum bi ara kaymaklı süt geliyodu göğüslerimden, herkes senin bebeğin iyi beslenir tosun olur diyodu nası mutlu olmuştum :)))

Kiz ben sut yogurt kefir peynir ayran bayilirim ama sut baska iste gerci kaynatilirsa hazmi kolay olurmus
Simdi baktim netten
canım kefiri dene bi. farklı maya ve hazmı çok çok daha rahat. annem ayran fln içemez ama kefiri çok rahat tüketiyor

hayırdır inş cnm bende geçen hafta coştum bi ara kaymaklı süt geliyodu göğüslerimden, herkes senin bebeğin iyi beslenir tosun olur diyodu nası mutlu olmuştum :)))

hahahahah masallah normal sütte yetmiyor kaymakli maymakli geliyor seninki demek
benimde fiskiriyordu resmen, çocuk bogulmaz mi diye düsünüyordum ama yinede emziriyordum
Hayir olsun ikimizede

Selam kızlar nasılsınız?

geçmişi okuyamadım çünkü 4 gündür giremedim, bayağı birikmiş.

Umarım sizler ve bebekleriniz çok iyidir.

Bizden haberler iyi, sağlık ocağından çağırdılar bugün oraya gittim, d vitamini verdiler kullandığım ilaçlara ek olarak pazartesi kendi doktorum da kontrolüm var, ona da sorup öyle kullanacağım.

Bugün tam 19 haftalık olduk yarın imzamız değişir Allah nasip ederse.

Bebeğimin hareketlerini de net olarak cumartesi akşamından beri hissediyorum.

Bizden haberler bu kadar.

Meraba kizlar herkes iyi cok.sukur bebeklerimizde.. detayli ultrasona girdim ctesi hersey yolunda fakat halen cinsiyetinden emin degil doktorum 18 haftami geciyorum ya bacaklari kapaliydi bebisimin ne yapsamda fazla hareket etse doktora giderken ne yiyorsunuz kizlar

Evet canım yalnız olmak zor ama eşin hiç olmazsa geldiği zman sana ilgisisni ihmal etmiyor bu da çok iyi ve önmeli bir sey

Bende iyiğim canım göbek büyüdü sanırsam kiloda aldım ama kafaya takmayim diye tartılmıyorum doktoruna gidene kadar da tartılmayacam çünkü kafay atakıyorum son bşr hafta çok cozuutum ne yazıkki ama bugün itibari le eski beslneme sistemime geri döndüm..On kilo sabit kalman artı olarak alamaman senin beslenme şeklinn işe yaradığını gösteriyor.
Bende görüyordum daha önce şimdi dikakt etmedim ama o tarzşeyler büyük marketlerde oluyor canım çoğunlukla
Onun dışında kefir gerçekte çok yaralı bir şey onu dene keisnlikle ben deneyemıyorum çünkü süt kokusundan yoğurtun dan sade olarak yiyemiyorum hamile kaldan önce hergün süt içen ben şimdi içemiyorum içersemde yanında illa bir şsey olacak.

20 ocakta Prof dr. Atıl Yüksel'le detaylı ultrason randevum var, çok heyecanlıHerbi tarafını inceliycez inşallah Benimkinin daha cinsiyeti belli değil

canım gitmeden bir saat önce çikolata veya tatlı şeyker yersen hareket eder bebiş Ben az çikolata yiyorum

merhaba anneler bı ıkı gundur gıremedım sanırım hasta olucam ya bogazlarım yanıp catallasıyor oksuruyorum sık sık oksurdukcede karnım acıyor bana bı cozum soyleyın burnum akmıyor atesım yok sadece oksuruyorum yahumm .
bu aradada bbegımı ıkı gundur hıssedıyorum pıt pıt kasıklarıma vuruyor minnak yemek yedıkten sonra helekı sankı ıcımde mac yapıyor .ama o kadar hafıf kı parmak la dokunmak gıbı buyudukce tekmesıde buyur heralde

Canım kalbini ferah tut. Maşallah kocaman olmuş bebişin. İnşallah saglikli bir şekilde alacaksin bebişini kucağına.

Amin canım Allah yokluklarını göstermesin. Senin esinde destek oluyor, üzme kendini. Uzak olması tabi ki zor ama yazın es durumu tayiniyle eşinin yaninda olacaksın inşallah.

Canım merdiven cikarken bende çok kotu oluyorum. Nefes nefese kaliyorum. Kalbim agzimda sanki :))

Canım ben kestane balı yedim öksürük için. 10 gündür rahatsizim bende. Öksürük kesildi şükür ama sesim kisik maalesef.

Ca
bıde kestane deneyım cnım ya lımon , ballı sut . ılık su ıcım dısıma cıktı saolasın canım
canım ben de çok kötü öksürüyordum, sana yap demiyorum sorumluluk almak istemem, ama ben gece boğazıma viksy merhem sürdüm, tülbentle sardım, sabah baya rahatlamıştım.araştır Bi istersen..

Bugün doktora gittim. Dün demiştim yarın net belli olur diye. Ewt doktor bi oğlumun olacağını söyledi. Kızıma erkek kardeş geliyor Allah'ın izniyle. Benide ekleyebilirsin. Adını Ahmet Demir vericez Inşallah.

Ca
canım ben de çok kötü öksürüyordum, sana yap demiyorum sorumluluk almak istemem, ama ben gece boğazıma viksy merhem sürdüm, tülbentle sardım, sabah baya rahatlamıştım.araştır Bi istersen..

ayy yazık esımde kac gundur bunu dıo vıks tulbent dıe goruyonmu adamı dınlemedık :d
saolasın canım bı bakyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…