- 1 Haziran 2014
- 126
- 69
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.161
Kızlar sizi takip ediyorum ama yazmadım pek fazla son regl 26 ağustos tahmini haziran 2 hala doktora gitmedim kan testleri tabi yaptırdım ama USG ye girmedim cumartesi randevum var çok heyecanlıyım sizler naptınızz
Kisa zamanda gecer insallah canim.insallah kolay atlatiriz hepbirlikte bu donemi
Canım dayanmak zorunda hissettim kendimi ben Mayıs ayında evlendim haziran da hamile kaldım temmuz da Bebeğimi kaybettim ve o süreçte sürekli doktora gittim ilk 3 haftadan itibarenCanim hosgeldin nasil dayandin bukadarbiran once git bence ya keseyi falan gorursun eminim
Ah kızlar ne güzel sohbetler paylaşımlar yapıyorsunuz içim gidiyor ama bulantılarım sizlere katılmama müsaade etmiyor.
İnşallah kısa zamanda geçerde hem normal yaşantıma dönerim hemde sizlerle sohbet ederim. dua edin bana.
Kızlar sizi takip ediyorum ama yazmadım pek fazla son regl 26 ağustos tahmini haziran 2 hala doktora gitmedim kan testleri tabi yaptırdım ama USG ye girmedim cumartesi randevum var çok heyecanlıyım sizler naptınızz
Dogum tarihi 6.6.2015 olan iki arkadasim da yarin doktora gidiyo yanlis okumadiysam.
Bende yarn sabah 8.30 a bulursam randevu ise gitmeden ugricam doktora.
Allahim bize hayirli haberler versn.
Kalplerini duyalim yada sadece görelim
Bat 27.08.2014bat gününüzün tarihi neydi acaba öğrenebilir miyim?
evet canım muhtemelen gec döllenmedir. benim 4. günde 1660 çıkmıstı. kalp atısını duyamayabılırsın canım daha erken gibi. benim doktorum 7. haftada alırız demişti.Canım gozun aydın ıcını ferah tut.bakalı ben ne gorcem cumayı ıple cekıyorum cuma gunu 6+2 olcak ınsallah kalp atısı da duyulur ama sanırım benımkı gec dollenme cunku adetı Sekız gun gectıhınde bhcg 135 dı saglık olcagımdakı ebe yenı daha demıstı
Tatlım allah kolaylık versin umarım biran önce bu dertten kurtulursun, dr mide bulantısı geçirici birşeyler vermedi mi?
Canım dayanmak zorunda hissettim kendimi ben Mayıs ayında evlendim haziran da hamile kaldım temmuz da Bebeğimi kaybettim ve o süreçte sürekli doktora gittim ilk 3 haftadan itibaren
O sebepten kendime söz verdim ne kimseye söyledim nede doktora gittim[/QUOTE
Ne kusuru canım inan en mutlu olmam gerek dönemde mutsuz oldum gebeliğmi bilmeden mantar ilacı bile kullandım hamile değilim die antibiyotik aldım oruç tuttum regl 5 gün gecikti oruçla zorlanma yaşayınca hamile olduğumu anladım ki hep derdim ki eylül de hamile kalırım inşallah die nasip işteKusura bakma canim ya bilemedim Allahim.insallah bu sefer guldurur yuzunu
Canim yakiniz sanirim bende cekmekoyde oturuyorum. Kotu dusunme zamanla olur hepsi bol bol dua etCanım bu benim gittiğim dördüncü doktor ilki ümraniye araştırma devlet diğer ikisi zeynep kamil bugünkü için özele ve özellikle erkek doktora gittim bir anlasam bende şaşırdım
Bende ayni durumdayim allah yardimcimiz olsun canimAh kızlar ne güzel sohbetler paylaşımlar yapıyorsunuz içim gidiyor ama bulantılarım sizlere katılmama müsaade etmiyor.
İnşallah kısa zamanda geçerde hem normal yaşantıma dönerim hemde sizlerle sohbet ederim. dua edin bana.
Heycandan ölcem calisamiyorum resmen.
Agrim gitti migdem buanmiyor. Kasiklarm artk cokkkk hafif agriyor.
4+6 ken gittim kese vardi bebek yoktu.
Aslinda cumartesi randevum tam 7 hafta oluyorum ama dayanamiyorum.
Yarin sabah mi gitsem ? 6+5 oluyor. Kalbini duyabilirmiyiz ? Altan baktiriyorum ben o konuda sikintim yok. Doktorum cok tatli. Eskiden vajinismus hastasi olmama ragmen okadar rahatlatiyoki beni. Hayaller kurdurup oyle muayene ediyor.
Altan bakarsa kalbini duyariz dimi erkende olsa ? Bi fikir verin
bende çekmeköydeyim. Madenlerdeyim. Sağol canım dua ediyorum hayırlısı olsunCanim yakiniz sanirim bende cekmekoyde oturuyorum. Kotu dusunme zamanla olur hepsi bol bol dua et
bende de aynısı oldu cuma beta 1000 in uzerındeyken sıyah nokta gıbı bı sey var keseye benzıyor dedı dunse artık net kese yolkla beraber gozuktu.Beta hgs nın hergun 2 ye katlanması gerekıyor ve5 gun ıcınde degerlernın artısı bence normal.Bı kac gun ıcınde tekrar baktırırsın ınsallah gorursun keseyi.iki taraftan da baktılar canım alttan bakınca bir doktor var gibi dedi bugünde doktor şurda küçük bişey var dede. Anlamadım cuma binbeşyüz olan bugün beş bin düzenli yükselmiş filan dedi
kavacıkta medistate var nurdan hanımı öneririmBende anadolu yakasındayım medical park Göztepe yada Ataşehir şifalar gidicem kızlar
Siz nereleri düşünüyorsunuz
vaktin varsa git tabii ben çalıştığım için haftasonunu bekliyorum işyerimde kimse bilmiyor zaten :)Aaa vajinal goruldumu ?
Yok yok ben cumartesini bekliyemicem.
Aricam birazdan yarin sabaha bos yer varsa
Sabaha giderim.
Icim rahat etsin artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?