2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sizi takip ediyorum ama yazmadım pek fazla son regl 26 ağustos tahmini haziran 2 hala doktora gitmedim kan testleri tabi yaptırdım ama USG ye girmedim cumartesi randevum var çok heyecanlıyım sizler naptınızz

Canim hosgeldin nasil dayandin bukadar biran once git bence ya keseyi falan gorursun eminim

Canim hosgeldin nasil dayandin bukadar biran once git bence ya keseyi falan gorursun eminim
Canım dayanmak zorunda hissettim kendimi ben Mayıs ayında evlendim haziran da hamile kaldım temmuz da Bebeğimi kaybettim ve o süreçte sürekli doktora gittim ilk 3 haftadan itibaren

O sebepten kendime söz verdim ne kimseye söyledim nede doktora gittim

Dogum tarihi 6.6.2015 olan iki arkadasim da yarin doktora gidiyo yanlis okumadiysam.
Bende yarn sabah 8.30 a bulursam randevu ise gitmeden ugricam doktora.

Allahim bize hayirli haberler versn.

Kalplerini duyalim yada sadece görelim

Tatlım allah kolaylık versin umarım biran önce bu dertten kurtulursun, dr mide bulantısı geçirici birşeyler vermedi mi?

Kızlar sizi takip ediyorum ama yazmadım pek fazla son regl 26 ağustos tahmini haziran 2 hala doktora gitmedim kan testleri tabi yaptırdım ama USG ye girmedim cumartesi randevum var çok heyecanlıyım sizler naptınızz

Tatlım içini ferah tut, herşey allahtan iyi düşünelim iyi olsun. Boşver eminim cmt gittiğinde kese bebek ve kalp atışını görür rahat rahat oturursun :)

Dogum tarihi 6.6.2015 olan iki arkadasim da yarin doktora gidiyo yanlis okumadiysam.
Bende yarn sabah 8.30 a bulursam randevu ise gitmeden ugricam doktora.

Allahim bize hayirli haberler versn.

Kalplerini duyalim yada sadece görelim

Evet onlardan biri benim, açıkçası ben beklemeyi düşünüyordum ama sgk ile anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum, 10 gün süre içerisinde 1 kere muayen ücreti verip istediğin kadar dr a ücret vermeden gözükebiliyorsun, dr da zaten 10 gün sonra gel dediği için bende yarın gitmeyi tercih ettim bakalım hayırlısı...

Umarım güzel sonuçlar alırız ve içimiz rahatlar. Biz eşimle 3 saatlik mesafede çalışıyoruz o yüzden haftaya onunla olamayacağım, umarım yarın beraber gittiğimizde bu mutluluğu paylaşırız.

Yarın güzel haberlerle dönelim inş. Hayırlısı olsun

evet canım muhtemelen gec döllenmedir. benim 4. günde 1660 çıkmıstı. kalp atısını duyamayabılırsın canım daha erken gibi. benim doktorum 7. haftada alırız demişti.

Tatlım allah kolaylık versin umarım biran önce bu dertten kurtulursun, dr mide bulantısı geçirici birşeyler vermedi mi?

Meptamid verdi canım ama içmeye elim gitmedi nedense.

Çünkü verirkende mide bulantısı hormonlarla alakalı olduğu için fayda etmiyor genelde ama bir dene dedi. Bende içmedim.

Kusura bakma canim ya bilemedim Allahim.insallah bu sefer guldurur yuzunu

Kusura bakma canim ya bilemedim Allahim.insallah bu sefer guldurur yuzunu
Ne kusuru canım inan en mutlu olmam gerek dönemde mutsuz oldum gebeliğmi bilmeden mantar ilacı bile kullandım hamile değilim die antibiyotik aldım oruç tuttum regl 5 gün gecikti oruçla zorlanma yaşayınca hamile olduğumu anladım ki hep derdim ki eylül de hamile kalırım inşallah die nasip işte

Canım bu benim gittiğim dördüncü doktor ilki ümraniye araştırma devlet diğer ikisi zeynep kamil bugünkü için özele ve özellikle erkek doktora gittim bir anlasam bende şaşırdım
Canim yakiniz sanirim bende cekmekoyde oturuyorum. Kotu dusunme zamanla olur hepsi bol bol dua et

Bende ayni durumdayim allah yardimcimiz olsun canim

cnm ben 6+1 olduğumda karından ultrasyonda sadece kese göründü, bebek görünmedi, ben de vajinal istedim o zaman bebeği görebildik ve kalp atışını duyabildik, 6+5 de vajinal ultrasyonda mutlaka bebeği görür ve kalbini duyabilirsin diye düşünüyorum cnm, stress yapma bence, cumartesi günkü randevunu bekle cnm...

Aaa vajinal goruldumu ?
Yok yok ben cumartesini bekliyemicem.
Aricam birazdan yarin sabaha bos yer varsa
Sabaha giderim.
Icim rahat etsin artik :)

Bende anadolu yakasındayım medical park Göztepe yada Ataşehir şifalar gidicem kızlar

Siz nereleri düşünüyorsunuz

iki taraftan da baktılar canım alttan bakınca bir doktor var gibi dedi bugünde doktor şurda küçük bişey var dede. Anlamadım cuma binbeşyüz olan bugün beş bin düzenli yükselmiş filan dedi
bende de aynısı oldu cuma beta 1000 in uzerındeyken sıyah nokta gıbı bı sey var keseye benzıyor dedı dunse artık net kese yolkla beraber gozuktu.Beta hgs nın hergun 2 ye katlanması gerekıyor ve5 gun ıcınde degerlernın artısı bence normal.Bı kac gun ıcınde tekrar baktırırsın ınsallah gorursun keseyi.

iyi akşamlar arkadaşlarr iş güç çocuk derken oğlumu uyuttum anca oturdum size bir selam vereyim dedim ne güzel yeni arkadaşlarda gelmiş inşallahh güzel haberleri paylaşırız hep birlikte. bu arada istanbuldan arkadaşlar fazla bende dudulluda oturuyordum annemler orda . kimbilir ilerde tanışırız bebeklerimizide tanıştırırız. bizim mart anneleri topiğimiz vardı kk da buluşuyoruz arada bir hatta sırf arkadaşlarla görüşmek için ankara istanbul yapmıştık oğlumla. inanılmaz keyifli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…