- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.181
Ah kızlar ne güzel sohbetler paylaşımlar yapıyorsunuz içim gidiyor ama bulantılarım sizlere katılmama müsaade etmiyor.
İnşallah kısa zamanda geçerde hem normal yaşantıma dönerim hemde sizlerle sohbet ederim. dua edin bana.
bende aynıyım canımya bir yandan çok erken gitmesem mi diyorum bir yandan da en azından keseyi göreyim istiyorum.Canim benimde 13 eylul ve degerim 29unda 3901 di kese gorundu acaba nezaman gtsem kalp atislarini duyabilirim ya cok hevesleniyorum erkende gitmek istemiyorum ama degerim katladiysa kalp atislarida duyulur herhalde degilmi
ah canımyaa geçsin bir an önce
bende aynıyım canımya bir yandan çok erken gitmesem mi diyorum bir yandan da en azından keseyi göreyim istiyorum.
inşallahh canım bakalım cumartesi gününe randevu alacağım bi aksilik olmazsa. birde daha annemler falanda bilmiyor en azından kalp atışını duyayım öyle söyleyeyim istiyorum.Biran once gorurusun insallah canim
inşallahh canım bakalım cumartesi gününe randevu alacağım bi aksilik olmazsa. birde daha annemler falanda bilmiyor en azından kalp atışını duyayım öyle söyleyeyim istiyorum.
canım tekrar gebemisin hayırlı olsun..mart annelerinden ben..bende haziran annesi olacaktım ama yine olmadı benim..hayırlısıyla sen kucağına alırsın inşallah...Kızlar sizi takip ediyorum ama yazmadım pek fazla son regl 26 ağustos tahmini haziran 2 hala doktora gitmedim kan testleri tabi yaptırdım ama USG ye girmedim cumartesi randevum var çok heyecanlıyım sizler naptınızz
Ağla canım ağla sadece bugün değil uzun bi süre Saçma sapan şeylere ağlıcaz sanırımgünaydın kızlar...bugün çok duygusalım herşeye ağlayasım var
Afiyet olsunGünaydınlar.. Ben hem çok açım hem midem bulanıyo yağsız sebzeli bi tost söyledim onu bekliyorum :)
Günaydın kızlarÖksürmekten karın kaslarım ağrıyor bugün kontrole gidicem umarım herşeyi yolundadır ve bebişimizi görüp sesini de duyarız
benmde daha dün sabbah a kadar mide bulantım vardı ama dünden beri yok doktorum şehir dışında çarşamba günü kontrolüm bir anda mide bulantım yok oldu hiç ağrım yok. korkuyorummmm!!!! bu normal mi ???
Gunaydin kizlarr
Canim hemen evhamlanma yaa anormal bisey oldugunu zannetmiyorum gecen yine bi arkadasa da aynisi olmstu normal demislerdi sanirim
Benim de ara ara ağrılarım yok oluyor bende sordum yavaş yavaş yukarıya yerleştiği içindir dediler. Olumsuz Düşünme dua et rahatlarsın. Mide bulantısı herkeste olmayabiliyorbenmde daha dün sabbah a kadar mide bulantım vardı ama dünden beri yok doktorum şehir dışında çarşamba günü kontrolüm bir anda mide bulantım yok oldu hiç ağrım yok. korkuyorummmm!!!! bu normal mi ???
Benim de ara ara ağrılarım yok oluyor bende sordum yavaş yavaş yukarıya yerleştiği içindir dediler. Olumsuz Düşünme dua et rahatlarsın. Mide bulantısı herkeste olmayabiliyor
ben adetimin 20 gün gecmesini bekledim beklerken kan degerine göre 6 haftalık diye hesaplıyoduk ki öyle çıktı ultrasonda da o zaman gördük keseyi canım.. Ablam kadın dogumda. Ebe hemşire emin olmak için gec gitmemi tavsiye etti hep
Bende 4+6 da gitmistim. Karindan gormedi vajinal bakti gordu keseyi. Vajinal gozukur illaki
ben pazartesi sabahı test yaptım silik bi çizgi vardı akşam tekrar yaptım daha netti. malesef burda ne devlet hastanesinde ne de sağlık ocağında kanda gebeliğe bakmıyorlar bende cumartesiyi bekliyorum doktora gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?