2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ah canımyaa geçsin bir an önce
Canim benimde 13 eylul ve degerim 29unda 3901 di kese gorundu acaba nezaman gtsem kalp atislarini duyabilirim ya cok hevesleniyorum erkende gitmek istemiyorum ama degerim katladiysa kalp atislarida duyulur herhalde degilmi
bende aynıyım canımya bir yandan çok erken gitmesem mi diyorum bir yandan da en azından keseyi göreyim istiyorum.

inşallahh canım bakalım cumartesi gününe randevu alacağım bi aksilik olmazsa. birde daha annemler falanda bilmiyor en azından kalp atışını duyayım öyle söyleyeyim istiyorum.

bende de durum ayni valla bende duymadan kimseye soylemek istemedim bakalim pazartesiye randevu alamadim taa cumaya veriyorlar sira mecbur pazartesi gidip kapida bekliyecegim napiyim belki bir ara olurda alirlar

Kızlar sizi takip ediyorum ama yazmadım pek fazla son regl 26 ağustos tahmini haziran 2 hala doktora gitmedim kan testleri tabi yaptırdım ama USG ye girmedim cumartesi randevum var çok heyecanlıyım sizler naptınızz
canım tekrar gebemisin hayırlı olsun..mart annelerinden ben..bende haziran annesi olacaktım ama yine olmadı benim..hayırlısıyla sen kucağına alırsın inşallah...

KıZlar kasıklarınızd agrı var mı asagı bolgede cok agrım var osellıkle ayagı kalkınca oluyo adet agrısna benzıyo

günaydın herkese..
gripli bir mesai günü daha başladıı

bebişleriniz sizler nasılsınız??
bu sabah bulantıları fena masadaki yeşil elma ve çubuk kraker gözbebeğim şu ara

Günaydın kızlar Öksürmekten karın kaslarım ağrıyor bugün kontrole gidicem umarım herşeyi yolundadır ve bebişimizi görüp sesini de duyarız

Günaydın kızlar Öksürmekten karın kaslarım ağrıyor bugün kontrole gidicem umarım herşeyi yolundadır ve bebişimizi görüp sesini de duyarız

benmde daha dün sabbah a kadar mide bulantım vardı ama dünden beri yok doktorum şehir dışında çarşamba günü kontrolüm bir anda mide bulantım yok oldu hiç ağrım yok. korkuyorummmm!!!! bu normal mi ???

Gunaydin kizlarr
Canim hemen evhamlanma yaa anormal bisey oldugunu zannetmiyorum gecen yine bi arkadasa da aynisi olmstu normal demislerdi sanirim

Gunaydin kizlarr
Canim hemen evhamlanma yaa anormal bisey oldugunu zannetmiyorum gecen yine bi arkadasa da aynisi olmstu normal demislerdi sanirim

İlk gebeliğim de düşükle sonlandığı için korkuyorum bunda; ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, yatıp dinleniyorum progestan'a devam ediyorum. İnş. bebişim iyidir.

Goturmedi esim bugun. Evham yapma dedi. Nasil olsa cumartesine randevu aldik onu bekle dedi.
Isyerindekiler bilmio benimde cnki ben daha yeni ise girdm. 1 ay bile dolmadi. Girer girmez de hamile oldugumu ogrendm.
Ekmegimi evde unutmusum migdem bulanmaya basladi .... tost soyledm cbk gelir insallah .

Benim de ara ara ağrılarım yok oluyor bende sordum yavaş yavaş yukarıya yerleştiği içindir dediler. Olumsuz Düşünme dua et rahatlarsın. Mide bulantısı herkeste olmayabiliyor

Benim de ara ara ağrılarım yok oluyor bende sordum yavaş yavaş yukarıya yerleştiği içindir dediler. Olumsuz Düşünme dua et rahatlarsın. Mide bulantısı herkeste olmayabiliyor

10 gün boyunca sürekli mide bulantısı olunca şimdi tuhafıma gitti korktum sizlere de sormak istedimm ; teşekkr ediyorummmm :)

canımm o kadar bekleyemem ki hayırlısıyla kese ve kalp atışını görsek duysak içim rahatlayacak. Karından ultrsasonla görmüşsündür dimi? benim bugün 4+6 zaten karından sanırım zor görür vajinal ultrason yapar diye düşünüyorum.

Bende 4+6 da gitmistim. Karindan gormedi vajinal bakti gordu keseyi. Vajinal gozukur illaki

evet canım bende öyle düşünüyorum bir yandan da zararı olur vajinal baktırma diyorlar bilemedim ya

canım inşallah cumartesi güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…