2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tövbe estagfurullah daha neler duyucaz. boşver sen canım kulağının üstüne yat dinleme hiç he he de geç :)

Benim değişti canım 12. Haftada erkek demişti hatta emin gibi konuşmuştu 17. Haftada kız dedi :) demekki kordonmus o diyo bi de :)

Ay canimm tesekkur ederim cevap icin.En basindan bberi belirtiler cok farkli dr.oyle soyleyince kalakaldim.Kacgundur arastirip duruyorum boyle degisen oluyormus.Benim de hayirlisi olsun artik..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kizini:)
Benim değişti canım 12. Haftada erkek demişti hatta emin gibi konuşmuştu 17. Haftada kız dedi :) demekki kordonmus o diyo bi de :)

Arkadaslar aranızda burun tıkanıklığı yaşan var mı?
Çok şükür hasta-grip falan değilim ama bikaç gündür aşırı tıkalı oluyor burnum ve sildiğimde azda olsa kan görüyorum.
Baş ağrımda çok oluyor ama onu çok yatmaya ve uyumaya bağlıyorum

Benimde burnumda kuruluk var temizlediğimde de kanama oluyor çok az

benim az burun ve sag kulak tikali oluyor arada basinc var gibi rahatsiz edecek sekilde degil ama normalmis kanamasi falanda

inş senin istediğin isim koyulur bebeğine bir anne olarak en buyuk hakkın canım. buraya bir sürü sey yazabilirdim ama seni dolduruşa getirmek istemyorum maglum hamileyken hemencecik geriliyoruz sebepli sebepsiz :) mümkün oldugunca sakin davranmaya calıs canım isim konusunda ama analık hakkınıda yedirtme

Normal o canim benim de ne zaman bas agrim olsa burnumdan pihtilasmis kan geliyor azicik drum cok normal dedi tansiyon yukseliyor ondandir kalbimiz cok calisiyo malum

bebişlerinize hastane çıkışı aldınız mı kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…