2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde burnumda kuruluk var temizlediğimde de kanama oluyor çok az

benim az burun ve sag kulak tikali oluyor arada basinc var gibi rahatsiz edecek sekilde degil ama normalmis kanamasi falanda

Normal o canim benim de ne zaman bas agrim olsa burnumdan pihtilasmis kan geliyor azicik drum cok normal dedi tansiyon yukseliyor ondandir kalbimiz cok calisiyo malum

Bende normal diye duymuştum ama doktoruma soramamıştım, o yüzden endişelendim, iyice pimpirikli oldum yaa 2 kayıptan sonra
Rahatladım sayenizde

burunda kuruluk 1-2 gündür bende de oluyor ama şükür kanama olmadı.

bebişlerinize hastane çıkışı aldınız mı kızlar.

Canım ben almadım ama hediye geldi bitane hastane çıkışı GS'li.
Ufak tefek seyler alıyorum ama hastane çıkışı almadım henüz, zaten annemde 2 tane olsa yeter, çabuk büyüyolar, demişti o yüzden pek bakmadım sanırım
Zaten hiç tecrübemde yok, yaz bebeği olcaklar bide, ne alsam nasıl alsam bilmiyorum

Ben de -18 olan Moskovadan yaziyim bari yarina -30 olacakmis pencereden burnumu cikaramiyom resmen buzzz gibi burasi kar hep yerde zaten ama aliskiniz biz

Bende normal diye duymuştum ama doktoruma soramamıştım, o yüzden endişelendim, iyice pimpirikli oldum yaa 2 kayıptan sonra
Rahatladım sayenizde
bende iki kayip yasadim. simdi bebegi hissetmiyorum yerini bulamiyorum yumurta gibi rahim denen seyi bulamiom agrim sizim yok sisko gobek olmasa hamile oldugumu unutacam doktorada bebek iyimiki diye gitmekten biktim gitmiyomda vesveselerle muayene gunumu bekliyorum. hemen hamileyim diyip doguranlara sasiriyorum ne zormuss

Dogrudur
Cok sükür hiç kabiz olmadim daha, umarim olmamda
bunun için bol su içmeye alistiralim kendimizi hem ilerde süt yapmasi içinde bol su içmemiz lazim olcak

2 tane yetiyor canım.

bende henüz almadım. pazartesi kontrolüm var, ondan sonra bakacağım.

şubat tatili de geliyor, okullar kapanınca hm kızımı gezdiririm hemde diğer kızıma ciciler alırız.

Bunuda ilk defa duydum ama arkadaslarin da dedigi gibi boşver kendi koysaydi kizinin adini ben boyle insanlara cok kızıyorum kendine istemediklerini baskalarinda mecbur gormeleri aman eşinde senin arkandaysa bosver takma kimseyi he hee de gec

Canım benim son kontrolümde doktorum sordu carpinti göz kararmasi vs. Var mı diye ben de yok ama demek ki olabiliritesi olan şeyler korkma ama ihmal de etme canim.. çok geçmiş olsun

Ayy bunu okuduguma sewindim saol cnm benim dr yi aradim dahiliye gozukmem sart dedi tansiyon olabilir dediki bizim sulalede olmayan yok arti seker bakalim yarin ne olucak

Benimde basim cok agriyo ve burun tikanikligi grip olmama ragmen hat safhada buda beni cok rahatsiz ediyo bu bnm 3. Hamileligim hepsinde burunda kanama oluyodu ozellikle sabah kalktigimda ama dr ye sordugumda normal demisti cnm

Selam kızlar

kuzeyimiz geliyor bizimde inşallah:) babası Trabzonlu daha evlenmeden koydu ismini:)
bu hafta yeni bir doktora başlıcaz hayırlısı bakalım...

bu arada cinsel hayatlarınız nasıl benim hiç o taraklarda bezim yok- hatta tedirgin bile oluyorum bişey olacakmış gibi geliyor. sizde de var mı bu takıntılar
öpüldünüz.

kızlar sonunda çalıştığım banka yarın ve persembe gunu için kardan dolayı iki gun tatil verdi hamilelere ve engellilere :) 2 gun evdeyim hatta bugun işe gelmeyen hamile arkadaslarımda varmıs meğersem istesek gelmeyip idari izin kullabiliryormusuz tabi gelince haberim oldu geride gidemedim :)

2 tane yetiyor canım.

bende henüz almadım. pazartesi kontrolüm var, ondan sonra bakacağım.

şubat tatili de geliyor, okullar kapanınca hm kızımı gezdiririm hemde diğer kızıma ciciler alırız.

Ne güzel anne-kız(lar) yaparsınız alışverişinizi
Ben beğendikçe alıyorum bişeyler ama yenidoğan olarak değilde 3-6 ay aldım hep henüz.
Bide az önce hastane çantasında neler olmalı diye baktım, şaştım kaldım neler neler yazmışlar, gerçekten gerekiyor mu o kadar sey anlamadım doğrusu

Maşallah canım, sağlıkla gelsin
Bizim cinsel hayatta sıfır hamile olduğumu öğrendiğimden beri, bende hiç istek yok, eşimde sarılırken bile korkuyor garibim zaten, doğana kadarda düşünmüyoruz çünkü 2 kaybım var herşeyden korkuyoruz

oh ne güzel 2 gü dinlenirsin.

sağlıkla gelsin inş. kuzey bebek.

Merhaba yüklü hatunlariim eklenilen gobis fotolarindan gördüğüm kadarıyla ciddi ciddi anlamda yüklü olmusuz artik yerim sizi ya ne tatlı göbüşler onlarrr söyle bir göz gezdirdim gerçekten çok hoşuma gitti gobis koymaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…