- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.461
Benimde burnumda kuruluk var temizlediğimde de kanama oluyor çok az
benim az burun ve sag kulak tikali oluyor arada basinc var gibi rahatsiz edecek sekilde degil ama normalmis kanamasi falanda
Normal o canim benim de ne zaman bas agrim olsa burnumdan pihtilasmis kan geliyor azicik drum cok normal dedi tansiyon yukseliyor ondandir kalbimiz cok calisiyo malum
burdur.antalyanın yanında üvey kardesiz
bebişlerinize hastane çıkışı aldınız mı kızlar.
ay herkesin göbüşü birbirinden güsell yaa nazar değmesin size
bende iki kayip yasadim. simdi bebegi hissetmiyorum yerini bulamiyorum yumurta gibi rahim denen seyi bulamiom agrim sizim yok sisko gobek olmasa hamile oldugumu unutacam doktorada bebek iyimiki diye gitmekten biktim gitmiyomda vesveselerle muayene gunumu bekliyorum. hemen hamileyim diyip doguranlara sasiriyorum ne zormussBende normal diye duymuştum ama doktoruma soramamıştım, o yüzden endişelendim, iyice pimpirikli oldum yaa 2 kayıptan sonra
Rahatladım sayenizde
Gebelikte en fazla bağırsaklar etkileniyor galiba. Bu nadide organ bir türlü nasıl çalışması gerektiğine karar veremiyor. Bu kadar gaz ürettiğİne ve şiştiğine göre ya maksimum kapasite çalışıyor ya da ne oluyor deyip çalışmaları yavaşlatıyor.
Canım ben almadım ama hediye geldi bitane hastane çıkışı GS'li.
Ufak tefek seyler alıyorum ama hastane çıkışı almadım henüz, zaten annemde 2 tane olsa yeter, çabuk büyüyolar, demişti o yüzden pek bakmadım sanırım
Zaten hiç tecrübemde yok, yaz bebeği olcaklar bide, ne alsam nasıl alsam bilmiyorum
Kızlar aranızda hiç görümceniz illa benim adımı koyun dedi mi?
Kızımda kayınvalideden önce tutturdu benim adımı koyun diye. Hani adı dini bir isimde değil, çağdaş kulağa hoş gelen bir isimde değil. Benden önce evlendiği ve tedavi gördüğü için kalbini kırmak istemedim. Bir ısrar bir kıyamet, yok bütün masraflarını karşılarım, yok ben beşi bir yerde (altın) takarım falan dedi. Eşim Elif ismini koydu bende yıllardır istediğim ismi koydum. Doğumdan sonra da olay oldu Elif halalarının ismiymiş. Biraz kayınvalide bozulduda, görümcem kadar içerlemedi.
Ben tabi çok istiyorsa kendi kızı olduğunda ismini koysun dedim eşime, Rabbim nasip etti görümceminde benden sonra kızı oldu. Ne kendi görümcesinin ne kendisinin ne de kayınvalidesinin ismini koydu.
Buna rağmen yılbaşında hamileliğimi açıkladık bizde misafirlikteyken. Anacım, bu yine tutturdu benim adımı koyun diye. İçime oturdu bir çift laf söyleyemedim diye.
İnşaallah bir oğlum olurda bu konuda yine bir kriz yaşamam.
Canım benim son kontrolümde doktorum sordu carpinti göz kararmasi vs. Var mı diye ben de yok ama demek ki olabiliritesi olan şeyler korkma ama ihmal de etme canim.. çok geçmiş olsun
Arkadaslar aranızda burun tıkanıklığı yaşan var mı?
Çok şükür hasta-grip falan değilim ama bikaç gündür aşırı tıkalı oluyor burnum ve sildiğimde azda olsa kan görüyorum.
Baş ağrımda çok oluyor ama onu çok yatmaya ve uyumaya bağlıyorum
2 tane yetiyor canım.
bende henüz almadım. pazartesi kontrolüm var, ondan sonra bakacağım.
şubat tatili de geliyor, okullar kapanınca hm kızımı gezdiririm hemde diğer kızıma ciciler alırız.
Selam kızlar
kuzeyimiz geliyor bizimde inşallah:) babası Trabzonlu daha evlenmeden koydu ismini:)
bu hafta yeni bir doktora başlıcaz hayırlısı bakalım...
bu arada cinsel hayatlarınız nasıl benim hiç o taraklarda bezim yok- hatta tedirgin bile oluyorum bişey olacakmış gibi geliyor. sizde de var mı bu takıntılar
öpüldünüz.
zaten nüfusun yarısı öğrenci burda. eminim ankaradan geldiği için sevmiyodur küçücük bi yer burdurkardeşim orada okuyor.
sabah geldi ankara ya. :)
kızlar sonunda çalıştığım banka yarın ve persembe gunu için kardan dolayı iki gun tatil verdi hamilelere ve engellilere :) 2 gun evdeyim hatta bugun işe gelmeyen hamile arkadaslarımda varmıs meğersem istesek gelmeyip idari izin kullabiliryormusuz tabi gelince haberim oldu geride gidemedim :)
Selam kızlar
kuzeyimiz geliyor bizimde inşallah:) babası Trabzonlu daha evlenmeden koydu ismini:)
bu hafta yeni bir doktora başlıcaz hayırlısı bakalım...
bu arada cinsel hayatlarınız nasıl benim hiç o taraklarda bezim yok- hatta tedirgin bile oluyorum bişey olacakmış gibi geliyor. sizde de var mı bu takıntılar
öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?