- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.481
Haha yok yok her yerimin maşallah var esitlenecek her yer yuvarlanmaya az kaldıtatmam göbüş büyümüşte totoş daha küçük hakkını yeme şimdi :)))
Benim de Toto eski stoklardan kalma canımwow gobus benimkinden de buyukmus masallah ama dote katilmiyom benim poposu gorsen buyumese de zaten onceden buyuktu bende
zaten nüfusun yarısı öğrenci burda. eminim ankaradan geldiği için sevmiyodur küçücük bi yer burdur
merhaba canım cinsiyeti belli mi seninBenim de Toto eski stoklardan kalma canımsimdii bebişe suç atmiyim anasinda potansiyel vardi
Benim de Toto eski stoklardan kalma canımsimdii bebişe suç atmiyim anasinda potansiyel vardi
Ay canimm tesekkur ederim cevap icin.En basindan bberi belirtiler cok farkli dr.oyle soyleyince kalakaldim.Kacgundur arastirip duruyorum boyle degisen oluyormus.Benim de hayirlisi olsun artik..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kizini:)
Evet canım kız bebişmerhaba canım cinsiyeti belli mi senin
aynen canım heryerimiz esitlenecek simetrik olcazbenim de canim zaten 90 60 90 degil de hamilelikten once yani 95 60 100 yapim boyle
Ne güzel anne-kız(lar) yaparsınız alışverişinizi
Ben beğendikçe alıyorum bişeyler ama yenidoğan olarak değilde 3-6 ay aldım hep henüz.
Bide az önce hastane çantasında neler olmalı diye baktım, şaştım kaldım neler neler yazmışlar, gerçekten gerekiyor mu o kadar sey anlamadım doğrusu
ne güzel benimde kızEvet canım kız bebiş
aynen canım heryerimiz esitlenecek simetrik olcaz
bana iyot için bi tahlil yapmadı ama gerekli kullanman lazım dedi evet benımde her ay troid hormonuna bakılıyor ona göre ilaç dozunda ayarlama yapılıyor teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinmrb
haşimato hastalığına iyot iyi gelmese de dr. lar hamilelikte iyot ihtiyacı önmli bebek için belki tahlil de iyot ölçümü yapmıştır ona göre vermiştir..bnm endokrin böyle bir ilaç yazmadı..ama hamilelik dışında iyotsuz kullanıyordum hamilelikte ise iyotlu daha doğrusu artık doğal tüm mineralleri içeren kaya tuzu yani işlem görmemiş tuz ile iyotu kapatmaya çalışıyorum..yine de dikkat etmek gerek beslenmeye ödem ve şişkinlik yapan besinler var özellikle gluten içeren besinleri almamaya çalış..ilaç dozacı ise 2 nin üzerinde ise artırılacak demişti dr. um..bakalım bu ay tsh a göre gidecem endokrine..sağlıcakla..
ahh yavrucummm bende o kiloda doğmusum minicikti demekki. şimdi duyuyorum 3,500gr doganları sonra kendimi hayal ediyorum ne kdr küçükmüşüm die. gerci zavallı annem napsın o zmnki sartlarda yemek bulacakta yiyecek nerde öle hamilelere özel yemekler, vitaminler felan 87li doğumluyum bu arada. bide bana kazayla hamile kalmış ablamla aramızda 13ay var vucudu toparlanamadan bana hamile kalınca bende karnında beslenememişim kalsiyum vitamin depoları hep boştu demekkiilk kızımda bende genelini 3-6 ay aldım yeni doğan çok az aldım.
Kızım 35+6 günlük 2,310 gr. 47 cm. doğdu hastaneden eve çıktık eşimle annem yeniden alışverişe gitti.
Çünkü yeni doğanlar bile büyük geliyordu.
Aralık ayında doğdu sağı solu hep açık kalıyordu çareyi prematüre cicileri almakta bulmuştuk. :)
Bende tam tersi oldu sekerim :) eksilme yok artma var :) ama hamilelikte ikisi de normalmiş. :)Selam kızlar
kuzeyimiz geliyor bizimde inşallah:) babası Trabzonlu daha evlenmeden koydu ismini:)
bu hafta yeni bir doktora başlıcaz hayırlısı bakalım...
bu arada cinsel hayatlarınız nasıl benim hiç o taraklarda bezim yok- hatta tedirgin bile oluyorum bişey olacakmış gibi geliyor. sizde de var mı bu takıntılar
öpüldünüz.
Hehehh demi ama bak beni bi anlayan sen ciktinKaç zamandır yazacam, fırsat bulamadım. Tebrik ederim oğluşunu. Ama sende içten içten oğlan istiyormuşsunhaberin yokmuş bence. Sağlıklı sıhhatli de gelir inşallah.
Cnm bende cok takiyom kiloyu 85 ten 64 e dustum 2 ayda on kilo aldim ama elden bisey gelmiyor iste saglikli seyler yiyekte gerisi bos.
Kiz benide erkek beklemisler hep doktor bakmis bu olsa olsa erkek olur demis 5 kilo dogmusum zaten ama annem cok helwa we pekmez yemis . Benimde 6 yawru kedim war ewi talan ediyolar . Aksam isten ewe gidince en buyuk mutlulugum onlar.
Cnm ewet ozeldekilere Allah yardim etsin ben kamudayim ama iki gun tatil yapabildim benimki calisstigim kisilerin duyarsizligi yuzunden nobetci kaldik iki bayan ama diger herkes tatilini yapti.
Ohh maşallah kızlarımız çoğalıyor :))Anneler hepinize günaydın. Dün kontrolüm vardı ve bir kız haberi de benden. Rabbim gönlüme göre verdi. Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş.
herkese günaydın kızlar artık kritik dönemi atlattık herkes güzel haberlerle geliyo maaşallah bize
cinsiyet nasıl göstermiyo ben anlayamadım doktor istediği açıdan bebeği görebiliyo. bizimkini çevirdi bide alttan baktı emin oldu
bide bişey sorucam kızlar hamilelikte ucakla yolculuk etmeyi düşünen var mı ben 7 haftalıkken etmiştim doktor uzun yola gitmen gerekiyosa uçakla git demişti. şimdi mart basında tekrar ucağa binmek zorundayım 1 saat bile sürmüyo doktor sakıncası yok dedi ama endişeliyim çok sizlerden tecrübesi olan var mı?
Ohh maşallah akşam ben de koyayım fotoğraf :))Buda benim gobusum 18 haftaligiz kizimla
hanımlar sizin bulantılar nasıl bitti mi yoksa devam mı ediyor benim hala daha geçmedi rahat bişey yiyipiçemiyorum
Bi göbişte bizden 18+3 üz:) ballı bade`m beniiimmm
canım benim geçmedi ya 19 haftalığım tersine daha kötü çıkarıyorumAnnem bir de sarışın olsan seni kesin karıştırmışlardır diyecektim der hep:))
Ohh maşallah kızlarımız çoğalıyor :))
Hiçbir şey olmaz canım merak etme.
Ohh maşallah akşam ben de koyayım fotoğraf :))
Canım 17. Haftama girince kusms bitti bulantım sabahları çok oluyor ama artık kusmuyorum çok şükür.
Aynı benim göbüş :)))
amin canım yaaTopis anneler siziiiiii....
Oy bol bol peppiklensin o gobisleriniz emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?