2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayyy maşallah göbüşlerinize.

Benim göbüş henüz o kadar büyük değil.

Gerçi kızımda da hiç bir zaman çok büyük olmadı.

Ay canimm tesekkur ederim cevap icin.En basindan bberi belirtiler cok farkli dr.oyle soyleyince kalakaldim.Kacgundur arastirip duruyorum boyle degisen oluyormus.Benim de hayirlisi olsun artik..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kizini:)

Teşekkürler canım :) Allah senin de gönlüne göre verir inşallah tabi önce sağlıklı olmaları onemli

ilk kızımda bende genelini 3-6 ay aldım yeni doğan çok az aldım.

Kızım 35+6 günlük 2,310 gr. 47 cm. doğdu hastaneden eve çıktık eşimle annem yeniden alışverişe gitti.

Çünkü yeni doğanlar bile büyük geliyordu.

Aralık ayında doğdu sağı solu hep açık kalıyordu çareyi prematüre cicileri almakta bulmuştuk. :)

bana iyot için bi tahlil yapmadı ama gerekli kullanman lazım dedi evet benımde her ay troid hormonuna bakılıyor ona göre ilaç dozunda ayarlama yapılıyor teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinumarım bu konuda hamilelik boyunca bi sıkıntı yaşamayız

ahh yavrucummm bende o kiloda doğmusum minicikti demekki. şimdi duyuyorum 3,500gr doganları sonra kendimi hayal ediyorum ne kdr küçükmüşüm die. gerci zavallı annem napsın o zmnki sartlarda yemek bulacakta yiyecek nerde öle hamilelere özel yemekler, vitaminler felan 87li doğumluyum bu arada. bide bana kazayla hamile kalmış ablamla aramızda 13ay var vucudu toparlanamadan bana hamile kalınca bende karnında beslenememişim kalsiyum vitamin depoları hep boştu demekki

Bende tam tersi oldu sekerim :) eksilme yok artma var :) ama hamilelikte ikisi de normalmiş. :)

Kaç zamandır yazacam, fırsat bulamadım. Tebrik ederim oğluşunu. Ama sende içten içten oğlan istiyormuşsun haberin yokmuş bence. Sağlıklı sıhhatli de gelir inşallah.
Hehehh demi ama bak beni bi anlayan sen ciktin
Amin cnm hepimize ALLAH kolay bi gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...

bugün cinsiyet öğrenmeye gittim ama öğrenemedim yaa kordonu bacak arasındaymış kıza benziyo ama sadece tahmin dedi. iki hafta sonra gel dedi

Annem bir de sarışın olsan seni kesin karıştırmışlardır diyecektim der hep:))

Anneler hepinize günaydın. Dün kontrolüm vardı ve bir kız haberi de benden. Rabbim gönlüme göre verdi. Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş.
Ohh maşallah kızlarımız çoğalıyor :))

Hiçbir şey olmaz canım merak etme.
Buda benim gobusum 18 haftaligiz kizimla
Ohh maşallah akşam ben de koyayım fotoğraf :))

hanımlar sizin bulantılar nasıl bitti mi yoksa devam mı ediyor benim hala daha geçmedi rahat bişey yiyip içemiyorum

Canım 17. Haftama girince kusms bitti bulantım sabahları çok oluyor ama artık kusmuyorum çok şükür.

Bi göbişte bizden 18+3 üz:) ballı bade`m beniiimmm

Aynı benim göbüş :)))

canım benim geçmedi ya 19 haftalığım tersine daha kötü çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…