2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kerem cok hos ya yegenimin adi

4lü testimizin sonuçlarını aldık bugün. şükür temiz çıktı. kan değerlerim de hep normal seviyede.
bu arada izmirde ege üniversitesinde doğum yapmak isteyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak. daha önce orada hiç muayene olmadıysanız, hastanede dosyanızı açmadılarsa isterseniz kapısında doğum yapın yine de almıyorlar.

Cok se
Indim canim testin temiz cikmasna gozun aydin

geçmiş olsun canım bol vitamin ve bitki çayı iç, ben öyle kalktım ayağa.. Hissedemediğimi doktora söyledim 21. Ye kadar hissetmemen çok normal hiç takma dedi :) bgn bana da magnrzyum verdi doktor inş geçer kramplarım

canım ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum, hatta eczaneden aldığım bitti şimdi ibr saraçoğlundan sipariş vercem soğuk pres badem yağı :) sende dene istersen

Kızlar bgn yeni bi doktor denedim, adam tam yarım saat tek tek sorularımı cevapladı :) bu zamana kadar gittiğim doktor çok ünlü, herkes süper Dio ama adamın okadar hastası var ki nası acele geçiştiriyo anlatamam. Bugün gittiğim çok daha ilgiliydi ben sormadan bak bu midesi, bu meshanesi, böbreklerin iyi olduğunu gösteriyo vs die herşeyi tek tek açıkladı, diğeri biz sormadan hiçbişi söylemiyordu.. Ne bileyim bu çok hoşuma gitti ama diğerinin de ameliyatları çok başarılı geçiyormuş, ikisine birden devam etsem 3 haftada birini sonra diğerine gitsem acaba abartmış mı olurum ?? :))

Dogumdan sonra calismaya baslayacak anneler sutsagma makinasida bakin. Cok lazim oluyor. Ilk 6 ay anne sutu sart

Canım valla resimde gösteriyorlar, sanırım vardır. O yüzden aldım bende. Bir tane daha alırım ya da diktiririm. Farklı ürünler olabiliyor.

Temassız olanlar çok iyiymiş. Memnun olanlar çoğunlukta. Alından ölçülenler iyi fakat onda da çabuk ölçenler iyiymiş. Bebek huysuzlandığında ölçmek zor oluyormuş çünkü. Allah herkese kolaylık versin valla. işin içine girince masraflı olduğu anlaşılıyor

Canım su seni enfeksiyonlara karşı korur hem de böbreklerin için iyi. Belki şu an sıkıntısını çekmezsin ama ileride emin ol sıkıntı oluyor. Babaannem böbreklerinden doktora gitti. Fazla su içmediği için böbreklerini kaybetme noktasına geldi. kendin için iç canım benim. Bir de burada bir arkadaş söylemişti, bebeğin suyu içinde suya ihtiyacımız var.

Bence çok güzel bir isim. Tanıdığım keremler akıllı ve güzel oluyor genellikle. Öğretmenim çok çocuk görüyoruz biz.

İçine sindiyse arada ona da git bence. Sezeryan düşünüyorsan ve şu an gittiğin doktorun iyi olduğunu söylediğin için mevcut doktorunu bırakma derim ben. Benimde doktorum maalesef çok yoğun, ulaşılamıyor. Bir aksilik olur sezeryan olur diye bırakmıyorum. Bir de çok pozitif enerji alıyorum

Süt sağma makinesinde öneri alabilir miyim canım. Onlara hiç bakmadım daha.

Elektrikli ve çift başlıklı en iyisi çalışmasanda ilk aylar üç saatte bir sağmak gerekiyor süt üretmek için fazlasını dondurucuya atıyorlar hatta ilerde yoğurt bile yapan oluyor kendi sütünden.

Elektrikli ve çift başlıklı en iyisi çalışmasanda ilk aylar üç saatte bir sağmak gerekiyor süt üretmek için fazlasını dondurucuya atıyorlar hatta ilerde yoğurt bile yapan oluyor kendi sütünden.
Aynen Canan benimki lansinoh cift baslikliydi pilli ve elektrikli calisiyordu.20 dakikada halledyrdum

:)) yoğurdu ilk defa duyuyorum. Çift başlık aynı anda iki göğsü birden yapması için mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…