- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.921
Kerem cok hos ya yegenimin adiisimlerde konuşulmuş sanırım hep kendimi kıza odaklamıştım hiç erkek ismi düşünmemiştim daha doğrusu aklıma geleni eşim istemiyor. şu aralar kerem ismi hoşuma gidiyor.Asalet, asillik, soyluluk. Cömertlik, el açıklığı lütuf gibi anlamlara geliyor. bakalım eşim bu sefer ben koyacağım diyor umarım orta yolu buluruz.
Indim canim testin temiz cikmasna gozun aydin4lü testimizin sonuçlarını aldık bugün. şükür temiz çıktı. kan değerlerim de hep normal seviyede.
bu arada izmirde ege üniversitesinde doğum yapmak isteyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak. daha önce orada hiç muayene olmadıysanız, hastanede dosyanızı açmadılarsa isterseniz kapısında doğum yapın yine de almıyorlar.
geçmiş olsun canım bol vitamin ve bitki çayı iç, ben öyle kalktım ayağa.. Hissedemediğimi doktora söyledim 21. Ye kadar hissetmemen çok normal hiç takma dedi :) bgn bana da magnrzyum verdi doktor inş geçer kramplarımcanım bende yeni yeni hissediyorum hele ilk hamilelikse biraz geç hissediyormuşuz ayrıca benimde kasık ağrılarım vardı doktor magnezyum verdi şimdi çok rahattımkaşınma canım ya o tırnak izleri hep kalıyormuş hamilelikten sonra sabahları kalkınca 1 kuru kayısı ye kabızlık geçiyor canım ya bizde öyleyiz çıkmıyoruz bizde evden bide ben grip oldum 15 gündür geçmiyorda
canım ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum, hatta eczaneden aldığım bitti şimdi ibr saraçoğlundan sipariş vercem soğuk pres badem yağı :) sende dene istersenCanim bende 19.haftami bitirdim bgn ama bendede tik yok bizim cocuklar tembel ciikti sanirimbndede hamileligimin basindan beri ara ara kasintilar oluyordu bnde hic bi krem yag kullanmiyorum catlak olusursa harita gibi olcam sanirim neyse suanlik catlak yada belirtisi yok umarim catlamammm
Canım valla resimde gösteriyorlar, sanırım vardır. O yüzden aldım bende. Bir tane daha alırım ya da diktiririm. Farklı ürünler olabiliyor.maşallah bisürü şey almışsın canım bende ara ara alıyorum bugün topladım hepsini bi araya 2 kutu kıyafet ve malzeme olmuşya butikbebedeki uyku setine bende baktım çook beğendim ama anlamadım kaç parça olduğu içinde neler olduğu yazmıyordu sen biliyor musun canım bu yatak yan korumaları falan var mı acaba
Temassız olanlar çok iyiymiş. Memnun olanlar çoğunlukta. Alından ölçülenler iyi fakat onda da çabuk ölçenler iyiymiş. Bebek huysuzlandığında ölçmek zor oluyormuş çünkü. Allah herkese kolaylık versin valla. işin içine girince masraflı olduğu anlaşılıyorBraun aldım canım 200 lira bir şrydi baya araştırdık buna içimiz sindi modelini bilmiyorum fotosunu atarım. Temassız.
Ay o krediler biz de ev aldık her ay 3bin lira sadece krediye gidiyor daha kredi kartı var bunun bir de benim iki yavru kedim var bebekten farkları yok masraflsrı kontrolleri. O yüzden ben yavaş yavaş almaya başladım. Düğünden biraz altın kaldı zaten takmıyorum bozdurucam sanırım. Evde altın dursun da istemiyorum hem.
Evet canım yavaş yavaş alıyorum ve bekliyorum ama dediğim gibi almam lazım borcumuz çok daha doğum parası falan var :)
Ay hadi inşallah ben de evlilik sebebiyle bankayı bıraktım bebek kreşe gidene kadar da çalışmıycam ama çok zorlanıcaz tabi.
Valla isterse insanlar gülsün boynuna as suluk gibi, masa başı çalışıyorsan masana sürahi koy ama o suyu mutlaka iç. İdrar yolun hasta olursa daha tehlikeli. Ki bebeğin susuz kalmas çok daha tehlikeli allah korusun yavrunu.
Canım su seni enfeksiyonlara karşı korur hem de böbreklerin için iyi. Belki şu an sıkıntısını çekmezsin ama ileride emin ol sıkıntı oluyor. Babaannem böbreklerinden doktora gitti. Fazla su içmediği için böbreklerini kaybetme noktasına geldi. kendin için iç canım benim. Bir de burada bir arkadaş söylemişti, bebeğin suyu içinde suya ihtiyacımız var.Selam güzel anneler..bi sorunum var sizden fikir alayım dedim..hiç su içemiyorum bazen bir bardak bile içmeyi unutuyorum ve bi korku oluştu ya bişey olursa bebegime diye..yani havalar soguk çok sık lavaboya gitmek gerekiyo çalışırken bu çok sıkıntı..ne dersiniz ne tavsiye edersiniz(
Bence çok güzel bir isim. Tanıdığım keremler akıllı ve güzel oluyor genellikle. Öğretmenim çok çocuk görüyoruz biz.isimlerde konuşulmuş sanırım hep kendimi kıza odaklamıştım hiç erkek ismi düşünmemiştim daha doğrusu aklıma geleni eşim istemiyor. şu aralar kerem ismi hoşuma gidiyor.Asalet, asillik, soyluluk. Cömertlik, el açıklığı lütuf gibi anlamlara geliyor. bakalım eşim bu sefer ben koyacağım diyor umarım orta yolu buluruz.
İçine sindiyse arada ona da git bence. Sezeryan düşünüyorsan ve şu an gittiğin doktorun iyi olduğunu söylediğin için mevcut doktorunu bırakma derim ben. Benimde doktorum maalesef çok yoğun, ulaşılamıyor. Bir aksilik olur sezeryan olur diye bırakmıyorum. Bir de çok pozitif enerji alıyorumKızlar bgn yeni bi doktor denedim, adam tam yarım saat tek tek sorularımı cevapladı :) bu zamana kadar gittiğim doktor çok ünlü, herkes süper Dio ama adamın okadar hastası var ki nası acele geçiştiriyo anlatamam. Bugün gittiğim çok daha ilgiliydi ben sormadan bak bu midesi, bu meshanesi, böbreklerin iyi olduğunu gösteriyo vs die herşeyi tek tek açıkladı, diğeri biz sormadan hiçbişi söylemiyordu.. Ne bileyim bu çok hoşuma gitti ama diğerinin de ameliyatları çok başarılı geçiyormuş, ikisine birden devam etsem 3 haftada birini sonra diğerine gitsem acaba abartmış mı olurum ?? :))
Süt sağma makinesinde öneri alabilir miyim canım. Onlara hiç bakmadım daha.Dogumdan sonra calismaya baslayacak anneler sutsagma makinasida bakin. Cok lazim oluyor. Ilk 6 ay anne sutu sart
Süt sağma makinesinde öneri alabilir miyim canım. Onlara hiç bakmadım daha.
Ben lansinoh almistim cok memnun kaldimSüt sağma makinesinde öneri alabilir miyim canım. Onlara hiç bakmadım daha.
Aynen Canan benimki lansinoh cift baslikliydi pilli ve elektrikli calisiyordu.20 dakikada halledyrdumElektrikli ve çift başlıklı en iyisi çalışmasanda ilk aylar üç saatte bir sağmak gerekiyor süt üretmek için fazlasını dondurucuya atıyorlar hatta ilerde yoğurt bile yapan oluyor kendi sütünden.
Aynen Canan benimki lansinoh cift baslikliydi pilli ve elektrikli calisiyordu.20 dakikada halledyrdum
:)) yoğurdu ilk defa duyuyorum. Çift başlık aynı anda iki göğsü birden yapması için mi??Elektrikli ve çift başlıklı en iyisi çalışmasanda ilk aylar üç saatte bir sağmak gerekiyor süt üretmek için fazlasını dondurucuya atıyorlar hatta ilerde yoğurt bile yapan oluyor kendi sütünden.
Sağol canım, yazdım dediğin markayı.Ben lansinoh almistim cok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?