- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.941
Gözün aydın canım. Alışverişi rahat rahat yaparsın artıkBugün doktora gittim. Bebişim kocaman olmuş 148 gr. ve 10 cm. Cinsiyetimiz de kesinleşti erkekmiş :)
İnşallah canım. Ben zaten geçen erkek dediğinde net olmasa da ufak ufak başlamıştım alışverişe :)Gözün aydın canım. Alışverişi rahat rahat yaparsın artık
Evet yaaa. Canan ilk bebis mi. Cinsiyeti neBende öyle alıcam canım doğum tarihimiz de aynıymış :))
Evet yaaa. Canan ilk bebis mi. Cinsiyeti ne
Ameda marka canim harika bi makine cekme gucu super sutu de artiriyoSüt sağma makinesinde öneri alabilir miyim canım. Onlara hiç bakmadım daha.
canı bizde 15de gideceğiz yaa heyecandan lüyorüm cinsiyeti belli ama değişirse diye meraktan ölüyorumSlm kızlar. Bizde kontrolden geldik 1 mt kara rağmen yavaş yavaş yürüyerek gittik. Evlat aşkı bu olsa gerek. tabi birazda merak vardı :) cinsiyet kesinleşti 12. Hftda erkek olan bebeğimiz meğerse kıpır kıpır bi kızmışher yerini tek tek gördük parmaklarını bile çok güzeldi :) bi dahaki kontrolde ekranda bütün olarak göremezsin dedi dr. Bende bol bol baktım kızçeme Bu arada forumdaki kız bebişler erkekleri geçiyo :)
Çok sağol canım. Buna da bakayım o zaman...Ameda marka canim harika bi makine cekme gucu super sutu de artiriyo
Canım gözün aydın olsun. İstediğin oldu sanırımSlm kızlar. Bizde kontrolden geldik 1 mt kara rağmen yavaş yavaş yürüyerek gittik. Evlat aşkı bu olsa gerek. tabi birazda merak vardı :) cinsiyet kesinleşti 12. Hftda erkek olan bebeğimiz meğerse kıpır kıpır bi kızmışher yerini tek tek gördük parmaklarını bile çok güzeldi :) bi dahaki kontrolde ekranda bütün olarak göremezsin dedi dr. Bende bol bol baktım kızçeme Bu arada forumdaki kız bebişler erkekleri geçiyo :)
Valla ne yalan söyliyim ilk duyduğumda üzüldüm sanki. Çünkü erkek hissediyorum diyodum eşime 1 aydırda erkek zannediyoduk malum. Ama dr.dan çıkınca kendime geldim üzülmek ne demek böyle bir şeye hakkım yok zaten. Hem ilerde kızım duyarsa çok üzülür Canım gözün aydın olsun. İstediğin oldu sanırım
Kesinlikle kız erkek fark etmez, hepsi evlat. Önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları. İnşallah bir dahakine olur canım...Valla ne yalan söyliyim ilk duyduğumda üzüldüm sanki. Çünkü erkek hissediyorum diyodum eşime 1 aydırda erkek zannediyoduk malum. Ama dr.dan çıkınca kendime geldim üzülmek ne demek böyle bir şeye hakkım yok zaten. Hem ilerde kızım duyarsa çok üzülür evlat ayrılırmı hiç şuan çok mutluyum iyiki kızım olacak Allah tüm bebişlere sağlık versin
İyi geceler canım. İnşallah güzel haberlerini getireceksin buraya...herkese iyi geceler tatlı rüyalar haziran anaları
ben yatayım yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
Geçer canım merak etme sen. Yüzünü nemli tut sadece...Kizlar bugun doktordan geldik artik cinsiyeti kesinlesti ins erkek.basindan beri erkek diodu zaten.243 gr olmus yavrusum.tahmini dogum tarihimiz 8 haziran ins.bide bugun hastaneden gelirken esime yurumek istiyorum birazda kiyafet bakalim dedim.ama cok usudum suan yanaklarim şiş.rengide mor gibi.teyzem soguk yanigi diyo sizce bu gecermi ya
:)) yoğurdu ilk defa duyuyorum. Çift başlık aynı anda iki göğsü birden yapması için mi??
Ben dün öyleydim tatlım ya kendimden tiksinmiştim ayağının altına sıcak su torbası koyup öyle uyu.Herkese hayirli geceler
Oyyyy bugun aceyip gaz varr ya gazman gibiyim
Bu arada havuc suyu icin cok yarali kızlar ben sabahlari elma portakal havucsuyu sıkıp iiçiyorum. Guzel oluyo.
Bide degisiklik olsun diye torku sut aldim tadi cok guzel sut sevmem ben ama adamlar yapmış yani deneyin derim.
Deneyeyim cnm cok fenayim .cnm asida bende agri olmamisti ilk hamilelikteBen dün öyleydim tatlım ya kendimden tiksinmiştim ayağının altına sıcak su torbası koyup ö. yle uyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?