2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Slm kızlar. Bizde kontrolden geldik 1 mt kara rağmen yavaş yavaş yürüyerek gittik. Evlat aşkı bu olsa gerek. tabi birazda merak vardı :) cinsiyet kesinleşti 12. Hftda erkek olan bebeğimiz meğerse kıpır kıpır bi kızmış her yerini tek tek gördük parmaklarını bile çok güzeldi :) bi dahaki kontrolde ekranda bütün olarak göremezsin dedi dr. Bende bol bol baktım kızçeme Bu arada forumdaki kız bebişler erkekleri geçiyo :)

canı bizde 15de gideceğiz yaa heyecandan lüyorüm cinsiyeti belli ama değişirse diye meraktan ölüyorum

Canım gözün aydın olsun. İstediğin oldu sanırım

Canım gözün aydın olsun. İstediğin oldu sanırım
Valla ne yalan söyliyim ilk duyduğumda üzüldüm sanki. Çünkü erkek hissediyorum diyodum eşime 1 aydırda erkek zannediyoduk malum. Ama dr.dan çıkınca kendime geldim üzülmek ne demek böyle bir şeye hakkım yok zaten. Hem ilerde kızım duyarsa çok üzülür evlat ayrılırmı hiç şuan çok mutluyum iyiki kızım olacak Allah tüm bebişlere sağlık versin

Kizlar bugun doktordan geldik artik cinsiyeti kesinlesti ins erkek.basindan beri erkek diodu zaten.243 gr olmus yavrusum.tahmini dogum tarihimiz 8 haziran ins.bide bugun hastaneden gelirken esime yurumek istiyorum birazda kiyafet bakalim dedim.ama cok usudum suan yanaklarim şiş.rengide mor gibi.teyzem soguk yanigi diyo sizce bu gecermi ya

Kesinlikle kız erkek fark etmez, hepsi evlat. Önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları. İnşallah bir dahakine olur canım...

Geçer canım merak etme sen. Yüzünü nemli tut sadece...

Herkese hayirli geceler

Oyyyy bugun aceyip gaz varr ya gazman gibiyim

Bu arada havuc suyu icin cok yarali kızlar ben sabahlari elma portakal havucsuyu sıkıp iiçiyorum. Guzel oluyo.
Bide degisiklik olsun diye torku sut aldim tadi cok guzel sut sevmem ben ama adamlar yapmış yani deneyin derim.

:)) yoğurdu ilk defa duyuyorum. Çift başlık aynı anda iki göğsü birden yapması için mi??

Evet canım ikisini de sağıyor biri emerken çoğu kadında diğerinden de süt geliyormuş zaten. ben de şaşırmıştım canım ama çok besleyici oluyormuş ek gıdaya geçerken iyi özellikle harika sağlıklı bir besin. Ben doğum sonrası hakkında uzun zamandır hazırlık ve araştırma yapıyorum açıkcası. Nasıl emzirmeliyim, nasıl uyku düzeni sağlamalıyım nasıl beslemeliyim nasıl yetiştirmeliyim gibi... Topluca paylaşıcam burda da zaten öğrendiklerimi.

Ya kızlar ben dün tetenoz aşısı oldum ve şu an sol omzum çok kötü ağrıyor sizde böyle bir şey oldu mu ben daha önce de aşı olmuştum ama hiç böyle ağrıdığınu bilmem çok kötüyüm sunda değdirmedim aşıdan sonra önerisi olan var mı?

Ben dün öyleydim tatlım ya kendimden tiksinmiştim ayağının altına sıcak su torbası koyup öyle uyu.

Ben dün öyleydim tatlım ya kendimden tiksinmiştim ayağının altına sıcak su torbası koyup ö. yle uyu.
Deneyeyim cnm cok fenayim .cnm asida bende agri olmamisti ilk hamilelikte
.dagilmadiysa pamuga kolanya damlat biraz nazikce ov kiminde yapiyo agri bir iki gune geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…