2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Deneyeyim cnm cok fenayim .cnm asida bende agri olmamisti ilk hamilelikte
.dagilmadiysa pamuga kolanya damlat biraz nazikce ov kiminde yapiyo agri bir iki gune geçer

Biraz takip et bakalım gaz yapan şeyleri ben kuru bklagillerden yiyince çok kötü oluyorum.

kızlar benım gbegmın sagında cevız buyuklugunde sert kıtle gıbı bı sey var basınca ustune altta bı sertlık var ne bu

Sal gitsin bize ayip yok

Cnm bende torkunun urunleruni aliyorum...
Hepsi cok kaliteli...
Ilk sokella ile basladi sonra süt vs vs...
Afiyet olsun minnosa annesi

kızlar benım gbegmın sagında cevız buyuklugunde sert kıtle gıbı bı sey var basınca ustune altta bı sertlık var ne bu
Rahmin olması gerektiği yere çıkmış canım korkma hepimiz konuştuk önceki sayfalarda tüm kızlarda aynı durum var :))

Kızlar ilk kez bebeğimi içimde hisettim pıt pıt bir şeyler oluyor göbeğimin sağında. Yalnız benim kız tekmeyi bana değil kucağımda uyuyan kedime attı :))) sevdi mi sevmedi mi acaba bilemedim :)))

Çok mtarifsiz bir duyguymuş. Ağlamak üzereyim mutluluktan.

hayırlı geceler arkadaşlar bizim de aylık kontrolumuz vardı
usg ye girince hemen elini gözlerine ovuşturdu rahatsız oldu anlaşılan..
çok hareketliydi maşallah..cinsiyetimizi de öğrendik Allah gönlüme göre verdi çok şükür:)
yalnız benim kan sayımım hcg yıne depolanmamış 3 aydır ilaç kullanmama rağmen
üstelik et ağırlıklı da besleniyorum sanırım talesemi nin etkisi..
birde hamilelik boyunca sadce 100 gr almışım...belki bu aydan sonra alırım...bebeğin kilosu iyi de dr umuz..
gelecek ay mecburen başka dr. gidecez detaylı usg yüzünden..hastanenin dr. u ayrılmış. dr devlet hastanesine gidebilirsin detaylı usg için dedi..henüz karar vermedim..gelecek ay kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum..

Pekmez ye canım kan yapıcı şeyleri de araştır kuru üzüm ye çekirdekli geçmiş olsun. Bebeğin cinsiyeti nedir?

Bir de bu detaylı usg renkli dopler mi oluyor?

Sanırım senin rahmin canım o. Önemli bir şey değildir bence. Benimde genellikle göbek deliğimin altında. Temizlik yaparken özellikle hissediyorum. Eğilip kalkarken baskı yapıyor :)

Ayy canım benim çok zor yaa. Süt gaz yapar acaba o mu etki etti?

Kesinlikle bambaşka bir duygu. İçeride bir şeylerin kayıp gittiğini hissetmek...

gozun aydın canım,yazık kedıye nasıl korkmustur

bu farklı sey gıbı ama 1-2 tane cevız buyuklugunde ve dısarıdan bellı bı kıtle basınca altı sert
Canım korkma bence ayıptır sölemesi kabız olduğum zaman bende de oluyor o. Kendini öyle kontrol edemezsin ama ben kedilerimin göbeğini sıktırıyorum kaka var mı bağırsakta diye tüm organlarımız yer değiştiriyor o bölgede sonuçta. Yarın doktora gider rahatlarsın bize de haber verirsin. Kanaman olmadığı sürece korkulacak bir şey yok diyor bana hep doktorum.

gozun aydın canım,yazık kedıye nasıl korkmustur

Hahaha yok benim miskin uyurken yemek olmadığı sürece tepki vermez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…