- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.961
Deneyeyim cnm cok fenayim .cnm asida bende agri olmamisti ilk hamilelikte
.dagilmadiysa pamuga kolanya damlat biraz nazikce ov kiminde yapiyo agri bir iki gune geçer
Sal gitsin bize ayip yokHerkese hayirli geceler
Oyyyy bugun aceyip gaz varr ya gazman gibiyim
Bu arada havuc suyu icin cok yarali kızlar ben sabahlari elma portakal havucsuyu sıkıp iiçiyorum. Guzel oluyo.
Bide degisiklik olsun diye torku sut aldim tadi cok guzel sut sevmem ben ama adamlar yapmış yani deneyin derim.
Rahmin olması gerektiği yere çıkmış canım korkma hepimiz konuştuk önceki sayfalarda tüm kızlarda aynı durum var :))kızlar benım gbegmın sagında cevız buyuklugunde sert kıtle gıbı bı sey var basınca ustune altta bı sertlık var ne bu
hayırlı geceler arkadaşlar bizim de aylık kontrolumuz vardı
usg ye girince hemen elini gözlerine ovuşturdu rahatsız oldu anlaşılan..
çok hareketliydi maşallah..cinsiyetimizi de öğrendik Allah gönlüme göre verdi çok şükür:)
yalnız benim kan sayımım hcg yıne depolanmamış 3 aydır ilaç kullanmama rağmen
üstelik et ağırlıklı da besleniyorum sanırım talesemi nin etkisi..
birde hamilelik boyunca sadce 100 gr almışım...belki bu aydan sonra alırım...bebeğin kilosu iyi de dr umuz..
gelecek ay mecburen başka dr. gidecez detaylı usg yüzünden..hastanenin dr. u ayrılmış. dr devlet hastanesine gidebilirsin detaylı usg için dedi..henüz karar vermedim..gelecek ay kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum..
Sanırım senin rahmin canım o. Önemli bir şey değildir bence. Benimde genellikle göbek deliğimin altında. Temizlik yaparken özellikle hissediyorum. Eğilip kalkarken baskı yapıyor :)kızlar benım gbegmın sagında cevız buyuklugunde sert kıtle gıbı bı sey var basınca ustune altta bı sertlık var ne bu
Ceviz büyüklüğünde olmasına dikkat etmemişim canım. Acaba ne olabilir?kızlar benım gbegmın sagında cevız buyuklugunde sert kıtle gıbı bı sey var basınca ustune altta bı sertlık var ne bu
bu farklı sey gıbı ama 1-2 tane cevız buyuklugunde ve dısarıdan bellı bı kıtle basınca altı sertRahmin olması gerektiği yere çıkmış canım korkma hepimiz konuştuk önceki sayfalarda tüm kızlarda aynı durum var :))
Ayy canım benim çok zor yaa. Süt gaz yapar acaba o mu etki etti?Herkese hayirli geceler
Oyyyy bugun aceyip gaz varr ya gazman gibiyim
Bu arada havuc suyu icin cok yarali kızlar ben sabahlari elma portakal havucsuyu sıkıp iiçiyorum. Guzel oluyo.
Bide degisiklik olsun diye torku sut aldim tadi cok guzel sut sevmem ben ama adamlar yapmış yani deneyin derim.
evt cevız buyuklugunde 1-2 tane hatta altı da sert ne kı bu amlamadım yaCeviz büyüklüğünde olmasına dikkat etmemişim canım. Acaba ne olabilir?
Kesinlikle bambaşka bir duygu. İçeride bir şeylerin kayıp gittiğini hissetmek...Kızlar ilk kez bebeğimi içimde hisettim pıt pıt bir şeyler oluyor göbeğimin sağında. Yalnız benim kız tekmeyi bana değil kucağımda uyuyan kedime attı :))) sevdi mi sevmedi mi acaba bilemedim :)))
Çok mtarifsiz bir duyguymuş. Ağlamak üzereyim mutluluktan.
gozun aydın canım,yazık kedıye nasıl korkmusturKızlar ilk kez bebeğimi içimde hisettim pıt pıt bir şeyler oluyor göbeğimin sağında. Yalnız benim kız tekmeyi bana değil kucağımda uyuyan kedime attı :))) sevdi mi sevmedi mi acaba bilemedim :)))
Çok mtarifsiz bir duyguymuş. Ağlamak üzereyim mutluluktan.
Hemen kötü bir şey getirme aklına. kontrolün yakınsa doktoruna sorarsın canım. Olmadı içinin rahat etmesi için yarın acile gidersin.e
evt cevız buyuklugunde 1-2 tane hatta altı da sert ne kı bu amlamadım ya
benimde var canım sertlik telaşlanma bence bebeğinin hareketlerini hissetmeye çalış o insanı mutluluktan uçuruyore
evt cevız buyuklugunde 1-2 tane hatta altı da sert ne kı bu amlamadım ya
Canım korkma bence ayıptır sölemesi kabız olduğum zaman bende de oluyor o. Kendini öyle kontrol edemezsin ama ben kedilerimin göbeğini sıktırıyorum kaka var mı bağırsakta diye tüm organlarımız yer değiştiriyor o bölgede sonuçta. Yarın doktora gider rahatlarsın bize de haber verirsin. Kanaman olmadığı sürece korkulacak bir şey yok diyor bana hep doktorum.bu farklı sey gıbı ama 1-2 tane cevız buyuklugunde ve dısarıdan bellı bı kıtle basınca altı sert
gozun aydın canım,yazık kedıye nasıl korkmustur
boyle cevız buyuklugunde sertlık bı kac yerde oylemı sende debenimde var canım sertlik telaşlanma bence bebeğinin hareketlerini hissetmeye çalış o insanı mutluluktan uçuruyor
Cnm sabahtan beri var gaz nedense ...ama simdi sit ictim atom bombası gibi olirum:)Ayy canım benim çok zor yaa. Süt gaz yapar acaba o mu etki etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?