- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.981
oy oy maşallah size.kedinmi var bwnimde var ve oglumdada kedim hep gobegimde yatti bundada oyle hissediyolar kediler.cok sansli evlatlarimiz cnmKızlar ilk kez bebeğimi içimde hisettim pıt pıt bir şeyler oluyor göbeğimin sağında. Yalnız benim kız tekmeyi bana değil kucağımda uyuyan kedime attı :))) sevdi mi sevmedi mi acaba bilemedim :)))
Çok mtarifsiz bir duyguymuş. Ağlamak üzereyim mutluluktan.
Günaydın canımGünaydın annisler nnasılsınız
dün gebeliğim boyunca yaşadığım en kötü gaz sancısını, şişkinliği yaşadım. kasıklarım da onun için ağrıyodu galiba. gece ağrımıyor. sabah kalkınca dokundum karnıma ağrımıyordu. sanırım soğuk ve bağırsaklar yüzünden ağrıyo 2 gündür.Cnm sabahtan beri var gaz nedense ...ama simdi sit ictim atom bombası gibi olirum:)
elinize sağlık canım benim. bizim babiş soğuktan pencereyi bile açtırmıyoGünaydın AnnişlerHerkese bebişleriyle mutlu bir gün diliyorum Yaren'imden de hepinize selam var
Biz dün gece babişimizle kardan adam yaptık hava çok soğuktuAslına bakarsanız babişimiz yaptı kardan adamı biz de orda durduk ve üşüdük kendimiz kaşındık tabii buyrun kardan adamımıız
günaydın canımGünaydın annisler nnasılsınız
hızlı hızlı yürüyünce karın kaslarımız çalışıyor sanırım ondan ağrımıştır. bende de oldu dün.kızlar günaydın acil bişey sorucam sabah soğuktan hızlı hızlı yürüyerek geldim bi de kastım kendimi buz tutacaktım yoksa okula geldim ama kasıklarım ağrıyor şimdi korktum hızlı yürümek bebeğe zarar verir miydi ya da kasıklarım kendimi sıktığım için ağrıyor olabilir mi
umarım öyle olmuştur canım bizi bu soğuk havada evden çıkaran mebe teşekkrülerimi sunuyorumhızlı hızlı yürüyünce karın kaslarımız çalışıyor sanırım ondan ağrımıştır. bende de oldu dün.
birçok şehirde okullar tatilumarım öyle olmuştur canım bizi bu soğuk havada evden çıkaran mebe teşekkrülerimi sunuyorum
Bende çıktığıma pişman oldum canım eve girdik uyuyana kadar ısınamadım çok üşüdüm çokelinize sağlık canım benim. bizim babiş soğuktan pencereyi bile açtırmıyokeşke çıkıp yapsak biz de
birçok şehirde okullar tatilsizde tatil değil sanırım
o yolda ısınır yürürken öyle umalımBende çıktığıma pişman oldum canım eve girdik uyuyana kadar ısınamadım çok üşüdüm çokayağıma çorap giydim çorabın üstüne pnduf giydim yine de ayaklarım buz gibiiydi
bugün canım kociş yine yürüyerek gitti işe bu soğukta
aydının ayazı çok berbattır ya benim anneannem ortaklarda yaşadı uzun yıllar. çok soğuk oluyodu.aydında kar yapmadı canım ama hava -10 dereceyi buldu çoğu yerde soğuk olduğu için bile tatil yaptılar
hızlı yurudugun ıcındır canım bı sey olmaz bebıse ondankızlar günaydın acil bişey sorucam sabah soğuktan hızlı hızlı yürüyerek geldim bi de kastım kendimi buz tutacaktım yoksa okula geldim ama kasıklarım ağrıyor şimdi korktum hızlı yürümek bebeğe zarar verir miydi ya da kasıklarım kendimi sıktığım için ağrıyor olabilir mi
o yolda ısınır yürürken öyle umalımarabayla yolda kalacağına yürüsün temiz havadan npalım bizim yollar açıldı arabayla gidiyo 2 gündür.
amin canım ekmek parası kazanmak kolay değil. ben de temmuzda atanmayı umuyorum. bebiş doğsun da çalışayım bana şans getirsin inşbizim buralar hep yokuş canım malum karadeniz... ana yolları bilmiyorum ama ara yollar hep buz. o yüzden mecburAllah çalışan herkese kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?