2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oy oy maşallah size.kedinmi var bwnimde var ve oglumdada kedim hep gobegimde yatti bundada oyle hissediyolar kediler.cok sansli evlatlarimiz cnm

Günaydın Annişler Herkese bebişleriyle mutlu bir gün diliyorum Yaren'imden de hepinize selam var
Biz dün gece babişimizle kardan adam yaptık hava çok soğuktu Aslına bakarsanız babişimiz yaptı kardan adamı biz de orda durduk ve üşüdük kendimiz kaşındık tabii buyrun kardan adamımıız

Son düzenleme:
Cnm sabahtan beri var gaz nedense ...ama simdi sit ictim atom bombası gibi olirum:)
dün gebeliğim boyunca yaşadığım en kötü gaz sancısını, şişkinliği yaşadım. kasıklarım da onun için ağrıyodu galiba. gece ağrımıyor. sabah kalkınca dokundum karnıma ağrımıyordu. sanırım soğuk ve bağırsaklar yüzünden ağrıyo 2 gündür.

elinize sağlık canım benim. bizim babiş soğuktan pencereyi bile açtırmıyo keşke çıkıp yapsak biz de

kızlar günaydın acil bişey sorucam sabah soğuktan hızlı hızlı yürüyerek geldim bi de kastım kendimi buz tutacaktım yoksa okula geldim ama kasıklarım ağrıyor şimdi korktum hızlı yürümek bebeğe zarar verir miydi ya da kasıklarım kendimi sıktığım için ağrıyor olabilir mi

hızlı hızlı yürüyünce karın kaslarımız çalışıyor sanırım ondan ağrımıştır. bende de oldu dün.

elinize sağlık canım benim. bizim babiş soğuktan pencereyi bile açtırmıyo keşke çıkıp yapsak biz de
Bende çıktığıma pişman oldum canım eve girdik uyuyana kadar ısınamadım çok üşüdüm çok ayağıma çorap giydim çorabın üstüne pnduf giydim yine de ayaklarım buz gibiiydi
bugün canım kociş yine yürüyerek gitti işe bu soğukta

o yolda ısınır yürürken öyle umalım arabayla yolda kalacağına yürüsün temiz havadan npalım bizim yollar açıldı arabayla gidiyo 2 gündür.

hızlı yurudugun ıcındır canım bı sey olmaz bebıse ondan

o yolda ısınır yürürken öyle umalım arabayla yolda kalacağına yürüsün temiz havadan npalım bizim yollar açıldı arabayla gidiyo 2 gündür.

bizim buralar hep yokuş canım malum karadeniz... ana yolları bilmiyorum ama ara yollar hep buz. o yüzden mecbur Allah çalışan herkese kolaylık versin

bizim buralar hep yokuş canım malum karadeniz... ana yolları bilmiyorum ama ara yollar hep buz. o yüzden mecbur Allah çalışan herkese kolaylık versin
amin canım ekmek parası kazanmak kolay değil. ben de temmuzda atanmayı umuyorum. bebiş doğsun da çalışayım bana şans getirsin inş

Hayırlı sabahlar arkadaslar..su konusunda cevap veren herkese tesekkür ederim netim az çekiyo tek tek alıntı yapamadım..bugün bende gitmedim umarım başımı agrıtmazlar çünkü arabam çalışmadı ve minibüsle gidemezdim dün çok soguk almışım..
bugün su ve diger gerekli seyler için not tutmaya başlayacam inş zaman hızla geciyo gec kalmak istemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…