2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar.. birkaçgündür bende wc ye eskisi kadar sık çıkmadığımı farkettim sanırım bebiş idrar torbasından yukarıya çıktı.
sizde farkettiniz mi bunu

kızlar bebeci.comdan alışveriş yaptınız mı hiç güvenilir bir site mi annem beni çok seviyo patiği var bayıldım güvenilir bir siteyse alıcam hemen

Gunaydin kizlar. Dun bana sana bir agirlik cokmus eskisi gibi davranmiyorusun dediler. Azicik bozuldum

günaydın kızlar.. birkaçgündür bende wc ye eskisi kadar sık çıkmadığımı farkettim sanırım bebiş idrar torbasından yukarıya çıktı.
Yatakta uyumadan once 3 defa gidiyorum gecede uyaniyorum sabahtaaaa yani anlamadim bu degirmenin suyu nereden geliyor :)))))) gerce idrar yollarimda iltihap vardi doktor serum vercem ben korkunca cokk su icmem gerektigini soyledi. Ben de serum korkusundan acayipppp su iciyorum. Idrar yolu enfeksyonu cok kotu bisey yaa rahim kasilmasina sebep oluyormus

su için telefonuna saat başı alarm koyabilirsin. her alarm çaldığında 1 bardak su içsen çok iyi olur

Gunaydin kizlar. Dun bana sana bir agirlik cokmus eskisi gibi davranmiyorusun dediler. Azicik bozuldum
kolay mı canım içinde can büyüyor tabi ki eskisi gibi atik, çabuk olmayacaksın çünkü olmamalısın. ani ve hızlı hareketleri vücudumuz engelliyor. kişilik olarak da annelik sorumlulugu çöküyor üzerimize

bende durum aynı canım ya her yarım saatte bir, en geç 1 saatte bir gidiyorum wc ye.

bende durum aynı canım ya her yarım saatte bir, en geç 1 saatte bir gidiyorum wc ye.

bende 3 4 gun önceye kadar gece ıkı kez kalkardım yatarken yapmama ragmen sanırım benımmkı yer değiştirdi :)
ama artık buı durumun geçmesi normalmiş rahım buyuyor ya son aya kadar idrar torbası rahat edermiş. bakalım geçici diilse, uykularım kaçmıyor artık :)

bende öyleydım bikaç gundur rahatım :)
ama senun iltahaptan dolayı da olabılır bol su içtiğinden dolayı da olabilir..
ama bol su iyidir benim gunde 3 litreyi buluyor suyum.

bende oyleyim canım bide biz yeni evliyiz kimi görsek size gelcez dio. dışımdan buyrun gelin diyorum ama içimden amanın ayvayı yedim diyorum. o kdr zor geliyorki iş yapmak bişeler hazırlamak baya bi misafir ağırladım baya bi misafirliğe gittik son zamanlarda artık gecen gun eşime dedim baya bir süre kimseye gitmemeye kimseyi davet etmemeye çalışalım artık yoruluyorum dedim cunku haftaiçide işe gidiyorum haftasonu dinlemezsem kötü oluyor benim için. kimin ne dediğide umrumda değil artık :) cunku yavastan karnım şişiyor karnı burnunda olcam bi kaç aya ve eğilirken cok zorlanıyorum karnım baskı yapıyor

Canim ayni durum bende de var ama hamiligimi ilk ogrendigimde adet tarihime gore degil bebegin olculerine gore kaydettiler 6 haftalikti ilk gittigimde 8 haftalik olmasi gerekirken adet tarihimi 2 hafta ileri almıştı dr
Evet genelde oyle yapiyorlar ama benim doktor yapmadi. Aimdi ilerleme varmi peki hala ayni devammi ediyor 2 hafta fark

Insanlar cok dusuncesiz olabiliyorlar malesef bazen. Ayni seyleri coookk kere yasadigimdan biliyorum. Misafir cok zorr helede calisan icin

Ben yine kalkıyorum gece 2 defa ama yatarken de wc sonrası da hep su içiyorum. benim kalkmam normal yani. su içmeyip gitsem acayip olurdu sanırım zamanla geçeceğine artıyo diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba? rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş ve her wcye gittiğimizde mesane tam boşalmıyormuş o yüzden sık sık çıkıyomuşuz.

günaydın kızlar akşam haberlere bakmasam işe gidecektim bugün iyiki bakmışım bugün de tatilmiş çok mutlu oldum ya bu soğukta hiç dışarı çıkasım yok Allah çalışanlara hele ki dışarıda çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin inşallah

sorma canım misafirden ben de çok muzdariptim bi süre önce. 3 haftadır kimse gelmiyo çok mutluyum gelenleri sevmediğimden değil kesinlikle sohbetten çok zevk alıyorum ama ikram hazırlamaya başlayınca gözüm dönüyo 6-7 çeşitten az hazırlarsam eksik hissediyorum. öyle olunca da çok yorgunluk oluyor. pazartesi günü misafi ağırlıyorum 5-6 kişi gelecek. menü yaptım bakalım cumartesi pazar onla uğraşıcam

ayy öyle olunca çok mutlu oluyo insan dinlen sıcacıkohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…