- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.021
Aynen cmm ilerleyen zamanda tuvalet ile bütünleşyor insan.Ben yine kalkıyorum gece 2 defa ama yatarken de wc sonrası da hep su içiyorum. benim kalkmam normal yani. su içmeyip gitsem acayip olurdu sanırımzamanla geçeceğine artıyo diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba? rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş ve her wcye gittiğimizde mesane tam boşalmıyormuş o yüzden sık sık çıkıyomuşuz.
sen mi yüksek diye yorumluyosun yoksa raporda mı öyle yazıyorkızlar 3 lu test sonucum geldı afp yuksek cıkma ne demek doktorum daha aramadı meraktan olecem
bende 3 4 gun önceye kadar gece ıkı kez kalkardım yatarken yapmama ragmen sanırım benımmkı yer değiştirdi :)
ama artık buı durumun geçmesi normalmiş rahım buyuyor ya son aya kadar idrar torbası rahat edermiş. bakalım geçici diilse, uykularım kaçmıyor artık :)
öyle insanlara sinir oluyorummisafir konusunda bende aynıyım kızlar 1 kişi bile gelecek olsa evi tekrar temizleyip ikramlık hazırlıyorum öyle hazır şeyler de yapamıyorum illa ugrasıyorum sonra da karnım belim ağrıyo çok üzülüyorum bebeğimi yordum diyebide bu ara herkesin bana gelesi tuttu kiminle konuşsam size gelcez size gelelim tamam gelin de bi kere de siz gelin deyin dimi hamileyiz yani ilk aylarım zaten sorunluydu çoğunlukla raporluydum ama kimsenin umuru değil
ben yorumladım raporda 73.4 yazıyor normal deger 1.9-49 gıbı bı sey anlamadım bunu down sendromu 29000/1 cıktı ama afp yanı ntd rıskı 65/1 ne bu anlayamadımsen mi yüksek diye yorumluyosun yoksa raporda mı öyle yazıyor
oy oy maşallah size.kedinmi var bwnimde var ve oglumdada kedim hep gobegimde yatti bundada oyle hissediyolar kediler.cok sansli evlatlarimiz cnm
dün gebeliğim boyunca yaşadığım en kötü gaz sancısını, şişkinliği yaşadım. kasıklarım da onun için ağrıyodu galiba. gece ağrımıyor. sabah kalkınca dokundum karnıma ağrımıyordu. sanırım soğuk ve bağırsaklar yüzünden ağrıyo 2 gündür.
kızlar günaydın acil bişey sorucam sabah soğuktan hızlı hızlı yürüyerek geldim bi de kastım kendimi buz tutacaktım yoksa okula geldim ama kasıklarım ağrıyor şimdi korktum hızlı yürümek bebeğe zarar verir miydi ya da kasıklarım kendimi sıktığım için ağrıyor olabilir mi
Bende çıktığıma pişman oldum canım eve girdik uyuyana kadar ısınamadım çok üşüdüm çokayağıma çorap giydim çorabın üstüne pnduf giydim yine de ayaklarım buz gibiiydi
bugün canım kociş yine yürüyerek gitti işe bu soğukta
dışarda hava -14 derece şu anda. dışarda kalan, yakacak sobası, odunu kömürü olmayan insanlara, sokaktan başka evi olmayan kuşlara kedilere köpeklere çok üzülüyorum. dışarı her bakışımda onlar aklıma geliyor.
aydında kar yapmadı canım ama hava -10 dereceyi buldu çoğu yerde soğuk olduğu için bile tatil yaptılar
günaydın kızlar.. birkaçgündür bende wc ye eskisi kadar sık çıkmadığımı farkettim sanırım bebiş idrar torbasından yukarıya çıktı.
sizde farkettiniz mi bunu
Napacakmışsın canım havada parande mi atacakmışsın :))) ay hiç takma tabii ki ağırlık çökecek hareketlerinde de karakterinde de ağırlık olması çok normal.Gunaydin kizlar. Dun bana sana bir agirlik cokmus eskisi gibi davranmiyorusun dediler. Azicik bozuldum
bende oyleyim canım bide biz yeni evliyiz kimi görsek size gelcez dio. dışımdan buyrun gelin diyorum ama içimden amanın ayvayı yedim diyorum. o kdr zor geliyorki iş yapmak bişeler hazırlamak baya bi misafir ağırladım baya bi misafirliğe gittik son zamanlarda artık gecen gun eşime dedim baya bir süre kimseye gitmemeye kimseyi davet etmemeye çalışalım artık yoruluyorum dedim cunku haftaiçide işe gidiyorum haftasonu dinlemezsem kötü oluyor benim için. kimin ne dediğide umrumda değil artık :) cunku yavastan karnım şişiyor karnı burnunda olcam bi kaç aya ve eğilirken cok zorlanıyorum karnım baskı yapıyor
kızlar 3 lu test sonucum geldı afp yuksek cıkma ne demek doktorum daha aramadı meraktan olecem
misafir konusunda bende aynıyım kızlar 1 kişi bile gelecek olsa evi tekrar temizleyip ikramlık hazırlıyorum öyle hazır şeyler de yapamıyorum illa ugrasıyorum sonra da karnım belim ağrıyo çok üzülüyorum bebeğimi yordum diyebide bu ara herkesin bana gelesi tuttu kiminle konuşsam size gelcez size gelelim tamam gelin de bi kere de siz gelin deyin dimi hamileyiz yani ilk aylarım zaten sorunluydu çoğunlukla raporluydum ama kimsenin umuru değil
noral tüp defekti demek canım. ultrasonda görülmediyse çok kafana takmaman gerekiyormuş. doktorun en iyi şekilde bilir ve seni aydınlatır. ne zaman gideceksin doktoraa?ben yorumladım raporda 73.4 yazıyor normal deger 1.9-49 gıbı bı sey anlamadım bunu down sendromu 29000/1 cıktı ama afp yanı ntd rıskı 65/1 ne bu anlayamadım
gözlemliyorum haftalardır yediklerimi canım. kuru baklagilleri 2-3 kaşıktan fazla yemiyorum. inan gaz yapabilecek şeyler de yemiyorum. genelde öğlenleri çorbayla geçirip, aksamları da çok hafif yiyorum. zaten hiç kilo da almadım o yüzden. soğuklardan oluyor sanırımKesinlikle benim iki kedim var ikisi de göbeğimden inmiyor uzanmamı bekliyorlar resmen. :))
Canım iki gün önce öyleydim size hangi yiyeceklerin dokunduğunu gözlemleyin mutlaka.
Korkma canım hızlı yürümekten olmuş ama bunu yapmamalısın. Çok kalın giyin sen de aydındaymışsınben de aydında yaşıyorum inanılmaz soğuk aallah kolaylık versin.öhangi doktora gidiyorsun!
Tatlım ayakların bu kadar üşüdğünde kovaya sıcak su koyup ayağını içine koy biraz uyuşur karıncalanır ama çok iyi gelir hem ayağın hem sen ısınırsın.
Ben hamile olmadan önce bu kadar soğukta hayvanları balkona falan alırdım ama şu an alamıyorum ve çok üzülüyorum. Evde de iki kedim var onlar aşılı parazitleri yapılmış görseniz sürekli uyuyorlar hava böyle olunca.
Aynen canım ben gece iki kez kalkardım ve sancıyla uyanırdım şimdi sabah erken kalkıyorum çok zor oluyordu düzeldi şükür.
Napacakmışsın canım havada parande mi atacakmışsın :))) ay hiç takma tabii ki ağırlık çökecek hareketlerinde de karakterinde de ağırlık olması çok normal.
Gelen misafir hiç yardımcı olmuyor mu canım ya? Ne kadar bencillik yemeği hazırlığı da zahmet tabii de bana gelenler bana hiç iş yaptırmıyorlar bulaşığı bile eşimi mutfağa alıp sora sora yapıyorlar çayımı falan doldurup mahçup ediyorlar.
Senden hizmet bekleyip bunun lafını yapacak insanları çağırma gerçekten. Sen hamilesin ve illa karnının kocaman olmasına gerek yok kalbin bile farklı atıyor ve doğal olarak daha çabuk yoruluyorsun. İkram ve yemek için pratik şeyler yap. Kendin içşn bile yemek yapıp derin dondurucaya at buzluk bölümü için özel saklama kapları oluyor. Misal bir ikram yaptığında buzluğa atıp çıkardığında direkt insanların önüne koyduğunda taze gibi duran ikramlar var. Ben bunları son aylarda bol boö yapmak istiyorum.
Canım yaşın 30 üstüyse onla alakalı bir risk olabilir. Detaylı usg girmeden hiç canını sıkma.
Evet canim devam ediyor ilk gebeligimde de aynen 2 hafta gec dollenme olmustu yine 2 hafta gec kaydedildi aradaki fark kapanmadi ama bir sorun da olmadiEvet genelde oyle yapiyorlar ama benim doktor yapmadi. Aimdi ilerleme varmi peki hala ayni devammi ediyor 2 hafta fark
öyle insanlara sinir oluyorumhamilesin yorulma bize gelin bi çayımızı için diyen az. hele ki hamileliği zor geçenler için resmen eziyet.. fazla bişey hazırlama derler. az hazırlasan da arkandan laf ederler diye korkuyorum.. elimizden geldiğine yapıcaz işte yorulduğumuz yerde hazır alıcaz.onlar da halden anlasınlar biraz canım
öyle yapcam artık kızlar yapacak bişey yok artık temizliğe de ikramlara da çok önem vermicem demek isteyen istediğini söyleyebilir benim bebeğim herkesten kıymetliAzcik anlayis olmali insanda ya
hamilesin kimse anlamiyor bari sen o kadar temizlik yapma yüzeysel geç
hazir çerez falan koy kimse kusura bakmasin, senin yorulman demek bebegin yorulmasi demek
gözlemliyorum haftalardır yediklerimi canım. kuru baklagilleri 2-3 kaşıktan fazla yemiyorum. inan gaz yapabilecek şeyler de yemiyorum. genelde öğlenleri çorbayla geçirip, aksamları da çok hafif yiyorum. zaten hiç kilo da almadım o yüzden. soğuklardan oluyor sanırım
öyle yapcam artık kızlar yapacak bişey yok artık temizliğe de ikramlara da çok önem vermicem demek isteyen istediğini söyleyebilir benim bebeğim herkesten kıymetlibenimde çevremde çok hamile vardı geçen sene ama hiçbirine gitmedim şimdi onlar doğum yaptı hepsi bana gelme derdinde insanlar başına gelse bile halden anlamıyorlar malesef
termal kilotlu çorap var ama göbüşü sıkıyor. geçen gün giydim hastaneye giderken sıkıyo yani. termal taytlardan var hamileler için olan. ondan alıcam da şu kar bi bitse de tototu kırma riski olmadan çarşıda gezebilsemEvet canım soğuktan da olabilir, termal çorapları denedin mi?
kediler bu dunyada en sevdiğim varlıklar ve en cok istediğimde evde kedi beslemek ama maalesef eşim kedilerden nefret ediyor ve diyorum ki eğerki bir gun olumcul bi hastalıga yakalanırsam son isteklerimi sormaya baslarsalar hemen evde kedi beslemek istiyorum dicem diyorum baska turlu izin yok :))Kesinlikle benim iki kedim var ikisi de göbeğimden inmiyor uzanmamı bekliyorlar resmen. :))
Gelen misafir hiç yardımcı olmuyor mu canım ya? Ne kadar bencillik yemeği hazırlığı da zahmet tabii de bana gelenler bana hiç iş yaptırmıyorlar bulaşığı bile eşimi mutfağa alıp sora sora yapıyorlar çayımı falan doldurup mahçup ediyorlar.
Senden hizmet bekleyip bunun lafını yapacak insanları çağırma gerçekten. Sen hamilesin ve illa karnının kocaman olmasına gerek yok kalbin bile farklı atıyor ve doğal olarak daha çabuk yoruluyorsun. İkram ve yemek için pratik şeyler yap. Kendin içşn bile yemek yapıp derin dondurucaya at buzluk bölümü için özel saklama kapları oluyor. Misal bir ikram yaptığında buzluğa atıp çıkardığında direkt insanların önüne koyduğunda taze gibi duran ikramlar var. Ben bunları son aylarda bol boö yapmak istiyorum.
Ben yine kalkıyorum gece 2 defa ama yatarken de wc sonrası da hep su içiyorum. benim kalkmam normal yani. su içmeyip gitsem acayip olurdu sanırımzamanla geçeceğine artıyo diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba? rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş ve her wcye gittiğimizde mesane tam boşalmıyormuş o yüzden sık sık çıkıyomuşuz.
cvp beklıyorum arayacak yorumlamak ıcın ama 65/1 cok yuksek rısk degıl mınoral tüp defekti demek canım. ultrasonda görülmediyse çok kafana takmaman gerekiyormuş. doktorun en iyi şekilde bilir ve seni aydınlatır. ne zaman gideceksin doktoraa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?