- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.041
ben giyiyorum canım cok sıcak tutuyor hatta markalı bile almanıza gerek yok ben tesadufen hakmardamı bi yerde gorup almıştım yıkayıp sıkıp usudukce giyiyorum keske bi kac tane daha alsaymısım diyorum gerci bu aydan sonra benimde belimi sıkabilir cunku bedeni yoktu standart almıştım ilerde gobus buyuyunce hamileler için olanından alıcam :)termal kilotlu çorap var ama göbüşü sıkıyor. geçen gün giydim hastaneye giderken sıkıyo yani. termal taytlardan var hamileler için olan. ondan alıcam da şu kar bi bitse de tototu kırma riski olmadan çarşıda gezebilsem
Insanlar cok dusuncesiz olabiliyorlar malesef bazen. Ayni seyleri coookk kere yasadigimdan biliyorum. Misafir cok zorr helede calisan icin
bazen farklı sebeplerden yüksek çıkabiliyomuş canım ama detaylı ultrasonda bakar doktorun bi sorun varsa direk görülür. ultrasonra sorun yok diyorsa da yoktur emin olcvp beklıyorum arayacak yorumlamak ıcın ama 65/1 cok yuksek rısk degıl mı
hamişler için olanlardan almak lazım karnımız çok çabuk büyüyor. farkında değiliz ama çoğumuz yolun yarısını geçtik :)ben giyiyorum canım cok sıcak tutuyor hatta markalı bile almanıza gerek yok ben tesadufen hakmardamı bi yerde gorup almıştım yıkayıp sıkıp usudukce giyiyorum keske bi kac tane daha alsaymısım diyorum gerci bu aydan sonra benimde belimi sıkabilir cunku bedeni yoktu standart almıştım ilerde gobus buyuyunce hamileler için olanından alıcam :)
cvp beklıyorum arayacak yorumlamak ıcın ama 65/1 cok yuksek rısk degıl mı
tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım bari çok mantıklı kurabiyeyi daha önce yapıp atmıştım buzluğa çıkardığımda aynıydı da poğaçayı çıkarınca aynı oluyor mu onu hiç denemedimTatlım bir gün kurabiye yap bolca at buzluğa, bir gün poğaça yap yine at hatta yrmrklerini çok çok yapıp saklama kaplarında buzluğa at yapamsdığın günlerde elinin altında olsun.
evet canım aynen hiç bişey yapmasan bile stresi yetiyorInsanlar cok dusuncesiz olabiliyorlar malesef bazen. Ayni seyleri coookk kere yasadigimdan biliyorum. Misafir cok zorr helede calisan icin
aynen canım bugune kadar sadece bir yakınımız anlayış gösterdi ve şok oldum. bi yerde karşılaşmıştık bigun bize gelin dedi, bende sizde bize gelin dedim. olurmu hiç sen hamilesin sana gelinirmi suan senin yeme içme, keyif yapma, hazıra konma zamanın dedi. aynende haklıydı hamile kadına gidilmemesi gerekir bencede hamile kadını çağırmalılar ama insan yaşamadan anlamıyor onlarda bi gun hamile kalınca anlarlar canımmisafir konusunda bende aynıyım kızlar 1 kişi bile gelecek olsa evi tekrar temizleyip ikramlık hazırlıyorum öyle hazır şeyler de yapamıyorum illa ugrasıyorum sonra da karnım belim ağrıyo çok üzülüyorum bebeğimi yordum diyebide bu ara herkesin bana gelesi tuttu kiminle konuşsam size gelcez size gelelim tamam gelin de bi kere de siz gelin deyin dimi hamileyiz yani ilk aylarım zaten sorunluydu çoğunlukla raporluydum ama kimsenin umuru değil
zaten canım istesemde detaylı yapamam bu halimle ama gorunen yerleri topluyorum, saolsun silme süpürme işlerinide eşim yapıyor ben eğilmeyim die yinede arkasından kalan yerleri temizliyorum :) gecen bi toz alıncak kaldı aman dedim o kdrda olsun napim uğraşmadım walla yattım dinlendim misafir gelene kdr :)Azcik anlayis olmali insanda ya
hamilesin kimse anlamiyor bari sen o kadar temizlik yapma yüzeysel geç
hazir çerez falan koy kimse kusura bakmasin, senin yorulman demek bebegin yorulmasi demek
canım ilginç tarafı zaten bu insanlar geçen sene hamileydi şimdi bebekleri var ne çabuk unuttular o günlerini anlamıyorum valla ne yalan söyliyim bazen eşime söylüyolar o gelin diyor ama ben hiç çagırmıyorum olan bana oluyor çünküaynen canım bugune kadar sadece bir yakınımız anlayış gösterdi ve şok oldum. bi yerde karşılaşmıştık bigun bize gelin dedi, bende sizde bize gelin dedim. olurmu hiç sen hamilesin sana gelinirmi suan senin yeme içme, keyif yapma, hazıra konma zamanın dedi. aynende haklıydı hamile kadına gidilmemesi gerekir bencede hamile kadını çağırmalılar ama insan yaşamadan anlamıyor onlarda bi gun hamile kalınca anlarlar canımama ben artık tavrımı koyucam alınan alınsın
öyle yapcam artık kızlar yapacak bişey yok artık temizliğe de ikramlara da çok önem vermicem demek isteyen istediğini söyleyebilir benim bebeğim herkesten kıymetlibenimde çevremde çok hamile vardı geçen sene ama hiçbirine gitmedim şimdi onlar doğum yaptı hepsi bana gelme derdinde insanlar başına gelse bile halden anlamıyorlar malesef
kediler bu dunyada en sevdiğim varlıklar ve en cok istediğimde evde kedi beslemek ama maalesef eşim kedilerden nefret ediyor ve diyorum ki eğerki bir gun olumcul bi hastalıga yakalanırsam son isteklerimi sormaya baslarsalar hemen evde kedi beslemek istiyorum dicem diyorum baska turlu izin yok :))
yardımcı oluyorlar saolsunlar canım ama insan misafir varken rahat edemiyor birde normalde ben ev işlerimin hepsini birgunde yapmıyorum çok tembelleştim bu ara bi hafta bi iş, baska hafta bi iş ya da gunlere boluyorum. inanırmısın cogu zaman makinenin içindeki temiz bulaşıklarımı, sepetteki temiz çamasırlarımı katlamak için gunlerce beklettiğim zamanlar oluyor, bu hamilelikte gercekten enerjimizin cogu bebişe gidiyor. haliyle misafir geleceği gun hepsini bi gunde yapmaya çalışıyorum birikmiş olanlarıda tabibirde yemeği onlar gelmeden hazırlıyorum sofrayı kurarken toplarken, cay servisine felan yardımcı oluyorlar ama yinede evde misafir olmadan ozgurce kafama göre takılmak gibisi yok
tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım bari çok mantıklı kurabiyeyi daha önce yapıp atmıştım buzluğa çıkardığımda aynıydı da poğaçayı çıkarınca aynı oluyor mu onu hiç denemedim
zaten canım istesemde detaylı yapamam bu halimle ama gorunen yerleri topluyorum, saolsun silme süpürme işlerinide eşim yapıyor ben eğilmeyim die yinede arkasından kalan yerleri temizliyorum :) gecen bi toz alıncak kaldı aman dedim o kdrda olsun napim uğraşmadım walla yattım dinlendim misafir gelene kdr :)
evet canım aynen katılıyorum sonuna kadar genelde eşimde nezaketen buyrun gelin diyor ama oda artık farkında pek kimseyi çağırmıyor. bizimde eşimin arkadasları vardı onlarada bi kaç arka arkaya gittik, kızda hep bana hizmet etti artık cagırsada yuzum tutmaz gitmeye. bende onları cağırdım en son bi kaç kez ama eşi çalıştıgı için gelemediler ama artık gelelim deselerde bende misafir agırlayacak hal kalmadı o yuzden ne gidelim ne çağıralım diyorum :) bi ailelerimize gidiyoruz rahatca sonucta kendi anne babamız 40defada arka arkaya gitsek nie geldiniz demezler :)canım ilginç tarafı zaten bu insanlar geçen sene hamileydi şimdi bebekleri var ne çabuk unuttular o günlerini anlamıyorum valla ne yalan söyliyim bazen eşime söylüyolar o gelin diyor ama ben hiç çagırmıyorum olan bana oluyor çünküne güzel keşke herkes senin akraban gibi düşünse çok şükür bi arkadaşım var o çagırır sürekli ama utanıyorum artık ona da gitmeye arada onu çagırıyorum sadece diğerleri de umurumda değil ben onlara gitmedim anlar da bana gelmesin hamileyken bencil insanlar
cnm bende dün 4'lü test verdim 1 hafta sonra sonucu çıkacak doktor ona göre ayrıntılı ultrasyon için gün vereceğim dedi ama 2 hafta sonra falan olur gibime geliyor yaklaşık olarak 21 haftamda olacağım ozamanda bebek sat eşit gidiyor çünkü...kızlar bu arada yarın detaylı ultrasona giricem. yazan olduda benmi kaçırdım bilmiyorum aramızda giren varmı benden once, sonuçları nasıl cıktı ve nasıl gectı :) çok heyecanlıyım cok merak ediyorum o kdr detaylı yakından goreceğim için :) 2li ve 4lü test sonuclarım iyi cıkmıştı inş bu da güzel cıkar :)
aynen canım iadre edicez bir süre böyle :) bizde parkeleri sürekli silmiyoruz ama mutfagı ve araları siliyoruz ve de mutlaka banyoyu tuvaleti yıkıyorum mikrop kapmayım die. evimizde çok buyuk deil zaten dediğin gibi hemen bitiyoren güzeli canim, esin anlayisliysa birak yapsin Allah razi olsun valla..
Bende esime süpürttürüyorum, sildiriyorum, eskiden olsa hayatta güvenemezdim yaptigi temizlige ama simdi salliyorum artik...
Bana kalan mutfagi ciflemek, tuvalet/banyo temizligi, esimin viledasinin bezini yikamak ve toz almak... Ben 1 oda 1 salon eve 2 saat ugrasirdim simdi 1 saatte bitiyor iki kisi olunca..
Zaten arkadasa anlattigim gibi 1 ay ev silmedigimiz oldu, süpürerek idare ettik napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?