2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben giyiyorum canım cok sıcak tutuyor hatta markalı bile almanıza gerek yok ben tesadufen hakmardamı bi yerde gorup almıştım yıkayıp sıkıp usudukce giyiyorum keske bi kac tane daha alsaymısım diyorum gerci bu aydan sonra benimde belimi sıkabilir cunku bedeni yoktu standart almıştım ilerde gobus buyuyunce hamileler için olanından alıcam :)

Insanlar cok dusuncesiz olabiliyorlar malesef bazen. Ayni seyleri coookk kere yasadigimdan biliyorum. Misafir cok zorr helede calisan icin

ben kımseyi davet etmiyorum kocam ediyor :)
ama artık iice anlattım durumu ona da. kendimi daha enerjik hissetceğim zamanlar gelince davet edicem napıyım börek çörek hazırlıcak durumda diilim çok yoruluyorum.

cvp beklıyorum arayacak yorumlamak ıcın ama 65/1 cok yuksek rısk degıl mı
bazen farklı sebeplerden yüksek çıkabiliyomuş canım ama detaylı ultrasonda bakar doktorun bi sorun varsa direk görülür. ultrasonra sorun yok diyorsa da yoktur emin ol

hamişler için olanlardan almak lazım karnımız çok çabuk büyüyor. farkında değiliz ama çoğumuz yolun yarısını geçtik :)

cvp beklıyorum arayacak yorumlamak ıcın ama 65/1 cok yuksek rısk degıl mı

cnm be sonucumu bilmiyorum doktorum normal çıktı dedi, bilseydım yazardım bakardık ama ikili testin ii çıktıysa kafana takma boşuna doktorun açıklayacaktır durumu.

Tatlım bir gün kurabiye yap bolca at buzluğa, bir gün poğaça yap yine at hatta yrmrklerini çok çok yapıp saklama kaplarında buzluğa at yapamsdığın günlerde elinin altında olsun.
tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım bari çok mantıklı kurabiyeyi daha önce yapıp atmıştım buzluğa çıkardığımda aynıydı da poğaçayı çıkarınca aynı oluyor mu onu hiç denemedim

aynen canım bugune kadar sadece bir yakınımız anlayış gösterdi ve şok oldum. bi yerde karşılaşmıştık bigun bize gelin dedi, bende sizde bize gelin dedim. olurmu hiç sen hamilesin sana gelinirmi suan senin yeme içme, keyif yapma, hazıra konma zamanın dedi. aynende haklıydı hamile kadına gidilmemesi gerekir bencede hamile kadını çağırmalılar ama insan yaşamadan anlamıyor onlarda bi gun hamile kalınca anlarlar canım ama ben artık tavrımı koyucam alınan alınsın

Azcik anlayis olmali insanda ya
hamilesin kimse anlamiyor bari sen o kadar temizlik yapma yüzeysel geç
hazir çerez falan koy kimse kusura bakmasin, senin yorulman demek bebegin yorulmasi demek
zaten canım istesemde detaylı yapamam bu halimle ama gorunen yerleri topluyorum, saolsun silme süpürme işlerinide eşim yapıyor ben eğilmeyim die yinede arkasından kalan yerleri temizliyorum :) gecen bi toz alıncak kaldı aman dedim o kdrda olsun napim uğraşmadım walla yattım dinlendim misafir gelene kdr :)

kızlar bu arada yarın detaylı ultrasona giricem. yazan olduda benmi kaçırdım bilmiyorum aramızda giren varmı benden once, sonuçları nasıl cıktı ve nasıl gectı :) çok heyecanlıyım cok merak ediyorum o kdr detaylı yakından goreceğim için :) 2li ve 4lü test sonuclarım iyi cıkmıştı inş bu da güzel cıkar :)

canım ilginç tarafı zaten bu insanlar geçen sene hamileydi şimdi bebekleri var ne çabuk unuttular o günlerini anlamıyorum valla ne yalan söyliyim bazen eşime söylüyolar o gelin diyor ama ben hiç çagırmıyorum olan bana oluyor çünküne güzel keşke herkes senin akraban gibi düşünse çok şükür bi arkadaşım var o çagırır sürekli ama utanıyorum artık ona da gitmeye arada onu çagırıyorum sadece diğerleri de umurumda değil ben onlara gitmedim anlar da bana gelmesin hamileyken bencil insanlar

kesinlikle bebegimiz herkesten daha kiymetli valla,
inanmazsiniz belki ama eylül ayindan beri (hamile kaldigimdan beri yani) kimse gelmedi evime...
yeri geliyor bi ay silemiyorum o evi (ara ara süpürüyor esim saolsun).. Aslinda ben zaten hiç silmedim esime yaptiriyorum ama onada yazik bi haftasonumuz oluyor ondada zorlamak istemiyorum temizlik yapilcak diye..
Eskiden çok misafirim olurdu, esirgeyen, davet etmeyen biri degilim ama simdi bahanem var kimse kusura bakmasin..
Sanada illa gelicez diyorlarsa temizligi salla, yiyecek içecekte çok derinlemesine yapma bosver..

Çamaşır katlama işi çalışmadığım halde kocamda ya çok sinir oluyorum çamsşır asmak ve katlamak en nefret ettiğim şeylerden biri. Dediğim gibi at buzluğa yapıp ev derli toplu olunca bir toz almak yetiyor aslında daha bebekli günler olacak felaket :)))))

Canım asprin kurabiye var buzluktan çıkarınca ısıtmaya bile gerek kalmıyor direkt tabağa koyabiliyorsun ğoğaçayı mikrodalga ya da teflonda ısıtmak gerekiyor. Ben çok börek atarım buzluğa sabahları eşim işe giderken ya da hafta sonları kahvaltıda bile iyi oluyor. Pazara gittiğimde fasülye aldıysam üç kilo alır hepsini kavurur buzdolabı poşetiyle busluğa atarım parça parça. Aniden misafir geldiğinde direk soğanı salçayı kavurur suyunu koyar içine Atsrım buzlu şekilde. Ben çalışmadığım halde bu kadar pratik olmayı tembelliğimden öğrendim :)))) kendime vakit syırmayı çok seviyorum çünkü sen de böyle yap çalışıyorsun yorma kendini.

en güzeli canim, esin anlayisliysa birak yapsin Allah razi olsun valla..
Bende esime süpürttürüyorum, sildiriyorum, eskiden olsa hayatta güvenemezdim yaptigi temizlige ama simdi salliyorum artik...
Bana kalan mutfagi ciflemek, tuvalet/banyo temizligi, esimin viledasinin bezini yikamak ve toz almak... Ben 1 oda 1 salon eve 2 saat ugrasirdim simdi 1 saatte bitiyor iki kisi olunca..
Zaten arkadasa anlattigim gibi 1 ay ev silmedigimiz oldu, süpürerek idare ettik napim

evet canım aynen katılıyorum sonuna kadar genelde eşimde nezaketen buyrun gelin diyor ama oda artık farkında pek kimseyi çağırmıyor. bizimde eşimin arkadasları vardı onlarada bi kaç arka arkaya gittik, kızda hep bana hizmet etti artık cagırsada yuzum tutmaz gitmeye. bende onları cağırdım en son bi kaç kez ama eşi çalıştıgı için gelemediler ama artık gelelim deselerde bende misafir agırlayacak hal kalmadı o yuzden ne gidelim ne çağıralım diyorum :) bi ailelerimize gidiyoruz rahatca sonucta kendi anne babamız 40defada arka arkaya gitsek nie geldiniz demezler :)

valla benimde burda zaten akrabam yok bi kaç arkadaş var ama çağırasım gelmiyor kızın çocuğu falan yok onunda burda akrabası falan yok bize gelip duruyor eşlerimiz iyi arkadaş eşimde boyna bu akşam çağıralım diyip duruyor yeter artık dedim ya enayi bendim hiç bi derdi yok tasası yok bi kere gelin çay içelim demez halimi hatrımı sormaz nasılsın ne durumda diye artık nefret geldi üstüme gıcık oh be rahatladım:)

cnm bende dün 4'lü test verdim 1 hafta sonra sonucu çıkacak doktor ona göre ayrıntılı ultrasyon için gün vereceğim dedi ama 2 hafta sonra falan olur gibime geliyor yaklaşık olarak 21 haftamda olacağım ozamanda bebek sat eşit gidiyor çünkü...

aynen canım iadre edicez bir süre böyle :) bizde parkeleri sürekli silmiyoruz ama mutfagı ve araları siliyoruz ve de mutlaka banyoyu tuvaleti yıkıyorum mikrop kapmayım die. evimizde çok buyuk deil zaten dediğin gibi hemen bitiyor

Ah bi an önce dogum iznine ayrilsakta evde buzluga atmak için pogaça börek yapsak
Bu aralar enerjim geri geldi mutfakta ugrasasim var

Sizlerde düsünüyo musunuz buzluga biseyler atmayi ? Bebekten sonrasi için gelenlere pratik olur diye tahmin ediyorum her ne kadar sevmesemde buzluk yiyeceklerini

TomrisHatun aklima getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…