2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

evet evet tuvalet takintisi bende de var temiz olmali illaki mikrop kapmamaliyiz

ahh cnım o daha 5 gun gecmıyor ben ne cektım ustune yatamadım kolumun ama bı care bulamadım

Kızlar, demir ilaci kullanmaya başladınız mı?
Başladıysanız ne zaman kullanıyorsunuz?
Bana doktorum kahvaltıdan yarım saat önce aç karna alman yeterli demişti.
Siz nasıl alıyorsunuz?

bende misafiri esirgemem isteyen buyursun gelsin tabi ama şu dönemde insanların teklif etmesi bile saçma tamam ben desem gelin diye neyse bide bu ara benimle çok samimi olmayan insanlar bile samimi olmaya başladı arıyorlar gelelim diyorlar anlamadım valla ne oluyor hamileliğimden mi yoksa insanların artık beni sevesi mi geldi bilemedimzaten haftaiçi çalışıyorum bi haftasonum var valla öyle yapcam bundan sonra atcam buzluğa al sana hazır kurabiye börekeşim de sağolsun yardım ediyor elinden geleni yepıyor temizlik filan

misafir meselesine gelince sabah 8de evden oğluşla çıkıyorum onu kreşe kendimi işe zor atıyorum akşam 7.30 gibi eve anca varıyorum hafta içi misafir kabul etme gibi bir lüksüm yok anca çok yakın arkadaşlarım gelirse gelir onlarda zaten yabancı değil hepsi çoluklu çocuklu o yüzden pek takmam eğer hafta sonu misafir gelecekse de genelde yemeğe çağırırım çünkü yemek yapmak çayın yanına bir şeyler yapmaktan daha kolay temizlikte ayda 1 kez her yer çekilip silinir haftada 1 veya 2 kerede süpürülür toz alınır ama bana kimse yardım etmez kocam pek yardım sever değildir bütün işler bana bakar o yüzden hamile halimle yapabildiğim kadar....

ohh ne güzel herşey hazır bende atıyorum buzluğa da bazı şeyleri denemedim sadece ama bundan sonra elime ne geçerse atcam buzluga o kesinasprin kurabiyeyi de ilk kez duydum denicem mutlaka tarifini bulup canım sağol

ben kımseyi davet etmiyorum kocam ediyor :)
ama artık iice anlattım durumu ona da. kendimi daha enerjik hissetceğim zamanlar gelince davet edicem napıyım börek çörek hazırlıcak durumda diilim çok yoruluyorum.
Onceki hamileligimden tecrubelensim kimse kusura bakmasin valla zaten cogu zaman annemlerde oldugumdan kimse geleyim diyemiyor:)) eğer ki gelirlersede bisey hazirlayamam kusura bakmasinlarrrr. Bu hamilelik iyice yüzsuzlestirdi mi ne beni .:)))

Onceki hamileligimden tecrubelensim kimse kusura bakmasin valla zaten cogu zaman annemlerde oldugumdan kimse geleyim diyemiyor:)) eğer ki gelirlersede bisey hazirlayamam kusura bakmasinlarrrr. Bu hamilelik iyice yüzsuzlestirdi mi ne beni .:)))

kendı cnm istediği şeyleri bile yapamıyorum , zaten çalışıorum düşünceli olsunlar biraz onlarda :)

artık gezmek yok anlaşılan ne onlar gelsin nede biz gidelim çünkü gidince illa çağırmak zorunda kalıyoruz doğumdan sonra bi misafir akınına uğrarız o kesinannemlerde eşimin ailesi de uzak onlara gitmem malesef zor şu aralar heryer buz bakkala gitmeye korkuyorum sabah işe giderken ekmeğimi bile eşim getiriyor sağolsun

bende almak isterim ancak daha once hic boyle birsey yapmadim. Vesiledir belki! Ancak mealini okumak istesem olurunuz var mi? Latin harfleriyle yazili Arapca mi okuyayim.
Musade var midir?
Canım mealini okuman senin için çok faydalı , zaten benim tavsiyem sadece arapçasından değil , mealinden de okuyarak Allahım kelamını anlamamızdır..

Fakat burda cüzlerimiz arapçadan okunuyor , sen latin harfleriyle yazılı olan arapçadan okuyabilirsin istersen , zevkle veririm canım

kendı cnm istediği şeyleri bile yapamıyorum , zaten çalışıorum düşünceli olsunlar biraz onlarda :)
Aynen yaaaa sütümu isitmaya bile zor kalkiyorum:))) ama bi defa geldiler bana eşimin arkadaslari ve esleri güya grcmis olsunaaa. Bana dikis atildiya ondan dolayı. Yani akil var mantik var. Hamile bi kadina dikis atilmissa kendine bile hayri yoktur. Ise bile gitmiyorum yani. Kime hizmet edeyim daha. Neyse biraz hazir aldik biraz ben yaptim ama servis falan derken üc gun bel agrisi cektim. Daha da tovbe dedim utanmayacagim valla durumu anlatacagim. Cunku agrim olunca cok korkmustum

pek bişey düşünmüyorum ama bana belli olmaz yinede şu ara bende de var o enerji hergün bişey yapasım var evde olunca böyle oluyor demekkizaten doğumum ramazan ayına gelecek bebek görmeye gelenler gündüz gelirse bişey yapmaya gerek kalmaz sanırımben bide mevlüt yapmayı düşünüyorum çünkü arkadaşları ayrı çağırsam bi masa dolusu yiyecek hazırlamam lazım hemde açık büfe mevlüt yapmayanlar hep öyle yaptı ama mevlütte topluca yemek ver daha rahat valla bebekle kim hazırlıcak o kadar şeyii

selamm canım seni burada yakalım ilk kez annen nasıl oldu ameliyetı nasıl geçti umarım iyidirbana da sıradaki cüzü yazabilir misin rica etsem..

Bende mevlut dusunurum ama illa 40.gun mu oluyorrrr canm. Hani hem ramazanda yemek vermis oluruz hem hayrimiza yemek. Bide misafirler parca parca gelecegine bikereden gelip gitmiş olur:)

ben yorumladım raporda 73.4 yazıyor normal deger 1.9-49 gıbı bı sey anlamadım bunu down sendromu 29000/1 cıktı ama afp yanı ntd rıskı 65/1 ne bu anlayamadım

detaylı usg de birşey cıkmıyor tatlım..çok duydum öyle..zaten problemli hamilelik geçirdin ve bu değerleri etkilermiş..canını sıkmadan ayrıntılıyı bekliyorsunn ömrümüzü yedi bu testlerr!

arkadaşlar merhaba
ben uzun süredir mayıs anneleri grubundaydım.doğum zamanım haziran görünse de sezeryan olacağı kesin olduğu için mayısta doğacak sanırım kızım.
sizlerle aynı haftalarda olduğum için bu grupta bulunmam daha doğru sanırım.
siz nasılsınız?kilo durumunuz?bebiş hareketleri falan?

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 3.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan okundu
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009 okundu
6.Cüz: PaytiPo okundu
7.Cüz: PaytiPo okundu
8.Cüz: @meleklerimbenimokundu
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE
13.Cüz: @riseboz okundu
14.Cüz baldamlam okundu
15.Cüz: mehtaphk okundu
16.Cüz: damlasssss okundu
17.Cüz: ElaBilge16
18.Cüz burcu0303
19.Cüz: SirriEyvan okundu
20.Cüz: SirriEyvan okundu
21.Cüz: mirac75 okundu
22.Cüz: mirac75 okundu
23.Cüz: mirac75 okundu
24.Cüz: mirac75 okundu
25.Cüz: mirac75 okundu
26.Cüz: gulsah1489
27.Cüz: @jnazokundu
28.Cüz: @jnazokundu
29.Cüz: @jnazpkundu
30.Cüz: @melegim66 okundu

annişler okuduklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 2.hatmimizin inşaAllah...

3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : mehtaphk
2.Cüz: seyma2009
3.Cüz: @haziran yagmuru
4.Cüz: umutmerve
5.Cüz: mirac75
6.Cüz: mirac75
7.Cüz: mirac75
8.Cüz: mirac75
9.Cüz: mirac75
10.cüz: PaytiPo
11.Cüz: PaytiPo
12.cüz: SirriEyvan
13.Cüz: @haziran yagmuru
14.Cüz: damlasssss
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz

27.Cüz: gulsah1489
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz: ECD75 okundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…