- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.061
aynen canım iadre edicez bir süre böyle :) bizde parkeleri sürekli silmiyoruz ama mutfagı ve araları siliyoruz ve de mutlaka banyoyu tuvaleti yıkıyorum mikrop kapmayım die. evimizde çok buyuk deil zaten dediğin gibi hemen bitiyor
Ya kızlar ben dün tetenoz aşısı oldum ve şu an sol omzum çok kötü ağrıyor sizde böyle bir şey oldu mu ben daha önce de aşı olmuştum ama hiç böyle ağrıdığınu bilmem çok kötüyüm sunda değdirmedim aşıdan sonra önerisi olan var mı?
bende misafiri esirgemem isteyen buyursun gelsin tabi ama şu dönemde insanların teklif etmesi bile saçma tamam ben desem gelin diye neyse bide bu ara benimle çok samimi olmayan insanlar bile samimi olmaya başladı arıyorlar gelelim diyorlar anlamadım valla ne oluyor hamileliğimden mi yoksa insanların artık beni sevesi mi geldi bilemedimkesinlikle bebegimiz herkesten daha kiymetli valla,
inanmazsiniz belki ama eylül ayindan beri (hamile kaldigimdan beri yani) kimse gelmedi evime...
yeri geliyor bi ay silemiyorum o evi (ara ara süpürüyor esim saolsun).. Aslinda ben zaten hiç silmedim esime yaptiriyorum ama onada yazik bi haftasonumuz oluyor ondada zorlamak istemiyorum temizlik yapilcak diye..
Eskiden çok misafirim olurdu, esirgeyen, davet etmeyen biri degilim ama simdi bahanem var kimse kusura bakmasin..
Sanada illa gelicez diyorlarsa temizligi salla, yiyecek içecekte çok derinlemesine yapma bosver..
ohh ne güzel herşey hazır bende atıyorum buzluğa da bazı şeyleri denemedim sadece ama bundan sonra elime ne geçerse atcam buzluga o kesinÇamaşır katlama işi çalışmadığım halde kocamda ya çok sinir oluyorum çamsşır asmak ve katlamak en nefret ettiğim şeylerden biri. Dediğim gibi at buzluğa yapıp ev derli toplu olunca bir toz almak yetiyor aslında daha bebekli günler olacak felaket :)))))
Canım asprin kurabiye var buzluktan çıkarınca ısıtmaya bile gerek kalmıyor direkt tabağa koyabiliyorsun ğoğaçayı mikrodalga ya da teflonda ısıtmak gerekiyor. Ben çok börek atarım buzluğa sabahları eşim işe giderken ya da hafta sonları kahvaltıda bile iyi oluyor. Pazara gittiğimde fasülye aldıysam üç kilo alır hepsini kavurur buzdolabı poşetiyle busluğa atarım parça parça. Aniden misafir geldiğinde direk soğanı salçayı kavurur suyunu koyar içine Atsrım buzlu şekilde. Ben çalışmadığım halde bu kadar pratik olmayı tembelliğimden öğrendim :)))) kendime vakit syırmayı çok seviyorum çünkü sen de böyle yap çalışıyorsun yorma kendini.
Onceki hamileligimden tecrubelensim kimse kusura bakmasin valla zaten cogu zaman annemlerde oldugumdan kimse geleyim diyemiyor:)) eğer ki gelirlersede bisey hazirlayamam kusura bakmasinlarrrr. Bu hamilelik iyice yüzsuzlestirdi mi ne beni .:)))ben kımseyi davet etmiyorum kocam ediyor :)
ama artık iice anlattım durumu ona da. kendimi daha enerjik hissetceğim zamanlar gelince davet edicem napıyım börek çörek hazırlıcak durumda diilim çok yoruluyorum.
Onceki hamileligimden tecrubelensim kimse kusura bakmasin valla zaten cogu zaman annemlerde oldugumdan kimse geleyim diyemiyor:)) eğer ki gelirlersede bisey hazirlayamam kusura bakmasinlarrrr. Bu hamilelik iyice yüzsuzlestirdi mi ne beni .:)))
artık gezmek yok anlaşılan ne onlar gelsin nede biz gidelim çünkü gidince illa çağırmak zorunda kalıyoruz doğumdan sonra bi misafir akınına uğrarız o kesinevet canım aynen katılıyorum sonuna kadar genelde eşimde nezaketen buyrun gelin diyor ama oda artık farkında pek kimseyi çağırmıyor. bizimde eşimin arkadasları vardı onlarada bi kaç arka arkaya gittik, kızda hep bana hizmet etti artık cagırsada yuzum tutmaz gitmeye. bende onları cağırdım en son bi kaç kez ama eşi çalıştıgı için gelemediler ama artık gelelim deselerde bende misafir agırlayacak hal kalmadı o yuzden ne gidelim ne çağıralım diyorum :) bi ailelerimize gidiyoruz rahatca sonucta kendi anne babamız 40defada arka arkaya gitsek nie geldiniz demezler :)
Canım mealini okuman senin için çok faydalı , zaten benim tavsiyem sadece arapçasından değil , mealinden de okuyarak Allahım kelamını anlamamızdır..bende almak isterim ancak daha once hic boyle birsey yapmadim. Vesiledir belki! Ancak mealini okumak istesem olurunuz var mi? Latin harfleriyle yazili Arapca mi okuyayim.
Musade var midir?
Aynen yaaaa sütümu isitmaya bile zor kalkiyorum:))) ama bi defa geldiler bana eşimin arkadaslari ve esleri güya grcmis olsunaaa. Bana dikis atildiya ondan dolayı. Yani akil var mantik var. Hamile bi kadina dikis atilmissa kendine bile hayri yoktur. Ise bile gitmiyorum yani. Kime hizmet edeyim daha. Neyse biraz hazir aldik biraz ben yaptim ama servis falan derken üc gun bel agrisi cektim. Daha da tovbe dedim utanmayacagim valla durumu anlatacagim. Cunku agrim olunca cok korkmustumkendı cnm istediği şeyleri bile yapamıyorum , zaten çalışıorum düşünceli olsunlar biraz onlarda :)
Maalesef tatlım kaldıramıyorum ,maşallah bebeklerimize, cnm yukardaki anketi kaldır o zaman doğru diilse ve kaldırabiliyosan
pek bişey düşünmüyorum ama bana belli olmaz yinede şu ara bende de var o enerji hergün bişey yapasım var evde olunca böyle oluyor demekkiAh bi an önce dogum iznine ayrilsakta evde buzluga atmak için pogaça börek yapsak
Bu aralar enerjim geri geldi mutfakta ugrasasim var
Sizlerde düsünüyo musunuz buzluga biseyler atmayi ? Bebekten sonrasi için gelenlere pratik olur diye tahmin ediyorum her ne kadar sevmesemde buzluk yiyeceklerini
@Canan demirel aklima getirdin
selamm canım seni burada yakalım ilk kez annen nasıl oldu ameliyetı nasıl geçti umarım iyidirCanım mealini okuman senin için çok faydalı , zaten benim tavsiyem sadece arapçasından değil , mealinden de okuyarak Allahım kelamını anlamamızdır..
Fakat burda cüzlerimiz arapçadan okunuyor , sen latin harfleriyle yazılı olan arapçadan okuyabilirsin istersen , zevkle veririm canım
Bende mevlut dusunurum ama illa 40.gun mu oluyorrrr canm. Hani hem ramazanda yemek vermis oluruz hem hayrimiza yemek. Bide misafirler parca parca gelecegine bikereden gelip gitmiş olur:)pek bişey düşünmüyorum ama bana belli olmaz yinede şu ara bende de var o enerji hergün bişey yapasım var evde olunca böyle oluyor demekkizaten doğumum ramazan ayına gelecek bebek görmeye gelenler gündüz gelirse bişey yapmaya gerek kalmaz sanırım ben bide mevlüt yapmayı düşünüyorum çünkü arkadaşları ayrı çağırsam bi masa dolusu yiyecek hazırlamam lazım hemde açık büfe mevlüt yapmayanlar hep öyle yaptı ama mevlütte topluca yemek ver daha rahat valla bebekle kim hazırlıcak o kadar şeyii
ben yorumladım raporda 73.4 yazıyor normal deger 1.9-49 gıbı bı sey anlamadım bunu down sendromu 29000/1 cıktı ama afp yanı ntd rıskı 65/1 ne bu anlayamadım
canim ben okumustum buraya da yazmistim ama gormedin sanirim. Yine bi cuz almak istiyorum. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?