2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

çamasir ve bulasik konusunda ayni düsünüyorum, ne gerek var ayri detarjana, narin alistirmayalim bence..

digerlerine daha karar vermemistim :)

Tatlim buz yada soguk koymadin mi.ufff o agri cok fena ilk cocukta resmen kolum uyusmustu. Ikinci dozda mutlaka koy
Koymadım valla çok kötüym n uyutmadı üzerinde dayak yemiş gibi bungün çok daha iyi şimdi dörtlü sonucumu aalmaya gidiyorum bakalım ne çıkmış.

Kalp atisim ara ara artiyor ama o kadar kulakta duyacak kadar hizli olmadi hiç, bekleme bi randevu alin kardiyologdan için rahatlar en azindan..

Bebekte mi kist varmis? Allah Allah.. Insallah kendi kendine kaybolur dedigi gibi..
Ben olsam bide baska doktorun fikrini alirdim sanirim
Allah yardimcin olsun arkadasim

Korkulacak bir şey değil benim bebekte de var yabancı sitelerden bile okudum çok sık olan çok normal bir şeymiş. Başka doktorluk bir şey yok yani canı

Aynen öyle oldu canım...
etrafımda da kimi duysam kız zaten ...
Biz erkek senesi dedik ama sanırım değil

Allah razı olsun tatlım...
Annem kilolarıyla derttedir kaç yıldır..
Göğüsleri özellikle çok büyük ve sarkıktı , göbeğine kadar , boyun fıtığına yol açmıştı,onları aldırmıştık küçülttük yani geçtiğimiz kış çok şükür boyun fıtığı kalmadı...
Şimdi ise karnından yağ alındı..
Çok şükür şimdiki hastalık değil , ama yazın çok pişik olurdu yara olurdu, onlardan kurtulur inşaAllah...
Tabii karında dikişleri olduğu için dinlenmesi gerekiyor :)

Çok sağ ol kuzum ama ben çok korktum bu ferrum forteden mahvetti beni
Bir daha alamam sanırım...
Doktoruma gittiğimde değiştiremesini isteyeceğim...
ve dediğin gibi asla ama asla aç karnına almayacağım...
Ya ben ilaç konsunda zaten çok feci hassasımdır, nerdeyse hepsine karşı alerjim var,, çok zorlanıyorum yani...
bunda bir şey olmaz demiştim nasılsa demir ilacı ama oluyormuş dimik kiiii

Tatlimm dogum tarih 23.06.2015 yas 26. Cinsiyeti hala gostermiyorrrrrr:)

Canim drun sorun yok diyorsa insallah oyledir merak etme
Benim kalbim 2 3 yil oncesine kadar 120 130 atardi babami kaybettigimden heyecandan uzuntuden tansiynum da cok yuksekti tedavi oldum gecti simdi hamileyim diye onceleri egilip kalkinca da kalbim hizli atiyodu sanki drum beni kardiyolojiye yonlendirdi kardiogram yapti cok sukur iyiydi dr bi sorun yok dedi simdi 80 civari falan oluyor zaten hamilelikte kalp hizli atar
Sen yine de kardiyoloji uzmanina gorun canim insallah bi sey yoktur

çok iyi olmus annen için yazin rahatlar insallah
neyseki hastalik degilmis Allah baska dert vermesin canim

Ya ilaca bu kadar hassassan isin çok zor
bastan asagi bi alerji testi yaptirip onu sürekli doktorlara giderken yaninda tasicaksin ki sana ilaç ona göre versinler

kaçinci haftanda baslatti doktorun demir ilacina?

Canim vitamminde aliyosan agir geliyosur banada aayni etkiyi yapti. Doktor bigun birini diger gin digerini al dedi. Ikisi ust uste olmasin dedi. Bende etkisini hissetmemek icin aksam tam uyuyacagim vakit aliyorum ve hissetmiyorum yan etkilerini.

iyi günler kızlar dün biraz rahatsızlandım doktora gittim çok şükür şimdi iyiyim. 3 lü testim de yapıldı 2 li test için gittiğimde 11+2 günlüktü doktor kıza benziyor demişti şimdi gittiğimde de erkeğe benziyor dedi hangisine inansam acaba çok şaşkınım bi kızım var Allah inşallah gönlümdekini verir
hakkımda ne hayırlıysa o olsun.

çamasir ve bulasik konusunda ayni düsünüyorum, ne gerek var ayri detarjana, narin alistirmayalim bence..

digerlerine daha karar vermemistim :)

bende pişik olmasın diye her seferinde yıkamayı düşünüyordum ama pamuk daha mantıklı geldi şu anda aynı temizlik olur mu bilmiyorum ama çişini yapınca pamuk kakasını yapınca yıkarım bi güzel poposunu gecede banyo ohh miss

kızlar benimde kalp atışlarım cok hızlı..birde elim uyuşuyo..anksiyete geçmişim oldugu için ona yoruyorum ama...

Amin canım amiiin...

İşim hep çok zor oluyor tatlım...
Alerjimin olduğu ilaç tiplerini sayıyorum bana ilaç yazmadan doktorlar
ama işte demir ilacına böyle olacağımı düşünmezdim :)

Bu hafta yani 17+2 ken , şimdiye kadar vitamin kullanıyordum.. 12+2 ken başlamıştık ona da canım benim :
)

Canim vitamminde aliyosan agir geliyosur banada aayni etkiyi yapti. Doktor bigun birini diger gin digerini al dedi. Ikisi ust uste olmasin dedi. Bende etkisini hissetmemek icin aksam tam uyuyacagim vakit aliyorum ve hissetmiyorum yan etkilerini.
Hmmm evet akşam da yemekle beraber vitaminimi aldım
Ama mide bulantım hemen sabah başladı ilacı aldıktan sonra...
Dediğin gibi olabilir tabii ,ama ben zaten çok hassas olduğum için her şeye yorabiliyorum...

Değiştireceklermiş herhalde demir ilacımı , bakalım nasıl olacak...

Ne kadar paraben ve alkol yok deseler de doğal değil ve tenlerine direkt temas edecek ben organik pamukla ılık su yapıcam valla daha zor olduğunu düşünmüyorum ıslak mendilden her akşam da yıkadık mı miss 8 9 da uyuyacak :))

Aydın merkezde misiniz hangi doktora gidiyorsunuz?

cnm ya bosuna zahmet etmişsin yatıcaktın kalkmıcaktın utanıcaktı onlarda. çayı eşin servis edicekti göreceklerdi.
çok kızıyorum böle düşüncesiz insanlara.
kendi başlarına gelse emın ol kabul etmezler kimseyi , sen dikkat et cnm bebişten önemli bişi yok şuan hayatımızada.

hmm anladim canim, bakalim bende pazartesi gidicem doktora vericek mi biseyler..

kizini hissetmeye basladin mi ne durumdasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…