2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dun doktoruma carpintiyi sordum bende. Benim merdiven cikarken oluyor kesiliyorum. Normal dedi. Hamilelik oncesine gore 20 kadar artabilirmis. Benim onceden yuksek degildi simdi de 90 gordum en fazla.Ama dinlenme halinde carpinti olursa ve kronik hale gelirse kardiyolojiye gitmelisin dedi. Sende takip et canim. Bu arada kistle ilgili bir cok yerde bende okumustum sonradan geciyormus moralini bozma hic.

nazillideyim canım aydında medline cenk tana gidiyorum sen

geçmiş olsun kuzucumm annen sağlığına kavuşur en kısa zamanda bu sefer doktorum bana Maltofer yazdı. hani bu sıvı minicik şişeleri olan demir ilacı. ferrum fort kullanıyordum içinde folik asit vardı. neden değiştirdi bilmem. Maltofer 20 tane. 1 ay sonra çağırdı, 10 gün kala bitecek yine gidip alıcam eczaneden pfff

canım benim de doktor aynı şekilde kistleri gördü ancak merak etme başka bir anomalli saptanmadıysa- 2li 3 lü test ve detaylı ultrason sonuçlarında- yalnızca küçülüp küçülmediği takip ediliyormuş. sen de endişelenme canım. ilk başta çok kötü hissettim ben de. test sonuçlsrı normal çıkncabira z daha rahatladım. kendi doktorum diğer organlarına da baktı, parmak sayısı, çene ağız kulak göz bebeği, iç organlar falanonlar da bi sorun görülmedi çok şükür.2 hafta hafta sonra detaylı için perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum, sen de gidebilirsin istersen için rahatlasın hem, herhangi bi risk olmadan bile giden arkadaşlar var detaylı için. bu arada benim de çarpıntım oluo, 90 100 arası.kansızlık ve tsh t3 t4 değerlerine baktır eksikliği de yaparmış.benim değerlerim normal çıktı haftaya kardiyoloğa gidicem onuniçin ben de eko çekiyomuş bebeğe zararsız. gebelikte kan akışı fazlalaştığından ve hızından dolayı da kaynaklanabiliyormuş. plesentadan kan akışında sorun yoksa bebeğe de zararı olmazmış aile hekimi de böyle dedi.sen de baktır canım. sağlıkla kavuşalım bebişlerimizle hep dua ediyorum.

geçmiş olsunn neyin vardı

canım merhaba..ben bu gruba yeni transfer oldum.. diğer gruptan hatırlarsın zaten :) benim de ilk bebeğim...doktorumuz erkek dedi...isim düşünmedik henüz..
annen için çok geçmiş olsun ..allah şifa versin bir an önce...
demir için de sana amway'in "çiğnenebilir demir"ini tavsiye ederim..ben onu kullanıyorum..tamamen bitkisel..hem hiç bir yan etkisi yok hem de demir değerini güzel yükseltiyor..yemekten yarım saat önce mandalina elma gibi bir meyveyle alırsan demir emilimi artıyor..bilgin olsun..

Canım benim kızımın ismi için HAZAL yazar mısın? Daha önce yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım

merhaba kızlar hiç aktıf olamıyorum ya ev işi ee bide 2 yaşında oğluş zor oluyo 19 hafta bitti 20 e dogru gidiyoruz nasıl bu kadar hızlı geciyo zaman anlamıyorum ... daha öğrenemedik cinsiyetini malesef kuzum göstermedi kapattı bacaklarını haftaya cumartesi kontrolumuz var inşallah hersey yolundadır ve cinsiyetini de öğreniriz artık az az bişiler almak isitoyum oğlumun herşeyi duruyo ama yeni bişilerde almak istiyorum kuzuma ...
sizde de herşey yolundadır inşallah başladınızmı bişiler almaya

Kan ilacı konusu konusulmuş, benim doktorum en başından beri MALTOFER FOL kullandırtıyor, hamile olmadan önce başlatmıştı, hamilelik boyunca da devam edeceğimi, hatta hamilelik bitiminden sonra bi 15 gün kullanacağımı söyledi, kan sayımım en başından beri hep normal seviyede...

Tatlım sen vardın listede , eksik kalan yerlerini doldurdum...
Yerim o oğlanı , olsun sağlıklı olsunlar da , hiç fark etmezzz
aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da zaten benim ilk olduğu için ısrarcı deildim Rabbim hepsini sağlıkla bize bağışlasın inş

canım çok faydalı bilgiler vermişsin saol peki diğer başlıkdediğin hangisi ?

ayy canım çok saol, insan aynı şeyi yaşayan birinden duyunca daha da rahatlıyo..

evet bebekte cnm bana da gösterdi hatta, ama geçici deil bakalım bekleyip görcez inş

bi süre takipte kalalım bakalım zaten 2 doktora birden gidiyorum, inş geçer cnm, doktoruma güveniyorum aynı şeyi yaşayan arkadaşlarda varmış , inş geçer hemen

bende takip etcem canım eğer hep böle 100 ün üstünde seyrederse muhakkak giderim

benim zaten 80 küsürlerdeydi hep, 20 fazlasını düşünmemiz gerekiyorsa normal deyip rahatlayabilirim, saol cnm :)

canım ben 2li 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam da. Ayrıntılı ultrasonu yaptırcam zamanı geldiğinde, dün baya tahlil yaptı hepsi temiz dedi, bide bebeği baya inceledi aynen dediğin gibi yanında başka anomali görülmediğinde tek başına bu hiç anlam ifade etmez , sen de de herşey normal dedi.. Bende takipte kalcam cnm duruma göre kardiyolojiye giderim bakalım, her gün düzenli ölçeyim de..

Bu arada hepinize teşekkür ediyorum ilgi ve desteğiniz için :) dualarımdasınız güzel annişler

Canım ben 17. Cüzü okumuştum.yazdım ama sanırım gormemissin.bi cüz alabilirmn yine.

Rabbim annecigine sağlık versin inş. Kiymetlilerimiz..dilerim evlatlarimuzda bizi sayar ve severler..hep hayırlı evlatlar olsunlar diye dua ediyorum.

bir cinsiyet değişikliği haberi de benden 13. haftada kıza benziyor demişti doktor bugün pipiyi gördük bu sefer bende gördüm oğlumda görmemiştim hayırlısı olsun biran için tuhaf oldum ama sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi...
SirriEyvan canım oğlum olacak Allah'ın izniyle listeye ekler misin 12. cüzü okudum kusura bakma haber veremedim. bu ay memlekete gidicem fırsat bulamam belki bir dahaki aya tekrar alırım İnşallah... annene çok geçmiş olsun acil şifalar. onlar bize baktı sıra bizde... inşallah bizim evlatlarımızda böyle hayırlı olur.

hmm anladim canim, bakalim bende pazartesi gidicem doktora vericek mi biseyler..

kizini hissetmeye basladin mi ne durumdasin :)
Mısır patlatma oluyor içeride daha çok,
Hala sert bi tekmecik gelmedi...heyecanla onu bekliyoruuuzz
Seninkiisii atıyor mu artık tekmecikler...
A

Hmm iyi oldu bilmem canim, nasıl mide bulantisi yapıyor mu, tadı nasıl kuzum?:)
Allah razı olsun iyilesecek inşaAllah..:)

Mısır patlatma oluyor içeride daha çok,
Hala sert bi tekmecik gelmedi...heyecanla onu bekliyoruuuzz
Seninkiisii atıyor mu artık tekmecikler...
A

hahahah güzelmis
güçlü misir patlatmalari yasiyorum bende hâlâ
aslinda bi kaç kere aha bu tekmeydi valla dedigim oldu ama bi daha yapmadi
elimle 1/2 kere hissettim tekmesini bidaha o da yok sabirsizlikla bekliyorum bende

Kızlar ben bi ara hisseder gibi oldum hatta elimle de hareketini bi kere hissettim artık hissetmiyorum sanki :/

doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor

Canım Allah yardımcın olsun. Bu uclu test ikili test sadece ihtimal gösteriyor diye biliyorum. uzme kendini. Ultrasona kadar bol bol dua et bizde edelim inşaallah hayırlısı olsun. Yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun yaşar canım kotu düşünme olumlu düşün olumlu olsun...

Canim benim senin icin dua ediyorum uzulme bak gor her sey iyi olacak bebegin de saglikli insallah bol bol dua et sen de bak her sey nasil duzelecek bebegini sag salim kucagina alicaksin Allahin izniyle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…