- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.141
Canım dualarımız seninle ve bebişinle Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin ona inşallah. Sağlıkla, sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin. Bozma moralini (demek kolay) ama olumlu düşün olumlu olsun canım benim Rabbim yardımcın olsun.doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
amin hepimizinki inşallahsağlıkla gelsin inş. kuzey bebek.
canım çok geçmiş olsun, bu testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyo, inş seninki de öyle bi durumdur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. İnş ayrıntılı ultrasonda herşey güzel çıkar, dualarımız seninle :)doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
olmuyor artık gucum kalmadı morale falan ,tesekkur edıyorum hepınıze ama bı surelıgıne gırmeyecem kızlar buraya bısey olursa da yazmayacam sızlerın moralınız bozulmasın dıye.Aklınıza geldıkce dua edın bana nolur.
olmuyor artık gucum kalmadı morale falan ,tesekkur edıyorum hepınıze ama bı surelıgıne gırmeyecem kızlar buraya bısey olursa da yazmayacam sızlerın moralınız bozulmasın dıye.Aklınıza geldıkce dua edın bana nolur.
aynen canım zaten son yalnız aylarımız eşimizle tadını cıkarmak lazım :) sonra coluk cocuga karışcaz Allah'ın izniyle :)artık gezmek yok anlaşılan ne onlar gelsin nede biz gidelim çünkü gidince illa çağırmak zorunda kalıyoruz doğumdan sonra bi misafir akınına uğrarız o kesinannemlerde eşimin ailesi de uzak onlara gitmem malesef zor şu aralar heryer buz bakkala gitmeye korkuyorum sabah işe giderken ekmeğimi bile eşim getiriyor sağolsun
bencede canım kesinlikle :)evet evet tuvalet takintisi bende de var temiz olmali illaki mikrop kapmamaliyiz
anladım iyi çıkar umarım butun testlerimiz :)cnm bende dün 4'lü test verdim 1 hafta sonra sonucu çıkacak doktor ona göre ayrıntılı ultrasyon için gün vereceğim dedi ama 2 hafta sonra falan olur gibime geliyor yaklaşık olarak 21 haftamda olacağım ozamanda bebek sat eşit gidiyor çünkü...
Kıyamam insallah hicbirseyi yoktur bebegmin. Rabbim sifa versindoktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
maşallah canım sen tam ev kadını olmanın bütüm püf noktalarını oğrenmişsin ben senin dediklerini yapmam için kırk fırın ekmek yemem lazım :) hazır kahvaltıyı zor cıkartıp hazırlıyorum işhah felanda olmayınca bide üstüne tembellik iyice mutfaktan koptum ama dun kar tatilinden dolayı evdeydim ilk defa kurabiye denedim guzel oldu insan yaptıkca sevmeye başlıyor sanırım bu işleri yapamayınca heleki bide bilmiyosak gozumuzde kocaman buyuyor :) bu arada burcunu merak ettim hem acık sözlüsün hem de kendini ve rahatlığı seviyorsun ya merak ettim bu yuzden eşim koç burcu kardeşimde yay burcu ikisine benzettim :)Çamaşır katlama işi çalışmadığım halde kocamda ya çok sinir oluyorum çamsşır asmak ve katlamak en nefret ettiğim şeylerden biri. Dediğim gibi at buzluğa yapıp ev derli toplu olunca bir toz almak yetiyor aslında daha bebekli günler olacak felaket :)))))
Canım asprin kurabiye var buzluktan çıkarınca ısıtmaya bile gerek kalmıyor direkt tabağa koyabiliyorsun ğoğaçayı mikrodalga ya da teflonda ısıtmak gerekiyor. Ben çok börek atarım buzluğa sabahları eşim işe giderken ya da hafta sonları kahvaltıda bile iyi oluyor. Pazara gittiğimde fasülye aldıysam üç kilo alır hepsini kavurur buzdolabı poşetiyle busluğa atarım parça parça. Aniden misafir geldiğinde direk soğanı salçayı kavurur suyunu koyar içine Atsrım buzlu şekilde. Ben çalışmadığım halde bu kadar pratik olmayı tembelliğimden öğrendim :)))) kendime vakit syırmayı çok seviyorum çünkü sen de böyle yap çalışıyorsun yorma kendini.
hahahahhah aynı seyleri düşünüyoruzz canım eşimde kim gelicez dese önce eşim atlar buyrun gelin der sonra evde bi tartısma bi tripler havada ucusur ama en sonunda öğrendi artık once bana soruyor ben tamam ev müsait dersem buyrun gelin şu gun diyor :)valla benimde burda zaten akrabam yok bi kaç arkadaş var ama çağırasım gelmiyor kızın çocuğu falan yok onunda burda akrabası falan yok bize gelip duruyor eşlerimiz iyi arkadaş eşimde boyna bu akşam çağıralım diyip duruyor yeter artık dedim ya enayi bendim hiç bi derdi yok tasası yok bi kere gelin çay içelim demez halimi hatrımı sormaz nasılsın ne durumda diye artık nefret geldi üstüme gıcık oh be rahatladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?