2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım dualarımız seninle ve bebişinle Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin ona inşallah. Sağlıkla, sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin. Bozma moralini (demek kolay) ama olumlu düşün olumlu olsun canım benim Rabbim yardımcın olsun.

canım Allah yardımcın olsun inşallah hiç birşey yoktur detaylı ultrasonda herşeyi çok güzel ve tam görürsün. İyi haberlerini bekliyoruz dualarım seninle ve tatlı bebeğinle...

canım aynı şeyi ben de yaşadım. ikili testte riskim yüksek çıktı. dünyam başıma yıkıldı. ama o testler sadece istatistiksel bilgi için. "fetal dna analizi" denilen kan testini yaptırdım, çok şükür bebeğimde hiç bir anomali çıkmadı. hissettiklerini çok iyi anlıyorum. metin olmaya çalış. bundan sonra yapılması gereken ne ise yapmaya odaklan.

Canım testlerin ihtimal olduğunu unutma ve sakin ol dua et, eminim ki bi sıkıntı olamayacak, bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın sorunsuz dualarımız sizinle...

cnm 1/65 demek 65 bebekten sadece 1inde olabılır demek yanı ihtimal. bence düşük bir ihtimal. dua edelım cnm üzülme bebişi de üzme bence sonucun çok ii çıkacak sağlıklı olacak yavrun içime öyle doğuyor. gelecek hafta detaylı ultrasondan sevınerek çıkacaksın

canım çok geçmiş olsun, bu testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyo, inş seninki de öyle bi durumdur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. İnş ayrıntılı ultrasonda herşey güzel çıkar, dualarımız seninle :)

olmuyor artık gucum kalmadı morale falan ,tesekkur edıyorum hepınıze ama bı surelıgıne gırmeyecem kızlar buraya bısey olursa da yazmayacam sızlerın moralınız bozulmasın dıye.Aklınıza geldıkce dua edın bana nolur.

dualarim seninle canim oyle deme insallah guzel haberlerini yazacaksin buraya bosuna endiselendim diyeceksin buna eminim Allahim szi korusun hep dua edicem sizin icin ve her sey guzel olacak

Canım ben eminim sen detaylı ultrasondan sonra buraya güzel haberlerini yazacaksın, benim içim rahat o yüzden, dört gözle bekliyor olacağım...

Kızlar bişey sorucam face de kk 2015 haziran temmuz anneleri die bi grup var bilginiz varmı kapalı grup istek gönderdim

aynen canım zaten son yalnız aylarımız eşimizle tadını cıkarmak lazım :) sonra coluk cocuga karışcaz Allah'ın izniyle :)

anladım iyi çıkar umarım butun testlerimiz :)

Kıyamam insallah hicbirseyi yoktur bebegmin. Rabbim sifa versin

Merhaba annislerrrr Ohhh sonunda evime geldim..nasıl bir soğuk var yahu kar yagmadi onun sogugu daha berbat. Insanin sıcacık evi gibi yok. Kuzucugumla girdik battaniyenin altına hemen çok yorucu bir haftaydi haftasonunu iple çektim ama okunacak bir sürü yazılı var neyse boğazım yorulmicak en azından sesim cikmio artık bagirmaktan sizler de iyisinizdir umarım

maşallah canım sen tam ev kadını olmanın bütüm püf noktalarını oğrenmişsin ben senin dediklerini yapmam için kırk fırın ekmek yemem lazım :) hazır kahvaltıyı zor cıkartıp hazırlıyorum işhah felanda olmayınca bide üstüne tembellik iyice mutfaktan koptum ama dun kar tatilinden dolayı evdeydim ilk defa kurabiye denedim guzel oldu insan yaptıkca sevmeye başlıyor sanırım bu işleri yapamayınca heleki bide bilmiyosak gozumuzde kocaman buyuyor :) bu arada burcunu merak ettim hem acık sözlüsün hem de kendini ve rahatlığı seviyorsun ya merak ettim bu yuzden eşim koç burcu kardeşimde yay burcu ikisine benzettim :)

Jasminka83 canım okuyamadim geçmişi şimdi gördüm yazını. Çok üzüldüm canım ama lütfen metanetli ol ve detaylı ultrason bekle.o testlerin guvenirligi tam değil. Dua edicem canım.

hahahahhah aynı seyleri düşünüyoruzz canım eşimde kim gelicez dese önce eşim atlar buyrun gelin der sonra evde bi tartısma bi tripler havada ucusur ama en sonunda öğrendi artık once bana soruyor ben tamam ev müsait dersem buyrun gelin şu gun diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…