2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım sıkma canını, onlar sadece birer ihtimal.

Bence detaylı ultrasonda herşey güzel çıkacak.

dualarım seninle ve bebeğinle.

Canım ben yokum 27 yaşındayım tahmini doğum 11.06.2015 Erkek bebek bekliyorum.

Geçmiş Olsun canım evet bebek cinsiyeti önemli değil hayırlısı olsun detaylı ultrasonu bekle bence

canım işyerindeyim walla yazdıklarını okuyunca gozlerim doldu zor tuttum kendini. Lütfen böyle deme daha hiçbişey net değilki detaylı ultrason sonucun iyi cıkar belki Allahtan umut kesilmez bol bol dua et bizde edicez senin için. sabrını elden bırakma. biliyorum şuan ne desek boş çok hassas bi konu bizler için ama unutmaki hala umut var bebişin hala seninle ve şuan kalbi atıyor senin içinde. inşallah iyi haberler alacaksın Allahın izniyle. Rabbim yardımcın olsun canım en azından bebeğin için kendini bırakma vazgecme direnmekten.

Canım benimde kızım olacak 30 yaşındayım ve ilk hamileliğim.

Canim insallah bebegin ustesinden gelecektir.allah yardimcin olsun.dualarim seninle

çok çok geçmiş olsun jasminka allahın izniyle her şey yolunda gider inşallah dualarımız seninle rabbim şafi ismiyle şifa versin bebeğine...

merhaba bende varım kız hissediyordum kız olacak inşalla 22 yaşındayım ilk bebeğim ismi belli değil hala

merhaba canım ne zamana kadar okunacak haber veririmisin banada bi cüz verirsen sevinirim

geçmiş olsun canım moralini bozma allahım korusun senidi bebeğinide inşallah hersey yolundadır dualarımız seninle

Bunun da bir imtihan olduğunu unutma. Her anne en az gebeliğin birinde bu tarz sorunları yaşıyor. Bebeğin iyi olacak inşaAllah, bizim şüphemiz yok, sen de şüphe duyma. Kızının sağlığına dua etmek amacıyla Allah rıza için Fetih süresi okuyacağım Rabbim kabul ederse.

kızlar hepinize merhaba
vücudumda kabarıklar ve kaşıntılar vardı. sabah çok kötü oldum kaşıntı yüzünden yarınki kontrolden önce cildiyeye gittim. gül hastalığı dedi. hamilelik hormonları, aşırı soğuk ve sıcak etkiliyormuş. krem verdi sabah-akşam sürmem gerekiyormuş. hap da verdi ama onu yarın doktora soracağım çünkü çok zor durumlarda kullan dedi. inşallah krem azaltır şikayetlerimi.

29 u alayim ben mesela

Cnm benim oglanin ismi Taha tahmini dogum tatihide 14 haziran... tabi ben mayısta gelecegini dusunuyorum ya ALLAH BILIR :)
bu arada annecigin size çaktırmadan format atiyor kendisine masaallah
Şiiiit baban duymasin
Yanina almana sevindim cnm gözünün önünde olursa hem annen rahat eder hem sen

Cnm az önce Kardiyolojiden geldim ekg cekildi
Gebelikte normal dedi sonuca ama ayrintili ekokadiyografi için gun verdiler ...
Carpintim oluyor arada baya sürüyor ama bikac ayda bir oldugu icin korkulacak bisi yok bu Ekokardiyografi sonucu normal veya epidural doğum olup olmayacağı belli olucakmis...
Birde 24 saat takili kalacak bir cihaz varmis... bunun icin ayrı gun verdiler
Carpinti olursa bu 24 saatte bu cihaz kaydedecekmis olmadi yapcak bisi yok dedi..

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sıkıntı çıkmaz sonuçta sadece bi ihtimal kesin değil

SirriEyvan 32 yasinda ilk bebek erkek.

Guleceksiniz belki kizlar ama kendi evladimda olsa bir baskasinin genital organina bakacagim fikri suan cok garip geliyor. Yakinda gecer insallah

Canım geçmiş Olsun bende aynı cilt rahatsılıgından var ,nterneten okuyup yok geçmiyor diye sakın ha üzülme çünkü nedeni birde stres bana cildiyeci Hipokrat diye bir krem su an ismini hatırlayamadığım bir verdi sanırsam Avesdi ismi senin gibi doktoruma gösterdim oda ilaçalrı değiştirdi
İsmi Ovardin diye bir losyon vucudda kreç şeklinde beyaz sürünce izi kalıyor (sinek ısırıgında bile kullanıyormuş)dışın Alerest diye bir alerji hapı hala kullanıyorum canım
Papatya sabunu kaşıntıyı alıyormuş bir kişi kullanmiş işe yaradı dedi ben aktardan aldım onu kullanıyorum liflenmiyeceksin canım suyun sıcak olmayacaksın ve çok sıcak ortamda durma
Ve Bepantol El ve Yüz Kremini vermiş onu da nemlendirmek için kullandım yararını gördüm
HEr sabah ve aksam bepantol la nemlendırıyorum biraz bekliyorum O losyonu kullanıyorum canım
Bunun dışında interneten arastırdım hiç geçmiyecek sanıyordum ama azaldı canım geceleri uyuyamıyordum kaşınmakda ve boynu dahil bütün vucüdüma yayılmışdı şimdi sa dece göğüs altı bölgemde kaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…