2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
SirriEyvan 32 yasinda ilk bebek erkek.

Guleceksiniz belki kizlar ama kendi evladimda olsa bir baskasinin genital organina bakacagim fikri suan cok garip geliyor. Yakinda gecer insallah
sorma canım bizde 3 kız kardeşiz erkek kardeşim yok. ablamında 2 kızı var ondada erkek bebek görmedik, şimdi kısmetse benim erkek bebeğim olcak ve hepimiz yadırgayacağız tabi sonradan alışağız ama erkek bebekler hakkında bilmediğim çok sey var hepsini kendi bebeğimde tecrübe etmiş olcam allahın izniyle

geçmiş olsun canım umarım ilaca gerek kalmadan kremle atlatırsın kaşıntılarını.

Cnm bebegini rabbim sana bagislasin insallah kötü bisey yoktir cnm gece dua edicem sen vebebegin icin .aglama cnm ultrasaona girmedin daha

Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe

HamileliE="almila000, post: 38774172, member: 618737"]Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe[/QUOTE]
Jhamileler gwnelde popo ustu dusermis cnm oyle dustuysen sıkıntı yok darbe slmadiusan göbeğe bisey olmaz bence

Kızlar selam
Ben ikili testten sonra daha test yaptırmadım ve yaptırmayıda düşünmüyorum açıkcası. Allah korusun bir sorun çıksa ne olurki sanki bebekten mi vazgeçeceğim.. Artı yanılma payı çok yüksekmiş bazen boşu boşuna annelerin psikolojisini bozabiliyorlar. Herşey Allah'tan ben artık test yaptırmıycam karar verdim

canm o kıstlerı bende de gordu bnde telaslandım ama hıc teas yapma sımdı bı sıvı salgılaınıyor ondan oluyor kaybolcak bunlar dedı sakın korkma

çok sağol canım. bende yarın göstericem ilaçları. dediğin gibi uyutmuyor maalesef. bir anda çok yayıldı bir de, anlamadım. 24 saat içinde neredeyse tüm yüzüme yayıldı. göğsümde vardı, boynumda yoktu doktorun yanına giderken. hastaneye gidince bir baktım boynuma da yayılmış. inşallah bir an önce geçer ikimizinde...

BEN İKİLİ test yaptırdım bide detaylı ultrasona gircem okadar .rabbim sağlık sıhhat versin tüm yavrular annelerin kucaklarını doldursun inşallah . gebelik hem stresli hem yorucu annelik güçlü olmayı gerektiriyor rabbim hepimize güç kuvvet versin.

Benim gittigim doktorda 2 li test disinda digerlerine karsiyim ama gelecrk ay detayli ultrasona gitmeni isteyecegim. Gerisi teferruat. tahlillerin her zaman hata payi var. 2 yasinda anlayabilirsiniz bazi dawn sendromunu dedi

Kızlar, demir ilaci kullanmaya başladınız mı?
Başladıysanız ne zaman kullanıyorsunuz?
Bana doktorum kahvaltıdan yarım saat önce aç karna alman yeterli demişti.
Siz nasıl alıyorsunuz?
canım aç karna alıyorum bende. süt ve süt ürünleri, çay ile tüketme. en az 2 saat arası olsun diyorlar. demirin alımını engelliyorlar çünkü. ben ya portakal yiyorum ya da portakalı sıkıp suyunu içiyorum. emilimi daha hızlı oluyor çünkü

canımm cok uzuldum gercekten rabbım sıfa versın bebegıne cok zor bılıyorum o anları ama dua et kalbını ferah tut cok dua et dualarım senınle :S

HamileliE="almila000, post: 38774172, member: 618737"]Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
Jhamileler gwnelde popo ustu dusermis cnm oyle dustuysen sıkıntı yok darbe slmadiusan göbeğe bisey olmaz bence[/QUOTE]
Popo üstü düşmedim ama göbeğim çok dışarda değil şimdilik. Bi de üstümde kat kat giysi vardı montum da vardı. O yüzden sanırım bi yerim ağrımadı morarmadı sadece elim yaralandı biraz çünkü elimin üstüne düştüm

canim ne yazikki çok cabuk yayılıyor bol bol nemlendir bepantol varsa onu kullan daha az tahriş olur benim bütün vücuda yayıldı simdi allahım a şükür az kaldi

canım ben de olmadı ama doktorun tek başına önemli değil diyorsa güven ona. inşallah kötü bir şey çıkmaz. kalbim bazen çok hızlı atıyor özellikle merdiven çıktığımda ama hiç kaç diye bakmadım.

Jhamileler gwnelde popo ustu dusermis cnm oyle dustuysen sıkıntı yok darbe slmadiusan göbeğe bisey olmaz bence
Popo üstü düşmedim ama göbeğim çok dışarda değil şimdilik. Bi de üstümde kat kat giysi vardı montum da vardı. O yüzden sanırım bi yerim ağrımadı morarmadı sadece elim yaralandı biraz çünkü elimin üstüne düştüm[/QUOTE]
allahın izniyle bişey olmaz cnm içine sinmiyorsa genede bir dr görünsen rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…