- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.181
sorma canım bizde 3 kız kardeşiz erkek kardeşim yok. ablamında 2 kızı var ondada erkek bebek görmedik, şimdi kısmetse benim erkek bebeğim olcak ve hepimiz yadırgayacağız tabi sonradan alışağız ama erkek bebekler hakkında bilmediğim çok sey var hepsini kendi bebeğimde tecrübe etmiş olcam allahın izniyleSirriEyvan 32 yasinda ilk bebek erkek.
Guleceksiniz belki kizlar ama kendi evladimda olsa bir baskasinin genital organina bakacagim fikri suan cok garip geliyor. Yakinda gecer insallah
geçmiş olsun canım umarım ilaca gerek kalmadan kremle atlatırsın kaşıntılarını.kızlar hepinize merhaba
vücudumda kabarıklar ve kaşıntılar vardı. sabah çok kötü oldum kaşıntı yüzündenyarınki kontrolden önce cildiyeye gittim. gül hastalığı dedi. hamilelik hormonları, aşırı soğuk ve sıcak etkiliyormuş. krem verdi sabah-akşam sürmem gerekiyormuş. hap da verdi ama onu yarın doktora soracağım çünkü çok zor durumlarda kullan dedi. inşallah krem azaltır şikayetlerimi.
Cnm bebegini rabbim sana bagislasin insallah kötü bisey yoktir cnm gece dua edicem sen vebebegin icin .aglama cnm ultrasaona girmedin dahadoktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
ayyy bende bebısımme elıf eylul koyucamm yasıyla adıyla yasasınnlar nsallahhekler misiniz beni de :)
yaşım 30 2. bebiş cinsiyeti kız adı elif eylül
Kızlar dün doktorum dediki beyinde kist görüyormuş ama kesinlikle korkma tek başına bişi ifade etmez, zamanla kaybolacak dedi.. Başka birine gidersen söyleyip de kafanı karıştırmasınlar die söylüyorum dedi, hiç böle bi durumla karşılaşanınız var mı? Bi de kalbim çok hızlı atıyo dedim, kaç dedi bende tansiyon ölçüncegörmüştüm 107 idi, 100 ün üstünde devam ederse kardiyolojiye gitcekmişim. Sizin nasıl? Yatarken kalp atışımı kulağımda duyuyorum resmen
çok sağol canım. bende yarın göstericem ilaçları. dediğin gibi uyutmuyor maalesef. bir anda çok yayıldı bir de, anlamadım. 24 saat içinde neredeyse tüm yüzüme yayıldı. göğsümde vardı, boynumda yoktu doktorun yanına giderken. hastaneye gidince bir baktım boynuma da yayılmış. inşallah bir an önce geçer ikimizinde...Canım geçmiş Olsun bende aynı cilt rahatsılıgından var ,nterneten okuyup yok geçmiyor diye sakın ha üzülme çünkü nedeni birde stres bana cildiyeci Hipokrat diye bir krem su an ismini hatırlayamadığım bir verdi sanırsam Avesdi ismi senin gibi doktoruma gösterdim oda ilaçalrı değiştirdi
İsmi Ovardin diye bir losyon vucudda kreç şeklinde beyaz sürünce izi kalıyor (sinek ısırıgında bile kullanıyormuş)dışın Alerest diye bir alerji hapı hala kullanıyorum canım
Papatya sabunu kaşıntıyı alıyormuş bir kişi kullanmiş işe yaradı dedi ben aktardan aldım onu kullanıyorum liflenmiyeceksin canım suyun sıcak olmayacaksın ve çok sıcak ortamda durma
Ve Bepantol El ve Yüz Kremini vermiş onu da nemlendirmek için kullandım yararını gördüm
HEr sabah ve aksam bepantol la nemlendırıyorum biraz bekliyorum O losyonu kullanıyorum canım
Bunun dışında interneten arastırdım hiç geçmiyecek sanıyordum ama azaldı canım geceleri uyuyamıyordum kaşınmakda ve boynu dahil bütün vucüdüma yayılmışdı şimdi sa dece göğüs altı bölgemde kaldı canım
sağol canım, inşallah geçer bir an önce...geçmiş olsun canım umarım ilaca gerek kalmadan kremle atlatırsın kaşıntılarını.
Kızlar selam
Ben ikili testten sonra daha test yaptırmadım ve yaptırmayıda düşünmüyorum açıkcası. Allah korusun bir sorun çıksa ne olurki sanki bebekten mi vazgeçeceğim.. Artı yanılma payı çok yüksekmiş bazen boşu boşuna annelerin psikolojisini bozabiliyorlar. Herşey Allah'tan ben artık test yaptırmıycam karar verdim
canım aç karna alıyorum bende. süt ve süt ürünleri, çay ile tüketme. en az 2 saat arası olsun diyorlar. demirin alımını engelliyorlar çünkü. ben ya portakal yiyorum ya da portakalı sıkıp suyunu içiyorum. emilimi daha hızlı oluyor çünküKızlar, demir ilaci kullanmaya başladınız mı?
Başladıysanız ne zaman kullanıyorsunuz?
Bana doktorum kahvaltıdan yarım saat önce aç karna alman yeterli demişti.
Siz nasıl alıyorsunuz?
Yoktur inşallah canim bende dun düştüm sonra kontrolumuz vardi. Sukur iyiydikKızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
Jhamileler gwnelde popo ustu dusermis cnm oyle dustuysen sıkıntı yok darbe slmadiusan göbeğe bisey olmaz bence[/QUOTE]HamileliE="almila000, post: 38774172, member: 618737"]Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
Biz de dün gittik kontrole o yüzden bugün gitmedimYoktur inşallah canim bende dun düştüm sonra kontrolumuz vardi. Sukur iyiydik
canim ne yazikki çok cabuk yayılıyor bol bol nemlendir bepantol varsa onu kullan daha az tahriş olur benim bütün vücuda yayıldı simdi allahım a şükür az kaldiçok sağol canım. bende yarın göstericem ilaçları. dediğin gibi uyutmuyor maalesef. bir anda çok yayıldı bir de, anlamadım. 24 saat içinde neredeyse tüm yüzüme yayıldı. göğsümde vardı, boynumda yoktu doktorun yanına giderken. hastaneye gidince bir baktım boynuma da yayılmış. inşallah bir an önce geçer ikimizinde...
canım ben de olmadı ama doktorun tek başına önemli değil diyorsa güven ona. inşallah kötü bir şey çıkmaz. kalbim bazen çok hızlı atıyor özellikle merdiven çıktığımda ama hiç kaç diye bakmadım.Kızlar dün doktorum dediki beyinde kist görüyormuş ama kesinlikle korkma tek başına bişi ifade etmez, zamanla kaybolacak dedi.. Başka birine gidersen söyleyip de kafanı karıştırmasınlar die söylüyorum dedi, hiç böle bi durumla karşılaşanınız var mı? Bi de kalbim çok hızlı atıyo dedim, kaç dedi bende tansiyon ölçüncegörmüştüm 107 idi, 100 ün üstünde devam ederse kardiyolojiye gitcekmişim. Sizin nasıl? Yatarken kalp atışımı kulağımda duyuyorum resmen
Popo üstü düşmedim ama göbeğim çok dışarda değil şimdilik. Bi de üstümde kat kat giysi vardı montum da vardı. O yüzden sanırım bi yerim ağrımadı morarmadı sadece elim yaralandı biraz çünkü elimin üstüne düştüm[/QUOTE]Jhamileler gwnelde popo ustu dusermis cnm oyle dustuysen sıkıntı yok darbe slmadiusan göbeğe bisey olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?