2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İnşallah kötü bir şey çıkmaz, sapasağlam alırsın kucağına bebeğini. detaylı ultrasonda inşallah için rahatlar canım. dualarım sizinle...

Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
yok olmaz canım merak etme. ilerleyen aylarda iyice dikkat etmek gerekecek karnımız iyice şişecek. öğrenciler deli gibi koşturup duruyor .

Hatırlamam mi hiç, Hosgeldinn canimm:)
Çok teşekkür ederim tavsiyen için, lakin bildigim.kadar eczanede satılmıyor nerden bulabilirim almak istesemm...?

Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
Canım göbeğinin üstüne düşmediysen bir şey yoktur. düşsende olmayabilir. geçen hafta sonu eşimin dirseği göbeğime geldi. acile gittik, bir şeyi yoktu miniğimizin. bebişlerin içindeki sıvı onları darbelere karşı koruyormuş.

Kızlar nazar mı değdi bize ne oldu bir doktora gittim neler olmuş... Ben de dörtlü tarama testi sonucumu almaya diye çıktım ama yolda o kadar kötü bir sancı girdiki ki sağ kasığıma bacağım kasıldı doktor sezeryandan çıkar çıkmaz beni aldı muaneye her şey normal çıktı ama ben anlayamadım bu ağrının sebebini. Bağırsak spazmı olabilir kanaman olmadıkça korkma dedi.

kızlar benimde kalp atışlarım cok hızlı..birde elim uyuşuyo..anksiyete geçmişim oldugu için ona yoruyorum ama...

Canım arkadaşlar bahsetmiş tabii de çok fazla kan üretiyoruz buna bağlı kalp atışlarımızın hızlanması normal sen yine de bir kardiyolojiye görün ben bir sorun hissetmiyorum ama ona da gidicem.

nazillideyim canım aydında medline cenk tana gidiyorum sen
Aaaa çok sevindim tatlım ben aydın merkezdeyim hatta evim izmir denizli yolunda ben de cenk beye gidiyorum yalnız bu kadar pahalı hastane görmedim ben bu fİyata ankarada memoriale giderdim valla.

Canım benim doktorlar bu dönemde hep en kötüsünü söylemek durumunda kalıyorlar göbekten sıvı alsınlar hele bir ona göre sonucu bir gör bir detaylı ultrasona gir. Senin için hepimiz dua edicez bilirsin hamilelerin duasınkabul olur.

Canım bendeki kaynana sende olsa ya kocayı boşarsın ya kadını öldürürsün :))))) kendi niyetimce söyledim tabii :))) baktım kocayı boşayamıyorum kadını da öldüremiycem yaşlı zaten görüşmemeye karar verdim. Sürekli eksiğimi arıyor. Normalde tembelimdir ama onun yüzünden böyle bir alışkanlık kaldı. Aniden gelip dolaplarımı bile karıştırıyordu yardım etmek ayağına. Her geldiğinde ayıptır söylemesi göt oldu gitti. Artık kesinlikle görüşmüyorum kafam rahat ama kocam her ne kadar her işimi her söylediğimi yapsa da çok dağınık bunun üstüne bir bebek gelecek ve iki kedim var işte. O zden pratik olmayı öğrenmek zorundaydım. Normalde pratik değilim yani. Şimdi misafirim gelse her şey var buzlukta. Ben mesela temizlik yapacağım zaman saat tutuyorum ve oda oda bitiriyorum her türlüsünü denedim en pratiği bu evim 4+1 canım çıkıyordu ama artık eskisi kadar yorulmuyorum. Önce banyoya giriyorum orası bitince oturma odası süpür sil toz al topla kapıyı kapat diğer odalar.... İnan çok az yoruluyorum böyle ve oda bitince iş de az kalmış gibi oluyor.

Ben tam bir oğlak kadınıyım eksiğim yok fazlam var yükselenim akrep tehlike tehlike üstüne yani :))) tarot kahve falı yıldız haritası ne ararsan var bende meraklıyım bu konulara yani :))))

Canım ben de yatak odasında hühızlı yürürken halı ayağımda kaydı ve göbeğimin üstüne düştüm çok ağrım oldu ama geçti ve bu gün kontrolde her şey normal çıktı. Asla istemeyiz ama kaderimizde ne varsa o olacak o yüzden kötü düşünüp boş yere miniğini strese boğma :)

sağol canım, inşallah geçer bir an önce...

Canım yanlış mesajını alıntıladım ama sana da çok geçmiş olsun kulaklı bere tak ve yüzünü şalla ört dışarda eve gelince de hemen sıcak duş al ki vücudun ısınsın. Ayaklar zor ısınır leğene sıcak su koyup ayağını sok kendimden biliyorum on çorap giysem ısınmıyor onlar.

Hiç üzülme yani ve bana da bildir geçince birlikte takip edelim diğer başlık desiğim yaz ayında doğacak bebeklerin ihtiyaç listesi hakkında...

herşey güzel olacak kuzucum kalbimiz duamız sizinle.

bende sonbaharda düşünüyorum canım mevlüdü yazın zor olur bide herkes tatilde milleti bi araya toplayamam hemde sıcakta bizede bebeğe de zor oluraçık büfede çok çeşit lazım mevlütte pilav veya pide yanına tatlı ayran verirsin olur biter öyle düğün gibi yemek yok bizde tatlım

Mrb kzlar...battaniyenin altina girdim isiniyorumm..okulda elktrkler yoktu ve sogukta buz gibi yerde aksama kadar ders anlattim...ayaklarim cok usudu..acaba bebeklerde usur mu yazik yavrum bir haftadir karnimin icinde isinmiyor..konyalim ama suan esimin memlektindeyiz.sahildeyiz..ama ben konyada boyle soguk yasamadim..nemli soguk berbat birsey..isinamiyorum..bide bu sogukta canim hergun portakal istiyor aserdigim tek sey portakal

canım benim üzme kendini, inşallah sonuç yanlış çıkmıştır, meleğin sapasağlamdır.dua et, stres yapma, rabbim emeklerini, emeklerimizi boşa çıkartmasın....

Canım çok sıkı giyin. Neden tatil etmediler? Çarşamba gün bizde de elektrikler yoktu tatil ettiler. İyi ki hafta sonu geldi ısınırız.

Gercekten tum kalbimle dua edip iyi haberlerini bekliyorum ;(

canım senin nabız kaç atıyordu ? Benim 100 ün üstünde. Bende 1 hafta takip etcem, olmadı haftaya bende giderim hem aklımda kalmamış olur

canım bende hiçbişi yaptırmadım yaptırmıcam da, Rabb'ime emanet..

canm o kıstlerı bende de gordu bnde telaslandım ama hıc teas yapma sımdı bı sıvı salgılaınıyor ondan oluyor kaybolcak bunlar dedı sakın korkma
saol cnm, doktorda öle dedi ama yaşayanlardan duymak daha da rahatlatıcı:)

sende nabzını takip et canım, 100 ün üstünde olmadığına emin ol..

Hiç üzülme yani ve bana da bildir geçince birlikte takip edelim diğer başlık desiğim yaz ayında doğacak bebeklerin ihtiyaç listesi hakkında...
tmm canım haberleşiriz inş, ama içim rahat inş kötü bişi olmıcak.. Ben telefondan giriyorum da o diğer sayfanın linkini kopyalarmısın bana sana zahmet olmazsa?

Canım emin ol şuan Konya'da olmak istemezdin, akşama doğru -14 dereceydi bu gece -20 olcak, kalorifer yanıyo ama hiç banamısın demiyo, kat kat giyindik oturuyoruz :)

Canım çok sıkı giyin. Neden tatil etmediler? Çarşamba gün bizde de elektrikler yoktu tatil ettiler. İyi ki hafta sonu geldi ısınırız.
Vala canim burrda kisin cok elktrk gidiyor klmalara herkes yuklendigi icin sanirsam..belli mahallerde yoktu o yuzden tatil yapilmadi.ayaklarim uyustu..hatta usudum biliyorum soguktan akinti gelmeye basladi..neyseki tatil var dinlenmek istiyorum

Skelebeks konyali misin oonyanin dagina tasina karna soguguna kurban olayim.cok ozluyorum memlektimi ailemi ;( kiymetini bil eger oradaysan..15 tatili iple cekiyorum civile gelip alisveris yapcam biraz

Arkadaşlar öksürük, hapşırık, burun akıntısı ay çok fena bir haldeyim. Bulantılarım tam geçmediği için Bi şey de yapamıyorum, pazar gününden beri bebeğimin hareketlerini de hissetmiyorum, çok endişeliyim.
Bi de iki bacak arasındaki kemiğim ağrıyor Bi haftadır, sizden de ağrıyan varmı, son aylarda ağrıması lazım, acaba normal mi şimdiden ağrıması?

Merhaba kızlar ben de bugün doktora gittim cinsiyeti belli oldu bir oğlumuz olacak.Allaha şükür.Beni de eklermisiniz listeye.Bir de kemik gelişimi için bol bol süt iç dedi.Sütü nesquikli içebilirsin dedi bebeğe zararı olmaz dedi.
J jasminka83 arkadaşım sana da gecmiş olsun.Bütün dualarım seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…