- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.201
İnşallah kötü bir şey çıkmaz, sapasağlam alırsın kucağına bebeğini. detaylı ultrasonda inşallah için rahatlar canım. dualarım sizinle...doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
yok olmaz canım merak etme. ilerleyen aylarda iyice dikkat etmek gerekecek karnımız iyice şişecek. öğrenciler deli gibi koşturup duruyor .Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
Hatırlamam mi hiç, Hosgeldinn canimm:)canım merhaba..ben bu gruba yeni transfer oldum.. diğer gruptan hatırlarsın zaten :) benim de ilk bebeğim...doktorumuz erkek dedi...isim düşünmedik henüz..
annen için çok geçmiş olsun ..allah şifa versin bir an önce...
demir için de sana amway'in "çiğnenebilir demir"ini tavsiye ederim..ben onu kullanıyorum..tamamen bitkisel..hem hiç bir yan etkisi yok hem de demir değerini güzel yükseltiyor..yemekten yarım saat önce mandalina elma gibi bir meyveyle alırsan demir emilimi artıyor..bilgin olsun..
Canım göbeğinin üstüne düşmediysen bir şey yoktur. düşsende olmayabilir. geçen hafta sonu eşimin dirseği göbeğime geldi. acile gittik, bir şeyi yoktu miniğimizin. bebişlerin içindeki sıvı onları darbelere karşı koruyormuş.Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
kızlar benimde kalp atışlarım cok hızlı..birde elim uyuşuyo..anksiyete geçmişim oldugu için ona yoruyorum ama...
Aaaa çok sevindim tatlım ben aydın merkezdeyim hatta evim izmir denizli yolunda ben de cenk beye gidiyorum yalnız bu kadar pahalı hastane görmedim ben bu fİyata ankarada memoriale giderdim valla.nazillideyim canım aydında medline cenk tana gidiyorum sen
doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
Canım bendeki kaynana sende olsa ya kocayı boşarsın ya kadını öldürürsün :))))) kendi niyetimce söyledim tabii :))) baktım kocayı boşayamıyorum kadını da öldüremiycem yaşlı zaten görüşmemeye karar verdim. Sürekli eksiğimi arıyor. Normalde tembelimdir ama onun yüzünden böyle bir alışkanlık kaldı. Aniden gelip dolaplarımı bile karıştırıyordu yardım etmek ayağına. Her geldiğinde ayıptır söylemesi göt oldu gitti. Artık kesinlikle görüşmüyorum kafam rahat ama kocam her ne kadar her işimi her söylediğimi yapsa da çok dağınık bunun üstüne bir bebek gelecek ve iki kedim var işte. O zden pratik olmayı öğrenmek zorundaydım. Normalde pratik değilim yani. Şimdi misafirim gelse her şey var buzlukta. Ben mesela temizlik yapacağım zaman saat tutuyorum ve oda oda bitiriyorum her türlüsünü denedim en pratiği bu evim 4+1 canım çıkıyordu ama artık eskisi kadar yorulmuyorum. Önce banyoya giriyorum orası bitince oturma odası süpür sil toz al topla kapıyı kapat diğer odalar.... İnan çok az yoruluyorum böyle ve oda bitince iş de az kalmış gibi oluyor.maşallah canım sen tam ev kadını olmanın bütüm püf noktalarını oğrenmişsin ben senin dediklerini yapmam için kırk fırın ekmek yemem lazım :) hazır kahvaltıyı zor cıkartıp hazırlıyorum işhah felanda olmayınca bide üstüne tembellik iyice mutfaktan koptum ama dun kar tatilinden dolayı evdeydim ilk defa kurabiye denedim guzel oldu insan yaptıkca sevmeye başlıyor sanırım bu işleri yapamayınca heleki bide bilmiyosak gozumuzde kocaman buyuyor :) bu arada burcunu merak ettim hem acık sözlüsün hem de kendini ve rahatlığı seviyorsun ya merak ettim bu yuzden eşim koç burcu kardeşimde yay burcu ikisine benzettim :)
Canım ben de yatak odasında hühızlı yürürken halı ayağımda kaydı ve göbeğimin üstüne düştüm çok ağrım oldu ama geçti ve bu gün kontrolde her şey normal çıktı. Asla istemeyiz ama kaderimizde ne varsa o olacak o yüzden kötü düşünüp boş yere miniğini strese boğma :)Kızlar ya bugün okulda düştüm çok fena. Korktum. Ama ağrım sızım yok şu anda inşallah bi şey olmaz bebişe
sağol canım, inşallah geçer bir an önce...
aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da zaten benim ilk olduğu için ısrarcı deildimRabbim hepsini sağlıkla bize bağışlasın inş
canım çok faydalı bilgiler vermişsin saolpeki diğer başlıkdediğin hangisi ?
ayy canım çok saol, insan aynı şeyi yaşayan birinden duyunca daha da rahatlıyo..
evet bebekte cnm bana da gösterdi hatta, ama geçici deil bakalım bekleyip görcez inş
bi süre takipte kalalım bakalım zaten 2 doktora birden gidiyorum, inş geçer cnm, doktoruma güveniyorum aynı şeyi yaşayan arkadaşlarda varmış , inş geçer hemen
bende takip etcem canım eğer hep böle 100 ün üstünde seyrederse muhakkak giderim
benim zaten 80 küsürlerdeydi hep, 20 fazlasını düşünmemiz gerekiyorsa normal deyip rahatlayabilirim, saol cnm :)
canım ben 2li 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam da. Ayrıntılı ultrasonu yaptırcam zamanı geldiğinde, dün baya tahlil yaptı hepsi temiz dedi, bide bebeği baya inceledi aynen dediğin gibi yanında başka anomali görülmediğinde tek başına bu hiç anlam ifade etmez , sen de de herşey normal dedi.. Bende takipte kalcam cnm duruma göre kardiyolojiye giderim bakalım, her gün düzenli ölçeyim de..
Bu arada hepinize teşekkür ediyorum ilgi ve desteğiniz için :) dualarımdasınız güzel annişler
tadı fena değil ben seviyorumHmm iyi oldu bilmem canim, nasıl mide bulantisi yapıyor mu, tadı nasıl kuzum?:)
Allah razı olsun iyilesecek inşaAllah..:)
herşey güzel olacak kuzucum kalbimiz duamız sizinle.olmuyor artık gucum kalmadı morale falan ,tesekkur edıyorum hepınıze ama bı surelıgıne gırmeyecem kızlar buraya bısey olursa da yazmayacam sızlerın moralınız bozulmasın dıye.Aklınıza geldıkce dua edın bana nolur.
bende sonbaharda düşünüyorum canım mevlüdü yazın zor olur bide herkes tatilde milleti bi araya toplayamam hemde sıcakta bizede bebeğe de zor olurMevlütü bende düsünüyorum Allah"in izniyle ama anca eylül yada ekim gibi düsünüyorum..
ben yurtdisindayim ve yaz döneminde herkes memlekete gidiyor, milletin toplanmasini beklicem anca :)
hem bebiste büyümüs olur diyorum :)
Açik büfe çok daha kolay olur sanki, banada yemek zor geliyor..
daha dogrusu o kadar kalabaliga nasil vericeksin yemegi ? Masada falanda oturamaz çogu?
canım benim üzme kendini, inşallah sonuç yanlış çıkmıştır, meleğin sapasağlamdır.dua et, stres yapma, rabbim emeklerini, emeklerimizi boşa çıkartmasın....doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
teşekkürler tatlım haklısın sen bu ara çok yoğunsun iyi olun da gerisi önemli değilElbette yazıyorum hemen canım benim...
İlk defa mı , ay yoğunluktan uğrayamıyorum ki
Canım çok sıkı giyin. Neden tatil etmediler? Çarşamba gün bizde de elektrikler yoktu tatil ettiler. İyi ki hafta sonu geldi ısınırız.Mrb kzlar...battaniyenin altina girdim isiniyorumm..okulda elktrkler yoktu ve sogukta buz gibi yerde aksama kadar ders anlattim...ayaklarim cok usudu..acaba bebeklerde usur muyazik yavrum bir haftadir karnimin icinde isinmiyor..konyalim ama suan esimin memlektindeyiz.sahildeyiz..ama ben konyada boyle soguk yasamadim..nemli soguk berbat birsey..isinamiyorum..bide bu sogukta canim hergun portakal istiyor aserdigim tek sey portakal
Gercekten tum kalbimle dua edip iyi haberlerini bekliyorum ;(doktorumla konustum az once 3 lu testım kotu cıkmıs noral tuf defektı yuksek cıkmıs 65/1 ,detaylı ultrasonu gelen cumartesıne daha erkene cektıler ,bebegn omurgasında kapanmama ola bılır,yaşama sansı yok gıbı.Kızlar dua edın artık aglamaktan canım cıktı resmen,zaten zor hamışe kaldım,hamılelıgım bugune kadar rısklı gectı bı de ustune bu ıyıce alt ust oldu her sey,ben sabr ettıcke guclu durdukca her sey daha kotuye gıdıyor
canım senin nabız kaç atıyordu ? Benim 100 ün üstünde. Bende 1 hafta takip etcem, olmadı haftaya bende giderim hem aklımda kalmamış olurCnm benim oglanin ismi Taha tahmini dogum tatihide 14 haziran... tabi ben mayısta gelecegini dusunuyorum ya ALLAH BILIR :)
bu arada annecigin size çaktırmadan format atiyor kendisine masaallah
Şiiiit baban duymasin
Yanina almana sevindim cnm gözünün önünde olursa hem annen rahat eder hem sen
Cnm az önce Kardiyolojiden geldim ekg cekildi
Gebelikte normal dedi sonuca ama ayrintili ekokadiyografi için gun verdiler ...
Carpintim oluyor arada baya sürüyor ama bikac ayda bir oldugu icin korkulacak bisi yok bu Ekokardiyografi sonucu normal veya epidural doğum olup olmayacağı belli olucakmis...
Birde 24 saat takili kalacak bir cihaz varmis... bunun icin ayrı gun verdiler
Carpinti olursa bu 24 saatte bu cihaz kaydedecekmis olmadi yapcak bisi yok dedi..
canım bende hiçbişi yaptırmadım yaptırmıcam da, Rabb'ime emanet..Kızlar selam
Ben ikili testten sonra daha test yaptırmadım ve yaptırmayıda düşünmüyorum açıkcası. Allah korusun bir sorun çıksa ne olurki sanki bebekten mi vazgeçeceğim.. Artı yanılma payı çok yüksekmiş bazen boşu boşuna annelerin psikolojisini bozabiliyorlar. Herşey Allah'tan ben artık test yaptırmıycam karar verdim
saol cnm, doktorda öle dedi ama yaşayanlardan duymak daha da rahatlatıcı:)canm o kıstlerı bende de gordu bnde telaslandım ama hıc teas yapma sımdı bı sıvı salgılaınıyor ondan oluyor kaybolcak bunlar dedı sakın korkma
sende nabzını takip et canım, 100 ün üstünde olmadığına emin ol..canım ben de olmadı ama doktorun tek başına önemli değil diyorsa güven ona. inşallah kötü bir şey çıkmaz. kalbim bazen çok hızlı atıyor özellikle merdiven çıktığımda ama hiç kaç diye bakmadım.
tmm canım haberleşiriz inş, ama içim rahat inş kötü bişi olmıcak.. Ben telefondan giriyorum da o diğer sayfanın linkini kopyalarmısın bana sana zahmet olmazsa?Hiç üzülme yani ve bana da bildir geçince birlikte takip edelim diğer başlık desiğim yaz ayında doğacak bebeklerin ihtiyaç listesi hakkında...
Canım emin ol şuan Konya'da olmak istemezdin, akşama doğru -14 dereceydi bu gece -20 olcak, kalorifer yanıyo ama hiç banamısın demiyo, kat kat giyindik oturuyoruz :)Mrb kzlar...battaniyenin altina girdim isiniyorumm..okulda elktrkler yoktu ve sogukta buz gibi yerde aksama kadar ders anlattim...ayaklarim cok usudu..acaba bebeklerde usur muyazik yavrum bir haftadir karnimin icinde isinmiyor..konyalim ama suan esimin memlektindeyiz.sahildeyiz..ama ben konyada boyle soguk yasamadim..nemli soguk berbat birsey..isinamiyorum..bide bu sogukta canim hergun portakal istiyor aserdigim tek sey portakal
Vala canim burrda kisin cok elktrk gidiyor klmalara herkes yuklendigi icin sanirsam..belli mahallerde yoktu o yuzden tatil yapilmadi.ayaklarim uyustu..hatta usudum biliyorum soguktan akinti gelmeye basladi..neyseki tatil var dinlenmek istiyorumCanım çok sıkı giyin. Neden tatil etmediler? Çarşamba gün bizde de elektrikler yoktu tatil ettiler. İyi ki hafta sonu geldi ısınırız.
Skelebeks konyali misincanım senin nabız kaç atıyordu ? Benim 100 ün üstünde. Bende 1 hafta takip etcem, olmadı haftaya bende giderim hem aklımda kalmamış olur
canım bende hiçbişi yaptırmadım yaptırmıcam da, Rabb'ime emanet..
saol cnm, doktorda öle dedi ama yaşayanlardan duymak daha da rahatlatıcı:)
sende nabzını takip et canım, 100 ün üstünde olmadığına emin ol..
tmm canım haberleşiriz inş, ama içim rahat inş kötü bişi olmıcak.. Ben telefondan giriyorum da o diğer sayfanın linkini kopyalarmısın bana sana zahmet olmazsa?
Canım emin ol şuan Konya'da olmak istemezdin, akşama doğru -14 dereceydi bu gece -20 olcak, kalorifer yanıyo ama hiç banamısın demiyo, kat kat giyindik oturuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?