- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.221
bende sonbaharda düşünüyorum canım mevlüdü yazın zor olur bide herkes tatilde milleti bi araya toplayamam hemde sıcakta bizede bebeğe de zor oluraçık büfede çok çeşit lazım mevlütte pilav veya pide yanına tatlı ayran verirsin olur biter öyle düğün gibi yemek yok bizde tatlım
Kuyruk sokumunda mi agri canim..eger o sekilde ayakta durmaktan ve soguktan oluyor.eger evde has zeytinyagin varsa esin agriyan bolgeni guzelce ovsun..o sekilde sicak tut uyu kal bana dua edersinArkadaşlar öksürük, hapşırık, burun akıntısı ay çok fena bir haldeyim. Bulantılarım tam geçmediği için Bi şey de yapamıyorum, pazar gününden beri bebeğimin hareketlerini de hissetmiyorum, çok endişeliyim.
Bi de iki bacak arasındaki kemiğim ağrıyor Bi haftadır, sizden de ağrıyan varmı, son aylarda ağrıması lazım, acaba normal mi şimdiden ağrıması?
Arkadaşlar öksürük, hapşırık, burun akıntısı ay çok fena bir haldeyim. Bulantılarım tam geçmediği için Bi şey de yapamıyorum, pazar gününden beri bebeğimin hareketlerini de hissetmiyorum, çok endişeliyim.
Bi de iki bacak arasındaki kemiğim ağrıyor Bi haftadır, sizden de ağrıyan varmı, son aylarda ağrıması lazım, acaba normal mi şimdiden ağrıması?
çok sağol tatlım. doktor anlattı bana. sıcak ve soğuk kesinlikle olmuyor. ılık olmalıymış, içtiklerim dahil. baharat, çikolata, sigara ve alkol tetikler dedi. öğlen güneşe çıkma dedi. benim durumumda olanlara da bilgi olsun...Kızlar nazar mı değdi bize ne oldu bir doktora gittim neler olmuş... Ben de dörtlü tarama testi sonucumu almaya diye çıktım ama yolda o kadar kötü bir sancı girdiki ki sağ kasığıma bacağım kasıldı doktor sezeryandan çıkar çıkmaz beni aldı muaneye her şey normal çıktı ama ben anlayamadım bu ağrının sebebini. Bağırsak spazmı olabilir kanaman olmadıkça korkma dedi.
Canım arkadaşlar bahsetmiş tabii de çok fazla kan üretiyoruz buna bağlı kalp atışlarımızın hızlanması normal sen yine de bir kardiyolojiye görün ben bir sorun hissetmiyorum ama ona da gidicem.
Aaaa çok sevindim tatlım ben aydın merkezdeyim hatta evim izmir denizli yolunda ben de cenk beye gidiyorum yalnız bu kadar pahalı hastane görmedim ben bu fİyata ankarada memoriale giderdim valla.
Canım benim doktorlar bu dönemde hep en kötüsünü söylemek durumunda kalıyorlar göbekten sıvı alsınlar hele bir ona göre sonucu bir gör bir detaylı ultrasona gir. Senin için hepimiz dua edicez bilirsin hamilelerin duasınkabul olur.
Canım bendeki kaynana sende olsa ya kocayı boşarsın ya kadını öldürürsün :))))) kendi niyetimce söyledim tabii :))) baktım kocayı boşayamıyorum kadını da öldüremiycem yaşlı zaten görüşmemeye karar verdim. Sürekli eksiğimi arıyor. Normalde tembelimdir ama onun yüzünden böyle bir alışkanlık kaldı. Aniden gelip dolaplarımı bile karıştırıyordu yardım etmek ayağına. Her geldiğinde ayıptır söylemesi göt oldu gitti. Artık kesinlikle görüşmüyorum kafam rahat ama kocam her ne kadar her işimi her söylediğimi yapsa da çok dağınık bunun üstüne bir bebek gelecek ve iki kedim var işte. O zden pratik olmayı öğrenmek zorundaydım. Normalde pratik değilim yani. Şimdi misafirim gelse her şey var buzlukta. Ben mesela temizlik yapacağım zaman saat tutuyorum ve oda oda bitiriyorum her türlüsünü denedim en pratiği bu evim 4+1 canım çıkıyordu ama artık eskisi kadar yorulmuyorum. Önce banyoya giriyorum orası bitince oturma odası süpür sil toz al topla kapıyı kapat diğer odalar.... İnan çok az yoruluyorum böyle ve oda bitince iş de az kalmış gibi oluyor.
Ben tam bir oğlak kadınıyım eksiğim yok fazlam var yükselenim akrep tehlike tehlike üstüne yani :))) tarot kahve falı yıldız haritası ne ararsan var bende meraklıyım bu konulara yani :))))
Canım ben de yatak odasında hühızlı yürürken halı ayağımda kaydı ve göbeğimin üstüne düştüm çok ağrım oldu ama geçti ve bu gün kontrolde her şey normal çıktı. Asla istemeyiz ama kaderimizde ne varsa o olacak o yüzden kötü düşünüp boş yere miniğini strese boğma :)
Canım yanlış mesajını alıntıladım ama sana da çok geçmiş olsun kulaklı bere tak ve yüzünü şalla ört dışarda eve gelince de hemen sıcak duş al ki vücudun ısınsın. Ayaklar zor ısınır leğene sıcak su koyup ayağını sok kendimden biliyorum on çorap giysem ısınmıyor onlar.
çok geçmiş olsun canım. bebeğin hareketlerini net hissettiğimiz zamanda değiliz. bir şey yoktur inşallah, içini ferah tut canım...Arkadaşlar öksürük, hapşırık, burun akıntısı ay çok fena bir haldeyim. Bulantılarım tam geçmediği için Bi şey de yapamıyorum, pazar gününden beri bebeğimin hareketlerini de hissetmiyorum, çok endişeliyim.
Ayyy ikiz bebekİyi akşamlarrrrr yarın kontrolümüz var saatler geçmek bilmiyorbi görsem kuzucuklarımı elimde olsa hergün gidicem
canım acile gittiğinde hamileyim dediğinde seni direkt kadın doğuma çıkartıyorlar. ben iki kere gittim, ikisi de öyle oldu. bebeğini gösteriyorlar, kalp atışlarını dinletiyorlar... çok güzelKizlar biz bugun 19. Haftalik olduk.
3 haftdkr gormuyorum bebegimi. Haftaya randevum.
Dun eltimler bizde kaldi. Iki cocugu vsr hep kucagimdaydilsr. Bende yoruldum galiba.
Karnim coooook sert tas gibi yatsamda otursamda tuhaf bi agri var.
Bugun paramda yoktu doktoruma gidemedm.
Ve 19. Haftalik olmamiza ragmen haraket dir pit pit dir hic bisey hissetmiorm
Acaba devlet hastanesinin acile gitsem bakarlarmi ?
Yani bu merak edilcek bisimi yoksa beklemelimiyim ?
Yarin da cumartesi sansa bak saglik ocagida kapali.
Gece duzelmezse gitmelimi hastaneye ?
canım senin nabız kaç atıyordu ? Benim 100 ün üstünde. Bende 1 hafta takip etcem, olmadı haftaya bende giderim hem aklımda kalmamış olur
canım bende hiçbişi yaptırmadım yaptırmıcam da, Rabb'ime emanet..
saol cnm, doktorda öle dedi ama yaşayanlardan duymak daha da rahatlatıcı:)
sende nabzını takip et canım, 100 ün üstünde olmadığına emin ol..
tmm canım haberleşiriz inş, ama içim rahat inş kötü bişi olmıcak.. Ben telefondan giriyorum da o diğer sayfanın linkini kopyalarmısın bana sana zahmet olmazsa?
Canım emin ol şuan Konya'da olmak istemezdin, akşama doğru -14 dereceydi bu gece -20 olcak, kalorifer yanıyo ama hiç banamısın demiyo, kat kat giyindik oturuyoruz :)
Daha 16. Haftanınyaşıyorsun canım ya yakında 20. Haftama gircem daha dün pıt pıt bişi hissettim. Yani sen istersen 3. Bebek olsun hissedemezsin 60. Gram şeyin neyini hissedeceksin allasen korkma yani boş yere.Arkadaşlar öksürük, hapşırık, burun akıntısı ay çok fena bir haldeyim. Bulantılarım tam geçmediği için Bi şey de yapamıyorum, pazar gününden beri bebeğimin hareketlerini de hissetmiyorum, çok endişeliyim.
Kizlar biz bugun 19. Haftalik olduk.
Dun eltimler bizde kaldi. Iki cocugu vsr hep kucagimdaydilsr. Bende yoruldum galiba.
ayy canım bende göreceğim yarım minik kızımıİyi akşamlarrrrr yarın kontrolümüz var saatler geçmek bilmiyorbi görsem kuzucuklarımı elimde olsa hergün gidicem
Bence yorgunluktandir arkadasim sknti yapma..dinlen biraz uzan kendini iyi hissetmezsen gidersin doktoraKizlar biz bugun 19. Haftalik olduk.
canım kuyruk sokumu arka taraf olmuyomu? Benim ağrıyan bölge ön taraftaki kemik...Kuyruk sokumunda mi agri canim..eger o sekilde ayakta durmaktan ve soguktan oluyor.eger evde has zeytinyagin varsa esin agriyan bolgeni guzelce ovsun..o sekilde sicak tut uyu kal bana dua edersininsallah gecer..ben o sekilde geciriyorum o agrilari..annemdede olurmus..bizm burda kengi diyorlar..
yok canım Konyalı değilim, işimiz gereği eşimle buradayız üniversiteyi de burda okumuştum, ama çok seviyorum burayı :) civilde oğluşuma çok bişi bulamadım ama kızlar için harika şeyler var. Sen nerdesin?Skelebeks konyali misinoonyanin dagina tasina karna soguguna kurban olayim.cok ozluyorum memlektimi ailemi ;( kiymetini bil eger oradaysan..15 tatili iple cekiyorum civile gelip alisveris yapcam biraz
canım benim ikinci bebeğim, pazar gününden önce her gün veya iki günde bir hissediyordum, 4-5 defa hissettim öyle, ama pazar gününden beri hisset meyince, birde son aylarda olması gereken ağrı şimdiden başlayınca endişelenmeye başladım haliyle. Acaba benim gibi olanlar varmı diye merak ettim , özellikle ağrı noktasında..sen hangi ara bebeğin hareketlerini hissettinde paniğe kapıldım..ben napam o zaman yaww hiç bişey hissetmiyorum:)benim kadar agrılardan cekeniniz yoktur..ama hiçbirşey cıkmıyor o yüzden alıstım artık..rutin agrılar diyorum..evham yapacak birşey yok canım
Antalyadayim malesef esimin memleketi..3 hafta once ordaydim sanki bana da urunler azalmis gldiyok canım Konyalı değilim, işimiz gereği eşimle buradayız üniversiteyi de burda okumuştum, ama çok seviyorum burayı :) civilde oğluşuma çok bişi bulamadım ama kızlar için harika şeyler var. Sen nerdesin?
canım içinin rahat etmesi için en iyisi doktoruna danışman. bebişler büyüdükleri için belki de kalsiyum eksikliği oluyordur. aklına kötüyü getirme sakın...canım benim ikinci bebeğim, pazar gününden önce her gün veya iki günde bir hissediyordum, 4-5 defa hissettim öyle, ama pazar gününden beri hisset meyince, birde son aylarda olması gereken ağrı şimdiden başlayınca endişelenmeye başladım haliyle. Acaba benim gibi olanlar varmı diye merak ettim , özellikle ağrı noktasında..
Haklisin cnm en guzeli kaynananda olsa esinde sorun cikarmiyorsa araya mesafe koymak en iyisi zorla saygi sevgi olmuyorKızlar nazar mı değdi bize ne oldu bir doktora gittim neler olmuş... Ben de dörtlü tarama testi sonucumu almaya diye çıktım ama yolda o kadar kötü bir sancı girdiki ki sağ kasığıma bacağım kasıldı doktor sezeryandan çıkar çıkmaz beni aldı muaneye her şey normal çıktı ama ben anlayamadım bu ağrının sebebini. Bağırsak spazmı olabilir kanaman olmadıkça korkma dedi.
Canım arkadaşlar bahsetmiş tabii de çok fazla kan üretiyoruz buna bağlı kalp atışlarımızın hızlanması normal sen yine de bir kardiyolojiye görün ben bir sorun hissetmiyorum ama ona da gidicem.
Aaaa çok sevindim tatlım ben aydın merkezdeyim hatta evim izmir denizli yolunda ben de cenk beye gidiyorum yalnız bu kadar pahalı hastane görmedim ben bu fİyata ankarada memoriale giderdim valla.
Canım benim doktorlar bu dönemde hep en kötüsünü söylemek durumunda kalıyorlar göbekten sıvı alsınlar hele bir ona göre sonucu bir gör bir detaylı ultrasona gir. Senin için hepimiz dua edicez bilirsin hamilelerin duasınkabul olur.
Canım bendeki kaynana sende olsa ya kocayı boşarsın ya kadını öldürürsün :))))) kendi niyetimce söyledim tabii :))) baktım kocayı boşayamıyorum kadını da öldüremiycem yaşlı zaten görüşmemeye karar verdim. Sürekli eksiğimi arıyor. Normalde tembelimdir ama onun yüzünden böyle bir alışkanlık kaldı. Aniden gelip dolaplarımı bile karıştırıyordu yardım etmek ayağına. Her geldiğinde ayıptır söylemesi göt oldu gitti. Artık kesinlikle görüşmüyorum kafam rahat ama kocam her ne kadar her işimi her söylediğimi yapsa da çok dağınık bunun üstüne bir bebek gelecek ve iki kedim var işte. O zden pratik olmayı öğrenmek zorundaydım. Normalde pratik değilim yani. Şimdi misafirim gelse her şey var buzlukta. Ben mesela temizlik yapacağım zaman saat tutuyorum ve oda oda bitiriyorum her türlüsünü denedim en pratiği bu evim 4+1 canım çıkıyordu ama artık eskisi kadar yorulmuyorum. Önce banyoya giriyorum orası bitince oturma odası süpür sil toz al topla kapıyı kapat diğer odalar.... İnan çok az yoruluyorum böyle ve oda bitince iş de az kalmış gibi oluyor.
Ben tam bir oğlak kadınıyım eksiğim yok fazlam var yükselenim akrep tehlike tehlike üstüne yani :))) tarot kahve falı yıldız haritası ne ararsan var bende meraklıyım bu konulara yani :))))
Canım ben de yatak odasında hühızlı yürürken halı ayağımda kaydı ve göbeğimin üstüne düştüm çok ağrım oldu ama geçti ve bu gün kontrolde her şey normal çıktı. Asla istemeyiz ama kaderimizde ne varsa o olacak o yüzden kötü düşünüp boş yere miniğini strese boğma :)
Canım yanlış mesajını alıntıladım ama sana da çok geçmiş olsun kulaklı bere tak ve yüzünü şalla ört dışarda eve gelince de hemen sıcak duş al ki vücudun ısınsın. Ayaklar zor ısınır leğene sıcak su koyup ayağını sok kendimden biliyorum on çorap giysem ısınmıyor onlar.
Himm pardon canim benim yanlis anlamisim kemik deyince ben kendiminde agriyanca direk orasi diye yorumlamistimcanım kuyruk sokumu arka taraf olmuyomu? Benim ağrıyan bölge ön taraftaki kemik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?