2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bizdede öyle..birde gelsin çeyrekler

Kuyruk sokumunda mi agri canim..eger o sekilde ayakta durmaktan ve soguktan oluyor.eger evde has zeytinyagin varsa esin agriyan bolgeni guzelce ovsun..o sekilde sicak tut uyu kal bana dua edersin insallah gecer..ben o sekilde geciriyorum o agrilari..annemdede olurmus..bizm burda kengi diyorlar..

sen hangi ara bebeğin hareketlerini hissettinde paniğe kapıldım..ben napam o zaman yaww hiç bişey hissetmiyorum:)benim kadar agrılardan cekeniniz yoktur..ama hiçbirşey cıkmıyor o yüzden alıstım artık..rutin agrılar diyorum..evham yapacak birşey yok canım

çok sağol tatlım. doktor anlattı bana. sıcak ve soğuk kesinlikle olmuyor. ılık olmalıymış, içtiklerim dahil. baharat, çikolata, sigara ve alkol tetikler dedi. öğlen güneşe çıkma dedi. benim durumumda olanlara da bilgi olsun...

Kizlar biz bugun 19. Haftalik olduk.
3 haftdkr gormuyorum bebegimi. Haftaya randevum.
Dun eltimler bizde kaldi. Iki cocugu vsr hep kucagimdaydilsr. Bende yoruldum galiba.
Karnim coooook sert tas gibi yatsamda otursamda tuhaf bi agri var.
Bugun paramda yoktu doktoruma gidemedm.
Ve 19. Haftalik olmamiza ragmen haraket dir pit pit dir hic bisey hissetmiorm
Acaba devlet hastanesinin acile gitsem bakarlarmi ?
Yani bu merak edilcek bisimi yoksa beklemelimiyim ?
Yarin da cumartesi sansa bak saglik ocagida kapali.
Gece duzelmezse gitmelimi hastaneye ?

İyi akşamlarrrrr yarın kontrolümüz var saatler geçmek bilmiyor bi görsem kuzucuklarımı elimde olsa hergün gidicem

çok geçmiş olsun canım. bebeğin hareketlerini net hissettiğimiz zamanda değiliz. bir şey yoktur inşallah, içini ferah tut canım...

canım acile gittiğinde hamileyim dediğinde seni direkt kadın doğuma çıkartıyorlar. ben iki kere gittim, ikisi de öyle oldu. bebeğini gösteriyorlar, kalp atışlarını dinletiyorlar... çok güzel içini rahatlatıp çıkıyorsun oradan. istediğin zaman gidebilirsin. biz geçen hafta gece 10 ya da 11 de gittik. ilgilendiler bizle.

Yazarım birazdan canım.

Daha 16. Haftanınyaşıyorsun canım ya yakında 20. Haftama gircem daha dün pıt pıt bişi hissettim. Yani sen istersen 3. Bebek olsun hissedemezsin 60. Gram şeyin neyini hissedeceksin allasen korkma yani boş yere.

Yorgunluktandır canım kanaman yoksa bış yere gitme doktora. Biraz ayaklarını kaldır öyle uzan.

Saol canim icim rahatladi. Kimse geri cevirmez beni ins.
Devlet hastanesinin aciline hic gitmedim.
O yuzden sordm.
Ozaman agrim gecmezse ben gidiyim icim rahat etsin

İyi akşamlarrrrr yarın kontrolümüz var saatler geçmek bilmiyor bi görsem kuzucuklarımı elimde olsa hergün gidicem
ayy canım bende göreceğim yarım minik kızımı ne kadar oldu acaba. geçen hafta sonu acilde gördüm kocaman her şeyi vardı minyatür insan oldular maşallah hepsine

Bence yorgunluktandir arkadasim sknti yapma..dinlen biraz uzan kendini iyi hissetmezsen gidersin doktora

canım kuyruk sokumu arka taraf olmuyomu? Benim ağrıyan bölge ön taraftaki kemik...

Skelebeks konyali misin oonyanin dagina tasina karna soguguna kurban olayim.cok ozluyorum memlektimi ailemi ;( kiymetini bil eger oradaysan..15 tatili iple cekiyorum civile gelip alisveris yapcam biraz
yok canım Konyalı değilim, işimiz gereği eşimle buradayız üniversiteyi de burda okumuştum, ama çok seviyorum burayı :) civilde oğluşuma çok bişi bulamadım ama kızlar için harika şeyler var. Sen nerdesin?

canım benim ikinci bebeğim, pazar gününden önce her gün veya iki günde bir hissediyordum, 4-5 defa hissettim öyle, ama pazar gününden beri hisset meyince, birde son aylarda olması gereken ağrı şimdiden başlayınca endişelenmeye başladım haliyle. Acaba benim gibi olanlar varmı diye merak ettim , özellikle ağrı noktasında..

Antalyadayim malesef esimin memleketi..3 hafta once ordaydim sanki bana da urunler azalmis gldi olsun soyler ve civil beni bekler..bebgim cinsiyeti kesin kizsa guzel ciciler alcam

canım içinin rahat etmesi için en iyisi doktoruna danışman. bebişler büyüdükleri için belki de kalsiyum eksikliği oluyordur. aklına kötüyü getirme sakın...

Haklisin cnm en guzeli kaynananda olsa esinde sorun cikarmiyorsa araya mesafe koymak en iyisi zorla saygi sevgi olmuyor bnmde annem biz ilkokula giderken ise basladi taa o zmnlardan basladim ev islerine cokta hamarattim evi tertemiz yapardim okuldan gelince daha 8-9 yasindayken ufacik boyumla. bu boyle 23-24lu yaslara kdr devam etti gittigim evleri bile temizlerdim snra ne olduysa nazar degdi sanirim ya da gercekci olmak gerekirse bedenim artik yoruldu ve bikti sanirim artik zorunluluktan evimi temizler oldum. Mutfak konusuna gelincede cok istahsiz biriyim yemege duskunlugum olmadigi icin yapmakta gelmiyor icimden onuda mecburiyetten yapiyorum bide calisan kadin cok daha erken bikiyor herseyden aman diyorsun sonunda saliyosun kendini. Aslinda calisipta evdede cok hamarat olan tanidiklarim var mesela annem gibi bi pazar gunu evde durur o butun gunde halilari koltuklari duvarlari bile siler mutfak dolaplarini bosaltir icini disini temizler tuvaletleri illaki camasir suyla saatlerce deterjanlarla yikar onu gorunce ben yorulurum masallahi var walla boyle kadinlar aramizda varsa tebrik ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…