2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

S skelebeks
Cnm ekg sonucuna baktim 78 diyor...
Bakalim ayrintiluda ne cikacak...
15 dk sola yatirip ayrintili usg de bakiliyormus....
Hayirlisi...
Kadin dogum dr epidural veya normal sonuca gore karar vericek

magnezyum verdi canım bana..endişe etme sorarsın doktoruna..ama ben kasık rahim agrısı cok cektim

iyi akşamlar kızlar ebebek te bebek kıyafetlerinde indirim var bakmak isterseniz ben dün bakmıştım baya çeşit vardı ama ucuz olunca güzel şeyler bitmiş ama yine de alınabilir şeyler var daha önce alışveriş yapmıştım bi sıkıntı yaşamadım haber vereyim dedim

Bıkma oluyor her dönem alışırsın bence zamanla kim seerek yapar ki işi zaten her şey görev gibi işte :)))

Canim kirk yerde arastirdim nereye baktiysam 20.haftadan once hissedemeyebilirsiniz diyor doktoruma sordum oda dogruluyor. Sakin bu yuzden panik yapma. Ve de karnindaki sislikler agrilar kasilmalar hatta sancilar bile normal karnimiz buyuyor. Bebek rahim bolgemizden karnimiza dogru ilerliyor artik yavastan oraya yerlescek. Ben sabahlari nine gibi iki buklum yuruyorum o kdr kasiliyorki rahmim resmen aci cekiyorum ama biliyorumki hepsi normal kafana takma canim

"Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir."

S skelebeks
Cnm ekg sonucuna baktim 78 diyor...
Bakalim ayrintiluda ne cikacak...
15 dk sola yatirip ayrintili usg de bakiliyormus....
Hayirlisi...
Kadin dogum dr epidural veya normal sonuca gore karar vericek
Canım kalp atışıyla mı alakalı normal yada epidural olması? Epidural sezeryan mı epidural normal mi? Bu arada dün 107 çıkmıştı bgn 85 çıktı nabzım, inş bu seyirde devam eder :) dün doktoruma epidural normal doğumu sordum bisürü riskini sıraladı korktum ya çatır çatır normal doğurcam ya da sezeryan :)

canım Allah yardımcın olsun umarım detaylı ultrasonda hiçbir sorun çıkmaz inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine dualarım seninle canım üzülme demek kolay ama Allahtan hayırlısını iste canım umarım hayırlısıyla atlatırsın bu günleri ve ultrasonda bebeğinin sapasağlam olduğu haberini alırsın

geçmiş olsun canım geçmişi yeni okuyorum da mesajı yeni gördüm bi arkadaş daha demişti burada gül hastalığı çıktı diye ama ismin hatırlamıyorum umarım en kısa zamanda atlatırsın..

Tatlim bunlar ihtimal sadece biliyorsun , lütfen Uzme kendini detayliya kadar... Rabbim yardımcin olsun, dualarimiz sizinle...

canım ben aldım. inanılmaz ucuz gerçekten. buradan haber veren arkadaşıma da teşekkür ederim. dediğin gibi canım güzel olanlar çabucak bitmiş...

canım kasılmaların varsa kalsiyum ve magnezyum takviyesi kullanabilirsin. bunların eksikliğinde oluyormuş. doktoruna danış istersen

:)) son dediğine çok güldüm... epidural normalin ne sıkıntısı varmış canım. ben düşünüyordum açıkçası

benim yeni haberim oldu canım tesadüfen baktım geçmişi de okuyorum ama görmedim malesef kalan cicileri de ben aldm ama çok begendıklerım bıtmıstı bende epidural normal düşünüyordum ama malesef benım doktor sadece normal doğum yapıyormuş hatta gerekmedikçe kesi bile atmıyormus oraya

İyi akşamlarrrrr yarın kontrolümüz var saatler geçmek bilmiyor bi görsem kuzucuklarımı elimde olsa hergün gidicem
Canım ikisinide tattiracak Rabbim sana.maşallah. sağlıkla kucağına al inş. Dr.un testleri yapıyor mu? 2 li 3 lu 4 lu ikizlerden doğru sonuç vermiyormuş.Dr.um harmony diye bi testten bahsetti %99 doğru sonuç veriyormus.ama ben yaptırma k istemiyorum. Yıllarca Rabbime sigindim.sonuçla da kotu birşey çıksa vazgeçebilir mi insan.boyle dediğimde psikolojik olarak kendini hazırlamak için dedi.Rabbim kimseyi sıkıntıya koymqsin yeterki.

Bi de bebislerin kaç gram? :) dengeli sağlıklı besleniyorum. Pazartesi gittim 190 ve 180 g lardi.Dr iyi diyor herşey.ne pipirikli anneleriz yahu..

Allahım şifa versin tatlim..
Tez zamanda kremle geçsin hemen insaAllaahhh...
Hamilelikte değişik hastalıklara yakalanabiliyoruz gerçekten, bünyemiz dışarıdan etkilenmeye daha müsait ...

normal doğumda kesi atılması gerek diye biliyorum canım. çok şaşırdım atmamasına neden acaba?

Cnm benim carpintim 16 senedir var...
Kadin dogum dr bahsedince k endi yolladi kardiyolojiye...
Kalp atim hiziyla alakası var yok bilemem...
Carpinti vs varsa söyle druna...
Kardiyolojinin kalple ilgili verecegi rapora gore epidural dusunulecek hepsi bu
Ayrica iyi bir anestezi ekibi varsa hastanede epidural korkulacak ya da riskli degil...
Gittigin hastanenin epidural dogum gecmisini oku cnm... etraftan da bilgi al...
Hastanen basariliysa bu konuda endise etme :)

Ne şanslısınız burda büyük bir doğumevi var iki tane de özel hastane sadece. Doğumevi çok kötü hemşirelerle kavga ettim orda ben hatta hayatta gitmem diğer özel hastane de çok yetersiz bi gittiğim var doktor sürekli sezeryan yapıyormuş diye duyuyorum ama iyi biri işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…